• header

Tv-kväll

Ikväll blir det tv-kväll, Grey’s Anatomy drar ju igång igen och de visar två avsnitt. Yaey! :) Tycker ni om den serien? Jag måste nog säga att jag gillade den mer förut. Då det handlade mer om patienterna med ovanliga sjukdomar, hemska olyckor m.m. än läkarnas kärleksliv..

Jaja, kul att det drar igång igen iallafall. Ha en mysig kväll allihopa! Imorgon ska jag försöka fota mycket med min kamera. Har övat på som fan här hemma och jag börjar haja det. No more auto! :)

Den här bilden tog Emelie på mig och min lilla bebis. Mitt objektiv är typ större en kameran haha..

183 Comments

Kristin Axelsson

KENZA! du måste gå in på youtube och söka på Kony 2012!!!! Det är en organisation som förändrar liv! DU MÅSTE! Det är inte slöseri med tid!
Posta videon på din blogg! Fler människor måste se!
Angelica Blick och Linda hallberg har redan gjort det! Få alla bloggare du känner att dela den!

Reply
Sofia

jag tycker också att det var mycket bättre förr, nu har det spårat lite för mycket, tyvärr :( men vi får se vad de bjuder på ikväll :)

hoppas du haft en toppen dag!
Puss o Kram från Norrland

Reply
LIZA

Hej Kenza.
Du har en blogg med massa läsare över hela världen. Jag tror inte du inser hur mycket du skulle påverka världen med att ta med detta i din blogg.

Jag ber dig titta på filmen om KONY 2012. Joseph Kony som är efterlyst för barnmisshandel, våldtäkter, bortförningar och mord som hållt på i 26 år. Och just detta år är året för förändring.
Snälla, jag ber dig. Ta med detta i ett inlägg. Eller kolla iallafall detta youtubeklipp och se om du blir berörd.

Dags för förändring. Du kan hjälpa.

// en 18åring från norrbotten som vill kunna hjälpa lika mycket som du kan.

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
Victoria

Du kollar inte på din kompis Tyra på efterlyst då som är nu på tv 3 ?:)

Reply
Hanna

KONY 2012.

Du som gillar att hjälpa, dela KONY 2012 från youtube, du skulle nå ut till många med dina bloggläsare! :)

Reply
T

vackraste Kenza! såg att du hade lagt upp på instagram om kony 2012, vilket jag tycker är asbra men snälla lägg upp på bloggen också! du har ju jättestor genomslagskraft med den! puss

Reply
Jessica

Hej Kenza! Tänkte bara fråga om du har Modellink som modellagentur också då de har massa bilder på dig på deras hemsida osv. Du har verkligen en grym blogg som bara blir bättre och bättre :) You go girl! Det är ingen som gör det så bra som du :)
Vore snällt om du kunde svara/berätta hur det är att ha en eller flera modellagentur bakom sig! Kram Jessica ,22 från Uppsala

Reply
Josefin

Jättefin bild! Och håller verkligen med, typ båtolycks avsnitten va världsklass och skottlossningen, så himla spännande! Nu är det typ om Arizona, Mark och Callies bebis och typ en massa kärleksdrama. Men de är alltid bra, men bättre förr hahah! :)

Reply
Erika

Hej, nu är den här kommentaren inte alls riktad mot detta inlägg men jag läste ett gammalt inlägg av dig (från 2008) där du skrev om din tandställning som du hade på insidan, och jag har en liten fråga. Det är så att jag just fått tandställning nere, och den gör så att jag inte kan bita ihop helt. Det är typ en halv centimeters mellanrum mellan övre och nedre käken så kan inte tugga. Det är jättejobbigt, och min fråga är om det var så för dig? För jag menar nog tog väl dina undre tänder i tandställningen du hade på övre käken eftersom den var på insidan? Är det normalt att inte kunna tugga, kommer det lösa sig? Känns lite konstigt att fråga dig det här, finns ju andra att prata med men tänkte att det kan ju inte skada. Kram!

