• header

SNAPSHOTS

Här kommer lite bilder jag tagit med min iPhone under dagen!

Butikerna är inte bara fulla med Jeffrey Campbells, utan även snygga look-a-likes i alla möjliga färger för 300 kronor paret. Just de här med flaggan vet jag att bästis gått och suktat efter länge, som jag köpte dem till henne.

Dagens lunch, burrito bowls! Det finns en mexikansk snabbmatskedja här som har väldigt god och fräsch mat. Man får själv välja vad de ska lägga på och vi körde på lite allt möjligt.

Vi köpte en massa mini-cupcakes på gatan. De är så himla söta så jag måste bara fota dem och lägga upp här sen.

All saints-butiken på Broadway är GRYM. Älskar ju detta märke och just den här butiken har ett stort utbud. Köpte en skitsnygg tröja till mig där, ville egentligen köpa allt.

Självklart ska mannen bära alla påsar! ;-)

149 Comments

Ida

Du är så sjuuuukt vacker!
Fast hehe det vet du nog redan :)
Men jag har en fråga, hur lång är du? Jag är 180 cm och är 14 är det för långt för att vara modell?

Reply
Sara

Hej kenza!
Gud va sugen man blir på att åka till USA nu:) jag undrar i vilka butiker du hittar de dära skorna?! Så sjukt snygga:) Jeffrey campbells skorna:) kan man köpa de i Sverige(butik)
Ha de bra !

Reply
Selin

Jag önskar du kunde köpa ett par USA-flaggspar till mig också! Jag har pengarna, men de är slut överallt online! :(

Reply
Amanda

Kan inte du visa bilder på dina Jeffrey Campbell skor och berätta lite hur dom är i storleken osv? Jag funderar på att beställa ett par men har så svårt att välja en färg, vilka tycker du man ska köra på och vilka tror du man använder mest? Skulle vara himla roligt om du svarar!

Hoppas du har det jätte bra i New York, jag är så himla avis haha! Kram

Reply
Fanny

Tjaa!
Jag ska också till New York om två veckor (:D!!) så jag undrar vad butiken med alla Jeffrey Campbell skor heter och vad den ligger ;) Tack för svar! ;-* Kram

Reply
Alicia

Var det någon speciell affär som sålde jeffrey campell skor?
Jag ska till dit i vår så jag undrar om du har något tips på en bra budget butik? :) men då var Canal street bäst?
Jättebra blogg! Kram

Reply
R.C

Hej! Äskar din blogg! jag skulle bara vilja veta hur jag ska packa min resväska för jag ska till new york nästa vecka och är inte så säker på vad jag ska packa ner! och vart har du hittat din snygga gröna jacka! KRAM!

Reply
Alessandra Z

Kenzaaaaa what is the store called where you found the INCREDIBLY cheap JC lookalikes (and which area is it in)?! Love your pictures! Kisses from Dubai :-)

Reply
ebba

Kan du inte göra en shopping – guide med alla affärer? Skulle vara sjukt kul! Ska ev. till USA i sommar, inte just new york men de flesta affärer finns ju över hela landet:) (höhö hoppas jag)

Reply
linda

när jag var där så köpte jag de blåa look-a-likes skorna som liknar jeffreys :) nu när jag ser dina bilder så längtar jag bara tillbaka :)

Reply
Helena

kan man köpa dom skorna på någon hemsida?? För 300 kr? Hade varit helt fantastiskt!! :D
svara hemskt gärna :)
Kraaaaaam <3

Reply
Maria

Hej Kenza!
Skulle vara evigt tacksam om du kunde svara… Jag ska nämligen till New York om en vecka och är väldigt sugen på ett par JC till ett billigare pris. Kan du tipsa om någon (flera?) butik? Äkta alltså.

Tack på förhand! <3

Reply
ida :)

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SVARA PÅ DENNA KOMMENTAREN!
vilken gata och vilken affär kan man köpa look-a-like på? :D

älskar dig blogg :)

Reply
Sofie

Kan du säga några specifika affärer där Jeffrey Campbell kopiorna finns? Sjukt bra pris! Ska dit nästa helg, så vore super schysst, Kram!

