• header

SUNSET

Behöver väl inte förklara hur magiska solnedgångarna är här. När solen letar sig ner bakom bergen blir det först en stark orange färg, följt av ett rosa-blått sken. Så otroligt vackert!

Min pojkvän tog de här bilderna för några dagar sedan. Fina va! Vi är nere på stranden och fotar vid varje solnedgång..

144 Comments

elin

nästa gång, skit i att fota, sätt er bara och njut för att ni har någon att dela allt med. sorger och bekymmer, men även vackra solnedgångar och extrem lycka och kärlek.

Reply
Therese

Så otroligt fina! Hälsa din pojkvän det :)

p.s Hoppas ni njuter av varje dag som går, här i Sverige regnar det nästan varje dag, trist..

Reply
mia

jag älskade verkligen solnedgångarna där! när jag inte hade någonting att göra så gick jag alltid ner till havet..oftast nere vid piazza sulis.
om man fortsätter längs strandpromenaden efter piazza sulis(kanske 15 minuters promenad) så kommer man till en utsiktsplats vartifrån det är verkligen m-a-g-i att se solnedgången. rekommenderar det om du hinner!

Reply
matilda

Vackert. Vilken sida/bloggplats använder du? Kanske wordpress? Hur har du gjort din design. Behöver hjälp, min är så ful.

Reply
lisa

shiit vilket liv du har igentligen. börjat titta in på din blogg ett tag nu. Börjar inse hur annorlunda liv visa har det. själv jobbar man och sliter för sitt liv medan andra behöver ta några snygga bilder och skriva blogg och lever lyx liv. shoppar loss och är snygg varje jävla dag. lyx ju. grattis till den delen ;)

Reply
Louise

Hej skulle du Vilja säga hur kameran är inställd på med typ bländarvärde och slutartid när du tagit dessa fina bilder i motljus :)?
Kram

Reply
HALLÅ

Hej, en jätteviktig fråga här! Modelljakten, kommer ni att fortsätta med den? Hade varit jätteglad att få svar :)

Reply
alma

Jag blir helt mållös, finner inga ord! Detta är nog dom finaste bilderna jag sett! Den första är helt magisk!

Reply
Sarah

Satt och läste lite i ditt arkiv tidigare idag och då slog det mig; jag har följt din blogg i fyra år. FYRA ÅR. Herre, var tog tiden vägen liksom?
Aja, jag ville egentligen bara tacka för en rolig blogg under den här tiden, och hoppas att du fortsätter ett litet tag till iallafall! :D

Reply
Madde

Super coola bilder Kenza, magiska bilder, Sardinien ser ut att vara en helt fantastisk fin ö :), ha det bra Kenza! <3

Reply
Madde

Super coola bilder Kenza, magiska bilder!, Sardinien ser ut att vara en helt fantastisk ö :), ha det bra Kenza! <3

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en ny tävling på bloggen! Var med och tävla om ett presentkort!! :)

Reply
Emma

Din kille e verkligen en äkta hejare på att fota! Bilderna e så nedrans vackra! Ja älska alla tre,men ja måste ändå säga att favvisen e den sista❤aa,de e inte mycke mer o säga…dom e såå underbara! O du Kenza,din blogg e fantastisk,så snälla,fortsätt lääänge till! Om du tycker de e kul såklart❤kraam till dej o killen! Hare så mysit!

Reply
Sofia

Gud vad vackert!

Flyttar snart tillbaka till USA (denna gång till San Francisco). Har tidigare bott i Santa Barbara, CA och Flagstaff, AZ. Skriver om min tid där och förberedelser!

Reply
Bloggishnews

Hej Kenza,

Vill tipsa om en ny sida som skriver om allt som händer i Bloggvärlden. Gå gärna in och kika :)

Önskar dig en fortsatt trevlig semester! Ser skönt ut :)

Reply
Sophia

Kan du läsa min blogg, jag har inga läsare och jag försöker få mer läsare! Säg vad du tycker om min blogg och tipsa gärna om hur man får en sån framgångsrik blogg som du har!!<3
Jg älskar dIn bligg och läser den dagligen! Hoppas du har det bra i Sicilien!
Puss och Kram från Sophia hihi ^^ ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

Reply
Cecilia

Helt sjukt vacker du är kenza! Din personlighet också! Helt perfekt! Min förebild!

Reply
Mathilda

Hej!
Jag har följt din blogg ett längre tag nu så har inte undgått bilderna som din pojkvän fotat. Undrar bara ifall han har en egen sida, på fotosidan eller liknande? :)
Hoppas för övrigt att ni har det underbart där nere å att du får tid att koppla av:)

Reply
ebba

gud vad fina bilder! ni båda är så otroligt duktiga på att fota, ha det bäst! :)

Reply
Annsku

va super fina bilder! helt fantastiska solnedgången och du e vacker som alltid! :)

Reply
Nora

Hej!

Jag älskar dina bilder, det stora delen är att du är så snygg och den lila delen är att kameran är så bra , skulle jätte gärna vilja veta vad det är för kamera?? ^__^

Reply
Ami

Vad romantiskt! En utav dom där bilderna MÅSTE du skriva ut, rama in och ha i badrummet/köket.

Reply
S

Hej Kenza!

Du har börjat ta så sjukt fina bilder och jag undrar om du fotar i raw eller jpg? Själv ville jag börja fota i raw, men bilderna blir ju så stora och så måste man konvertera dom och allt, vet inte hur man gör! Jag skulle vara jättejätte tacksam för svar. Men förstår om du inte har tid för att svara.

Reply
E-K

Väldigt fina bilder! Jag vet att du har skrivit det förut men vad fotar ni med för kamera? <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*