• header

Bättre bilder

Två lite bättre bilder på hur jag såg ut igårkväll! Ögonen hade jag sotat guld-bruna och håret satte jag upp i en stram hästsvans. Virar som alltid en liten slinga runt för att dölja den svarta hårsnodden.

På fötterna hade jag som sagt mina nya Louboutins. Första timmarna gick skitbra och de var riktigt bekväma… Men mot slutet av kvällen? Jag ville dö. Jag kunde inte ens stå upp för att min lilltå på ena foten gjorde så ont haha..

79 Comments

l

oj nej! bilden eller klänningen eller pose är dålig.. eftersom att du se ut SÅ kort :S men the shoes <3

Reply
eylo

Kenza, att du är otroligt fin är inget nytt. Men att höra det engång till skadar väl inte, inte för att det här blir sista heller:) All lycka till dig!

Reply
Moa Mildénm

Kenza, hur får du ditt hår så slätt i toffs? Jag menar har du inte massa små hår ex. bak i nacken eller ovan pannan? Kan du inte göra ett inlägg om ditt fantastiska fina hår? Blir så avis!! <3

Reply
Julia V

Hejsan hoppsan! Jo.. Jag går mitt sista år i grundskolan, tragiskt = JA, mer hemskt att vara vuxen snart, vill leva i pippis och Peter pans värld. I-lands problem haha. Men som sagt, vi har ju bal såklart, korta klänningar, visa tuttarna och hitta sig en kille att gå med -.- Ääääh på detta! Nog, vet du en fin klänning på Nelly ock ett par hög klackat, sådär 5-9 cm.. Bryter knäna på 14. Är ju bara 15 inte ska 15-åringar kunna gå i klackar, haha jodå! Men är tjejen som hellre bär låga skor.
Tackar man tackar om man får sig ett svar. Ha en göttans bra..hm dag när du läser detta?!
Pusspuss

Reply
Ingvild

Så glad på ditt vegne! Du fortjente absolutt å vinne. <3 Forresten, har du noen gode tips for klesbutikker å stikke innom i New York. Drar dit om 2 dager! :D

Reply
Matilda

tycker du är grym! folk har säker redan frågat, men den där vinröda klänningen du hade på din systers bröllop,var kommer den ifrån? :)

Reply
Lovisa

Riktigt snyggt!!! Är i NY och skall gå ut med mina polare så om ni vill hänga med en svensk och några amerikanare så är det bara att höra av sig. Haha

Reply
johanna

jag älskar att du är i nyc, så äntligen så är vi i samma tidszon och det kommer upp nya inlägg lite då och då hela dagen, de slutar altså inte vid 3pm lokal tid :P
älskar din outfit!

Reply
martina

Hej! Ska åka till New York på höstlovet och undrar vad ditt hotell heter och om du rekommenderar det? :)

Reply
Amanda

Gud jag tycker ditt hår är så snyggt! (du är såklart snygg också, som alltid)
hur får du till alla dina frisyrer?!?!? kan du inte lägga ut ett inlägg med lite tips, typ hur man lockar de så det blir så fint och hur man får tofsen att bli så stram? :)
det skulle vara jätte snällt, puss <3

Reply
Elina

Haha.. Nä men lägg 7000 kr på ett par skor som inte ens är bekväma nog för en kväll..:p någon som är förvånad?

Reply
Malin

Kan inte du visa någon gång i ett inlägg hur du gör din uppsättning med hästsvansen? Alltså hur du virar slingan runt tofsen :)

Reply
Anki

Du är så snygg!!
Haha nya skor är alltid lika underbara…. Men de blir nog bättre och bättre!
Ha en toppen alla hjärtans dag!!!

Reply
Evelina

Förstår känslan av skorna asså! alltid så lätt att tänka att man får stå ut hela kvällen men när det väl kommeer till kritan så klarar man det inte haha!

Reply
jennie

Hahah synd att det ska vara så i högklackat! :P men du var sjukt snygg i allfall så det kanske var värt det ;P

Reply
Sofia

Gillar inte alls det du har på dig det såg riktigt B & tattigt ut, hade sett fram emot att du skulle ha nåt grymt snyggt så att alla förstått att här i Sverige har vi klass & stil! ;) menmen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*