Reply
I

Oj, aldrig tänkt på varför Greys anatomy har blivit sämre men du har absolut sätt, väldigt mkt fokus på läkarnas liv . Diggar dock serien väldigt mkt oavsett. / I.Roble

Reply
M. blomberg

Jag tycker verkligen du ska satsa på en tumblr!! nu när du har en kamera osv.!
här är min madzit.tumblr.com
har precis satt igång, och det är verkligen en kul grej!!

Reply
Isolde

Jag håller med dig angående Greys Anatomy. Dock har den en hög standard till skillnad från andra serier. Men ja, och nu känns det som att man inte kan missa en sekund för att då tappar man bort sig/missar någon ytterst viktig detalj. Tur att serien går i repris (;

(oj, kanske kommenterat lite många inlägg. sorry).

Reply
Hälsogudinnan - Natalie

Vad är det roliga/konstiga med att objektivet är större än kameran? Det är väl ganska så vanligt?

Men vad roligt att du håller på att lära dig fota snygga bilder! Fast är det inte så att du främst behöver folk i din närhet som kan ta snygga bilder så att de kan ta bilder på dig, dina outfits osv, eller har du tänkt köra med stativ och självutlösare?

Reply
Lava.S.S

Hej hej Kenza! Vill först och främst säga att du har en enastående blogg och du är en av de få bra förebilderna för unga tjejer. Och det är just därför jag skulle vilja ta din tid för att prata om ett väldigt viktigt ämne som jag tycker att du borde ta upp. Det handlar om en man vid namnet Joseph Kony, han gör förfärliga saker mot barn och har kommit undan i 20 år. Detta är året vi människor borde stå enade och hjälpa våra medmänniskor till en bättre värld. Jag vet inte om du hört talas om detta ämne förr men jag hoppas att du kan hjälpa mig att nå ut till många människor så att alla får den kunskapen som behövs. Du skulle göra större skillnad än mig. Det är därför jag ber om din hjälp. Allt som krävs är 30 minuter av din tid, kolla på denna film så vet jag att du kommer göra stor skillnad.

Många kramar Lava Shazad. S
Filmen: http://vimeo.com/37119711

Reply
elin

Jag håller med, Grey’s var bättre förr. Nu orkar jag inte ens kolla på det längre.

Fin bild :)

Reply
Nara

gillar inte se på serier som handlar om sjukhus:/ Det är bara massa äckel dom visar. blod dit, kött hit. haha. Men jag gillar mest serier om superkraftiga folk hihi

ha en fin kväll!

kolla min blogg!

Reply
Hannah

Hej! Snygg kamera! Är den bra? Jag följer din blogg på bloglovin ocj jag tycker att din blogg är suverän!:)
Om du kollar in min blogg, har du några tips om hur jag kan förbättra min blogg vad jag skriver och sånt, vad som helts!:)

Reply
Flamur Tafilaj

Ber dig snällt att sprida den här videon på din logg om du har hjärta till det, en bättre och ljusare framtid för alla.
Sök “KONY 2012” på Youtube och posta det på din blogg så det sprider säg fortare eftersom du är väldigt känd och omtalad i Sverige vilket gör att folk kollar på din blogg.

MVH
nybliven fredskämpe! ;)

Reply
Pickis

Kenza!! Har du hört talas om Joseph Kony? Isåfall, gå direkt in på YOUTUBE och sök på “Kony 2012”. Efter du sett videon kommer du förstå vad du ska göra, puss

Reply
alice

kollade också på det innan haha! ♥ men jag slutade eftersom att jag inte kunde äta någonting efteråt, jag tycker inte om sjukhusprogram och sådant haha!

Reply
Evelina

Du som, med dina tusentals läsare, kan göra skillnad, snälla lägg upp Kony2012 filmen!

