• header

Back in Cape town

Det är ett dygn (!) sedan vi lämnade Zanzibar och nu är vi äntligen framme på vårt hotell i Kapstaden! Vilken resa, är helt slut. Även denna gång valde vi att bo i Camps bay nära havet, och vi fick ett jättemysigt rum med skön säng och stor balkong med utsikt över Atlanten. Det var molnigt när vi kom fram så vi la oss och vilade lite men nu ser det ut att spricka upp.. Dags för lunch och sedan stranden! :)

PS. Har även denna gång lyckats välja ett hotell med kasst internet vilket gör det omöjligt att ladda upp mina stora bilder (får ta print screens istället), men jag försöker så gott jag kan även om jag bankar huvudet i väggen av irritation haha.

Framme i Kapstaden

Vårt mysiga rum

166 Comments

Maja

Längtar til Kapstaden! Det är så fantastiskt fint där!Och så ville jag säga att din klänning är supersöt! Ha en bra dag.
Kolla gärna in min blogg Kram

Reply
camilla

Som det står bakom dig:AVIS! Jäklar vad jag vill byta min regninga vardag mot din soliga hahah
Ha en underbar dag nu K!

Reply
Natalie

Det ser jättefint ut Kenza! :) De där prickarna på myggnätet över sängen, är det döda insekter?

Ha en fin dag!

Reply
Frida

så jäkla snygg hela tiden!! allt är som vanligt, var har du köpt din underbara klänning? :)

Reply
Lakris

Wooow, dina läsare har rätt, du är verkligen en olycklig människa.
Kan man hitta sig själv att klaga om precis allt när man är i paradiset.. gumman då e du lost, miserable och frankly i think you should get the hell out from my continent :)
Åk till Marocko å rid getter and get drunk istället xD

Reply
Sarah

Du har ju värsta lyxsemestern. Undrar vem som ger dig pengarna…?? :O ;) Jag förtjänar den där resan bättre än dig. -.-

Reply
Amanda

Hoppas att ni har det bra på resan, vill också göra en liknande resa.

Gå in och kolla min och min syster blogg, ska jag ha långt eller kort går? Gahh beslutsångest..

Reply
Agnes

Hej! Nu är det så att jag börjar fundera på hund… Och jag har letat runt i din blogg både i “Frågor & svar” och “Min lilla Armani”, skulle du kunna vara snäll och svara på min fråga? (: Ha de’!

Reply
Carolina

FÖRMINSKA DOM! Det är ju så enkelt, öppna i ett program och bara “välj storlek” och skriva in några ynka siffror “bredd: 600px” – KLART! Och vi får se fina bilder från din resa och på dig i finare kvalité! Do it :)

Reply
sandra

Jätte snygg klänning du har och rummet var också jätte fint.
Det snöar här i stockholm så ha varma kläder när du kommer! :) <3
saandraemiilia.blogg.se

Reply
Sanna

Snälla Kenza, du måste skriva en massa om hajdykningen när du har gjort det! Du har kanske inte möjlighet att fota det, men berätta allt :D Jag planerar att volontärarbeta med vithajar i Sydafrika och försöker ta reda på så mycket fakta som möjligt. Därför hade det varit kul att få höra från någon som upplevt hajdykning i bur, gärna vilka som anordnade det hela, vad du fick för inrtyck av dem och vad det kostade? Njut av det hur som helst, är säker på att det blir fantastiskt kul för er :)

Reply
ida

ÄLSKAR DIN BLOGG!! Kolla gärna in vår där vi skriver om våra åsikter i olika frågor samt lägger upp “styles” och lite personligt. puss!!
eandi.blogg.se
eandi.blogg.se

Reply
jasmine

Måste bara fråga. Tar ni med stativ när ni är ute och promenerar på semestern? Eller sätter ni kameran nånstans, så att ni kan fota er tsm?

Vad har du för inställning på din kamera när du tar hoppbilder/rörligt folk på bild? När jag ska ta foton på folk som rör sig blir det suddigt.

Reply
Nicole

Cha cha!

Kolla in blogg och släng gärna iväg en kommentar! För länkbyte gäller detsamma.

