• header

9e februari 2012

God morgon!

Vi är påväg till Arlanda denna kyliga morgon. Vårt plan går om över två timmar, vi är ute i god tid så vi hinner äta frukost och så. Älskar frukosten på ett av fiken där! :)

Jag har på mig min vårjacka (med tjocktröja under) eftersom att New York bjuder på sol och plusgrader, men har med mig vinterkappan i resväskan just in case.

Nu hoppar vi på tåget, hörs sen!

47 Comments

bella

låter så himla roligt!!
lycka till på söndag=)
Mina föräldrar är där just nu och de tycker att NY är azum!!

Reply
Patricia :D

Åhh, e så avis på dig över att du reser så mycket ! Asså när jag blir äldre (nu är jag 12 och blir 13 i augusti) så kommer jag också resa lika mycket som du :)

p.s, kan du göra en frågestund till eller har du en pågång? ;)

Reply
Liva

Vad har du med dig i handbagaget på planet? Det är ju ändå några timmars flyg. Det blir lätt kallt på ett plan och luften är torr. Uttråkad kanske…

Vädligt tacksam för svar!! Ska ut och resa, och vet inte vad jag ska packa ner!!

Reply
ida

Vem har råd att äta deras dyra frukost frivilligt liksom när man kan äta hemma?! Skillnad om man varit där hela natten eller byter flyg eller nåt där. Shit vad du lyxar till det!!

Reply
Natta

Åh vädret i new york är inte att leka med. Det sägs vara plusgrader, men det känns som minus 10….. Haha var där nyss ;)

Reply
Tara

Hej Kenza, varifrån är din supersnygga militärgröna jacka? Skulle vilja ha en sån til vårjacka :) Kram!

Reply
Eleonore

Vad härligt att åka till new york!
Jag måste bara fråga !
Vilket fik?
Jag och min bästa kompis ska flyga till Dubai på måndag och har 5 timmars väntan på Arlanda innan , så vore bra med en riktigt god frukost!
Vad heter fiket ? :)
Kram!

Reply
Josefin

Älskar dina outfits Kenza! Så otroligt fin du är :) var har du köpte jackan? är på jakt efter en ungefär likadan jacka som den du bär på bilden :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*