• header

Glad alla hjärtans dag!

Vi firar alla hjärtans dag på en amerikansk diner, med mozarellasticks och pasta. Mums! :) Eftersom att vi tar planet hem om några timmar hinner vi inte riktigt fira (det är ju vår 3årsdag också hehe), men vi har gett varandra varsin present iallafall. Jag fick ett par sjukt snygga skor!! Och en miljon pussar.

Och inne på Victorias secret fick jag en gratis chokladask. Herregud vad choklad kan göra en lycklig. ;)

20120214-141455.jpg

84 Comments

Cornelia Strängby

Oj jösses! 3års dag? Har följt din blogg dagligen sedan din första pojkvän (i bloggen) och tiden bara flyger förbi!
Och vilken förebild du har blivit för mig under åren :)
More years to come!!!
Kramar från en längeleve läsare

Reply
Josefin

Glad alla hjärtansdag kenza!
Men jag har en fråga till dig. Jag funderar på att köpa ett par jeffery campbell lita-skor men kommer dom vara moderna i sommar, och höst för det känns lite onödigt för mig att lägga alla mina födelsedagspengar på det om dom inte kommer vara moderna länge till.
tacksam för svar!!!

Reply
Jennie

Choklad är verkligen gott :-) Tack och lov har jag lyckats hålla mig ifrån den ljuva drogen nu när jag är gravid!

Puss & kram

Reply
Patrik

Jag springer för livet! Iförd batmandräkt
kommer jag springa till förmån för svältande
barn!
Gå in, stötta, peppa och bidra!

Reply
maria

Jag vet hihi..åt massa choklad idag, var så sugen på choklad i flera dagar…och nu idag köpte jag till slut och mumsade och njöööt..hehe=)

Ha en Jättebra fortsatt Valentines kväll Kenza <3 <3 <3
Kramisar

Reply
Li$A❤ -

TRE ÅR?!?! Herreguud vad tiden flyger förbi?! Det känns inte som om det var så längesen du skrev om din hemliga förälskelse som gjorde oss läsare så otroligt nyfikna ; )

Reply
-B

Åååååh gimme, gimme, gimme!! Älskar verkligen Victorias Secret! Köpte body misten nyligen (coconut passion = sjukt god!) Sen har jag önskat mig massa av pojkvännen i B-day present, får se om han levererar det han lovar. He better! Anyways, skit nice blogg Kenza! Har konstigt nog aldrig kommenterat något inlägg fören nu men ändå läser jag varje dag och har röstat massa på dig inför blog awards, keep up the good work champ!

Reply
Mathilda

Vill inte låta bitter, men du besöker många länder med mycket sevärdheter. Men det enda du gör är att shoppa hela tiden och äter ute. Känner du inte att du vill se statue of liberty eller resterna av WTC och liknande? Du ska ju säkert besöka new york igen, men ändån :)

Reply
Narcissa

Gud va kul, jag och min pojkvän hade vår 3-årsdag igår! Vi kom på ett tag efter att vi var tillsammans, men det var vid den här tiden vi började träffas. Så istället för att (förlåt) ta klychiga alla hjärtans dag så tog vi fredag den trettonde, lite småcoolt :)

Reply
LINA

Glad alla<3dag! Fan vad grymt med VS-choklad! Beställde förresten precis hem dina skinn-shorts, så jäkla grymma. Puss!

Reply
cornelia

jag ska köpa din jacka , och jag ska beställa den från nätet men är lite orolig vad för storlek jag ska ha. har hört att de är stora i storleken, stämmer det? TACKSAM för svar. kram

Reply
Lisa

Heej! Kan du ge tips till alla vi som läser din blogg, hur man kan göra för att andra vill läsa ens blogg? Vad man kan skriva för att den ska bli rolig att läsa som din;)<3

ÄLSKAR DIN BLOGG, OCH DU ÄR BARA SUPER FIN! <3

Reply
Anki

Jag och min kille hade oxå årsdag igår! Men vi är på vårt 1a år! Grattis i efterskott!! :D
Låter som ni hade det jättetrevligt!

Reply
Annelie

Min man friade till pa alla hjartans dag i new york for 10 ar sedan!! :-) nasta ar har vi varit gifta i 10 ar och precis blivit foraldrar till en liten Astrid.

Reply
Alice

Wow vad avundsjuk man blir, såg reklamen i mobilappen och blev bara så sugen. De borde öppna en butik i sverige. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*