• header

Min favoritpåse

Glad tjej!! Har köpt en ny klänning inför lördag. Eller ja, två st (vet inte vilken jag vill ha). En av dem ligger iallafall i den här fina påsen! Älskar Acne.

Nu ska jag fortsätta fika här med vännerna! :)

>20120412-183704.jpg

92 Comments

MAdde

kolla in våran blogg full med shopping , besök i stockholm , snart födelsedag , Och massa humor och saker :D ! Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen och önska gärna lite inlägg eller något.

Reply
RonaldoLover

Skulle du kunna lägga upp bilderna på klänningarna :) duu har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fin stil så det inte är sant. Min förebild ärru!!!!!! :)
puss <3

Reply
Ajla

Du är såå fin. Undrar om du skulle kunna lägga upp bilder på klänningarna? :)
du har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYYYGG stil !!!!

kraaam! <3

Reply
EmaNisic

Hejhej!
Du är jätte vacker Kenza, hoppas du upptaderar mer och mer, älskar din blogg!
Kom ut med fler style tips, hade uppskattat de som fan :)

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag ville bara säga att du har en väldigt fin blogg och jag och mina kompisar älskar den ! Men en sak undrar jag.. Hur du har råd med alla fina men dyra kläder du köper! Jag hoppas att jag inte tog tid ! :)

Reply
Anna

Nu blir jag avis. Jag skulle mer än gärna velat ha en ny klänning till lördag då vi ska ha dop för vår lilla tjej, men dagarna har sprungit iväg och hela familjen har varit sjuka så jag har tyvärr inte kommit iväg för att leta efter en klänning. Jag får skrapa fram något i garderoben:-)

Reply
'Mälardrottningen'

Nu blir jag nyfiken! Vilken ACNE klänning köpte du – avslöjar du? Tittade själv idag på just ACNE till en fest på lördag…

Reply
Ebba

Kan tänka mig att de är skitsnygga, du har alltid så fina kläder. Längtar efter bilder på dem!

Reply
tess

Åh du måste visa klänningarna sen! Letar nämligen också efter fina klänningar till sommaren :D

Reply
eleonora

hej :)
jag e ett stort fan av din blogg ocg älskar dina kläder och skor. ja undrar bara om du mins min vän emanuel som du träffade på nån konstutställning han men råttorna haha :) <33
puss/ ella som ja kallas

Reply
Mitt liv i L.A

ÅÅH nyfiken på hur den ser ut! Säkert super snygg. Du har så bra stil. Jag bor i LA just nu, undra om acne har butik här. Dom har väll det i NY?

Reply
Felicia

hade varit intressant att höra hur du ställer du g till miljöfrågorna osv?:) du är en väldigt bra förebild, men med tanke på att du shoppas väldigt mkt så antar jag att du inte lägger ner så mkt på miljötänket, det är ju en av de största problemen, att vi handlar så mkt! hade varit kul att höra vad du tänker kring det! kram

Reply
anna

kandu ge tips på klänningar som man kan ha på sig på bröllop, eftersom bröllops perioden börjar närma sig :)

Reply
Harriet

hi! love your style!! check out my new ombré manicure from my blog. I think you would love it..like an acceccorise for outfit! can´t wait to try every color ;D

Reply
Maria

Hej Kenza! Detta har inget med inlägget i sig men för ett tag sen tipsa du om en australiensk hemsida som hade jeansshorts m.m måste bara veta va den hette nu igen. Minns att det var grymt snygga saker på den sidan!

Älskar din blogg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*