Reply
Natasja

Hej, tänka tipsa dig om att sprida Kony 2012 på din blogg. Nu är det verkligen dags att göra något för att ändra världen till något bättre! Du som storbloggare med tusentalsläsare ber jag nu om att sprida Kony 2012, tänk efter vilka skillnader vi kan göra och vilken skillnad du gör om du delar det här budskapet och filmen till alla som inte vet. http://www.kony2012.com

Reply
rebecca

Åh vad fin bild!

Hatar att dem ska vara så stora och klumpiga, men det är det väl värt ;) Den dagen någon uppfinner en liten kamera som kan vara lika bra, den människan blir rik hehe!

Reply
Bride

Vilka fina bilder! Den där systemkameran var dett bra köp :) Lägg gärna ut smakprov på ditt guidehäfte som du fick =)

Följ mitt vardagsliv i fantastiska London. Uppdaterar flera gånger dagligen om allt som händer längs Londons gator ;)

Häng på du med!

wwww.123london.spotlife.se

Reply
Rosanne Rabin

det skulle vara otroligt bra, om du kund lägga upp videon på “KONY 2012”. Om du själv inte redan har sett den, se den. Extremt vktigt, och det skulle hjälpa något otroligt om du kunde dra ditt strå till stacken Kenza! Tack på förhand!

Reply
Fanny

Heej Kenza skulle bara säga att du är verkligen super duktig med de du gör!! Och att du redan har gjort så himla mycket bra saker! Gillar din blogg verkligen!! Ha det bra! :D

Reply
Fanny

Hej Kenza!
Vill börja med å säga att jag älskar din blogg, du är en sådan stor inspiration för mig!

Sedan vill jag be dig att ta 30 min och kolla på denna film, om du inte redan gjort det, och sedan lägga upp den på din blogg så att ännu fler kan ta del av den.
Snälla gör det, jag lovar, du kommer inte ångra dig!

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
alexandra

hejsan, jag undrade om du kunde berätta ganska detaljrikt om hur din modellkarriär började och vad man bör akta sig för och några tips till andra tjejer som vill bli modeller? och vilka risker som finns, typ är det likadant som i den dokumentären om modeller i ryssland som skickas till japan? finns det risk att man skickas hem från modellagenturen för att man har blivit fetare och att man även måste betala skulder till dom?
xx

Reply
Fanny

Heej Kenza skulle bara säga att du har en jätte fin blogg och tycker du verkligen är duktig med du håller på med, hoppas att du själv tycker det är roligt men det tror jag i allafall, vem skulle inte tycka det?? Fortsätt med det du gör! :D

Reply
Anna

Vacker bild! Har aldrig riktigt tittat på greys just av den anledningen att de snackar om sina kärleksrelationer medans de opererar människor x)

Reply
Ida

Vilken superfin bild! Och så roligt att du fastnat för foto, så himla skoj att hålla på med!
Typ världens bästa intresse, efter mode och hästar :D

Reply
Carla

Hi Kenza! I didn’t know you also like Grey’s Anatomy !!! is my favorite serie , it`s fantastic !
I love your blog :) hope you continue like this! Kisses from Valencia, Spain
Carla.

Reply
Elle

Älskar dina skinjackor och skor. Hade en jacka som tyvärr blev stulen. Men skorna är på varje fest! Fortsätt designa, du är grym!

Reply
linnea

KONY 2012 upp med länken kenza! vi vet om att du kan hjälpa att förändra världen :)

Reply
Tina

Älskar serien , jag e så glad att det börjar visas igen. Håller med dig för var d mer intressant.

Reply
Sofie

Jag älskar Grey’s Anatomy, det är den bästa TV-serien någonsin!!!!!! :D
Åh, nu börjat det, slut på reklam!

