• header

LONDON PART 2

Här kommer lite fler bilder från vår härliga helg i London!

Det var så sjukt mycket folk överallt. Vi tog oss aldrig ut till någon av arenorna och tittade på OS, utan vi var för lata (och för bakis) så vi följde slutet av OS på tv istället, i vår hotellsäng hehe..

Vi gick i massor med butiker! Jag shoppade mest på Topshop, New Look & H&M (varför shoppar man alltid på svenska H&M när man är utomlands? då ska man ju passa på att handla i butiker som inte finns hemma!)

Det blev självklart en frappe igen.

Jag köpte en klassisk McQueen-scarf inne på Selfridges.

Kväll nr 2. I taxin påväg ut!

Vi mötte upp ett gäng svenskar och drog till Cuckoo. Bumblebee, Camron & jag

Jag hade på mig ett par jättefina örhängen som jag fick hem av en läsare –  SophieLowes.se

Efter att ha dansat loss på Rose till stängning cyklade vi hem haha.

Dagen efter åkte vi ut till bästa gallerian Westfield! Där åt vi lunch, shoppade, åt glass & så åt vi även en sån där mjuk och varm socker-/kanelkringla.. Har ni ätit dem? Herregud så goda..

Vi åkte självklart deras varma och svettiga tunnelbana.

Weho! Shopping gör en lite glad för stunden iallafall.

Humlan skulle envisas med att ta en bild på mig vid en postlåda?! Haha

Kväll nr 3 tog vi det lugnt. Vi käkade en romantisk middag på ett italienskt ställe, sedan promenerade vi runt lite innan vi drog hem och tittade på OS-avslutningen. Vi låg och grät lite i sängen när vi såg att Spice Girls uppträdde haha. Varför var vi inte där??

Igår hade vi hela dagen på oss att turista lite, och jag hade på mig mina nya fina boots!

Och sen var det dags att åka hem. Såhär mår man efter en helg där borta.

 

61 Comments

hilda

haha sista bilden !!!! :D :D vet att jag har frågat detta innan men SNÄLLA kan du visa hur din garderob ser ut? :D :D

Reply
Emelie

Var det inte pinsamt att ta sista bilden? Människorna runtomkring måste ha undrat vad du gjorde haha! :) Sen måste jag bara säga att du har en jättebra blogg och grymma outfitts. Hur går det med träningen förresten? Kram från en trogen bloggläsare!

Reply
gina

Själv har man inte råd att shoppa när man väl är utomlands. Tyvärr är inte alla välsignade med en massa pengar

Reply
Karolin

Din blogg går inte att läsa via iPhone pga BikBok reklamen på vänstra sidan. Fix it please!

Reply
Sissa

Fina bilder! Dina örhängen diggade jag. Undrar vilken affär du fick de ifrån, kanske var det en illuminati-style affär ;)

Reply
Elvira

Din nya reklam längsmed sidan gär att det inte går att se hela bilder och alla text när man surfar på en IPad. Skulle vara tacksam om du ordnade det??

Reply
jennifer

letar som en galning efter ett par kängor, vart är dina ifrån och vad kostar dom? haru mer tips på vart man kan hitta ngra, vore sweet (:

Reply
madelene

Hahaha, man bara måste älska den sista bilden på dig, när du ligger slutkörd på bänken :D skrattade högt för mig själv där ;) ha det bra Kenza <3

Reply
Sofia

Snygga bilder! Jag ska till Stockholm och ha en hel dags shopping på Fredag och jag bara undrar om du kan ge mig några tips på bra affärer där? Skulle bli jätte glad för svar ;)

Reply
E

Gah! Det går inte att läsa din blogg från iphone, tror det är bikbokreklamen som förstör, bara halva bloggen syns. Bara jag som har det problemet? :/

Reply
Emma s

Hej, jag är säkert inte den enda som har kommenterat detta, men din annons för bikbok gör att jag inte kan läsa bloggen på mobilen. Halva sidan liksom försvinner och det går inte att zooma ut eller något. Tänkte bara att det kunde vara värt att nämna.
PUSSKRAM

Reply
Camilla

Hej K!
Fråga: Blir inte din pojkvän svartsjuk när du åker utomlands och festar järnet oftast med helt okända snubbar som du sedan lägger upp bilder på?
Jag förstår att man ska ha tillit i ett förhållande och att du och din pojkvän måste ha väldigt mycket förtroende för varandra men jag menar, det finns väl en gräns också? Jag tror nog att vem som helst skulle bli lite svartis, det har att göra med att man bryr sig om personen i fråga och är rädd att förlora den… jag vet inte… Jag kan bli lite illa till mods när jag läser om dina vilda partynätter utomlands med den ena och den andra.
Om ni är coola med det och accepterar det i så här hög grad så grattis, men är du säker på att du inte såras någons känslor?

