• header

11e januari 2012 – på Zanzibar

God morgon!

Jag är så jäääkla trött, gäspar ihjäl mig medan vi sitter och käkar sista frukosten här.. Bästa hotellfrukosten någonsin, smäller i mig pannkakor nu haha. Klockan är strax efter sju här och det är redan otroligt varmt! Snart blir vi upphämtade för en guidad tur i Stown town. Det ska bli kul! :)

Efter det reser vi tillbaka till Sydafrika. Där har vi planerat in hajdykning samt lite party. Det behövs efter den här lugna veckan här på ön!

Nu måste jag skynda mig. Ha det så bra så hörs vi senare ♥

Igår vid stranden. Kommer sakna detta varma sköna vatten! 

172 Comments

Lotta

HAJDYKNING?!?! Ska ni dyka med hajar?! Tänk om dom attackerar er?! :oo Du är så himla fin Kenza! Älskar din blogg! Kram

Reply
Alice

Mina föräldrar vill också åka till Zanzibar!:) du verkar ha haft det riktigt najs så hoppas på det bästa!
Hoppas jag blir lika brun som dig!!:)

Reply
Rebecka

Snälla svara på detta?! Hur mycket kostade hela resan ? Vill också göra nåt liknande!!

Reply
Alice

Vad har du för kamera du fotar med? Du tar så fina bilder. Vilka inställningar?
När jag är utomlands blir bilderna så ljusa och man ser likblek ut.
Tacksam för svar! Bra blogg.

Reply
L83inka

Shit va brun du e! E jag lite avis? Japps :)
Ha det bäst o njut av värmen. Sverige e mörkt o kallt..

Reply
Astri

Brunt! Jäklar!! Önskar jag var brun med.. Kan man säga att man luktar gott när man är brun utan att uppfattas som en idiot?
I alla fall när jag har solat och blivit brun tycker jag att jag luktar speciellt :D

Reply
Mickan

Hej Kenza!

Jag måste bara säga det att jag alltid blir så glad och inspirerad när jag läser din blogg.
Tycker att du har en grymt häftig stil!
Och jag beundrar att du är så ödmjuk trots dina framgångar.

Kram

Reply
Anja

Love the bikini! And I’m incredibly jealous because the weather here is awful. Rain, rain, rain. A beach would be such a nice change, haha! :)

Reply
CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥

Kul att du står på tå även när du inte har högklackat ;P Håll dig borta från Skåne när du kommer hem till Sverige. Jag är så blek att jag behöver en svängradie på 10 mil från solbrända människor just nu! Kärlek ♥ ♥ ♥

Reply
Ida

Gud så gott med pannkisar! Ha en sista underbar dag på ön nu. Hoppas allt med resorna går bra!

Reply
rozi

åhhh vad brun du ser ut att ha blivit.. kand u inte visa det i riktig färg.. vissa ljus gör ju att man ser brunare ut och vissa ljusare ut… hur brun är du på riktigt? den här färgen är iaf grymt brun och du är såå snygg…

Reply
Elin

Guuuuuud så brun! Love it! Nu känner man sigännu blekare…;)
Ville bara säga att du inspirerar enormt mycket! Du verkar så snäll och jordnära! Pusssssssa på di! <3

Reply
Matilda

Din skönhet dödar mig! sluta vara så sjukt snygg seriöst får panik! du är verkligen en stor förebild för mig och säkert flera tusen andra unga tjejer. din blogg är den bästa och din personlighet verkar vara så underbar och ditt utseende.. det finns inga ord! puss

Reply
J

Hejsan kenza!!

vill för det första säga att jag bara älskar dina kläder och hela dig. Verkar som du sku leva värsta lyxlivet! Avis!!
Men nojjo, jag hade en fråga, varifrån är dina vita shorts? Jag har villa ha sådana jättelänge men har inte hittat! Jag hoppas du kan hjälpa. tacktack

Reply
Nana

:O Hajdykning! Att du vågar?? Vad för säkerhet har man där? (:
Herrejösses vad brun du är! Vill oxå D: Kritvita människor i sverige :(

Reply
linnea

va fin du är och va härligt ni verkar ha det! jag önskar bara att du kunde svara på en fråga. för jag har alltid undrat var det här modet med att man ska ha uppknäppta shorts kommer ifrån? tycker bara det ser såå B ut. som att man har ätit en hel måltid och nu får man inte igen byxorna längre.. eller ska det vara sexigt? gaaah jag förstår inte!!! var samma sak på P&L i somras. alla tjejer gick runt med uppknäppta shorts!? fattar inte. så vad är tanken med det hela? :) tack, och puss

