• header

8e juli 2012 – på Sardinien

God morgon!

Vi har varit uppe i snart två timmar och fixat lite grejer. Vi ska nämligen iväg på utflykt idag!! :) Vi har bara några få dagar kvar här på ön så vi vill passa på och se andra delar än Alghero (där vi bor). Vi ska åka längs kusten och stanna och bada lite här och där, äta middag i någon mysig liten by och ta det lugnt.

Kameran hänger givetvis med och vi ska ta massvis med bilder!

Ha det fint ♥

Igår på stranden

35 Comments

Den Sista Tjockisen

Va spännande! Ser fram emot alla fina bilder :) Älskar förresten bikinin du har på bilden! Den är supersnygg!! Men den är ett par år gammal va? Svår att få tag på nu antar jag :(

Kram!
/Tjockisen

Reply
Annie

Hejj Kenza! vill börja med att säga att din blogg är jätte-fin! Jag har också varit i Sardinien , och jag undrar vilket hotell du bor på :) kram en som älskar din blogg som heter Annie <33 :)

Reply
Jonna

Hej Kenza! Jag var på sardinen förra året, i alghero och även i castelsardo!
Mitt tips till dig är att åka åt castelsardo hållet för påvägen finns de några riktigt fina stränder! Sedan rekommenderar jag även smaragdkusten, det är magiska stränder, så om du vill hitta fina stränder, smaragdkusten eller vägen mot castelsardo! Hoppas du uppskattar det!
Kram :)

Reply
E

Du har gått upp i vikt rätt mycket, du hade hetare kropp innan. Du borde tänka på det som är model.

Reply
Emelie

Hej, jag var på sardinien för ett par veckor sen och jag tycker verkligen att ni borde åka till Stintino och bada på stranden La pelosa. Det är verkligen jättefint där med vit sand och ljusblått vatten och det ligger ganska nära alghero! KRAM :)

Reply
Ele

Oh my God… I cannot believe that you’re in my own country! :) Will you come to Cagliari next days?? Have a nice holiday

Reply
Victoria

Your bikini is wonderful and you’re looking HOOOT! You’re one of my main reasons to get fit :D Such an inspiration, K!

Reply
Rosanna

Kommentaren som är postad av E 11:19.
Varför skriver man en sådan sak?

Kenza som är perfekt som hon är!
Kenza behöver inte tänka på sin vikt.
Man ser på henne att hon tar hand om sig själv.

Du är jätte vacker Kenza!

Reply
Malin

Jag var pa Sardinien forra aret och hade en fantastisk vecka. Vi korde runt i en liten Fiat500 och favorit stallet vart Cala Ganone pa ost kusten. Super laidback liten stad nara fantastiskt vackra strander som man kan aka bat emellan. Annars finns det aven fina strander ovanfor staden dar ni bor om ni inte vill ta er over hela on. Onskar er en super relaxed semester.xx

Reply
Dixi Wonderland

Till E: Vad fan är det för jävla kommentar? Först det första så går inte Kenza på go see utan företag kontaktar henne och även om hon har gått upp i vikt så ser hon fortfarande lika bra ut som alltid. Varför ens skriva en så sjukt jävla korkad kommentar?

Reply
Sanna

För det första: vem fan bryr sig om Kenzas vikt? För det andra: håller ni reda på vad hon väger eller? För det tredje: VARFÖR BRYR NI ER?!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*