• header

9e juli 2012 – på Sardinien

Två bilder från en av de första dagarna här på Sardinien. Vattnet är så jäkla skönt! Till er som alltid undrar varför jag är fläckig på ena sidan av revbenen.. Det är en stor pigmentfläck (den fortsätter lite bak på ryggen) som blir mer tydlig när resten av min kropp blir brun. Har aldrig riktigt stört mig på den, jag föddes med den och den är en del av mig.

 

God morgon förresten! Vi har ätit frukost och packat väskorna, nu är vi redo för en heldag uppe på norra delen av ön! Det ska inte ta så lång tid att köra dit men vi är ute i god tid ändå, så att vi hinner njuta ordentligt av vad som sägs vara Sardiniens vackraste strand.

Vi ska även stanna på vägen och köpa med oss massa vatten och frukt så att vi klarar oss. Vi lär stanna där hela dagen och ikväll ska vi nog besöka en vingård.

Nu måste jag gå. Ha det bäst! ♥

90 Comments

Emma L

Hej, jag undrar var du har köpt den där bikinin du har på bilderna ovanför?

Den är ursnygg o passar perfekt på din perfekta bruna kropp! :) <3

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Reply
some questions...

Hi Kenza!
Beautiful views!:)
I would like to ask : Do you looking for accommodation in each new place? or Do you go back to the first hotel for the night? Do you have problem finding the place for sleep?

Regards
Marta

Reply
Emma

heej kenza :)
vad använder du för kamera? eller din kille som har tagit kortet på dig ovanför?
och en annan fråga haha, hur lång är du?

tacksam för svar, kram!
föresten, som du säkert har hört miljontals gånger så är du jätte vacker :)

Reply
Frida

Herregud va folk ser saker, jag ser fortfarande inte någon fläck :)

Du är så himla vacker och verkar så otroligt snäll och trevlig så jag förstår att du har så många läsare överallt :) Det är du värd!! Du gör ett toppen jobb!

Kramar

Reply
Traderare

Det är bra Kenza man ska acceptera hur man blev född till och vara stolt över det;)

Kika gärna in min blogg och fynda lite, du kanske vill ha svarta flatformskor? hör av dig iså fall;)

Mvh

Reply
Lina S

Men åhhh, inte ett dugg avis här hemma i Sverige där solen lyser med sin frånvaro :(( Njuuut! Inte för att jag tror man behöver säga det, haha.

Reply
Rebecka

Kan du inte fota typ restaurangdelen av staden eller hamnen? Har nämligen vart på Sardinien men kommer inte riktigt ihåg hur det såg ut eftersom att det va ett tag sen :) ha det bäst !

Reply
Ebba

Jag har också en pigmentfläck, fast på benet. Försöker intala mig själv att det är en del av mig och att den gör mig speciell, men jag stör mig på den varje dag. Varje dag! Den är jättestor, brun och täcker hela smalbenet, och man ser ett tydligt sträck där den börjar och slutar, verkligen jättefult…

Reply
sarah

Tjenixen allihoppa!

Jag själv har en fotoblogg där jag lägger upp något jag fångat dagen på och även studiobilder. Med följare (få inlägg via mail eller RSS, du väljer själv) hoppas jag på positiva som någon enstaka kritisk kommentar för att kunna lära mig mer och bli bättre :) så ta gärna en titt.

Å hoppas du/ni väljer att stanna kvar ett tag framöver ;).
Tack å bock :)

Senaste inlägget:
http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

http://sarah.warting.se/arkiv/panta-mera/

Reply
annie

Shit vad folk stör sig på saker och letar efter fel. Har aldrig tänkt på din pigmentfläck och kan knappt se den fast jag letar(och vad spelar det för roll?!) Ha underbara sista dagar på Sardinien (själv sitter jag inspärrad på ett kontor i Stockholmoch längtar ut, haha)!

Reply
amanda

Hej!
Jag & min pojkvän firar ett år tillsammans i början av september, och då tänkte jag att vi skulle åka iväg på en liten resa utomlands. Då tänkte jag på dig, du har ju varit i många länder så tänkte höra vad du kan rekommendera. De jag söker är sol,bad,shopping och lite sevärdheter.
Kram!

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en ny tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort!! :)

Reply
Emma

Jag har också pigmentfläckar på låren (fast mörka sådana) och hade sjuuukt mycket komplex över det (hade aldrig korta shorts t ex) tills jag insåg att ingen bryr sig. Och gör någon det är det dens problem. Jag har tillräckligt mycket självkänsla idag för att inte bry mig om vad andra tycker.
Kram

Reply
ida

Du skojar!! Undrar folk det…..?!?!
Gud, vad jag är avis på dig!! Nästa ställe jag ska besöka blir Sardinien!!!!!!!

Reply
L

Härligt ni verkar ha det!
Jag ska också till Alghero i sommar och undrar om det finns lite partyställen där? Det har varit väldigt svårt att hitta något om det över internet och jag känner ingen som har varit där! Vi vill inte ha Magaluf eller Rhodos-fest, men kan vara skönt att veta om och var det finns sköna barer och nattklubbar om man skulle vilja skaka lite rumpa!

Reply
Eva

Du har en helt fantastisk kropp Kenza! Helt perfekt med muskler og veldig fine kvinnelige former :D Hva veier du nå?

Reply
Madeleine - the faschist

har också sånt dära sak jag född med. har en skit ful megan fox tumme som jag verkligen hatar, fast jag är född med den så inget och göra åt, Men skulle gö allt för då normal tumme. så alla har brister fast man är snygg ;)

Reply
Alexandra

Var i norra Sardinien förra året det var helt underbart, hoppas du får det lika bra som jag hade! Live life Kenza! :D

Reply
jennie

Så himla vacker du är , och din tatuering är jätte fin ! <3,

Följ mig på instagram : jeenniferrh , ifall du har och vill <3

Reply
Malin

Åh så härligt! Är själv ut och reser mycket, hoppas på en sista minuten snart. Man blir ju inte mer sugen när det är “typisk svensk sommar” och man ser dessa bilder… ;)

Reply
Annika Hansson

SNälla svara på min kommetera ..
älska din hår när den är rufisgt vågigt hur gör du såå?? har sökt på allt men hittar inget :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*