• header

ALGHERO

Tre bilder från idag, vår första dag här! Jäklar vad med färg vi fått redan, solen tar ordentligt trots hög solskyddsfaktor. Hoppas vädret håller i sig så vi kommer hem som 2 pepparkakor. :)

Idag hängde vi på stranden här nedanför. Först promenerade vi en kvart bort till den fina stranden Maria Pia, men sedan kom vi på att vi glömt köpa handdukar så då var det bara att vända haha. Sedan orkade vi inte gå tillbaka, så sjukt varmt!!

112 Comments

Emilia

Åh, jag hoppas ni har testat handpizzorna som ligger intill kupolen med det färgglada taket i Alghero. Annars rekommenderar jag det :) Helt underbart goda!

Reply
Märta

Åhh vad skönt! Skulle vilja vara där med er..! ;)
Men jag har en fråga, när du är hemma, var tar du dina outfit-bilder? Dem är så sjukt fina! Liksom bakgrunden passar alltid ihop med “stilen” på kläderna!
Ha en toppensemester !! :) <3

Reply
ÅKTILLSTINTINO

Jag har varit på Sardinien 6 gånger och jag ÄLSKAR DET!
Jag rekomenderar dock att ni hyr en bil för några dagar och tar er till STINTINO.
I Stintino finns en underbar strand som enligt mig är den vakraste och underbaraste stranden i hela italien, hela sardinien och hela världen!

Reply
Katia

One of my favourite city in Sardinia! This saturday I’ll go there with my friends! :)

Reply
Sardinien

Ni bara MÅSTE åka till stranden “la pelosa”! Den ligger en halvtimme-timme bort från Alghero har jag för mig. Vattnet där är magiskt och det finns mysiga restauranger i närheten. Kolla upp stranden – jag lovar att du inte kommer ångra att ni la lite extra tid på att åka dit! :D Ett annat tips är stranden “le bombarde”, ligger precis intill Alghero och är inte turisttätt utan fyllt av italienare!

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på maj. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se.

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presenkort på hela 500 kr!!

Reply
Nina

Känns som du alltid har sån press på dig att bli brun på dina utlandsresor… slappna av istället, du blir nog brun ändå ska du se ;)

Reply
amanda

Du har verkligen den perfekta kroppen! Herregud vad du är snygg. Ha det kul där borta!

Reply
Thea

Jeg dro fra Alghero i går. Dere burde dra til stranden “Stintino” som ligger ca. 45 min fra Alghero, helt hvit sand, og klart vann. Men det er sykt mange mennesker der, så dra en dag i uken, og kom tidlig. Jeg og pojkvänen fikk plass på klippene like ved hovedstranden, med egen liten ministrand for oss selv ^^

Jeg anbefaler også stranden “La Cinta” også kalt “Tahiti”, som ligger på andre siden av øyen, litt over to timer med bil fra Alghero ;)

Også må du kjøpe lakris fra boden som mest sannsynlig ligger nedenfor ditt hotell, rett før tivoliet. Helt fersk, og utrolig god!!

Reply
FRIDA GUSTAFSSON

vad heter erat hotell? har med varit på sardinen och det ser ganska bekant ut ;)

Reply
Maja

Vilket hotell bor ni på? Kan du skriva lite mer om Alghero? Sugen på att resa ditt

Reply
Rebecca

ÅHHH, så härligt! Få färg och massa sol & värme :D
En fråga, hur mycket (på ett ungefär) kostade resan? Jag är nämligen galet sugen på att resa någonstans där man kan sola och bada, så det skulle vara kul att ha lite olika alternativ att visa för pojkvännen :)

Reply
Evelina

Vad härligt! Jag har själv varit där och vad bra att ni är på Maria pia stranden! Den är så mycket bättre än den nära Alghero stad! Hoppas du får en bra resa!

Reply
Cecilia

I’m italian and I went there last summer :) you should go to cala Lazzaretto, which is like 15 minutes by car. It’s beautiful there, even though the water was a bit too cold last year.
Ichnusa is delicious :)
Hope you hav fun in Italy!

Reply
Linnea S ♥

Åh vad kul! Jag var själv där bara för någon vecka sen, älskade Alghero, speciellt gamla staden, där fanns så många mysiga butiker :D Och glassen är underbar :)
Vi åkte runt en hel del också, älskade stranden pelosa i Stintino :)

Ska ni bara vara i Algehero eller ska ni åka runt?
Hoppas du får en toppen resa, och vädret kan man verkligen inte klaga på! Fast när jag var där, var det runt 40 grader och det var liiite varm.. :P

Kram!

Reply
Miley

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
What happened your body :O ?
You was sooo SLIM ! but now ?!?!?!?!?
Your hips are ugly : \\\
You get birth control pills so I’m not suprised :P

Reply
anonym

hej vill forst saga att jag alskar din blogg! jag var i sardinien for en manad sen vist ar det fint!! vilket hotell bor du pa San Marco , Gardenia , Picale eller Rina ? jag tycker verkligen ni aka till neptunus grotterna :D kaanske stintino en super fin strand ocksa? jag vet inte om du har redan varit dar men ja det ar super fint dar:) jag ar utomlands sa kan inte skriva med ja a o och dem bokstaverna

Reply
Dixi Wonderland

Måste du va världens mest perfekta kropp? Tänk att den är gjord på enbart junk-food haha. (Vet att du äter nyttigt också så misstolka inte fel) ;)

Reply
Maria

sjukt härligt! Det ser dock ut som att din kropp börjar straffa sig för all skit du stoppar i dig.. Du ser inte lika fräsch ut som du gjorde innan. Och även om du kanske “ser fit ut” när du tränar två gånger i veckan, så kommer dina organ må dåligt ett bra tag efter att du ändrar dina kost- och träningsvanor.

att vara fit är inte att se tränad ut, det är en livsstil baserad på en bra diet och hälsosamma träningsrutiner.