Reply
Mikaela

Du som reser så mycket att du inte har varit i Budapest, hur vacker stad som helst! Super vackert, billigt och god mat!

Reply
Sonia

Åh vill också åka till London nu!
Vart ifrån kommer den bruna väskan som du har på 1a
Bilden?

Reply
Philip

Ååh vad härligt med London! Jag har alltid velat åka dit, men jag har verken tid eller råd just nu! Märkte du/ni av mycket av att det precis varit OS? Jag skulle gärna varit där då! SÅ HÄFTIGT :)

Reply
Julia

Hej Kenza! Ville bara säga att reklamannonsen från bikbok (på vänstra sidan) tar så mycket utrymme att jag endast ser halva bilderna och texten…har testat på flera datorer/ipads. :(( de är inte så på andra bloggar, så tänkte bara kolla så det inte blir fel för alla…:) hare bra!

Reply
Amanda

Det har blivit nåt fel med din blogg när man läser från bloglovins mobilapp, halva sidan klipps liksom av :/

Reply
Hanna

ååh jag dog för deras prezels i Westfield! XD Inte nog med att jag fick provsmaka på 3 bitar så kom jag därifrån med 3 påsar hahah ett måste om man är där ju ! :D
Hoppas att ni fick en bra weekend resa även om det var mycket folk där ;)
Puss o kram :) <3

Reply
Hanna

Hahah jag var där i westfield åhh i november var jag där vist är kanell/längderna goda får vatten i munnen!:D

Reply
Siri

Heej, måste bara säga att din blogg är bäst!
Sen så undrar jag, du har ju varit i London några gånger, jag ska dit nästa sommar och undrar om du har några tips på gallerior/affärer som du tycker är värda att gå till när man är i London!

Reply
Bellis

Hej Kenza , vill bara ge dig ett råd . Du kanske ser det som stötande , men det hoppas jag inte du gör utan tar åt dig istället :)

Jag läser din blogg då och då och jag läste ditt problem med din pappa och allt det där , och för mig om inte ja läste fel så skulle du komma bort från allt en liten stund o sticka ivög till London och som du skriver “shopping gör än glad för en stund iallafall” någotnitn sådant .

Gör inte så för då kommer din sorg eller din depression följa dig i perioder hela tiden , och tillslut vet du inte vart du ska göra av den . Jag gjorde samma sak när det var mycket som hände runt om mig med min pappa och min pojkvän som hamnade i fängelse nyss .. innan när jag fick motgångar eller problem gjorde jag som du , jag åkte iväg med vänner och gjorde roliga saker bara för att koppla bort allt liksom
men det funkar inte . För två månader efter var jag så deprimerad så jag inte visste vad jag skulle ta mig till , men då hade jag ju inga motgångar o visste inte var det var , men det var just för att jag smet från känslorna hela tiden , jag orkade inte jobba med dom eller slåss med dom .

Istället när du mår såhär igen eller har jobbigt med din pappa m.m så ta tag i problemet istället och verkligen tillåt dig att vara ledsen och sörja ett tag och få ur dig allt även om det e jobbigt , för kan lova att det blir lättare sedan !

Puss

Reply
Rebecka

vad har du för ögonbrynspenna? super fina ögonbryn!! tacksam för svar :) kram

Reply
Michaela

Hej! :) Älskar din blogg! Hur gör du för att få en sån där “Slickad” Toffs? Lr hur man ska kalla det? :)

Reply
Kim

Kenza, vad kostade McQueen scarfen? Vill väldigt gärna köpa mig en sådan och har en vän i London :)

Reply
Fanny

Ååh vart e tröjan ifrån på sista bilden? Haha trots att du inte ser så jättesmickrande ut på den bilden, så lyckas du ändå sälja plagget! Märks att du är modell! ;) Den ser superdupermysig ut i vilket fall!

Reply
Greta

Hej Kenza! Din vän Humlans topp som är vit är väldigt fin! Vet du var den är ifrån? :)

Reply
Jessica

haha I just came back yesterday and I ended up just like you! I can still barely walk!

Reply
sanna

var har du köpt den vinröda tröjan?:) du skrev ingenting om vart dina outfits kom ifrån i detta inlägg :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*