Reply
Sara

Snälla kenza kolla på denna videon och sprid på din blogg. Inga barn borde få ha det såhär!! Tillsammans kan vi göra skillnad.
Jag vet att du donerar pengar i månaden osv, det enda jag ber dig om är att visa denna för alla som läser din blogg.
Jag valde att skicka detta till dig för jag tror du bryr dig.

Om inte länken funkar så sök på “kony 2012”

Jag lovar att detta inte är något spam eller sånt tjafs.

Gör detta för alla världens barn. Dela detta för att världens barn ska få vara fria.

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DSE%26hl%3Dsv&hl=sv&gl=SE#/watch?feature=m-trends&v=Y4MnpzG5Sqc

Med vänlig hälsning
Sara

Reply
Sara

Hej kenza, vet inte om du läser dethär men det skulle betyda mycket isåfall. Jag undra om du skulle kunna visa lite kläder som passar rödhåriga? Jag är nämligen det och känner varje dag en liten klump i magen när jag ska välja kläder inför skolan. Ginger är nått jag kallas av några killar och jag tar lätt åt mig det och känner mig alltid ful pågrund av vilken hårfärg jag har… Jag känner att inga kläder passar min färg och då slutar det alltid med att jag sätter på mig svarta eller vita kläder. Somsakt skulle jag bli jätteglad om du läste dethär! Kram sara

Reply
Mirjam

KONY 2012, uppmärksamma detta gärna Kenza! Så gör du 30 000 barnsoldaters liv lite enklare! Googla det, en stor rörelse som går ut på att rädda barns liv..barnsoldater, enough said!

Reply
H.

Hej Kenza! Din blogg är helt otroligt härlig och jag vet att många, precis som jag, följer den varje dag. Vet inte om du har hört om KONY 2012 men det vore grymt ifall du kunde uppmärksamma dina läsare om detta!! Rekommenderar starkt denna video (själv kunde jag inte hålla tårarna) TITTA: http://vimeo.com/m/37119711

Reply
L.W

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

hej kenza tycker bara du ska lägga upp den här filmen.. kanske du inte har sett den men kolla på den…. så många som möjligt behöver se den och göra något åt detta. jag har för mig att du hjälper olika organisationer med att skänka pengar osv. make a change girl :D

Tack för mig :)

Reply
Laura

I watch the series and I think the same you do, it was funnier before, they fought for surgeries and it was more entertaining. I’m still watching it either way, because I can’t ever let something that I started watching without ending.

xxx
– Laura
http://ucouldbemysomeone.blogspot.com

Reply
Lo

hej kenza!

love your blog, and i read it every day :) i want to tell you about this film (don’t know if you had wacthed it already)this has became quite a huge thing here in Finland in facebook, KONY 2012. I watched it myself just and it was extremely touching. I know you have a huge heart, so you should see this:) and this is not spamming, i don’t work for them, i’m just a 19 year old girl who saw this shortfilm! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
mahnaz

kenza du är så sjukt vacker,
Jag önskade att jag fick träffa dig
kärlek till dig kenza!<3

Reply
Kim

Hej kenza. verkligen fin bild och tycker de är kul att följa dig via bloggen. Som oerfaren fotograf önskar jag att du kanske ville dela med dig utav lite saker du fick lära dig av din vän. Skulle va kul om du kunde de. Kram

Reply
n

det här med att “folk inte vekar läsa dina inlägg eftersom du redan skrivit om kony” … du kanske inte tänker på att dina dagliga läsare kanske kollar in dina kommentarer varje gång dem ser ett nytt inlägg.. många jag vet kollar alltid där. så anledningen till att dem fortsätter skriva det är väl för att dem vill nå ut till fler av dina läsare? att kanske få fler att klicka sig in till videon.. just sayin :)

kram

Reply
Sabina

Har ett mycket världsomfattande meddelande till alla människor just nu på min blogg som skall spridas och uppmärksammas! KONY 2012 Om osynliga barn. Sprid detta till alla!

