• header

Le Baron

Igår efter shoppingrundan däckade vi i våra sängar. Vi var helt slut efter resan hit och efter att ha gått på stan hela dagen. Vi sov några timmar, sedan beställde vi upp käk till rummet och gjorde oss i ordning inför kvällen. Jag sminkade både mig själv & Dilay samt lockade håret fort som fan. Sedan tog vi en drink i hotellbaren innan vi gav oss ut på Londons gator.

Vi tänkte kolla in på klubben Embassy som jag var på förra året, men det visade sig att de hade bytt både namn & koncept helt. Från en skön klubb med grym musik till ett lite mer….flummigt ställe haha. Konstig musik, lite småroliga människor och totalt fotoförbud. Hmm.. Först tänkte vi dra eftersom att det kändes inte riktigt som vår grej, men vi gav det en chans och hade faktiskt jäkligt kul ändå! Stannade till strax innan 3, då knallade vi hem och beställde upp mat till rummet igen hehe.

OK, ikväll är det saturday night och vi undrar – bästa stället att gå till? Vi vill ha hiphop & rnb! Kanske man ska ta en sväng förbi Yoyo igen, som förra året?

Det var som sagt fotoförbud inne på Le Baron (what happens in le baron stays in le baron, stod det på alla skyltar med kryss över en kamera) men vi tog några bilder utanför och så. Jag hade på mig mitt fodral med djup urringning i ryggen, från American Apparel!

93 Comments

Emili

Fina Kenza!!!

Kolla min modeblogg och få massa inspiration inför vår/sommar 2012, komma under kategorier- MODE!!!!! :D

Reply
lovisa

CUCKOO på lördagar är awesome! jag har gästlista dit så mejla om ni vill in :) Puss, ha det bäst ikväll!

Reply
Maja

Hej!

Jag bor o pluggar i London. Ikväll ska vi dra ut till Freedom i Soho. Skönaste gaykubben som spelar chartmusik.

Vi ses kanske ikväll!

/Maja

Reply
Sarah

Hej Kenza vad kul,vad shoppade ni?? Du kan du snälla lägga en bild på dina fina Jeffrey  Campbell skor.

Reply
hanna

Min syster är bartender på en mysig pub som heter bishops gate exchange :) Den ligger på oxford street, haha om du ens vill veta.. (?) :p

Reply
Cecilia

Ni borde gå till Penthouse som ligger i Leicester Square! Mycket R&B och HipHop, och den har en sinnessjukt utsikt över London med tanke på att ni är högst upp i byggnaden!

Reply
Sofie

Men gud vad smal Dilay har blivit!! Vad har hon gjort, tränat?! Skulle uppskatta tips!

Reply
Stina

Jag har jobbat på Londons nattklubbar, om ni vill festa grymt ska ni gå till antingen LUXX, JALOUSE, MOVIDA, MADDOX, ONEFORONE eller AMIKA!!

Bästa klubbarna i London!

Jalouse = Hanover square 17
Luxx = Sidgata från Regent Street
Amika = Kennsington High Street
Movida = Sidagata från Regent Street, bakom butiken Armani Exchange
OneforOne = Hyde Park, på hörnet till Oxford Street
Maddox = Samma som Luxx ungefär

Alla taxi chaffisar vet vart dom ligger haha ;) lycka till tjejer!!

Reply
Dixi Wonderland

Gud va smal din vän har blivit! Var och kollade igenom din blogg från 2009 tror jag de var. Så galet va du också har förändrats i ditt utseende! Man tänker ju inte på de eftersom man kommit in hit nästan varje dag sen du började blogga men de är faktiskt kul att gå tillbaka och se gamla bilder på dig samt dina vänner :D

Reply
Jo

Tydligen ska the box vara skitbra, har inte varit där själv än så vet inte vad det är för musik…

Reply
Anna

Roadhouse i Covent garden! Litet, trångt men helt klart värt ett besök. Var där alldeles för många gånger under mitt år i London;)

Reply
josephine

roadhouse i covantgarden för skön stämning och bra musik och för lite kändisspaning millhill i camden. dock är det ingen hiphop eller rnb men endå.

Reply
Alicia

Roadhouse i Covent garden! Fråga någon om ni inte hittar, många känner till det. Bästa stället i London! Sjukt skickliga bartenders också!

Reply
Mimo

Kenza, jag tänke själv resa till London, men vet inte på vilket hotell är bäst att cheka in på. Vill ha en hotell nära shopping såklart, vilket hotell rekommenderar du??

Reply
jaquieline

Orka att Dilay härmar Eleonora Evgenikou med en vit slinga i håret. Ellie har haft den vita slingan i 5 år nu och dilay hamnar i hennes klass i halmstad och nu har hon oxå det!!

Reply
johanna

åh vad roligt ner ser ut att ha! mitt klubb tips är Whiskey Mist! Det ligger i botten på Hilton hotell och har grym musik o dansgolv…mycket r’n’b och för övrigt ett av Rihannas favoritställen i London :) ett grymt ställe!

