• header

Paus

Knallade upp till rummet och satte mig på balkongen. Behöver en liten paus från solen. Så jäkla varmt!! Blev lite yr. Bäst att jag går ner snart igen för jag lär ångra att jag satt uppe i skuggan när jag kommer tillbaka till kalla Sverige. Hur kallt är det förresten? Är det snö i Stockholm nu?

Det kommer bli konstigt att gå från sol & 35 plusgrader till mörker & minusgrader.

Jag just nu

161 Comments

jassis

du är så fin kenza! Big love to you haha.. ( inte stalker or something ) hehe, fortsätt med allt du gör DU kommer komma långt! Plus, älskar ditt hår!!!!

Reply
kar

vet inte hur det är i stockholm men här nere i småland är det SNÖ! tror nog att det är snö i hela landet…

Reply
Jessica

Här ute väster om stockholm i orten är det snö iaf, och -6 iaf! Tror det är varmare inne i stan! Typ -3 :) Hoppas du har det bra i värmen :)

Reply
Helin

I Uppsala så är det väldigt lite snö och ca -5 så jag antar att det är liknande väder i Stockholm :)

Reply
Kajsa

Usch vad avis man blir, här i Sverige är de minusgrader och snö i Nyköping….. Tror det är det i Stokholm också!

Reply
June

Eller så lär du ångra att du gick ner från balkongen igen när du ser ut som en gammal läderväska om tio år :)

Reply
Therese

Hej Kenza skulle du kunna skriva mer om din träning (hälsa)? :) Jag tror att många är intresserad av att veta hur du lyckas se ut som du gör.

Reply
Jasmine

Fan vad skönt det måste vara där nere! :) Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med Stockholms väder, bor själv utanför Malmö. Vi har drygt 6 grader och ingen snö (det är ju lite varmare här nere).

Reply
..

ca Minus 4 grader, snö på marken… kallt som i ett isbjörns rövhål!

Passa på att njuta av värmen!

Reply
..

ca minus 4 grader o snö på marken… Kallt som i ett isbjörns rövhål!!

Passa på att njuta av värmen.

Reply
Diana

Jag vet faktiskt inte om det är snö i Stockholm, men här i kristianstad är det lite snö (egentligen är det nog bara slask och smälter nog bort snart).
Härligt att höra hur härligt du har det! :)

Reply
Lano

Det snöar lite hela tiden, sen smälter det bort! Och ganska kallt är det :) FÖRST SOM KOMMENTERAR

Reply
Therese

Njut förfullt utav solen och värmen för här i Sverige är det kallt och mer snö väntas, storm likaså. Uscha :P

Ha en fin dag :)

Reply
kicki

håller med! Jag är i mexico och har bara 3soldgar kvar! bäst att passa på innan jag är tillbaka i kalla blåsiga chicago

Reply
Emelie

Här i sverige är det jätte kallt vi har massa snö och jag bor i karlstad men jag antar att de är lika kallt i stockholm, vill ju ha vår nuuu!!!

kram

Reply
josefin

kan du inte fota hur det ser ut på ön? dig ser man ju hela tiden. det är roligare att se bilder på omgivningen och sånt? :) skulle vara jätteroligt!

Reply
sandra

Ja du Kenza när du kommer till sverige kommer du att ångra att du inte gick ut i solen för här är det bara snö,snö och snö önskar jag var där du va. <3 :)

Reply
Sofia

de är svin kallt :O
speciellt här uppe i norrland! vi har ca -10 grader.. nog kallare på nätterna också..
ganska avundsjuk att du får all värme ;)
Kram!

Reply
Maria

I Eskilstuna är det bara några minus och inget snö alls nästan.
Så det är inte såå kallt!

Reply
Elsa

i Gbg snöade det iallafall igår.. !Vill ha det så varmt som du, hoppas du har det härligt ! men det är väl ca -3 till -5 just u i Stockholm!
puss

Reply
Alice 12år

Glömde skriva att jag älskar din blogg Kenza och att du är så himla söööt!!!!!!!!!!!!!<3 love you

Reply
camilla

Åh Kenza vad jag vill ha erat liv just nu! Värme,kärlek och pankakor till frukost. Kan det bli bättre?!haha
Njut av sista veckan nu och kom hem sen och bildbomba oss alla av dina värmebilder! Cant wait!

Reply
Elin

ÄLSKADE SNÖN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT TILL OSS :D Bor dock inte i Stockholm utan söder om och här snöade det i alla fall massor igår och dessutom i helgen, underbart!
Dock ska det bli typ 5+ imorn vilket suuuuger. Älskar snön och mycket hellre 5- än varmt på vintern alltså så vi kan få älskade snööön! :)

Reply
Astrid

Hej Kenza!

Hoppas du har det bra, undrar bara över en sak. Jag ska köpa ett par shorts till sommaren och jag vill att dem ska vara höga, ljusa och slitna typ som dina från Minkpink, jag vet bara inte hur jag ska beställa, skulle du kunna tipsa mig om ett par sådana shorts fast någon annanstans? :)

Reply
john

Hej din blogg är jättebra och jag skulle bli jätteglad om någon ville kolla in på min blogg! johnthebest.blogg.se tack så mycket! :D

Reply
Jessica

Hej! Älskar din blogg! Så intressant att få höra om nästan hela din resa! Skriver själv blogg och det skulle vara en ära om du nångong skulle kika in! Och om din sköna paus ja, så är det ju ganska jobbigt med jätte hög värme men du ångrar dig nog! Här i Finland så är det mest -7 ush vad kallt!Ha det så skönt! Kram <3