Reply
lidingölife

Följ min blogg om livet i en av sveriges finaste orter, Lidingö. Här trängs Gucci med Yves Saint Laurent, pengarna och champagnen flödar och kreditkorten maxas. Läs om min shoppingtur igår som slutade på över 4000 kronor. See ya ;)

Reply
Nadia daebes

Måste bara säga att jag älskar din blogg och speciellt dig !
Skit va vacker, tycker du ska vara istället för megan fox !
du är fan skit vacker utan smink NATRUAL !
hoppas vi träffas ute på gatan någon gång när du är här i göteborg !
Kärlek till dig !
puss :*

Reply
stina

KONY2012 snällla kenza. Eller bara om Kony utan att dra in invisible children.

Reply
Sofia

Kan inte du göra ett inlägg om Joseph Kony eller i alla fall bara länka videon? Du har ju så himla många läsare och kan på så sätt få fler att bli medvetna om honom och bli engagerade. Du som är en så fin person kan väl också bidra? Visste väl det!

Reply
jessie

hej, älskar dig blogg! har en liten fråga: vilken kamera använder du? vad heter märket? love from Jessie <3

Reply
Andrea Emtemark

Hej, älskar din blogg! :)
Jag undrar om du inte kan lägga upp det här klippet om Kony, du kanske inte har hört tala som honom men kolla! Han ligger på 1;a plats i de kriminela i världen, och tvingar barn att döda t.ex. sina föreldrar!
För att fler ska få veta på det tänkte jag. :)
http://vimeo.com/37119711
Kram Andrea

Reply
Linn

Vi i UNICEFs Stockholmsgrupp har utmanat Fredrik Reinfeldt och regeringen att göra Barnkonventionen till lag via Svenska Kyrkans kampanj! Sprid den här utmaningen för att samla in så mycket pengar som möjligt för att utrota hungern!
http://utrotahungern.se/?id=207

Reply
Nina

please watch it.
Its about the kony project.
Save the children.
Im from germany …watch the video and start to cry and think about it.

Youtube Name: Kony 2012

in 3 days it has 7.377.102 views

Reply
N.

Hej! Skulle vara jätte bra ifall du la in ” Kony 2012″ på din blogg för att sprida honom vidare och på så sätt få fler männiksor att veta om honom.

Reply
Jenny

Läst din blogg fett länge nu! Men du skulle kunna göra flera glada om du kunde göra en liteeen tjänst! Bara dela med dig av denna länk! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y4MnpzG5Sqc Ju fler som delar desto mer blir han känd ju mer han bli känd desto flera steg blir vi närmare att stoppa honom! Snälla snälla klicka på länken kolla hela, för tro mig det är värt det! Jag blev gråt färdig och vill gärna att detta ska spridas! Sprid sprid så vi kan stoppa Kony!! Tack så hemskt mycket ! P.s du har skönhet!

Reply
edyta

http://video.com/37119711 snälla rara kenza, du kanske redan sett denna länk/video men jag ber dig OM du inte gjort det SPRID vidare den. JAg vet att du är en av de många som hjälper till världens fattiga i Afrika, detta är en chans till att kunna förändra världen genom en enda liten länk. Löve din blogg btw haha // EDDAN <3

Reply
alice

Jag vill inte vara den som är den. Men hade det inte varit ganska smart av dig att dela denna länken på din blogg? http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&sns=fb Det är “Kony 2012” Jag menar du har ju över hundra tusentals läsare både i Sverige och utomlands! Tycker iallafall du skulle gjort en god gärning ifall du hade bloggat om vad du tyckte om detta! Heheh, kram!!

Reply
Reetta

Hej Kenza!
Din blogg når tusentals läsare varje dag och dårför vore det stort, om du kunde sprida budskapet om Joseph Kony och KONY 12 -kampanjen. KONY 12 -videon hittar man från vimeon.com/37119711 och från youtube. Ps. Älskar din blogg, kyssar och kramar från Finland!!

