• header

Kallis

Såhär såg det ut när vi körde Kallis igår! Vi började med att ta en “återställare” på terrassen här hemma, sedan åkte partyhumöret på och så drog vi till Kallis. Där hängde vi i ett par timmar, det hela slutade med drink/fanta/vatten-krig haha. När vi redan var dyngsura bestämde vi oss för att hoppa i havet.

Kom hem vid halv sju på kvällen, grillade hamburgare på terrassen, sov två timmar och sedan var det bara att göra sig i ordning igen. Har ni sminkat er fulla någongång? Inte det lättaste, haha. Mötte upp ett gäng vänner för drinkar och dans på Gute. Som tur är så stänger ju allt klockan 2 här så därför är man hemma tidigt och mår ändå rätt bra dagen efter. Men den här veckan kör slut på mig, haha..

Idag vilar vi! Vi tänkte gå lite på stan och sedan laga en ordentlig middag här hemma. Kanske titta på film och bara mysa. Och ta lite bilder, det är ju så himla fint här och det vore kul med annat än bara party pics. :)

69 Comments

J

Man behöver en återställare-dag mitt i allt festande, jag har kört på 2-dagars förr och det är inte kul när baksmällen slår en i ansiktet och man vill inte åka bil,buss eller tåg utan bara ligga stilla å andas. :P Hoppas att vädret håller sig, Kallis såg väldigt festligt ut i sommarvärmen! :)

Reply
Sofia

Hej Kenza! Roligt att du tycker om ön!Jag har bott på ön hela mitt liv och vill bara tipsa dig om att åka runt ön (gärna den södra delen där jag kommer ifrån). Ha fortsatt roligt på ön!

MVH Sofia

Reply
Johanna

SNYGGING!!! :D

Kika gärna in på min blogg! Jag skriver om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Anette Edlund

Jag funderade lite, så tänkte att det var lika bra att fråga. Vad har du för väska när du tillexempel är ute och dansar? Skulle du inte kunna visa upp i ett inlägg?
Kram!

Reply
En som loveee you! ;)

Hej kenza! Jag heter Stephanie, och jag undrade bara om du kunde berätta vad dina ‘mattipps’ är? Du har en sådan fin och smal kropp! och jag försöker bli nyttigare och finare, så skriv gärna ett inlägg om det! skulle betyda stort för jag är en beundrare :) kram!

Reply
Emelie

å vad härligt ni verkar ha det, kan ju inte bli annat än lyckat när man drar iväg på sådana där resor ;) kör hårt!

Reply
ida

Usch, nej så mycket party hade jag inte gillat……trodde inte du heller var den typen. Vad säger din pojkvän? Förstår att han inte hängde med….han verkar ju så mogen.

Reply
Pyśka

You have a perfect life. I really like your blog, you have everything we can dream :)
I invite to my blog :)

Reply
rebecca

Ni får väl hitta på lite på gotland där det finns så mycket att göra.. Hyra tandemcykel? Åka till lummelundagrottan? Kneipbyn? ;) Ja finns massor.. inte bara dega och festa. Kram!

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)

/ Annika från Göteborg

Just nu pågår 4 tävlingar på bloggen med olika vinster :)

Reply
Ebba

Hur uttalar man ditt namn egentligen? :D Vore kul om du la upp en vidio typ på när du säger ditt namn så slipper man typ göra bort sig inför sina vänner … ;)

Reply
Mira

Inom mindre än en timme så lottar jag ut en goodiebag på min blogg! Håll utkik, den kan dyka upp när som helst! Kram

Reply
AnnaD

Så sjukt kul ser det ut som ni har. Jag har i alla fall fått för mig att ni har ett grymt skönt och bra väder. Bättre än här. Dina kläder är AWEESOMEEE !!!! (aa)

Reply
Linnea

fina bilder! har du lösögonfransar eller är det dina egna fransar? Sjukt långa och fina i alla fall!

Reply
Rebecca

Hej – Jeg er en pige på 19 år som har en dansk blog om mode, skønhed og hverdagen, tjek den gerne ud :-) kram

Reply
Lena

Jag tycker det är härligt när du lägger upp partybilder, känns som att de inte sker så ofta som förut! :-) Ni verkar haft riktigt kul, ser ut att vara mycket folk. Kan hålla med om att de kanske är bra att allt stänger kring två så man får återhämta sig för nästa dag ordentligt haha.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*