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag vill bara börja med att berätta hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag går igenom some heavy stuff, och när jag läser din blogg så glömmer jag nästan bort allt annat.Jag blir jätte inspererad av din klädstil och allt annat ytligt. Men det jag blir mest inpererad av är din personlighet. När jag såg alla bilder på dig, din pojkvän och barnen i afrika så blev jag jätte glad att någon ger dom lite uppmärksamhet och får dom att känna sig viktiga. Din humor är lika barnslig som min! Vilket gör din blogg, enligt mig, till den roligaste. Du har verkligen bevisat att bara för att man är sjukt snygg, så betyder inte det att intelegens och personlighet inte spelar någon roll. För i slutändan är det personligheten det hänger på. Och det hjälper verkligen mig. Inte för att ätstörningarna försvinner, men jag blir lite påmind om att det finns andra vägar att gå. Och förstår du att tusentals läsare du har, uppskattar dig jätte mycket? Jag lovar att du är förebild för säkert hälften av dom. Därbland mig! Gud, vad smörig jag låter! Men det är faktiskt sant. Du räddar inte direkt mitt liv! Men du får mig att tro att JAG kan rädda mitt liv, helt själv. Så… Tack kenza!!!

Reply
Ellen

Åh, jag önskar vi kunde byta situation med dig just nu. Skulle mycket hellre vilja ha 35 grader varmt, ååh, ni måste ha det jättehärligt! :) ♥
Här i Värmland där jag bor är det i alla fall snö, men jag vet dock inte om det är snö i Stockholm. Tror i alla fall att den större delen av Sverige är täckt med snö..
Fast det är ju ganska fint med snö osv ;)
Kram i alla fall och passa på och njut nu av den sista värmen ♥

Reply
Elisa

Så fin du är! Och underbara armband du köpt!
Tänkte bara höra om ni kommer att dyka med vithajar??! Har för mig att du nämnde det innan. Kram!

Reply
Emma

Hej, jag bor inte i Stockholm men var där i helgen och det var då ingen snö då iaf.. :)(men kallt var det..)
Kram

Reply
Sarah

Jag kom hem från sydafrika för två dagar sedan, där var det också 35 grader och sol. När jag klev av planet på arlanda och gick ut var det 5 minus, fryser fortfarande! Riktigt oskönt ombyte säger jag bara :O :D haha

Reply
Malihe

Hejj, Kenza! Det finns ingen snö och det är runt 10+ grader, längtar sjukt till sommaren ! :D Ha det nice! ♥

Reply
Sara

Här hemma i sthlm är det just nu -3 och snö :) vintern har alltså kommit! Njut och mys ni som kan i värmen.

Reply
anonym

Hej Kenza. Jag måste fråga varför det inte går att klicka på länken “Jofama by kenza” i informations rutan om dig till vänster. Är det borta eller? För jag är sjukt sugen på att köpa skinnshortsen därifrån och vill gärna veta om det fortfarande går eller inte. xoxo

Reply
Linnéa

oooooh du ser så härligt brun ut!! Saknar sommaren hur mycket som helst! Här i jönköping har vi nog runt 7 cm snö och minusgrader! Inte roligt någonstans! :/

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag vet ej om det är snö i Stockholm, men jag bor lite utanför och här är det snö, men inte mycket. Det är som ett ganska tunt lager, men inte stora driver direkt!

Har bara en liten fråga om eran resa: Varför var ni först i Kapstaden, sedan åkte ni till Zanzibar och nu ska ni tillbaka? Undrar bara :)

Gud så skönt med värme och sol! Här är det så otroligt mörkt, det börjar bli det vid två liksom.. Så passa på och njut! ;)

Reply
Evelina

Det är inte så mycket snö men det är verkligen svin kallt ute! Minus grader är det i alla fall! Hoppas du har haft det bra på semestern! Kram :)

Reply
Hanna

Halmstad har 5 grader och fritt från snö, underbart!! Idag lös till och med solen! :)

Reply
non random igeeen

Hej Kenza! Du är JÄTTESÖT och JÄTTESNYGG, följer din blogg varje dag, eller menar typ varje timme :) <33 ha det bra i Zanzibar de sista timmarna :) <3

Reply
alicia

det ha snöat lite, men inte mkt
men det kommer speciellt vara stor skilland för er, men det är bara att ta, om 2-3 månader igen så skiner skolan, eller ja
det får man hoppas på, puss :)

Reply
Amanda

Det är runt 6-10 minus :(
Mys de sista dagarna nu! Jag har också varit på zanzibar men jag var i tanzania innan och efter!
Ha det jätte bra!
KRAM

Reply
Sofia

Det är jäätte kallt! I Stockholm är det 0-10 minus grader, grrr. Döör va kallt!

Reply
Malin

Vad jag har hört så är det snö i Sthlm :) (bor inte där men har gjort, och facebook är en bra källa till snö-updates ;) )

Reply
Nathalie

Det är faktiskt ganska så behagligt här i Sverige ^^ skiftar mellan -3 till +2 ungefär & ingen snö! (i Eskilstuna i alla fall)

Hade dock inte tackat nej till att ta en sista minuten resa ändå ;)

Reply
a.i

det har snöat jättemycket i västra värmland, eller ja kanske en decimeter :D men det håller på att töa bort.. jag var i stockholm i helgen det var från 1-5 minusgrader när vi shoppade. xD <3 love you

Reply
J

Här uppe i Renhagen ( 5 mil från Gällivare)( kanske inte säger er nå men) har vi mycket snö och -20 grader , igår var det -28 grader haha :p

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*