Reply
Line

Er det Jeffrey Campbell-kopier eller hvad? De er SÅ flotte! Hvor kan man købe dem? Skal nemlig selv til New York til sommer, så det kunne være rart at vide.

Reply
Josefin

Om du inte gjort det redan MÅSTE du besöka LF Store!!! Var i NY i våras och ville köpa allt i hela butiken…

Reply
Caroline Nylén

Jag ska till new york i maj så det är skitbra att du ger massa bra tips :D fortsätt med de, haha!

Reply
Sanna

vilken grymt härlig pojkvän du har som bär alla kassarna =)
tycker han oxå att det är skoj att gå i affärer el gör han det lite motvilligt fast för din skull ? ;)

Reply
Josefin

Hej Kenza! Vet du om hur forever 21 storlekar ser ut om man tänker beställa hem? Jag är en 34 men har större byst och vill inte beställa hem för smått. Tack på förhand!

Reply
N I C O L E

oherregud! Skoooorna!
men en fråga, fick ni betala resan till New york själva eller var det dem som håller i blog awarden som betala det till er?

Reply
Becca

Oh jag älskar skona med flaggan?<3 så avis på er!! Men glöm inte att köpa cupecakes på magnolia bakery!!! Kram:)

Reply
Olivia

Hej kenza! Undrar i vilken affär man kunde köpa jeffery campbell skorna någonstans för sånt litet pris!! Här i Sverige kostar de ju över tusenlappen! Väääldigt tacksam för svar! Kram :D

Reply
josefin

Hej kenza! går det fortfarande att köpa din egendesignade party bag någonstans? Fylle 18 snart och behöver någon snygg liten när man ska gå ut, om inte har du tips på någon annan snygg man kan köpa? :)

Blir jätte glad om svar, kommer fortsätta läsa din blogg ändå den är jäätte bra! :D

Reply
cazandra

Herre min skapare vad snygga skor!!
Vad heter butiken så man vet vart man ska springa direkt när man sätter sin fot i New York :D

Reply
IMPASHION

Jag ska till LA om en månad ungefär. Blev sjukt sugen på att köpa skorna som du har lagt upp bild på! Undrar bara vilken afffär du hittade dem i? Tänkte att dem kanske finns i LA också? :)

Reply
anna almighty

Tänkte bara varna lite, Chipotle är inte direkt kända för fräsch mat, min pojkvän blev matförgiftad efter att ha ätit där, jag känner ett antal som har blivit det, många amerikaner undviker det :)

Reply
Kass

Where did you see these shoes? When I went to NYC, I tried to find some stores where I could buy JC and I found nothing!

Reply
Sofia

Om ni är på jakt efter en supermysig restaurang (passar perfekt till alla hjärtans dag) så kan jag tipsa om ‘The Place’. Ligger i West Village på 4th Street. Världens godaste mat och jättetrevlig atmosfär.

Reply
Elin

Vad roligt med Jeffrey Campbell-kopior. Jag bor just nu i Chicago och jag undrar var du såg de där fejkskorna? Vad butiken hette osv. Vore underbart att få veta så att jag kan köpa ett par fejk när jag inte har råd med de riktiga :D

Reply
L

VAR HITTADE DU SKORNA? Jag bor i NY och är jättesugen på ett par, men har inte så mycket pengar (sjukt dyrt att bo här) så ett par för 300 kr lät inte fel!

Reply
Jennifer

Åh, nån aning om de finns nån sida på internet man kan beställa skorna ifrån? :)

Reply
Raiven

Chipotle is the best! Just had a burrito bowl for lunch today. You should definitely come to Vegas for your 21st!! I’d be happy to help you set things up, I know all the best places and people! Congrats on winning just now, love the dress! (:

Reply
Elin

Vilka affärer har jeffrey campbell kopiorna?? Åker snart så vill gärna veta :D:D

Reply
johanna

vi vet ju alla att du har en massa pengar och kan göra och köpa vad du vill när du vill ungefär.
men dina vänner och din pojkvän, har väll ‘vanliga’ jobb? hur har de råd att åka på en massa resor och köpa det ena med det tredje, och dessutom festa så som ni gör?
bjuder du dem mkt?