Reply
Natalie

Hejsan!

DIN BLOGG ÄR UNDERBAR OCH FÖLJER DEN VARJEDAG! :)

Tänkte fråga dig om du har hört det hära om Kony 2012?

Om inte se ber jag dig verkligen kolla på detta videoklippet. Du kommer inte ångra dig! Och jag tänkte, om du vill “dela” med dig videoklippet så kanske kunde du dela med det på din blogg osv? Det skulle va till STOR hjälp för hela världen.

Hoppas verkligen du gör det Kenza, skulle uppskatta det så himla mycket!

MVH Natalie

Reply
Reetta

Pps. Jag vet att du har redan skrivit om KONY 12, men om ca 90% av dina läsare (som du sa själv) har inte sett du har skrivit om honom, borde du kanske göra en ordentlig inlägg. Jag vill inte berätta vad som du borde skriva, men denna är bara så viktig grej!

Reply
Malin Aurora

Håller med, tyckte också det var mycket bättre förrut, innan Izzie och George försvann. Efter det kom det bara massa nya hela tiden och man bryr sig som inte lika mycket om dem. De är inte lika intressanta karaktärer kan jag tycka.

Reply
Sara "KONY 2012" - se en video på youtube med detta namn; Change the world.

Snälla Kenza, du som har så stort inflytande på en massa människor, sprid detta budskapet!! Leta efter en video på youtube kallad KONY 2012, gå in på deras Facebook sida “Invisible children” och agera. Fler behövs!!

Reply
Rebecka Hillberg

hej du får gärna kolla din fanpage och uppdatera kommentarerna på tävlingen, vill se ifall min kommentar kommit med så jag är med i chansen om att vinna :)

Reply
Johanna

Kenza, har du sett videon om KONY? Kolla den och sätt upp den på din blogg…

Reply
Vera

SJUKT snygg Kenza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

Reply
hej

man kan inte säga kamera till kamera huset. huset är för sig och objektivet är för sig . tillsammans blir de kameran.

Reply
Chas

Kenza! Please post the video kony 2012. Er sikker på at du har hørt om/ set den på facebook! Du er en af de personer der KAN gøre en forskel pga dit store netværk. Hjælp! Del!

Reply
Hanna

Ogillar ditt töntiga försök till att vara grabbig. Det känns inte genuint. “gillade det mer förut då det handlade om patienternas konstiga sjukdomar än läkarnas kärleksliv” Aaaah yea, palla kärleksliv. Konstiga sjukdomar och tvspel skare va’. Var det inte du som skrytit typ 10 gånger i bloggen att du spelat cs förut?

Okej kenza, visst du är cool. Du är grabbig. Yea!

Reply
Anonym

Hade varit kul om du kunde dela med dig lite av det nya du lärt dig om kameran, iaf om du har nått speciellt tips man kan få :)

Reply
Maria

Hej Kenza!
Lite roligt att jag har också försökt att avstå från Auto ett bra tag nu! Jag har gått en fotokurs men tycker fortfarande inte att jag förstår! Jag vet ju att det krävs mycket träning men när det ska gå fort och man bara har en sekund på sig att ta ett kort går jag gärna tillbaka till Auto. Ska faktiskt ta ditt tips och ta kursen via Emelie Ohlsson!
Tack för tipset och lycka till med din fotografering! :) En superbra blogg förresten!

Reply
Linnea

Hejsan, Kenza! Jag kollar också på Grey´s anatomy. Det är superbra! Det var så bra igår. Jag såg bara första avsnittet. Skulle ju till skolan dagen efter så ja… Men det var så bra! Dem fick ju äntligen sitt efterlängtade barn! ;-) Så roligt! Kram Linnea! ;-)

Reply
Jamie

Hej kenza! Jag har exakt likadant objektiv till min kamera! Älskar det blir så himla bra bilder! :-) kram Jamie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*