• header

Sista kvällen

Ikväll är det vår sista kväll här på Zanzibar! Vi ska ner och äta av den stora goda middagsbuffén en sista gång. Tidigt imorgonbitti åker vi in till Stown town för en guidad tur, innan vi tar båten över till fastlandet. Båten går runt 13-tiden och vi åker in till Stown town klockan åtta på morgonen, så vi har gott om tid att titta runt, besöka den gamla slavmarknaden m.m. Vi bor nämligen längst upp på norra sidan på ön med ca 1 timmes bilresa till Stown town, så vi tänkte slå två flugor i en smäll och ta en titt i staden innan vi tar båten där.

Det känns nästan som att vi ska lämna denna vackra ö för att åka hem till kalla Sverige…men inte än! Det blir några dagar till med sol, bad och fest (!) i Kapstaden. :)

Igårkväll. Klänning från Melba.se!

128 Comments

cami

Du är perfekt, alltså verkligen PERFEKT, men är det något du själv inte är nöjd över med i ditt utseende? Något du har/haft komplex över?

Reply
Cecilia

Hej, ser ljuvligt ut dit och jätte fina bilder ! Vad använder du för kamera dit nere ? :)

Reply
ebba

verkar som ni har en trevlig resa , hoppas er fortsättning på resan också blir bra och trevlig :)

Reply
Maja

Fin klänning. Älskar svart! Kolla gärna in på min sida där jag har flera “svarta” inspirations collage och även andra posts..tex om mitt liv i London.

Reply
rochella

åh vad avis man blir när man ser sådana härliga bilder..
ville bara fråga hur du gjorde för att bli modell, eller hur du liksom “startade” med vart man kan vända sig?det har alltid varit en stor dröm för mig.

kramar

Reply
Linda

Hej! det är så att jag nyss har köpt ett par svarta lita skor från jeffrey campbell, tror du att jag kommer kunna använda dem till våren och sommaren (och kanske nästa år) eller tror du att dem är “ute” då? vet inte om jag ska lämna tillbaka dem, har lite panik, hjälp mig snälla!

Reply
Selma

Du skojjar! Du är en av världens bästa bloggare. Och du är så jävlaa snygg. I ♥ U Jag hoppas att du bloggar låååååååååånnnnnnnnnggggggggggggtttttttttt in i framtiden. //Seelma ♥♥♥

Reply
Michelle Cabevi

Röker din pojkvän också eller är det bara du? Är beroende av din blogg. Pussssss

Reply
evelina

tips kenza är att inte ha någon bh under en sån klänning som visar så mycke rygg det blir myycket finare då! Bara ett tips! Du är bäst!

Reply
Bella

Emma!
Jag ber på mina bara knän att du försöker hjälpa mig att sprida detta vidare. Jag vill hjälpa, men vet inte hur. Att skriva texten om hela händelsen här gick inte då den var för lång, men gå in på deras grupp och läs.

Är det rätt att utvisa en familj till Afghanistan där de med hög sannolikhet blir dödade? Pappan är svårt sjuk.

Här är gruppen och jag hoppas att du vill hjälpa:
http://www.facebook.com/groups/131060540334921/

Reply
Blondie

Jättefin klänning :) Om du gillar Melba.se så kan jag rekommendera dig att kika in på yesstyle.com också. Samma typ av kläder fast 1000 gånger mer och billigare :)

Reply
Maria

Du är ju så sjukt vacker! Olagligt :)

miinubas.blogspot.com – SPANA IN DEN!

miinubas.blogspot.com – SPANA IN DEN!

miinubas.blogspot.com – SPANA IN DEN!

Reply
Yasmine

Hej Kenza!

Jag vill bara säga dig att du är så otroligt vacker och naturlig! Din kille är säkert överlycklig att han hittat någon som du. Du är verkligen inte som alla andra bloggare som springer runt och letar efter läsare på flera möjliga sätt, utan du är helt neutral och lever ditt. Alla bloggare borde vara som du för det är det blogg egentligen handlar om. Man blir så trött av att läsa andra bloggar, men din ger en frid. Fortsätt med du gör vackra du. Inte nog med att du är vacker på utsidan så är du även det på insidan. Wish you good luck! Ta hand om dig

Reply
:)

Hej Kenza! Älskar verkligen din blogg och du är så himla söt! Hoppas du har det jättebra på din semester!
Kram

Reply
Ella

heej bara så att du vet älskar jag verkligen din blogg och en sak till är du 7kt sööt ha en fortsatt bra resa/ från Sverige:)

Reply
Johanna

Hej. Jag älskar verkligen din blogg! Längtar efter varje inlägg, dem är så intressanta att läsa! :)
Kram :D

Reply
Mari

:) Smått avis blir man alltså. I sthlm är det några minusgrader och liiite snö. Men det är inte mkt att hurra för.

Reply
Michaela

Jag har en liten fråga om tatueringar som jag hoppas du skulle kunna svara på! Och tänkte att du är en bra person att fråga eftersom du gjort en del nu. Gör det extra ont att tatuera sig över ryggraden (då man inte har lika mycket fett där)? Tacksam för svar eftersom jag tänkte tatuera mig på ungefär samma ställe som du (bilden ovan) :D

Reply
Miki

Oh, va fina bilder! Ser ut som att ni har det verkligen trevligt! Måst säga att jag älskar att läsa din blogg, det är höjdpunkten av min dag (ok, jag kikar in i din blogg flera ggr per dag, men iaf). Jag känner mig verkligen på bättre humör efter att ha spenderat en liten tid på din sida. Får en riktigt go’ känsla, som att det är jul varje dag. Hihi. Ha det bra och fortsätt vara så trevlig som du redan är!
Kramisar!

Reply
Emilie

Hej Kenza.
Jeg er følger af og til med på din blog, selvom jeg er fra Danmark. :)
Du er så smuk! Jeg synes alle dine billeder er så gode, god kvalitet. Hvilket kamera tager du dine billeder med? :)

Reply
emma

fina kenza !! :D ser så härligt ut!!

intresserad av smink/kläder/skönhet? kika in på min blogg :D
makeupisglam.blogg.se

Reply
m.

Hi,

I hope you are enjoying your vacation! If you get the chance, make sure to go on a safari when you get back to south africa. I visited Kenya this summer, and the safari experience was the most amazing and memorable one i have ever had! It’s definitely something you don’t want to miss out on, if you have the chance to go.

Reply
katarina

haha när jag såg ciggen trodde jag att 90% av kommentarerna skulle handla om det, såg typ 3… på nåt sätt har du fått alla att hålla käft om det :) Hoppas ni får en fortsatt trevlig resa :)

Reply
Signe

Vad härligt glad du ser ut där och vilken fin klänning :D Av det äkta leendet att döma njuter du verkligen av semestern och det gör dig gott. Riktigt härlig bild! :)

Reply
Lolo

Fin som vanligt kenza. Men vart kommer dina föräldrar ifrån? För att jag tycker inte du ser så svensk ut!!!
Svara gärna i ett inlägg eftersom att jag inte har nån blogg. Puss!

Reply
andriana

Hoppas du svarar på denna fråga ;)

vart kan man köpa ett sånt halsband ?

Reply
Vixs

Kenza, vad duktig du är! Inspirerande som nybliven bloggare att se din karriärresa :)Måste även passa på att fråga var du gjort dina omtalade ögonbryn?
/V

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*