• header

OLIVIA

Här är de nya jeansen “Olivia” som jag beställde hem från www.rutstore.se

Sitter som smäck (mina är i storlek 34 så de är normala i storleken) men var alldeles för långa så jag klippte av en decimeter, sydde lite snabbt på sidorna för att sömmarna inte ska gå upp och sedan pillade jag fram lite trådar längst kanten.

Kommer bära dem till skorna på bilden eller liknande. Och med ett annat nagellack än mitt gamla svarta haha.

153 Comments

Emma

Vad använde du för hårfärg när du färgade? för det där är väl inte din naturliga?

Reply
Maria

Usch. Nä detta gillade jag inte. Hatar vita jeans, ser tattigt ut med fransarna längst ner och snyggare skor kunde du väl hitta?

Reply
Sandra

Åh vad snygga! Hur ser dom ut bakifrån? Och för vilket pris köpte du dom?
Grymt fina , sådana ska jag nog införskaffa!

Reply
Marre

sjukt snygg mage! vad har du gjort för att få en sån mage? mat, träning osv.. glad för svar.

Reply
amanda

Hej Kenza!
Skulle inte du kunna lägga upp bilder på dina tatueringar och berätta varför du gjorde dom? Om det typ är till någon speciell person eller för att vara snyggt? :)

Reply
hejow

Hej Kenza. Du som vet många bra klädaffärer. Vet du om nån bra affär , som har många olika festklänningar? som man kan åka in och testa.men det ska inte kosta flera tusen , typ max tusen. bor i Västerås,så vet du nått bra ställe? skulle kunna ta mig in till Stockholm också :)

Reply
Sofie

Jättesnyggt! Jag har också köpt vita jeans, men jag tycker att det är svårt vad man ska ha till dom. Kan inte du ge lite tips på outfits med vita jeans ? :)

Reply
emma

de sitter supersnyggt på dig! tänkte beställa ett par svarta, men är detta jegginsmodellen de har eller vanliga? :)

Reply
Julia

Du er perfekt, Kenza! Det er helt utrolig hvor heldig du er. Har ikke skrevet noen mange kommentarer tidligere, men skal bli flinkere på å gjøre det. Er inne på bloggen din hver eneste dag, og noen ganger flere ganger om dagen. Ville bare si at du er helt sykt fotogen, perfekt og har den kuleste klesstilen! Jeg er hobbyfotograf, og mitt høyeste ønske er å en gang bli kjent, slik at jeg kan ta bilder av deg! Du er så utrolig pen!:-)

Hilsen fra en av dine største fans i Norge!

Reply
sara

Fint! Skulle inte du kunna tipsa om var man kan hitta snygga jeansshorts med hög midja? tycker det är svårt att hitta snygga modeller! :)

Reply
Jennie

Sjukt snygga, och såklart sitter de otroligt bra på dig!
Kika gärna in min blogg där jag varje dag ger tips på hur du får drömkroppen :)

Reply
Josefine

Hej Kenza älskar din blogg och stil,Har en fråga hur blev din blogg så känd och hur tjänar du så pengar?Och hur vad skriver du om så att folk blir så intresserade?Tacksam för svar!Kram/Jossan

Reply
Elle!

En hilsen fra Norge her. Vet du hvilken skrifttype du har på “be strong girl” tattoen? Loves it!

Reply
Carrooo

Tycker du ska fixa en vanlig jeanskant nertill istället..söm eller vad det är för ord jag inte kommer på :P annars satt byxorna bra på dig

Reply
BreakingAndMaking

This is some nice pair of trousers you’re wearing there! I must say your blog is amazingly amazing! If that makes any sense. I wonder where you’re getting all these clothes from? They all look perfect on you!xoxo

Reply
julia

sjukt snygga! en fråga hade du inte kunnat lägga upp en bild på din garderob? hade varit sjukt roligt att se :)

Reply
Maia

Hej Kenza!
Jag vet att du precis som jag gillar Harry Potter! Jag vet inte om du vet, men JK Rowling som skrivit böckerna har nu öppnat en sida (gratis) där man kan läsa en massa extra material om böckerna och dessutom bli sorterad i ett av elevhemmen (Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff, Slytherin) av ett sorteringstest som JK Rowling själv gjort!
Och massa annat!
Är så nyfiken på vart du skulle bli sorterad! Jag blev sorterad i Gryffindor! :D:D

Reply
Misha

Tycker alltid det är så svårt att hitta vita jeans/byxor som inte är för genomskinliga och som samtidigt inte är för tjockaa, om du nu förstår logiken i det hela. Haha.

Reply
Sacha van Neck

OMG love you Kenza! You finally posted a shop that ships to The Netherlands. And the bottom looks stunning on you! X

Reply
Johanna

Ser fett nice ut :)
Och så undrar jag, i vilken program fixar du bilderna? ett sånt litet kollage du gjort där med bilderna på rad :)

Reply
RockMamma

Tycker det är lite jobbigt med vita byxor, man får tvätta dom efter en halv dag typ, men snyggt är det på sommaren. Gillar även skorna, skitsnygga faktiskt

Reply
Kajsa

Du är fin i precis allt! Fint med skorna och fransarna på jeansen =) Blir sugen på att köpa ett par vita jeans nu haha! Checka gärna in min blogg (kajsahilding.blogg.se)

Reply
felicia

Alltså ni som skriver elaka saker, varför läser ni bloggen om det bara är sånt ni kan skriva. Är ni så avundsjuka på att hon är kändis? Kenza är jätteduktig och förtjänar allt hon får! Hon har ju jobbat för att komma dit hon är. Så bry er om er själva istället.

Reply
Sanna

väldigt snygga jeans, dock är jag inte riktigt fan av den där avklippta känslan i benen, men annars så va dom sjukt snygga på dig och satt perfekt !

Reply
Evelina

du har sååå fin mage, kan du ge tips på magövningar?
alltså hur du tränar magen och så :)

Reply
Farbror Fred

Underbara bilder….precis så vill jag se dina fötter. Sträckta vrister med remmar runt – läckert!

Reply
Emelie Löhf

Hej bästa Kenza! Jag vet att du kanske inte läser detta, men jag BEHÖVER VERKLIGEN VETA VART DU KÖPT DEM DÄR SKORNA!! hur snygga som helst. och dem där jeansen och dem där benen, aaaah!

MEN PÅ RIKTIGT! VART KÖPTE DU SKORNA?!

Reply
tove

vad hade du tänkt matcha de med i övrigt? alltså jacka, tröja och sådant? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*