Reply
Sara

Välkommen till mitt Italien! Eller mitt och mitt, var mitt hem under 8 år! Saknar det varje dag, fortfarande lika starkt som dagen då jag flyttade hem!
Passa på och njut!!

Reply
Alice MODE&;FOTO

Ah så niiiice! Va på italien för några veckor sen, över skönt land, speciellt i södra tycker jag. Har aldrig varit i norra dock haha..

Söt bild på dig och söt bild på Aleks också! :)

Reply
Clara

Var på Sardinien för ett par år sedan, det är jättefint! Vi åkte till byarna in mot landet en dag och de var så mysiga och riktigt italienska på något sätt, haha!

Reply
Sara

Du ser nog inte det här eller något, MEN jag åkte hem ifrån där du är nu för typ 2 veckor sedan.. Vi var på samma strand och bodde typ 1 km från erat hotell! Hade varit helt sjukt awesome att träffa dig där..

Men ialalfall, om du ser det här kan jag rekomendera att gå på stranden mot “Fertilla”, det är sjukt fint!

Reply
Elsa

Har du gått upp i vikt? Isf keep going typ 5 kg till.. du kommer få mer ASS och mer bröst.. du ser ut att ha en kropp som kan få ass och bröst.. keep going girl! snyggt

Reply
Vilma

Jag kom hem ifrån Alehgro förra vecka. Bodde själv på hotell Oasis precis vid Maria Pia strandem. Villet hotell bor ni på? Grym blogg <3

Reply
J

HEJ JAG ÅKER TILL SAMMA STÄLLE SOM DU I AGUSTI MEN KAN INTE IHTTA ETT BRA HOTELL NÄRA ALLT. VART VILL MAN BO, NÄRA LIDO STRANDEN ELLER GAMLA STAN? ÄR DE LÅNGT MELLAN STÄLLENA SÅ DET IGENTLIGEN INTE SPELAR NÅGON ROLL??

VÄÄLDIIGGTT TACKSAM FÖR SVAAAAR !!!

Reply
RockMamma

Ser härligt ut, finns nog massor att utforska på den ön. Tråkigt att du är så fixerad vid solbrännan, känns lite 80-tal…

Reply
Marre

Jag har också varit där! Det är jätte fint! :D Ett tips är att åka till Stintino, till stranden La Pelosa. Det är otroligt fint där <3

Reply
Julia

Åh ser så härligt ut!! Vill också åka utomlans NU! Den svenska Sommaren har verkligen varit dålig!! Som tur är åker jag till Kroatien om ca två veckor, den 21 juli bär det av!! :)

Reply
Rebecca

Åker till Alghero om fem veckor, längtar! Ser underbart ut :) Maria Pia har jag skrivit upp, dit måste vi gå :) Hoppas er resa blir underbar!

Reply
Erna

hej! jag undrar bara vilket hotell ni bor på? funderar på att åka till alghero nämligen!

Reply
Madeleine

åh, jag kom nästan precis hem från Algero! hoppas ni får lika fint väder som vi fick!

Reply
Sohlberg

Jag kan inte låta bli att tycka att din karl är otroligt lik Clark Kent. Varje gång jag ser en bild du lägger upp så kopplar jag till superhjälten haha!
Snygg iallafall!
Ha en bäst semester och njut av varandra!

Reply
Claudia

Oh that’s wonderfull!! You’re in Alghero..I live in Sassari and I’ll be in Alghero this we:D
If you can go to Stintino,it’s almost 50km from Alghero…it’s amazing:)

Reply
Diana

Åååh va härligt!
Här i Sverige regnar de förfullt … :(
De verkar verkligen helt awesome där!
Oooouf, Aleks är jävligt snyyygg haha :)
Puss puss <3 :)

Reply
Amanda

älskar din blogg! dina kläder är helt underbara och du verkar som en helt otrolig person att känna :)

jag länkade till din blogg på min blogg och lånade bilder,jag hoppas det är okej! jag länkade självklart hit :) var bara tvungen för att jag älskar din blogg så mycket!

Reply
Moa

Men nu får ni väl ändå ge er?? “Lovehandles”?? “Man ser din kropp tar stryk”?? Det jag ser är en smal och till synes vältränad tjej med lite kurvor som utan problem hade kunnat gå upp några kilon och ändå vara hur smal och snygg som helst. Jag tycker din kropp är jättesnygg med välmarkerad midja och bredare höfter och det enda som borde räknas är att man mår bra.

Reply
Emelie

Jag älskar att sola. Älskar att vara brun och känna mig fräsch men tills en rejäl bränna i Thailand för två år sedan ändrade jag uppfattning. Jag blev informerad om att huden minns varenda, endaste rödaktighet som uppstår av solen. Varje gång detta händer är steget närmare hudcancer. Var rädd om dig. Du har tåligare hy pga din härkomst men det hjälper inget så länDu ge du blir röd. Jag solar fortfarande men tänker lite mer. Cancer är aldrig snyggt oavsett hur brun du är. Bara en tanke. Kram fina du!

Reply
Linn

Underbart!! Måste bara säga att din kille är underbart het, och du är grymt vacker. Kram och ha en härlig semester.

Reply
Vera

vad fiinttt! jag måste få svar på den här frågan, din bikini.. vad kommer den ifrån?? kraaam :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*