Reply
Johanna

vet inte om min förra kommentar kom fram eller inte…men mitt tips är Whiskey Mist i botten av Hilton hotell. grym musik, dansgolv och Rihannas favvohäng :) check it out!

Reply
t.

kan ni bara ge fan i att kommentera dialys vikt?! fan helt sjukt att det ses som en komplimang idag att skriva “har hon gått ner i vikt?”

se över samhället och vilka signaler ni sänder ut. samt börja läs lady dahmer.

Reply
Sarah

Amika är bra i high street ken. Brukade gå dit i din ålder. roligt roligt!!!

Reply
J

You couldn’t choose less shorter dress? I’m not to judge anyone but should you think how you dress in a public places? This is NOT a decent outfit.

Reply
Sandra Mikalsen

Heej! vill verkligen bara skryta över din assnygga jacka jag köpte, den röda skinjackan! Gryymt snygg! önskar du kunde se hur snyggt den satt på!

Reply
sophie

oneforone som ligger vid marbel arch eller cirque du soir som ligger på en tvärgata vid oxford street

Reply
e

Cirque du soir måste ni besöka, inte direkt hiphop/RnB men ni kommer garanterat tycka om det! lite som en galen cirkusclub i burlesque miljö (=jäkligt bra drag alltså). 15-21 Ganton street.

Reply
Agnes

Jag vari London med mina tjejkompisar över nyårshelgen. Vi var på Aura, whiskey mist och Merah och jag säger bara MERAH om ni vill ha hiphop & rnb! Oerhört bra, massa nya låtar som i varje fall jag inte hört i Sverige tidigare. Rekommenderas starkt!!

Reply
Anna

DRA TILL CLUB ONE! jag va i london förra helgen och club one är det absolut bästa rnb och hiphop stället, herrejisses vad det är skönt att dansa där:) go for it!

Reply
Rebecca

du har jätte fin blogg!
nystartad blogg, behöver lite hjälp med läsare!
kolla gärna in min blogg oh följ den! :D
släng gärna in en kommentar då o då :)
tack för hjälpen!
kram.

Reply
emma

hejsan! jalouse är suuuper bra :) massa mulatter och BARA rnb osv :) bästa klubben i london helt klart! (:

Reply
Mikaela

Jag var på hip-hop kareokee (stavning?) bar när jag var där i våras. Tyvärr kommer jag ej ihåg namnet.. Men det var så jäkla skönt ställe, en pytteliten källarlokal med smockat men folk, allt från ungdomar till businessmän. Så hoppas ni har tur och trillar in sär! :D

Reply
Elaine

Hej Kenza!

Hoppas du har det bra i London och får shoppa å festa massa!
Jag har en liten fråga- har du nåt tips på nåt bra hotell i London?
Var där med jobbet förra året och var inte alls nöjd med hotell vi bodde på och tänkte dra dit igen i vår men vill gärna vara nöjd denna gång.. :)
Förstår om du inte kan svara, men hoppas lite i alla fall ;)

Reply
Alexandra

Vi ska åka till London över påskhelgen! Hade vart jätte snällt om du ville skriva ett inlägg om vad vi bör göra när vi är där! Kom med tips på shopping, restuaranger och klubbar/barer! Hade vart super snällt:) Shoppa shoppa shoppa;) Kramar!

Reply
Vivianne

You guys look amazing!! Kenza beautiful as usual. I dont know if you mind me asking but Dilay looks great, and maybe some advice how she did it would be nice. I am trying to lose 10 kg and i would like to know some tips. xx

Reply
Sara

Hej! Jag undrar vad du använder för BH under din klänning. Om du inte använder någon BH hur håller du upp dina bröst så bra då? haha :)

Reply
maja

NEEEEEEEEEEEEJ!!! Så besviken jag bliiiiiiiir!!!! Var inne på Kissies blogg och konstaterade vilken fejkad brud hon är med alla operationer hit och dit. Bestämmer mig för att klicka in på din blogg, en naturlig tjej, men vad har hänt om inte en bröstförstoring!?!?!??!?!? :(

Reply
Rosa

Maja, Kenza har inte gjort en bröstförstoring. Och även om hon hade gjort det, vad fan spelar det för roll?

Reply
Linda

I would say AVALON! Ligger i Shoreditch men om det är hiphop, rnb, funky house ni söker är det ett riktigt nice ställe!

Reply
emma

fan vad snyggt det var med en blond slinga så! vad säger man till frisören om man vill ha det så?!

Reply
hanna

Diley är sjukt snygg! Hon har verkligen blivit smal och det klär henne verkligen! tummen upp för dig!!

Reply
Natalie

Gud det var längesen jag läste din blogg nu, har haft så fullt upp med sista året på skolan och nationella o allt..
-.- förut läste jag VARJE dag.. Åh, jaja du är bäst iaf! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*