• header

BYE NEW YORK!

Vi har haft 6 helt underbara dagar här men nu är det dags att åka in till flygplatsen och ta flyget hem. Jag vill inte! Jag har blivit helt förälskad i denna fantastiska stad! Planerar att återvända med en vän eller två i vår. Längtar.. :)

Vi flyger hela kvällen och landar inte i Sverige förrän imorgonbitti eftersom att klockan flyttas fram sex timmar. Vi hörs då! ♥

113 Comments

Sofia

Har läst din blogg länge och tycker verkligen det är superkul att läsa när du är ute och reser! Du är verkligen en förebild för många och dina kläder är sååå fina! Hoppas du haft en bra alla <3 dag med din pojkvän! Kram!

Reply
Linn

Idag var det ett avsnitt av top model Sverige och en tjej där hade dina skinnskorts i svart på sig;) själv har jag dem i beige!

Reply
Linda

Grattis Kenza till vinsten pa bloglovin awards!

New York ar en underbar stad…
bor sjalv i LA och trivs jatte bra. Vadret har ar ju lite battre an i New York ;), men besokte N.Y for forsta gangen i somras och blev helt kar.

Reply
Emma

GRATTIISS KENNNZZAAAA!! DU GÖR SVERIGE STÅLTA!!!!!!!!!!!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISS!!!!!

Reply
*ELIN

tänkte också att du skulle ändra dig!!
Liksom hur fan kan man inte älska New York? Jag har bott där i ett år men bor nu i sverige., Saknar mitt NY varje dag och vill bara dit igen! Tänk att spendera varje helg inne på manhattan i ett år? saknar det så in i bomben!!

Reply
Michaela

Hej Kenza!
Jag måste bara få fråga.. Jag tänkte beställa hem ett par skor från Wildflower by Kenza, och undrar om de är stora eller små i storleken? De flesta skor är ju helt olika i storleken men om jag är en 38 i vanliga fall ska väl inte en 38a vara annat än en.. 38a? Haha, hoppas du förstår vad jag menar. Glad alla hjärtans dag, kram!

Reply
Louise

Vill du läsa en helt ny blogg? Kika då in min värld ” VonLillasyster ” där jag skriver om hur det är att leva med Social fobi, och mycket annat! :)

Reply
elina

Så sockersöt du är på denna bilden >.< Ibland ser du vuxen ut och ibland ser du ut som en liten 13åring (a) Så himla gullig! =D

Reply
Evelina

Hej Kenza! Kolla på Kenza och Tyra show och såg så mycket roligt ni gjorde. Men jag undrar kostade det inte jätte mycket att göra en show, och sen hoppa fallskärm osv. Älskar din blogg och uppskattar verkligen om du svarar!

Reply
beeee

hahaha jag såg precis blogloving awards, tyckte inte du såg dum ut som du skrev. Det blev bara rätt gulligt.. haha men jag hade gjort samma sak för att slippa prata så mkt haha. DU ÄR GRYM o du förtjänade verkligen priset! så ett stort grattis till världens bästa blogg <3 hehe

Reply
Dina

Heej kenza!
Till och börja med så vill jag bara säga att du är så sjukt vacker och du är en inspiration för många kvinnor därute det är jag säker på!
Och nu till sak, du har så fina aftonklänningar och jag undrar vilken/vilka hemsidor det är du brukar köpa de ifrån. Om vi tar bort nelly då, för den hemsidan känner jag redan till.
Jag har bal någonstans i juni och jag är så ivrig efter att hitta den perfekta klänningen. Jag är så tacksam för svar!

Puss & Kram

Reply
Josefine

Ah New York är helt underbart!!! :D Blev förälskad i staden första gången jag åkte dit! Är au pair just nu och bor utanför Philadelphia, så har ca 2 timmar in till New York, och jag åker dit så ofta jag kan! :) Hela atmosfären är så härlig!! Har varit i USA i 6 månader nu och älskar det!! :D

Så kul att du vann bloglovin priset! GRATTIS!!! :D Blir så inspirerad av dig och alla andra unga drivna tjejer! :) GIIRLPOWER!!! hihi

Reply
Clara

Hej!
Hade inte du kunnat göra en New York och London guide?
Med bästa restaurangerna, cafeérna, butikerna med mera??
Hade uppskattats såå!

Kram

Reply
Therése

Man ska egentligen inte jämföra sig med andra, men det är fan helt omöjligt när man läser din blogg. Fan, känner mig asful… Hoppas flygresan gick bra (: Är så extremt avis, vill också till NY!

Reply
jennie

Otroligt vacker bild! :) Och det tar nog inte länge förens du är där igen skulle jg tror :) Hoppas flygresan går bra!

Reply
Christie

Your boyfriend is a better photographer than most of the professionals you shoot with! All his pictures of you are gorgeous… if he isn’t already a photographer, he should be!

Reply
mhm

NEJ NU FÅR JAG DAMP!! OHH,, DU FÅR LÄGGA AV!! HUR KAN MAN VA SÅÅ VACKER!! ÄRLIT TALAT, VF ÄR DU SÅ FIIIN??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*