Reply
Cecilia

Vilka fina bilder och vilka fantastiska skor! Jag tänkte ragga upp en marockan så att mina barn blir lika snygga som du;)

Reply
Julia S

Vart hittade du affärerna med alla look à likes?? Jag va i new york i höstas men hittade inte!! Åker dit igen i april så skulle vara kul om du kanske svara var du hittade de affärer som säljer såna skor! Gör gärna också en lista med bra shopping i new york! Skulle uppskattas!
Kram

Reply
fashionista

Jävligt snygga skor & ljuvliga cupcakes, skulle älska att smaka på en (eller alla)! :)

Reply
Jessica Z

heej!
jag undrar vad affären heter där du hittade skorna med usa:s flagg avill verkligen veta vad den heter för att kunna köpa ett par såna:)tacksam för svar så snabbt som möjligt!

hoppas du har det trevligt!:)

Reply
Johanna

Jag ska åka till new york om knappt veckor och vill absolut ha de där skorna!! I vilken affär finns de? :) Kram!

Reply
Sofia

du verkar ha det väldigt roligt. dock var “Självklart ska mannen bära alla påsar!” den tröttaste kommentaren någonsin.

Reply
Lise

Jag mår dåligt över att se dig vara i USA! Blir så himla avsundjuk…….. frustrerande. Är det dyrt där? :P

Reply
Emilia

Snälla säg vilken affär du såg skorna i, ska till NY om en månad. Snääääääääällla!!! :)

Reply
laura

I just don’t get you. You live in Stockholm, fuuuull of H&M stores in every freaking corner. And then, you go all the way to United States and where do you go? H&M ofcourse..!

I just can’t see the point..

Reply
l e l l e s f o t o

Hej världens snyggaste Kenza! Du.. Jag ska till Florida i sommar och jag undrar om du kanske vet om “Jeffrey Campbell” är billigare där också? Med tanke på att de var det i New York? Massa kramar, tacksam för svar ♥

Reply
shazia bahaduri

Så himla awesome att se en sån här bra uppdatering trots att du är utomlands, blir dubbel så spännande att följa dig då :D du är så fin, kramar

Reply
Anna

it’s called chipotle, americans are crazy over it, it’s not really authentic mexican food but it’s great!

hope you had fun in america, love!

Reply
sofie

ÅÅÅÅ vart köper man sådana skor, ska till London så hade varit superkul att veta i vilken affär jag ska till och kö tidigt på morgonen ;)
Kram

Reply
Elin

Jaa du Kenza som du kanske ser på kommentarerna så bara MÅSTE du berätta var du hittade de där JC kopiorna och gärna om de finns att få tag på hemma i gamla goa sverige!:D
Ha de gött i New York och grattis till priset!

Reply
Lessi

åååh va fiina skor. ska till newyork snart å vill så gärna köpa ett.. eller fler par… vart hittade du dom??

Reply
rebecka

hejjag älskar din blogg och sen undrar jag ifall jag skulle kunna få (om de nu finns) en hemsida för dom där gudomligt snygga skorna? :) tack på förhand

Reply
Louise

Hej Kenza :D jag är oxå i new york nu o jag undrar vad den affären med jc heter och på vilken gata den låg på? Puss o kram

Reply
Emilia

Du måste säga vart skorna är ifrån!!!!!!!!! Dom är skitsnygga och jag ska till NY om en vecka

Reply
mathilda

hej! var köper man dem skorna online? jag skulle jätte gärna vilja köpa såna till skolavslutningen!

kram/mathilda<3 :D

Reply
Tilde

Var hette butiken med de där fake Jeffrey Campbells skorna? och var i new york ligger den?? :))

Reply
Emma :)

Vet du nån sida det finns ganska billiga Jeffrey Campbells skor? Måste bara säga att din blogg är grym!

