• header

Framme!

Nu är vi äntligen framme! Lång resa med massa köer och skit, men nu är vi iallafall framme på hotellet. Vi ska bara lämna av väskorna och ge oss ut på stan. Klockan är strax efter tre på dagen här och det är våååår ute! :)

20120209-151647.jpg

113 Comments

Evelina

Underbart! Jag vill också! Shoppa mycket nu. Det skulle jag göra och lycka till bruden! Har röstat många gånger på dig!

Kram

Reply
Anna

Haha gud vad mystiskt det känns att klockan är tre där borta:P men ha det så riktigt roligt!! är grymt avundsjuk!

Reply
lisa

Hej. hur varmt är det i new york vid denna årstiden? Är det alltid som vår där nu? (:

Reply
Louise

Shit va du reser då!! Men jag kan inte undvika att bli lite avundsjuk!! Jag vill också till new york!! :D

Kika in på min blogg, där senaste inlägget handlar om Mr Handsome Ricky Martin!! :) thebeatinme.blogg.se , Glöm aldrig de! ;)

Reply
fashionista

Och här i Finland är det åtminstone -15 grader och klockan blir närmare 23 på natten.. Vad allt jag skulle göra för att vara du nu! ;)

Reply
Niki

Ooh, var där i april förra året, när jag ser bilden vill jag tillbaka nunu! oherregud så avis jag är, skulle inte skada att åka dit igen. Hoppas du kommer att få det trevligt!

Reply
Milla

När jag var i new york i februari för något år sedan var det också värsta vårvädret och nästa morgon vi vaknade var de snöstorm ute:( hoppas det håller i sig för er iaf! Ha det bäst:)

Reply
Beatrice

Hoppas att du får det superbra där borta!
Själv flyger man till Thailand på tisdag! :D Kram

Reply
:)

Härligt! Undrar bara på vilket hotell du bor på? Är det fräscht, fina rum? Åker dit under påsken, hittar inte så bra hotell.. Vart köpte du din resa? Tacksam för svar! Ha det bra, kramar :)

Reply
Fanny

Åh vilken lyx!
Min dröm är att åka till N.Y och man blir ju inte bara liiiite sugen när man ser denna bild nu när man själv sitter hemma i kalla & gråa Sverige.
Ha en toppen resa & btw,
du är en sjukt bra förebild!
Kram :)

Reply
emilia

åå!!! känner ett sting av svartsjuka, jag menar vem skulle inte??!!!! hoppas du har det roligt i New York!! <3

Reply
emilia

hoppas du har det roligt i New York!!
just nu känner man sig lite svartsjuk, jag menar vem skulle inte??!! <3

Reply
Anne

Åhhhh en doft av vår sprider sig i mitt sinne när jag ser denna bild !
Njut nu båda två :)

Reply
sara

Haha fy fan vad konstigt här är jag på väg att krypa ner i sängen medan klockan är 3 där! Vad konstigt det kommer vara nu med dina blogg inlägg du kommer uppdatera om din dag när det är natt här haha! aja får väll läsa dina inlägg när jag vaknar istället! :D Du får ha det så kul och jag hoppas verkligen att du vinner, röstar på dig!! Puss!!

Reply
Linnea

Jag var i Ny från i torsdags till i förrgår och jag kan rekommendera några saker ni måste göra!!
1. Magnolia bakery, världens godaste cupcakes och bakelser som finns! Det finns ett vid Rockefeller center och en på Grand central!
2. En riktigt stor outlet som heter Woodbury vid New Jersey där det finns massor av snygga märkeskläder till bra pris!
3. Helikopertur, ganska dyrt men helt klart värt pengarna! Dom flyger runt Manahattan och det är väldigt kul!

Några saker jag inte rekommenderar är..
1. Att gå in på Century 21, det är fullt med folk hela tiden, man hittar knappt eftersom det är så stort, och det är VARMT! Om ni vill dit gå på morgonen isåfall!
2. Att gå in på Victorias secret på kvällen, det var hemkt (fast endå underbart <3). Gå på förmiddagen på en vardag då det inte är lika mycket folk!

Hoppas tipsen hjälper!! Ha en grymt kul semester i NY!! <3 Älskar dig Kenza! :)

Reply
Sofia

åååhhh vad avundsjuk jag blir, haha :D vill både ha vår och resa till new york :D hoppas du gillar staden bättre denna gång och har det asum! :)

Reply
Emelie

Själv är jag i Louisiana och här är det grått och kallt! Hur länge ska du stanna i NY? Älskar den staden :D Kram

Reply
Louise

Hejhej! Jag har en nystartad blogg, där jag skriver om livet i stort och smått och även om hur det är att leva med social fobi! :) Varmt välkommen att kika förbi, kommentera gärna! ( Elaka kommentarer undanbedes.. )

Reply
Patrik

Jag springer för livet! Iförd batmandräkt
kommer jag springa till förmån för svältande
barn!
Gå in, stötta, peppa och bidra!

Reply
frida

hej måste tipsa om bästa klädaffären som du kommer älska, det är verkligen din typ av kläder. den ligger i soho och heter brandy melville, 83 spring st, NY 10012. GÅ DIT du kommer älska det! kramar

Reply
Catherine

Om ni får tid så ska ni gå till en restaurang som heter Havana som ligger på 27 west & 38th, precis vid Times Square. Såå god mat där! Det är en kubansk restaurang och de har sjukt bra service. Det var “vårt” ställe när jag var där som Au Pair, varenda gång vi var i city gick vi dit. (de är rätt dåliga på att ta leg där med om man vill ha en drink, iaf om det är mkt folk) ;)

Reply
amy

Bäst för dig att lägger upp massvis med härliga bilder därifrån! hehe
Ha det så kul, kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*