• header

Packar..

Jag håller på och packar lite inför kvällen och natten. Ska sova borta ikväll! Jag och Humlan ska ta in på hotell och ha en romantisk natt tillsammans. Haha närå, det är ett event där en hotellnatt ingår.. Berättar mer senare.. Kul ska det bli iallafall!

Datorn hänger inte med men mobilen såklart så att jag kan mobilblogga, och kameran så att jag kan bjuda på en massa bilder imorgon! :)

Nu ska jag lägga ner kvällens partyklänning i väskan. Det blir den nya blåa från Acne (bild kommer!)

68 Comments

Bella

gillar du Selena Gomez? :) Gå isåfall in på min och min systers blogg om stjärnskottet Selena Gomez! <3

Reply
felicia

jag bara måste få säga en sak (jag vet dock att du får höra det ofta) men du är faktiskt riktigt fin, det är bara det att jag är så avundsjuk på dig att jag nästan blir ledsen när jag ser dig, jag är varken lång snygg eller något, hur gör du för att va så nöjd med dig själv ? behöver verkligen tips, ha en underbar dag !
stora kramar :)

Reply
Elise

Du är så sjukt snygg och jag älskar verkligen din blogg! Men kan du har fråge stund nån gång eller nåt skulle bli jätte glad för svar ;D

Reply
Sanna Hedberg

Hej Kenza! Jag har följt din blogg nu i flera år och jag älskar den och dig! Du är helt underbar.:) Iallafall,Jag undrar om du skulle kunna göra mig en tjänst och lägga upp denna länk: http://norrlandsbilden.norrmejerier.se/#showimage/7508 i din blogg och be folk att gå in och trycka GILLA. Det skulle betyda enormt mycket för mig då det handlar om min katt som gick bort för två månader sen. Jag vill så gärna se honom på mjölkpaketen här uppe i norrland. Så snälla. :) jag vet inte hur jag ska lyckas utan stöd från någon bloggare med många läsare. Gör mig en tjänst och gilla, det skulle vara guldvärt <3

Reply
Elin

Hej Kenza! :)
Jag undrar bara en sak, kanske låter lite konstigt..:P Men hur lång är du?
Jag är ungefär 170 cm och ifall jag kanske har ett par klackar som är 10 cm höga så blir jag 180..och jag tycker det är alldeles för långt…:( och jag vill kunna ha höga klackar..men jag har för mig att du är ungefär 170-175 eller något sånt va? Och du har ju nästan alltid så höga och fina klackar på dig. Hur brukar du tänka då? Alltså att du blir så lång? Jag tycker själv att det är jättejobbigt..:( Skulle betyda hemskt mycket ifall du kunde skriva ett inlägg om det. Jag vet att du har mycket att göra om dagarna. Men jag hoppas verkligen att du ser detta♥

MVH en tjej som läser din blogg dagligen och verkligen älskar den.♥
Du är bäst!

Reply
Frida Svedberg

Skynda och lägga upp bilden på klänningen för jag VILL verkligen se den!!! :) (H)
Själva du är så snygg och bär så fina kläder, jag vill se ut som dig!

kram Frida (H)

Reply
tilde

Vilka fina bilder!

Besök gärna min blogg som jag nyss har börjat blogga om mina åsikter på och hur det är att var en kristen tonåring, idag tog jag upp vad jag tycker om sex! ;)

KRAM

Reply
Astri

Så fucking snyggt!! är så jävla glad att jag ska köpa mina egna sådana skor. Har inte bestämt mig för äkta eller falska bara hahah..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*