Reply
Sara

Hej Kenza!
Jag ska snart åka till New york och skulle jättegärna vilja i vilken butik/ var Jeffrey Campell look-a-likes fanns? :D

Reply
Moa Björklund

Snälla Kenza, skulle du kunna göra en lista på massa roliga saker man borde göra när man åker till new york och snälla kan du säga var man kan köpa fejk jeffrey campbell? :) <3

Reply
IMPASHION

Kenza, SNÄLLA kan du inte säga vilken affär du hittade skorna i? Jag ska till LA snart och jag vill VERKLIGEN VERKLIGEN se ifall butiken finns där också. Det vore JÄTTESNÄLLT om du kunde ta dig tid och skriva ett inlägg om den affären, vad den heter osv. Snälla snälla snälla!

Reply
Michelle

Hej! Är Jeffrey Cambell skor bekväma att gå i?? Jag hatar när man ska beställa från internet utan att veta hur dom känns på, så jag skulle bli jätteglad om du ville svara! <3

Reply
Rebecca

Hej! Såg de underbara Jeffrey Campbell-skorna med USA-flaggan, ÄLSKAR dem och vill såååå gärna köpa men hittar dem ingen stans… Ska till New York till hösten och även om de skorna inte finns kvar hittar jag säkert något där ändå! ;) Skulle bli så glad om du kan skriva ner var affären/affärerna ligger så jag kan gå dit hehe:) Ha det bäst, och grattis till priset det var du värd, din blogg är asbra.

Reply
Elsa

Hej!
Vart köpte du skorna?? Jag är sååå sugen på ett par, men de är så himla dyra! Skulle betyda allt om du svarade! Puss

Reply
josefin

Hej!
Jag ska snart åka till New york och undra vad du hittade skorna?
skulle vara kul om du svara! :)

Reply
Engla

Hej kenza! Skulle hemskt gärna vilja veta vart i new york (butik,gata) du hittade dom där skorna ! Skulle verkligen vara super duper snällt om du sa det! Kram

Reply
fridaaa

Precis som alla andra är jag sjukt sugen på att få tips var man kan hitta dessa skor, helst via hemsida?! Köpte förra året ett par liknande svarta från nelly och röda från bikbok som jag använde heeeela hösten/vintern. Måste bara ha de orangea eller gröna till våren!
Så har du något tips skulle jag bara bli sååå glad! :D
kram!

Reply
Stina

Om inte butiken har lagt ner eller något så vet jag vart man kan hitta sådana skor, de kostade runt 350 svenska kronor sist jag kollade :)

Reply
Paulina

Åh vilka fina skor! Jag ska snart till New York så jag undrar var du hittade dem?

Reply
Sofia

Jag ska till New York om ca. 3 veckor, och jag är riktigt sugen på skorna med USA flaggan på!! Dom är ju så himla snygga!? Så vad heter butiken och vart den ligger skulle vara bra att veta:)

Reply
anja

hej kenza. skulle verkligen vara sjukt snällt om du skulle kunna maila mig vilken butik du köpte dessa skor i, jag ska nämligen till nyc om 2 veckor och skulle verkligen vela köpa dessa skor, 300 kr är ju det billigaste alternativet någonsin på dessa skor. hör gärna av dig om du inte kommer ihåg vad butiken hette kanske du kommer ihåg gata?

kram

Reply
EllenJohansson

Åh Kenzaaaa! Finns dem skorna att beställa på internet eller något för detdär billiga priset? 300 svenska kronor / paret? :o Snäälla skulle verkligen vela ha sånna, men har ej råd med äkta så demdär skulle bli perfekt! kram sötis <3

Reply
Filippa

Hej Kenza!
Vad heter affären där du hittade dessa Jeffery Campbell skorna som inte är riktiga? och var ligger den?
Ska till New York nästa vecka och skulle gärna vilja veta :)
Tack så mycket!

Reply
Erica

Hej Kenza!

Grymt snygg look-a-likes men var kan man köpa dem i NY??
Du får gärma skriva en komentar i min blogg VÄLDIGT tacksam för svar!!

Tack på förhand! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*