• header

Bosa

Här om dagen gjorde vi en liten utflykt! Vi åkte söderut längs kusten som enligt många är den finaste vägsträckan här på Sardinien, vi kan inte göra annat än att hålla med! Höga berg och turkost glittrande hav. Det var helt magiskt! Det var på vägen där jag klättrade ut på en klippa (ingen lätt väg, genom taggbuskar och grusiga stup…hej blodiga sår på benen!) för att få till en bra bild.

Vi fortsatte ner mot den lilla staden Bosa med alla små färgglada hus. Vi hängde även lite på stranden där! :)

Igår åkte vi norrut upp mot Stintino och stränderna där. Bilder kommer! ♥

Kolla utsikten!

Och havet. Det var ännu mer turkost i verkligheten, otroligt fint.

Lunchpaus! Alltså jag kommer aldrig förstå mig på människor som köper en Smart car. Den duger gott och väl här på semestern men fyfan vad TRÖG den är!! Längtar hem till min sköna Mini. :P

Staden Bosa.

81 Comments

Julie

Det ser helt fantastisk ut!! Drømmer om varme og sol jeg også, men det er det ikke mye av her om dagen! Kos dere videre i varmen!!

Hilsen Julie
– MISSJULIE.blogg.no – Vinn HEADER eller BLOGGDESIGN :)

Reply
Den Sista Tjockisen

Va vackert! Skulle så gärna åka dit!
Förstår mig inte riktigt heller på Smart Cars… De kan ju inte vara speciellt säkra heller om något skulle hända :/ Men som sagt, på semester funkar de ju perfekt :)
Stor kram!

/Tjockisen

Reply
Vilma

GUD! Bilden på när du står vid stupet gör mig illamående! Hur vågar du?!!! Och du står på tå dessutom!!!! VID ETT STUP!!! Ååh det suger i magen bara jag tittar på bilden!! GGGG! Jag ryser!

Reply
Saranda

Typiskt nybörjare som säger att “andra bilar är tröga”. Du kanske inte riktigt kommit in i körningen än, du har bara kört med mini cooper, inte konstigt att den verkar lätt och bra för dig ;).

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en ny tävling på bloggen! Var med och tävla om ett presentkort!! :)

Reply
elina

ser helt underbart ut där, undrar bara vart du har köpt den supersnygga klänningen eller va det e för nått?? den är skit snygg skulle lätt vilja ha en sån jag med :) tacksam för svar!
kram

Reply
Ditte

Ja, visst duger Smarten för kortare turer, men jag skulle inte ge mig ut med en Mini på några turer genom Europa. Alldeles för liten. Och den känns inte alls säker genom Tyskland på autostradorna, även om den är snabb. Att krocka med den är ingen hit direkt, Men den är SÖT och kanon inne i Stockholm med närområden.Har provat!

Reply
Nadja

Åh så vackert. Påminner mig om när vi bila till Cap de formente på Mallorca – också sådär sjukt vackert! :)

Reply
alexandra

verkar som ett så ljuvligt ställe! hur vågade du vara så nära kanten, har du inte det minsta höjdskräck? :) du kan gärna kolla min blogg sassa-viva-la-vida.blogspot.com

Reply
Veronica

Byn är urmysig, vi stannade till där och fikade på ett jättemysigt café som hade jättegoda baguetter ;)

Reply
Linnea

Åh både Stintino och Bosa var jag i förra året! vi bodde i Stintino. Så otroligt fint!

Reply
Michaela

Gud så vackert! och läskigt, si så där läskert egentligen. Det var ju sjukt högt :p att du vågade stå så där! Men verkligen vackert.

Reply
Fool4fashion

Ni har verkligen tagit fina bilder under er semester!

Kika gärna in på vår blogg och följ med oss på vår väg till att starta ett eget företag. Just nu anordnar vi dessutom en tävling, där man kan vara med och vinna en snygg T-shirt.

Reply
Annika Fagerström

Gud villa underbara bilder! Vad gör man inte för en bra bild ;) haha!

Kika gärna in på min blogg – annikafager.spotlife.se. Utbildad pilot och skriver om kost&träning, outfits, flyg, resor m.m!

Tack för en grym blogg!! :)

Reply
ida

Vilka fina bilder!!!!!!!!! Jag blir så sugen att åka dit så jag dör!!!!! Övertalning på pojkvännen nästa!!!!!!!!!!

Reply
Sarah

Alla bilar är olika du vet. Vissa bilar är trögare än andra i koppling, gas, styrning. Som saranda sa; typiskt nybörjare att säga så!

Reply
s

Hej Kenza!

Du har börjat ta så sjukt fina bilder och jag undrar om du fotar i raw eller jpg? Själv ville jag börja fota i raw, men bilderna blir ju så stora och så måste man konvertera dom och allt, vet inte hur man gör! Jag skulle vara jättejätte tacksam för svar. Men förstår om du inte har tid för att svara.

Reply
Alma!

Åh, vad roligt!! Var på Sardinien förra året typ, och vi bodde i Bosa! Sjukt mysig stad och så. Fin blogg också! <3

Reply
Magda

Man kör Smart för att man tänker på miljön och för att den är ekonomisk. Funkar bra i stadstrafik hur bra som helst så anser din kommentar om den bilen är rätt onödig. Vi har en smart som företagsbil för att det är ekonomiskt och smart i en storstad men passar inte alla ;)

Reply
Frida

När du har bättre körvana (då menar jag om två-tre år) så kommer du inte tycka att en annan bil är trög! Så länge man är en duktig förare så är ingen bil jobbig att köra :)

Reply
Johanna

Jag har inte varit läsare speciellt länge på din blogg, blev tipsad av kompisar. Jag älskar att sitta och läsa och se på bilderna du lägger upp!! :)
jag har två frågor….
Jag blev typ kär i den där klänningen du har på dig var har du köpt den?
vad har du för kamera?
Tack för en fin och kul blogg att läsa ! :)

Reply
anonym

hej jag har en smart och jag ska bara säga att det var en onödig kommentar du har skrivit på bilden. för det första så går den inte trögt. och är jätte bra.
har också haft mini ok den funkar också bra. men skriv inte att en smart är trög för det är den inte du kankse ska lära dig om bilar först innan du skriver nåt så dumt

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*