Om någon därute är grym på bloggdesign så hör av er <3

xoxo, Nicole

Reply
elin

När kommer du hem till sverige igen :D kram från ett stort fan av din blogg och din stil :D

Reply
elin

när kommer du hem till sverige :Dkram från en tjej som älskar din blogg och din stil :D

Reply
Elin

Hej :) det ser ut som du har det super skönt där nere är allt avundsjuk på dig :) jag vill säga att jag tycker du verkar vara en super skön tjej som är sig själv. Det är det alla vill ha. Men jag har inte följt din blogg jätte länge så har antagligen missat vart det går att köpa dina egna märken med kläderna och skor :) så jag undrar vad det är för hemsida mm :) kram Elin ha det super skönt på semestern :)

Reply
Ellen

Gud vad due sööööt!♥ Vilket mysigt rum verkligen ^^
Älskar din blogg och läser den när jag är inne på datorn ♥

Reply
elin

ååhh va fin duär verkligen älskar din stil din personlighet och din blogg så klart:Dkram från en som ÄLSKAR allt med dig <3

Reply
En läsare

Hej! Jag skulle vilja börja med att jag gillar din blogg. :)
Jag köpte en ring (den ursnygga, silvriga som ser ut som “ihopsatta” nitar) ur din kollektion Guldfynd by Kenza. Jag köpte den när jag var på “resa” i Skellefteå. Någon månad senare hemma i Umeå så ska min kompis köpa en ring ur din kollektion. Det finns då bara ett fåtal kvar och bara 1 (!) storlek av ringen jag köpte, och när hon frågade kassörskan om de skulle få några fler svarade hon att det skulle de inte och att ringarna som fanns kvar skulle reas ut. Är det så att du har flera ringkollektioner på gång och därför väljer att inte skapa så många ringar? Eller är det en för dyr kostnad? För jag tyckte inte att de hann säljas särskilt länge innan de nu är borta, i alla fall i Umeå. Fast jag kanske totalt har vimsat bort det…

Kram,

en läsare <3

Reply
Louise

Gud vad mysigt att vara utomlands så länge! :D
Jag längtar verkligen tills jag slutar gymnasiet och kan göra sånt! :D

Reply
johanna

Åh fan va härligt! min morfar bor i kapstaden så har varit där några gånger. om ni ska kika runt i landet så kan ja lova att ni inte kommer ångra er, det är så himlans mycket fint att se och uppleva!

Reply
L

Jag är det som står i vitt på rött i bakgrunden på den första bilden…. Hahhaah ha det bra! :)

Reply
Hanna

Kul att det står “avis” på bilden vi flygplatsen! För det är precis vad jag är nu, vill också åka till ett varmare land! Ni ser ut att ha väldigt mysigt.
Ha det fortsatt bra! Kram<3

Reply
Maja

HAHA SHIT! jag trodde att de bruna pickarna på sänghimmelen (jävla stavning?) var typ Malaria myggor haha!! dog lite..

Reply
Caroline

Hi! i can’t write english very well but i’m try :D you are great :D and you are my inspiration, you travel to each place and i have question for you: have you ever be in Poland????

Reply
Ida

kan du inte förminska bilderna innan du försöker ladda upp dem, istället för print screens? Måste ju vara snabbare gjort!
Vet inte vad du sitter på för dator, men är det win går det ju enkelt att göra i paint (ctrl+w) t o m! :)

Reply
lotta

ha ingen ångest över att du lyckats välja ett hotell med segt internet. Det är segt internet överallt i Kapstaden (på hotellen) det är ytterst få som erbjuder uncapped (unlimited) nät och snabb hastighet. Skulle dom göra det så är det sena kvällen som gäller för uppladdning av bilder :)

Reply
Ami

OMG! VILKEN SÄNG<3 Om jag fick sova där, skulle jag nog spendera natten med att älska med min pojkvän eller ligga vaken hela natten och bara tänka på hur vacker det är.

Reply
Hanna

Gud så mysigt. Här snöar de bara hela tiden, och inte verkar de ge med sig heller.:/ mycket avundsjuk måste jag säga.;)

Reply
Lina

hej kenza!
Jag och min kille åker snart till Thailand, har du något tips på något mysigt vi skulle kunna göra? Eller ett ställe att besöka? Hotell som är sååå mysiga? :) Massa kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*