• header

West Village

Idag har vi strosat runt i West Village! Solen sken och det var riktigt mysigt. Vi började dagen med att käka brunch på ett ställe som hette La Bonbonniere och såg ut som ett typiskt amerikanskt diner. Det var en slump att vi hamnade där, vi var så hungriga så vi tog bara första bästa. När vi klev in såg vi att väggarna var fulla med tidningsartiklar om kändisar och deras kärlek till detta hak som tydligen är ett väldigt populärt ställe!

Och hur var maten då? Låt oss säga såhär… Bacon & cheese-mackan var den godaste mackan jag någonsin ätit (helt seriöst nu), och blåbärspannkakorna med vaniljglass var gudomliga. Vi åt tills vi fick ont i magen! Detta ställe ligger som sagt i West Village på 8th ave, så om ni vill äta sjukt god och billig mat…gå dit!

Nu är vi tillbaka på hotellet. Ikväll ska vi på en fest!

Vi fick förbi en minnesplats för offrena i 9/11. Det var väldigt fint tycker jag.

51 Comments

Matilda

Ett tips: om ni vill äta världens godaste pizza så kan jag tipsa om planet Hollywood som ligger på Times square. Jag och mamma var där sommaren 2010 och under en vecka åt vi där tre-fyra dagar. Så gott! Och Urtrevlig personal!

Kenzas svar: Tack för tipset, det får bli nästa gång jag åker hit! :)

Reply
El

Asså maten i new york är underbar, det är en stor anledning till att jag vill åka dit igen :) återigen så avis :)

Kenzas svar: Visst är den!! Helt sjukt vad gott det är, trodde verkligen inte det för maten suger ju i typ london, paris osv.. Fast självklart beror det ju på vart man går.. Men här är den helt magisk ju! Inte så konstigt att usa har ett av världens fetaste folk haha, jag själv hade tillslut joinat biggest loser jag med om jag bodde här.. ;P

Reply
LM

Hej och grattis på´re!! Vad kul att du vann, känns som det funka att man röstade på dig iaf. Nice. Ang, inlägget att du blir äldre och tråkig. Knappast, jag har föjt din blogg sen du var typ 17 – 18 och finner den bara mer och mer givande. Fast jag är typ 100 år äldre. Men det är nåt med dig, man blir glad och vill bara krama om dig. Sån härlig utstrålning har du. You go girl, tack för en bra blogg. // MvH “tanten”

Kenzas svar: Haha tack, vad glad jag blir! :)

Reply
camilla

hahah omg alltså.Först av allt:GRAAAAATTIS SOM FAN!
Sen. Kul att dom visade “and the nominise are:”-filmen med alla som poosar och har sig på en strand eller så. Och så visar dom dig när du gör dina härliga tics! Kunde inte annat än skratta att du vunnit hela skiten och så visar dom ful-bilderna på dig xD

Reply
Isse

Åh vad jag saknar New York nu när jag ser dina bilder! :D Har bara varit där en gång för två år sedan, men jag ska utan tvekan dit igen. Njut medans ni är där!

Reply
Elin

Hej! Stort grattis till det fina priset!
Kommer ni att besöka Ground Zero nu när ni är i NY?

Kraam

Reply
Sandra

Glöm inte att 90% av all deras mat inehåller besprutningmedel även om den är god. Plus sjukt mkt socker. Och jag undrar om du kommer bli en såndär tråkig wannabe brud nu efter du varit i NY? skulle vilja se andra resemål förutom USA på bloggen. Jag gillade verkligen när du var i sydafrika och när du delade med dig av dina andra resor. Eller kommer det här bli en swedish/american blog nu? Med bara en massa snack om USA?? Jag gillar ju när du e Kenza från sverige liksom. Tråkigt om du blir som alla andra. Bara ärlig sorry! Don’t turn US on us PLEASE!!!!

Reply
Matilda

maten såg hur god som helst ut, kan inte du göra en “new york” guide när du kommer hem så man vet vart man ska om man åker dit? :)

Reply
Johanna

Den mackan såg inte helt fel ut asså!Blev sjukt sugen på att åka till NY bara för att äta just där :D

Reply
Veronica

Jag bodde på ett hotell som hette Larchmont hotel som ligger vid 27 West 11 street.. Precis i närheten av den där minnesplatsen. Om ni inte har gjort det än så måste ni åka in till Brooklyn. Älskade det!!

Reply
Ellinor

Grattis till priset Kenza! :)
Så oerhört kul.

En av mina drömresor är verkligen New York, vill bara hoppa på planet och åka direkt haha! Det ser väldigt fint ut iallafall, och maten ser helt godumlig ut!

Har du sett Remember Me? Älskar den filmen. Jag börjar typ gråta så fort jag ser 11 sep 2001 stå på tavlan! Blir så oerhört berörd av den händelsen, ingen aning om varför.. Antagligen för att det är någon av de värsta attackerna som hänt som jag verkligen minns starkt.

Sköt om dig och ha en riktigt fin alla hjärtans dag tillsammans med Aleks, ni är så söta tillsammans att mitt hjärta blir alldeles varmt! ;) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*