• header

ROOM 505

Igår checkade vi in på Rica Hotel för invigningen av room 505 – ett “bloggrum” där gästerna får blogga och dela med sig av sina bästa Stockholmstips. När vi kom in på vårt rum låg det presenter på sängen. Hur fint!!

Klockan 17 bjöds det på bubbel och snittar nere i lobbyn där Michaela hälsade alla (jag tror vi var runt 60 tjejer?) välkomna. Sedan fick alla en massa härliga shoppingerbjudanden och det fanns även möjlighet att få smink, hår & naglar fixade i ett av rummen. Lyxigt värre.

Vid halv nio var det dags för lite plockmat på Bouqerian, vi hade dock redan ätit en ordentlig middag för att vi var hungriga igen så vi satt bara och drack vin och pratade med en massa härliga tjejer. Sedan drog festen igång!

Det blev drinkar och dans på Café Opera, Sturecompagniet, Hells Kitchen och White Room. Vi var helt slut i benen när vi knallade över Hötorget klockan fem imorse, köpte mat på Mc Donalds och åkte upp till vårt rum. Så jäkla skönt att bo verkligen MITT i stan haha. Vi checkade ut från vårt fina rum klockan 12 idag och innan det åt vi av deras fantastiska frukostbuffé.

Det var en sån jäääääääääkla rolig kväll, sjukt bra uppstyrt! Tusen tack till Devote och Michaela för att vi fick komma! :)

Vårt rum

Härliga presenter!

Och jäkligt skön säng..

Vi var så hungriga så vi smällde i oss flera stycken på en gång haha

Min fina Alexandra

På Café Opera

<3

Jag hade på mig min nya fina klänning från Acne! Fick så sjukt mycket komplimanger för den, det var jättemånga som kom fram och frågade var den var ifrån. Kul! Älskar öppningen i ryggen. Stjärn-örhängena kommer från Style by Tyra!

Vi blev bjudna på en massa goda shots!

Härliga tjejer :)

Vi mötte upp flera andra vänner sen. Här är jag och världens bästa Babak!

Dans och sång på Sturecompagniet

Och jag var glad!

Frukost <3

94 Comments

ellen

Looks so fun! Look the jewelry on your arm- very cool. Your hair looks gorgeous pulled back like that. Love the blue- great look all together!

Reply
Annah

Wow!!! Vilken underbar klanning och du hade verkligen accessorized superbra. Jag alskar verkligen den kornbla fargen!!!

Reply
Mire

Haha fin ring bakom på bilden “och jag var glad”. Hade du lagt upp bara den, hade det folk blrjat tro att du förlovat dig :)) ❤

Reply
Bunny

Aww haha superfin bild dendär med ringen i bakgrunden! :D nästsista bilden alltså… Skitrolig! blicken fastnade totalt för den fast jag bara scrollade ner resten av inlägget :) Ser ut att ni har haft superkul! Ha en skön vecka!

Reply
Agnes att

Jag ÄLSKAR verkligen dig och din blogg. Min kompis säger att jag kommer bli som dig när jag blir stor (större) jag hoppas verkligen det!

Reply
Anna

åh Loverdose parfymen från Diesel luktar underbart! :) Hade en, men den tog slut fort :p

Reply
louise

Vad mysigt! Och jag kan verkligen hålla med om att din klänning är fin :) Detsamma gäller alexandras klänning! :D

Reply
Johanna

Jag säljer ett par svarta Jeffrey Cambell Litas i stl 37, samt flera par andra skor från bla Christopher Kane, Topshop, H&M och Bronx! Kika gärna in :)

Reply
Joanna Hansson

Bara en fråga :) Hur fixar ni (du och Alexandra) era ögonbryn? Nopprar ni bara eller har till exempel Alexandra någon ifyllning? RIKTIGT SNYGGA!!! Kram Johanna

Reply
Nai

i absolutely love kenza’s jofama leather jacket, but live in the US so I cannot buy it! Any of her fans that could buy and sell me one? I’m interested, please let me know! [email protected]

Reply
Mikaela

Hur fyller Humlan i sina ögonbryn? Samma som du från Make up store, eller annat =) Vorre kul om du svarade!

Reply
Linnéa

Haha, kenza, den produktplaceringen var alldeles för uppenbar. Fantastik frukostbuffé, mitt i stan och sköna sängar, hur mycket cashade du in?

Kenzas svar: varför tror ni allt handlar om pengar? Jag blev inbjuden på detta av Michaela, hade en grymt bra kväll och tycker även hotellet var bra. Klart jag skriver det då? Har inte fått ett öre för det. Jobbar inte så. Kram!

Reply
Carrooo

Ojoj kom aldrig mer och skriv att du är “blek” för du är ju brunare än alla på bilderna! Vi vanliga “svenssons” är ju bleka om något (läs: jag) men jag tycker inte man ska vara för brun innan säsongens ens börjat så :P men kom ihåg att du ALDRIG är blek.

Reply
Sararutberg

Åh, du är verkligen så extremt vacker! Din blogg är en av mina favoriter och jag älskar din stil! Du har verkligen de perfekta livet. Modell, roliga fina resor, härliga vänner och mååååånnggaaa fina kläder! Har dig som en förebild bara så du vet! Även fast jag samtidigt kör mitt eget rejs, jag menar om du kollar min blogg så ser du att jag inte härmar dig och sådant! Haha, känner mig lite sådär som sitter och skriver med mig själv men jag hoppas att du ser detta Kenza! Hoppas att du tar in detta och hoppas du vet att du är extremt vacker och att MÅNGA ser dig som en förebild, om du får en massa elaka kommentarer från någon, skit i dem. Du är så himla snygg och allt så du ska verkligen inte bry dig. Okej? hoppas verkligen att DU läser detta, vet att du får en massa kommentarer men jag vill att du ska se denna :) Ha en så fortsatt bra dag! Love, Sara Rutberg.

Reply
Siri Hammarén

Åhh vad härligt! Och du är snygg som vanligt! <3 <3

Jag vet att du kanske inte tittar in på fansens bloggar men skulle betyda mycket om du kikade in! ;) Älskar dig & din blogg!

Reply
Sara

Oj, jag vet inte om det bara är jag som lagt märke till det. Men du har gått upp i vikt? Man ser det på kinderna. Passar dig :)

Reply
kenza nr+faaaaaan

Hej kenza du vet inte hur mkt jag älskar dig. ,du är min förebild du vet inte hur mklt dina ord har betytt för mig. kan du titta på denna video http://www.youtube.com/watch?v=Lib1uHWH-dc

Skulle uppskatta det så mkt kenza. Kan snälla kommentera denna video den är bara för mkt för min smak att det ska ens ske i sverige . I min ögon ska dee bort.

Tack gumman din fan.

Reply
sofia

hej, jag har en fråga kenza, är ni Alltid bara på stureplan när ni är ute? :)

Reply
Ingvild

Hei! Bare lurer på om klanningen var stor i størrelsen, slik som noen andre klanningar fra acne?:-)

Reply
Moony

Hej! :)

You look so so gorgeous, what do you do to give your skin that healthy, even, tanned glow? Your friend Alexandra’s got that, too. Please give me a hint! :)

Thanks in advance and greets from Germany!

Reply
Mumlan

Hej och tack för en schysst blog med bra mode tips och så.
Undrar vad du har under den blå klänningen då ryggen är så öppen. Alltså vilken typ av bh?

Reply
dorna

lite konstig fråga kanske, men har du någon bh när du använder klänningar med öppen rygg. har nämligen ungefär samma storlek så undrar hur du gör. hehhe

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*