• header

Vår dag

Idag har vi tillbringat många timmar i Canal Walk! Ett enormt köpcentrum här i Kapstaden. Vi började med att luncha och efter det gick vi runt och kollade i alla butiker. Tråkiga kläder som fan tyvärr! Allt var typ….Esprit-style. Så det blev knappt nå shopping men det var lugnt, för vi hittade ju till spelhörnan!! :D Där spelade vi bort massor med pengar haha. Speciellt min pojkvän som skulle vinna ett sött litet gosedjur till mig men han fick fan inte upp den! (eh, gosedjuret alltså…med en sån där “metallklo”. HELT omöjligt!! den ramlade fan ur hela tiden!) Vi spelade massor med olika spel, så sjukt kul!! Vi vann en hel bunt med “tickets” som vi sedan bytte ut mot godis. :)

Sedan gick vi på bio och såg nya Mission Impossible med svenska Mikael Nyqvist. Den var bra! Efter bion köpte vi med oss sushi och åkte hem. JAPP, det var vår härliga dag det! Nu ska vi äta sushi i sängen och sedan sova, imorgonbitti ska vi upp 03.45 (skjut mig) för att dyka med vithajar.

Puss! ♥

75 Comments

ida

gud vad häftigt att dyka med vithajar!
det är en såndär grej jag vill göra innan jag dör…trots att jag är sjukt rädd för hajar så är det ändå en grej jag vill göra! Avis som fan! berätta sen!

Reply
Sahar

Du MÅSTE göra ett inlägg efter resan och sammanfatta sevärdigheter och lite tips och sånt med massa bilder pls pls! =) jag och min pojkvän ska ner till Sydafrika i sommar nämligen, fast vi ska bila i husbil och åka runt lite mer, samt åka på safari mm..men vi börjar med kapstaden! =) Hoppas du trivs på resan! =)

Reply
sandra

Tack Kenza för “Esprit style” jobbar och sliter där varje dag och vi har fått in grymt mycket snygga kläder nu!! Tror faktiskt du skulle gilla det.. skriv inte så, kändes inge kul när det handlar om ens jobb man verkligen behöver:(

Reply
Sofie

Hihi vad rolig dag Kenza och super roligt hoppas jag att du kommer få när du dyker med vithajar imorgon! :D

Reply
Lollo

Jag läste på aftonbladet att två svenskor blivit våldtagna i sydafrika, hoppas allt är bra med dig och dina vänner!

Reply
Maja

Det finns en fin affär i det köpcentret som heter Fornarina. Dom har fina grejer! Kolla gärna in min blogg KRAM

Reply
Linnéa

Hejsan hejsan!
Jag tycker du är så otroligt vacker!
kan du lägga upp en video klipp? Skulle vara kul att få höra dig ;) <3
Bilderna var jätte fina och gulliga!
Hoppas ni har det bra nu när det är fredag den 13 , men aja have a nice time girl!
Hälsa !
Kram! <3 :)

Reply
Angie

Såg att två svenska tjejer i 20års åldern blivit våldtagna i Kapstaden. Var bara tvungen i kolla så det inte var du eller nån du känner!!
Var rädda om er!

Reply
lisen

Hej Kenza!
Tänkte bara säga att det är rätt dumt att dyka med vithajar, dem lägger ut mat i närheten av buren för att hajarna ska lockas dit, vilket gör att hajarna sedan enligt forskning asccosierar människor med mat och därav har det skett flera olyckor på vissa ställen med speciellt surfare men också människor som badar en bit ut i vattnet, det som har hänt är att vithajarna attackerar människor för att dem efter att folk har dykt med dom ser på människor som mat, vilket dom inte överhuvudtaget gjorde innan dess.
Jag hade nog också velat dyka med vithajar om man hade möjligheten innan jag fick reda på det här, bara för att göra det klart menar jag inte alls med detta att det är dåligt av dig!! Ville bara upplysa för att jag tror att det är många som inte är upplysta om detta!

Kan vara värt att tänka på!

/Lisa

Reply
matilda

Vad häftigt, jag vill också dyka med vithajar!! :o Hoppas på en utläggning sen på hur det var ;) Gillar din blogg väldigt mycket Kenza!! Kram //Matilda (apieceofnewyork.blogg.se)

Reply
Thia

Jobbigt att kliva upp mitt i natten men helt klart värt det om man får dyka med vithajar. Fuck, vad jag är avundsjuk!! haha

Reply
Linn

Kenza, måste bara säga att jag älskar din stil. Du har så otroligt snygga kläder och du vet precis hur du ska matcha dem. Blir otroligt inspierad av dig, tack för det :)

Reply
jennifer

Kenza jag tycker att du är super duper vacker jag älskar din blogg den är min favorit jag tänkte om du kan reklamera mig snälla!<33<3<3<3:))

Reply
emmy

HAHA you just made my day.
“Fick inte upp den!! (eh gosedjuret alltså..)” HAHA älskar att du var tvungen att “förklara” :D

Reply
Evelina

Å det låter exakt som en av dagarna jag och min pojkvän hade i Thailand då det regnade. Vi gick ut för att kolla på ett stort shopping centrum men hamnade tillsist i spelhallen och sedan bio för att se Pirates Of carrbien! Sedan åt vi faktiskt också Sushi på sushibox! :)

Reply
ida

Att du vågade äta sushi där. Man får passa sig vad man äter.
Jag blev magsjuk. Mysig dag annars lät det som ni hade!!

Reply
Christie

Your man looks so handsome with longer hair. You should get him to grow it out!

Reply
Dixi Wonderland

Låter som en super kul idag :D
Fick mig att längta efter Liseberg! Du borde verkligen besöka Liseberg om du inte varit där. Så himla fint och så mycket att göra :D Dom har ju enorm spelhall som man bara måste testa :D

Reply
Johanna

Jag gillar din blogg Kenza men snälla, tänk på vilka ord du använder. “Skjut mig”, “jag dör”, “döda mig någon” och annat passar inte riktigt in….

Reply
Frida

Åk till century city strax utanför staden, det är större och roligare butiker!

Reply
David

Måste bara fråga: Vart hittar man en sån karate kid-tshirt som din kille har? Har letat nästintill överallt….

Reply
Mella

Sådana där maskiner där man ska plocka upp gosedjur är typ helt omöjliga. Jag blev chockad när min kille vann ett Ior-gosedjur i en sådan i somras. Vi sover fortfarande med det gosedjuret, haha. En sådan vinst måste man ju ta vara på.

Reply
Martin

Innan du klagar över något jävla gosedjur kanske du ska ta och köra ned handen i hinken och ta upp ormen. Lille fis.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*