• header

Köpa presenter

Nu ger vi oss ut på stan! Idag ska jag köpa presenter till mina nära och kära där hemma, och även alla hjärtans dag-present till min pojkvän. Vi får skiljas åt och köpa presenterna till varandra hehe..

Vi kommer bara gå på stan några timmar för sedan måste vi hem och göra oss i ordning inför kvällen. Ikväll går Bloglovin Awards av stapeln på Edison Ballroom!

73 Comments

Shelinda

Är så avundsjuk! Skulle verkligen vilja gå på en gala någon gång =)

Hoppas ni får det jätteroligt och att du vinner några pris! =D

Kramar<3

Reply
Vilma

Lycka till Kenza, hoppas du vinner ikväll. :)

KOLLA GÄRNA IN MIN BLOGG, JAG BLOGGAR OM KLÄDER OCH MITT LIV, OCH JAG FÖRSÖKER ATT UPPDATERA VARJE DAG! :)

Kram! :D :D :D

Reply
Johanna

Hej, u är det såhär att jag ska till New York snart och jag undrar om du skulle kunna lägga ut ett inlägg (eller bara ge lite tips) på lite bra shopping där. Det skulle jag uppskatta till tusen!
Du har den grymmaste bloggen, Puss <3

Reply
Sofia!

Du kan ju skratta dig lycklig människa! ska vi byta liv? mitt är också rätt bra, men jag kan ju döda för ditt! haha Men jag är avis på ett snällt sätt..jag lovar!

Reply
Ida

Hej Kenza! Tack för en otroligt bra blogg. Jag undrar vad du har för modell på dina ray ban? Hoppas ni har en toppen bra resa, kram!

Reply
Emma

Jag vill också vara i New York!!!!!! Hoppas ni hittar något fint till varandra och hoppas det går bra ikväll! :D

Reply
Anonym

Hej kenza!
Jag undrar om det är okej och skicka in en bild på mig själv till dig för att kolla hur lik din pojkvän du tycker jag är. Alla mina släktingar tycker jag är lik din pojkvän, så vore kul att veta vad du tycker om det, eftersom du förhoppningsvis står han närmare än vad vi gör. jag menar vi ser han bara på bilder. :)?

Reply
linnea

hej kenza! hoppas du läser dehär som jag skriver nu.. du är nog världens vackraste tjej jag sett! du är så vacker :-D jag läser din blogg varje dag och den är sjukt bra och du har skit bra klädstil! du är typ som min förebild! du verkar vara en hur gullig tjej som helst! ville bara säga detta ta t dig :-D KRAMIS!/LINNEA WIKLANDER

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*