Reply
Laila

Hej Kenza!
Jag undrar vad du använder för solskyddfaktor när du är där nere? Jag ska nämligen till Karibien om några veckor och sist jag var utomlands smörjde jag in mig med olivolja och blev jättebrun, men allt försvann såfort jag kom hem. Verkligen samma dag, det var som om jag använt BUS. Har du något tips på bra solskyddsfaktor så brännan håller sig i?
Skulle vara evigt tacksam för ett svar!
Önskar dig en fortsatt trevlig resa!
Kramar Laila

Reply
Ida

Asså jag hatar dig älskade Kenza… Jag läser din blogg varje dag och önskar jag har va du! du är så jäkla fin så jag kan inte fatta det! hur lixom kunde den perfekta ögonen, näsan, öronen, håret och kroppen på samma perion + att du är grymt fin som person! Älskar allt du skriver och Kenza tyra show! SNÄLLA KAN INTE DU OCH TYRA GÖRA EN SÄSONG TILL! Jag vet att ni inte kommer göra det men vill så gärna!

Kram Ida

Reply
s

sjukt snygga shorts, vart kommer de ifrån?tips på var man kan hitta liknande? plz answer!

Reply
Cornelia

Hej. gud vad snygg du är ! Satt och tänkte på en sak. Jätte många har navel piercing idag. Hur kommer det sig att inte du har det ? Vill du inte ha det eller ? :))

Tacksam för svar.

Reply
Sofie

Så hiiiimla brun!! Jag vet ingen som är så fin som du!
Läser din blogg all the time och du är helt underbar! Du gör min dag!
Ha det så bra under resten av resan önskar jag!
kraaam!

Reply
elin

Jag blir bara så avundsjuk när jag ser dina semesterbilder! Jag saknar sommaren. Och BRÄNNAN! Hoppas ni kommer fram ordentligt, din blogg är bäst och din bränna är underbart fin! Är grymt avundsjuk!
kram :)

Reply
anna

så jävla snygg du är!
anledningen till att hon blir så brun kan ju bero på att hon är halv marockan= mörkare pigment än en svensk =)

Reply
Kimpan

Uuuuuuunderbart! Vad gick hela resan på? Funderar på att göra en liknande resa efter studenten! :D

Reply
petra

Hej läderväska… Du kommer se så gammal ut om ett par år när du solar sådär mycket.. MEn men.

Tycker inte du det är lite synd att alllaaa precis alla kommentarer handlar om hur snygg du är? Inte vad bra du skriver,att du verkar vara snäll å rolig. Alltid dessa: du är sååå snygg. DU är min förebild.. Lite ytligt kanske..

Reply
mia

du va då inte lite brun! Känner att man änna behöver sola lite nu va… haha, vacker som vanligt med! :)

Reply
Ellen

Jag kol hem från Kapstaden idag och har varit på hajdykning!
Men måste bara säga att ni inte bör åkare white shark adventures (tror dom hette så) för det gjorde vi och sol va inte så jättebra! Man fick inte veta nånting om hajarna (lite kul att få lite fakta om dom) och det stank fiskolja i hela båten! Annars hoppas jag attan har och får en jättebra resa! Kram

Reply
Ellen

Jag ska åka till sydafrika nu i början av februari och vara där i tre veckor. Kommer väl behöva steka sönder mig om jag ska bli så brun som du är !! :P :O kommer nog bli röd som en krabba ;)

Reply
Frida

Åh snälla Kenza om du ska simma med hajar, kan du snälla varna i rubriken om det är bilder med ;)? Min största fobi är hajar..

Reply
Lottis

Gud vilken bitter kommentar från “Petra”! Tror inte Kenza kmr se ut som en läderlapp om några år eftersom hon har ett pigment beyond us (Marocko ;)). Alla söta skandinaviska tjejer som dreglar efter denna bränna vill jag bara säga – det går inte, det blir bara smärta och solbränd röd hy och DET resulterar i “läderlapp-hy” i tidig ålder. Jag har kommit på lösningen – gradvis brun utan sol, använder det dagligen från maj till september istället för vanlig lotion, asgött :D

Reply
Elin

Fin kropp! Men vad gör du för att bli så dör brun? Något solskydd? En skrubb innan dy åker utomlands eller vad gör du, behöver tips åker utomlands 1 feb :)
Kraaam

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*