• header

Paaaartyyyy!

Fyfan vad vi är trötta, men sova kan vi fan göra hemma haha! Nu gör vi oss i ordning för ännu en partynatt här i London. Vi ska till en klubb som en av er tipsade mig om! Hoppas den är bra, annars drar vi väl vidare någonstans. :)

Ha en underbar lördagskväll! Puss! ♥

Min ängel och jag igårkväll

62 Comments

Pauline

Ååååååh London in my heart!! Kan tippsa om Ruby Blue! Den ligger ngnstans åt ”chinatown” hållet haha.. Have fun! :)

Reply
Ebba

Hej Kenza! Jag ska också till London snart och undrar ifall du skulle kunna tipsa om alla bra affärer där? Kram :)

Reply
Patrik

Jag springer för livet! Iförd batmandräkt kommer jag springa till förmån för svältande barn!
Gå in, stötta, peppa och bidra!

Reply
A

Hej Kenza!
Du är så himla fin! Verkligen himla himla fin!
Jag mår skit av hur min kropp ser ut. Jag känner att jag inte kan ha på mig vad jag tycker är snyggt och så, för min jävla kropp. Jag har typ tänkt på att inte är något till lunch och så. Men jag vet ju att det inte är bra! Kan du inte SNÄLLA svara på denna frågan. Kan du ge lite tips på hur jag kan få en snyggare kropp. Mest av allt smalare ben/lår!? Snällasnällasnälla. Jag mår inte alls bra så jag ser ut nu. Och jag vill heller inte prata om detta med någon som jag känner (familj/vänner osv.). Jag är endast 13 år, så jag kan inet gymma och sånt. Skulle betyda guld, bokstavligen g.u.l.d, om du skrev några tips?
Tack på förhand, du är bäst i vilket fall. Kram

Reply
sunshine

gå till klubbarna i mayfair! eller chinawhite som är en high claass clubb, lr malvida. annars kan ni alltid dra till whiskey mist och mirrors :) ha det fett!

Reply
unknown

hej hej gillar din blogg,,, de skulle vara så kul om du försökte träffa bandet one direction medans du är i london!!!…

Reply
Agnes

Alltså jag måste bara få tala om för dig vilken förbannat cool brud du är!! Stå på dig i alla lägen för DU ÄR GRYM!

Reply
Susan

Min mamma såg på min arm att det stog bitch och jag sa det var min kompis som var min kompis. Och vill kontakta min skola för det jag hatar min familj vill inte leva med dom. Tror jag vill dö istället håller på gråta nästan hur mitt liv är som ett fängelse

Reply
Mari

Du er så pen !!
Jeg har et spørsmål. Hvis du skulle på golden globe eller oscar, hvilken kjole ville du hatt??

Reply
Elin

Jag måste bara få säga att jag tycker det är så sjukt gulligt att du kallar din vän för “min ängel”. Så himla fint! Har tänkt på det förut när jag har läst om er och var tvungen att tillägga det.

Reply
Sofia

Susan som skrev en kommentar här ovanför om att du vill dö, om du läser detta, kontakta mej på mailen [email protected] om du behöver prata, jag finns här och kollar mailen varje dag, vi kan prata i telefon eller maila eller msn. Okej? Kram på dej <3

Reply
me

ni har koll på när planen går va? många som har blivit inställda pga av kylan och snön som ska komma inatt.

Reply
Caroline Karlsson

TJA Caroline 91:a bott i London 1 år. Jag vet dom allra flesta bra ställerna som ligger omkring tvärgator till oxford street. Gå till DSTRCT, Movida, Jelaouse, Chinawhite, Amika, Luxx. Om du & din vän vill gå ut med några roliga tjejer så tar vi mer än gärna med er. Hör av dig om ni blir partysugna. Vi ska ut imorgon. Bara å skicka iväg ett mejl.

Pussssssss Carro

Reply
Rene

Hei. Kan du være så snill å skrive ned noen London tips? Har tenkt meg dit i april, hvilket hotell burde man bo på om man vil bo nærme Oxford street? Elsker din blogg!!=)

Reply
carro

Hej, ville bara säga hur fin Dilay är. Det är något särskilt som gör henne så snygg. Hon har ett utseende man kommer ihåg. Om du läser detta kenza så hälsa det gärna.

Reply
camilla

Snälla snälla säg lite snabbt vad ditt och Aleks hotell i Rom hette! Du är ju en frukost-tjej,så det måste väl ha varit ett bra hotell?! Härligt med Louboutins förresten,inte ett dugg avis hahah

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*