• header

Christian Louboutin

Den som säger att skor inte kan göra en lycklig har ta mig fan inte ett par Louboutin’s i garderoben! ;-) Hehe nejdå, men herregud vad jag är förälskad i mina nya skor! Leopardmönstret tillsammans med de röda sulorna – så jäkla SEXIGT.

Jag köpte skorna inne på Louboutin-butiken i det stora köpcentrumet Selfridge’s, som ligger på Oxford Street i London. Ca 7000 kronor gick de på, inte en billig peng det men jag kommer kunna bära skorna till allt. Jeans, klänning, jeansshorts… Och jag kommer inviga dem redan nu på söndag på Bloglovin Awards i New York! :)

1

253 Comments

Anonym

Tycker att det är fel att köpa skor för 7000 kronor när en by i Afrika skulle kunna äta sig mätta och köpa rena kläder. Nej, tycker att det var dumt gjort faktiskt. Och du som rester som “volontär” …

Reply
Ida

Oj, vad förvånad jag blev – trodde du skulle köpa ett par klassiska svarta! Men de är rätt coola dessa med… :)

Reply
Duygu

Hi baby i love this shoes ,great i love your blog too
Pls join my blog too
İ follow u kisses fromTurkey
Duygu

Reply
linnéa

Hej Kenza! Jag vet att du har ett par höga klackar i silver. Är det ditt eget märke eller har du köpt dem någonstans? Sjukt fina i alla fall! Om du har köpt dem skulle jag gärna vilja veta var? Jag ska nämligen ha ett par silverklackar till min studentbal. Klänningen är beige/puderrosa med silverstrass så det borde passa till. Tacksam för svar :)
/Linnéa, Bollnäs

Reply
nn

det var vell en aning onödigt att betala 7000 kr för ett par skor eller? :) när man kan få fina leopard skor för en billig peng istället..men snygga iaf! :) kram

Reply
Suzana

Hej Kenza! Ja tyckte dom var ok men svarta är snyggare som jag har / Mamma Suzana 39år ps. selfridge är ett varuhus inte köpcentrum ..

Reply
Jasmine

Såklart kommer kommentarer om att det var ett onödigt köp och att man kunde bygga en skola i afrika för pengarna. Det luktar avundsjuka, och det behöver inte vara avundsjuka på dessa skor – men avundsjuka för att vissa kan gå och köpa någonting till sig själv för 7000 kr. Ni som klagar sönder – har ni inte märkt vad Kenza gjort för bra saker? Är allting vi läst inte bevis nog för att det inte bor en självupptagen bitch i henne? Utan en som hjälper andra människor men samtidigt vill leva sitt eget liv och kunna unna sig saker som hon önskar sig? Tänk er för och om inte det funkar – väx upp. Någon gång ska ni väll bli av med detta töntiga beteende!

OCH Kenza – snygga skor! :D Hoppas vi får se dem mycket i bloggen! Kram

Reply
Linnea

Ojoj, trodde du skulle vara den sista i världen att inte köpa ett par svarta louboutins! :D haha! Själv tycker jag att svarta (utan öppen tå) är finast! :) <3

Reply
Sofie

Louboutin’s skapar lycka ! Bara att se ladan dom ligger i gor mej varm i kroppen, materiellt jag vet men ah dom ar sadana godingar ! Fick mina billigare pa harrod’s rea, £415 men har svarta peep-toe i lader, inte sa bekvama som vissa av mina andra skor men vad gor det nar dom ar sa jadra snygga ! ;)

x sofie

Reply
Lea

I really like those, they’re amazing, I wish they could be in my closet right now. Haha, they’re perfect, just like their owner!!

Reply
tesseey

omg!! tycker dom va as snygga

kolla in min blogg!!
då välkommnar jag dig in i en ny modevärld!!
se min blogg på http:/tesseey.blogg.se

Reply
ida

Måste du skryta med priset jämt…..?! Vem lägger så mycket pengar även om man har?!?!?! Så onödigt!!

Reply
Andrea

Neeeeeej, Kenza!! Du köper ett par underbara Louboutin’s, men så köper du dem i leopardmönster?! Oh, no no no…

Reply
sara

MEN PALLA DÅ AV ALLA CHRISTIAN LOUBOUTINAR VÄLJER DU DESSA SOM FINNS I TUSENTALS KOPIOR!!!!!!!! PALLA

har du itne sett de nya med nitar där framme PALLLLLAAAAA GOSH JAG BLIR SÅ ARG

Reply
Emma

Hahahha, började gråta när jag såg det här.. Gud vad roligt! Provade ett par svarta Louboutins inne på Selfridge’s när jag var där i somras och blev stööööörtförälskad. De är det bästa som någon gång rört vid mina fötter. Köpte de aldrig… Men ska antagligen göra det den här sommaren istället! Väntar man på någonting gott väntar man aldrig för länge tihi

Reply
Sara

Har ni kollat in företaget Mimaz Fashions?
Dom har Louboutin inspirerade skor och jag måste säga vilken kvalité! Man ser att skorna är gjorda i Italien! Jag har köpt två par skor av dem, och tjejerna är hur trevliga som helst! Snart ska jag ut och glänsa i min röda sula =)

Deras länk: https://www.facebook.com/mimazfashion

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*