• header

Jo’burg

Nu är vi framme i Johannesburg och har checkat in på ett fint hotell med världens skönaste säng! Eh..not. Vi har intagit våra sovplatser för natten, en bänk på flygplatsen haha. Klockan är tolv här nu och klockan halv sex imorgonbitti ska vi upp och checka in. Upp…? Ja om man lyckas få någon sömn här.. :P

Sov så gott i era varma mjuka sängar! Nattinatt :)

20120111-235259.jpg

20120111-235254.jpg

53 Comments

L

Hej! Kanske en lite konstig fråga men är ni inte rädda att någon ska ta era värdesaker nu när ni sover på flygplatsen eller när ni t ex råkar somna på stranden? Svara gärna hihi då jag aldrig vågar sova vid sådana tillfällen :)
Kram, ha en fortsatt trevlig semester! :D

Reply
Ellie

Hej kenza! Jag absolut älskar dig. Du är min förebild och det kommer du alltid att vara! Du är så himla vacker – både på insidan och utsidan! Du har den bästa personligheten en människa kan ha. Du är både snäll och smart och vet när/var gränsen går! Du skriver aldrig något så att människor blir sårade eller ledsna! Till skillnad från Natti from hell (om du vet vem det är vilket jag tror du gör) som skriver att alla som är fula har inget värde! Men det hör inte hit. Det jag vill säga är att du tjejen är bäst och att du ska fortsätta precis så här som du är. Gör mig en tjänst och förbli den du är nu! Världen behöver fler människor som dig. Jag önskar dig all lycka och framgång i livet Kenza. Och en sak till jag beklagar att du får sova så obekvämt tro mig jag har varit med om det (och ännu en sak, mitt namn är inte Ellie i verkligheten men det börjar med E. Du kommer aldrig att gissa vad mitt riktiga namn är)

Reply
Emelie

När jag var liten missade vi flyget hem från London och då var alla bänkar upptagna så jag sov på ett betonggolv. Men det är ju lite “spännande”, haha :)

Reply
:-))

Hej Kenza, såg att du var halv marockansk, har du några i din familj som är muslimer eller något eftersom jag ser i dina tidigare inlägg att du visar stor respekt för religionen med bla kläder.. :)

Reply
Emilia

åh, jag älskar flygplatser.. Väärldens mysigaste ställe att vara på. Hehe, sov gott och hälsa mannen din! =-)

Reply
mikki

Sleep tight! have done that twice in Amsterdam. although, if you had strength, I’d suggest you go out. Jo’burg is so cool, was there 3 weeks ago

Xo
meinmode.blogspot.com

Reply
myrann

Tips till dina läsare KENZA. Jag säljer nu en ring från Thomas Sabo, likadan som du har. Säkert någon som vill ha samma som dig :) Den är helt ny och därför ett riktigt kap.

http://www.blocket.se/vi/38108587.htm

Vore kul om du publicerade denna kommentar och tack för en jättefin blogg :)

Reply
Annie

Haha vet hur mycket det suger att vänta så länge på flygplatsen. 2 gånger i mitt liv har jag väntat 12 timmar på en av flygplatserna i New York för att komma till min man i Kanada :P

Reply
alexandra

vad kostar det att flyga mellan kapstaden och tanzania??? tacksam för svar! <3

Reply
Rike.

Hej kenza var kommar den fina klänningen på bilden ifrån?
kramar från tyskland :)

Reply
Kakan

Jag har spenderat en småtrist natt på Eleftherios Venizelos (?) Atens flygplats (heter den verkligen så?) Femton timmar kändes myycket långa kan jag säga. Hoppas natten går fort och att resan hem blir najs!

Reply
Jessica

Stackare :( det är det jag gillar med dig, fast du är framgångsrik så är du ingen diva. Du är verkligen jord nära. Du är o kmr alltid vara en BÄST bloggerska, men även en bra person.
DU HAR PRICKEN ÖVER I SOM MAN SÄGER :)

Reply
Terhi

jag har också sovit två gånger i flygplatser och jag vet att det känns inte trevligt. men jag hoppas ni har sovit så bra som det möjligt och att ni har en till slut en underbar resa : )

Reply
Mahtab

Jag hoppas att ni får i er lite sömn i alla fall, haha<3 Och så önskar jag er en fortsatt bra resa! (Glöm nu inte att ta hoppbilder på stranden som du alltid brukar göra^^)

tusen KRAMAR MAHTAB – Tjejen som bor i Kanada<3

Reply
Johanna

Det är helt värdelöst att sova på flygplatser. Fattar inte varför de ska envisas så med att ha så fruktansvärt kallt?

Reply
Linnéa

Check på att spendera en natt på en flygplats. Dock i Dusseldorf av alla ställen, mitt i vintern. Uschamej.

Reply
hddji

hur vågar ni två sova samtidigt utan att typ… en åt gången vaktar bagaget? tänk om ngn snor när ni sover? :O

Reply
Pernilla

Har sovit många timmar på joburg airports bänkar. alltid lika bekvämt…

Reply
ida

Fy fan vad hemskt. Det misstaget gör jag aldrig om!! Har gjort det på Kastrups flygplats och det var fruktansvärt!! ALDRIG aldrig aldrig mer!!!!!!!! Att du inte tog in på ett hotell och sov några timmar. Du har ju råd. Det gör alltid jag nu!!

Reply
Emmma

Ojoj här åker nästan tuttarna ur!!;-) neej skojja! Men KVINNA DU GÖR MIG GALEN. Att du ska vara SÅ JÄVLA snygg hela tiden…………

Reply
Matilda

Det är så sjukt underbart att du är som du är, och du är nog den normalaste bloggerskan jag läst om, på ett mycket bra sätt altsåå, och hur kan du bli så bruuun :o, har försökt sola så mycket det går, men blir aldrig så brun, haha :d
Ville också säga att när du var i turkiet, så var jag där sammtidigt :D på samma strand :)

Reply
Alex

Är ni inte rädda att någon kan ta era värdesaker eller bagage när ni sover?:)

Reply
Olivia

Där har jag också legat haha :D Fast inte lika länge som er.. ni måste äta hamburgare på hamburgerstället lite längre bort i flygplatsen (ligger mittemot accessorize) om ni har tid. UNDERBART goda! :D

Reply
sofie

Vet inte vad det är med mig, men tycker inte alls det låter så farligt. Jag finner alltid någon slags lugn på flygplatser mitt i stressen. Sov en natt på Hughadas flygplats förra veckan, helt okej!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*