• header

Middag

Idag har vi åkt runt med hyrbilen hela dagen! Vi åkte söderut, stannade till vid de fantastiska utsikterna och sedan kom vi fram till en jättemysig liten stad med färgglada hus. Där åt vi lunch och så fanns det även en strand en liten bit utanför där vi stannade några timmar. Men det var ALLDELES för varmt för att ligga stilla så vi stod mest i vattnet.

Annars så har vi ätit glass och dött av värmeslag i bilen haha. Imorgon ska vi åka norrut och besöka stranden som sägs vara öns vackraste strand!

Nu ska vi ut och äta. ♥

Två bilder från igårkväll :)

63 Comments

Malin

Hej! Jag har läst din blogg de senaste månaderna och du är en stor onserationskälla! Dock vet man ju också att du inte är dig till fullo i bloggen och att du har en mycket mer utanför det i skriver! Men du är grym!
Min fråga till dig är, har du några planer på att skaffa barn? När skulle det isåfall vara? För det skulle vara superkul att få läsa om dig som mamma

Reply
Stina

Hallooo! När ni ändå hyr bil tycker jag att ni ska ta en sväng tilli Stintino, en liten by inte alls långt borta från Algehero. Senast jag var där kunde man åka buss, då tog det endast 15 min. Tror dock inte man kan göra det längre :(
Min absoluta favoritby, mussler ute på “piren” om man kan kalla det de…Mööööms! Har dock ingen aning om hur det ser ut nu…Men det tycker jag ni ska göra, fråga runt, åka dit, ta en öl bara :)) Huur mysigt som helst!

Reply
Josefine

Ni är så förbannat snygga. Som par också :* Hoppas ni gifter er och ruttnar bort lite fint tillsammans hihi<3

Reply
vilma

Stintino är super fint !:) antar att det är ditt ni ska åka :) neptunos grotterna är jätte häftigt, om ni vill åka ditt :D din blogg är bäst!!!

Reply
vilma

Stintino är super fint :) antar att det är ditt ni ska åka :) neptunos grotterna är super häftigt :D din blogg är bäst !!!!

Reply
Camilla

Skönt med nyblivet körkort och att dricka vin på kvällen när du ska köra “hela dagen” dagen efter…

Reply
sarah

aso era barn kmr bli så jävla snygga, jag vet, random, haha… men måste bara säga det:p

Reply
Anna

Gott med mat, är lite små sugen faktiskt! :P

Hoppas du har det bäst i Sardinien, vill också ha värme och sool! :)

Reply
Mia

Rasmus är en helt underbar gauid :) hade honom som reseledare när jag var där. Ni borde ha åkt över till Korsika den resan var helt underbar. Stranden ni ska tiil imorrn är den vackraste stranden jag någonsin har sätt.

Reply
Linnea

Jag hoppas stranden ni ska besöka imorgon är La pelosa! Det är bland de absolut vackraste stränder jag varit på!
Kritvita stränder och klart turkost vatten. Åhhh så fint det är!

Reply
GG

hi kenza, i LOVE your body, can you please tell me how tall are you and your weight please please please lol (and your mensurations if you know them). thank you so much <3

Reply
Sofia

Gud vad mysigt!!
Men tror du den byn med de färgglada husen hette Bosa? Och att den byn ni var på stranden i hette Bosa marina? Jag kom nämligen precis hem där ifrån <3 men vi var i Alghero också så det är jätte kul när du tar massa bilder för då känner jag igen mig och vet precis vart det är. :)
Och om stranden ni ska till idag heter Pilosa gäller det att vara i rätt tid så ni får parkering, för det var helt kaos när vi skulle hitta parkering. Men ett tips är att vara där runt två för då åker dem som varit där på förmiddagen hem och då finns det parkeringar. (Y)

Kram <3

Reply
zena

Hoppas du vet om att du är så sjukt jävla vacker! Finner inte ord för din skönhet, din klädstil,ditt riktigt fina ansikte och din fina hudfärg. Du är verkligen en stor förebild för vissa som är yngre, som följer din blogg! Du borde vara stolt över dig själv med tanke på att du ser riktigt bra ut, som sagt! Sköt om dig, kram:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*