• header

Paris baby!

Igårkväll när vi kom fram till vårt fina hotell vid Rue de Rivoli så slängde vi bara in grejerna och gick ut. Vi satte oss på en uteservering, drack lite vin och pratade. Alldeles för glada och spralliga för att gå och lägga oss! Vid ett gick vi dock hem och la oss, lika bra det för imorse gick vi upp tidigt och gav oss ut på stan.

Efter en god frukost så var det dags för shopping. Nu är vi bara hemma och lämnar av lite påsar, vi ska snart gå och käka lunch någonstans och sedan fortsätta gå runt på Paris gator.

Ville bara uppdatera lite snabbt så att ni vet att jag lever, eller något.. Haha.. Puss!

20120504-154357.jpg

Jag imorse

20120504-154411.jpg

Vårt fina rum

20120504-154419.jpg

FANTASTISK frukost!!

80 Comments

Nora

Gud vad kul med Paris! :) Ska åka till Paris vid midsommar, kan inte du ge lite tips på ställen dit man borde, eller bara måste, gå? :) Ska bara vara där i 2 dagar, men skulle vara kul att veta lite bra affärer och så :D <3

Reply
Filippa

Vilken lyx! Ska nog också till Paris i höst. Vad rekommenderar du att göra där? Typ cafeér, shopping, hotell. Kram

Reply
Linda

Jag ska förmodligen till Paris i höst. Hotellet ni bor på verkar fint. Vad heter det? Är det dyrt? Har du annat tips på boende i Paris?

Reply
Meya

Hej Kenza!
Följer din blogg och älskar dig och din stil, du verkar vara en sjukt skön tjej! Tänkte bara be dig om en liten tjänst om det går? Kanske om du kunde lägga ut den här länken och be dina läsare att rösta på Medina i denna tävling, vet inte om du hört dom någon gång, men dom gör sjukt bra musik och det finns alltid någon låt man kan relatera till.. Dom förtjänar verkligen att vinna det här, så om du på något sätt kunde hjälpa till skulle vara sjukt snällt :) Hoppas ni har det fett i Paris :) Puss & kram!

Reply
Erica

Jag tycker verkligen att det skulle vara jättekul om du kunde visa upp alla kläder du har köpt i Paris när du kommer hem eller så! Kram :D

Reply
Erica

Jag tycker verkligen att det skulle vara jättekul om du kunde visa upp alla kläder du har köpt i Paris när du kommer hem eller så!

Reply
amanda

och nu är du ju på “semester” så då hiiinner du ju faktiskt inte blogga… så jäkla drygt! utan blogg och de förmåner den ger hade du kanske inte ens kunnat åka till paris eller ha råd att ta semester. tänk på det!

Reply
Amanda

Hej Kenza! Jag ska till Paris nu i maj och det blir första gången jag besöker det landet, jag undrar bara om du skulle kunna ge lite tips på bra shopping ställen och kanske marknader?

Reply
Emma

Vackra du! Hur många par Jeffrey Campbell har du? Har sett att många andra bloggerskor “härmat” dig lite med dem :D

Reply
Sara

Var faktiskt själv i Paris för bara någon vecka sedan; Underbar stad det där!!

Reply
Rosanna

Kenza, har du några bra tips på uteställen i Paris? Ska dit i sommar så det vore kul att vara lite förberedd! :)

Reply
Léa

Jaag bor i Paris ! Tänkte svänga in på “la rue de Rivoli” :P (l)
Skulle bli roligt att träffa dig … Eller bara se dig IRL <3<3

Reply
Jarske - Mitt liv i Barcelona

Åååh! Paris är verkligen min drömstad! Och till sensommaren/hösten ska jag äntligen få åka dit! Något speciellt, som du kan tipsa om att man måste se? Förutom de självklara grejerna då, eller några affärer, restauranger, caféer eller så man bara MÅSTE besöka? :D Ja, jag är ganska taggad inför resan dit, haha!

Tänkte bara passa på att tipsa om min egen blogg när jag ändå är igång, har just flyttat till Barcelona och hittat kärleken, bloggar om mitt liv här, kulturkrockar och roliga vardagshändelser :D
Puss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*