• header

13e september 2012

Hej bloggen!

Jag tog en välbehövlig sovmorgon. Jobbar nämligen hemifrån idag! Det blir smidigast så eftersom att jag ska iväg på CHIC-galan ikväll och ska bli sminkad innan vid fyra. Innan Gabbi kommer hit och sminkar mig så ska jag även fixa håret. Åh vad det ska bli kul ikväll! Länge sedan jag klädde upp mig ordentligt och gick på ett event. :)

Nu måste jag fortsätta jobba. Jag sitter & googlar och sätter ihop massor med inspirationsbilder, videos och texter till en kille som ska hjälpa oss att göra vår grafiska profil. Alltså hur allt ska se ut, allt från logo & hemsida till boxar, hangtags, photoshoots m.m. Detta är nog lika viktigt för varumärket som själva kläderna, för det är ju där vi kommer visa vad vi & våra kläder vill förmedla för typ av känsla och “värld”. Det är dock inte lätt måste jag säga.. Har velat slita av mig håret de senaste dagarna nu över detta haha..

Got to go.. Puss! ♥

Foto av Tam Thi för Modette Streetstyle

31 Comments

Josefin

Hej, måste få fråga om du har gjort bröstförstorning? Du kanske har skrivit om det förr men eftersom att jag är en “ny läsare” av din blogg så vet inte så mycket :)

Reply
Josefin

Hej, har du gjort bröstförstoring? Jag är en “ny läsare” så jag vet inte så mycket :)

Reply
Diiana

Asså hälften av din stil är KOPIA av Angelica blick. Sa jag din stil? För det är inte ens din stil. Du snor ju allt ifrån henne. Så du tjänar pengar på hennes idéer. Om jag var hon hade jag blivit sur. För okej en gång, två gånger men du har bokstavligen kopierat allt. Så nej gumman du är inte stor i bloggvärlden inom mode längre, för det är Angelica som är det! Du vet hon du snor allt ifrån:) och jag som trodde du kom på det mesta själv, men nej nej…

Reply
Olivia

Hej!

Jag har nog missat något (trots att jag är inne på din blogg varje dag) men vad är det du jobbar med Kenza? :)

Reply
maria

Vacker bild på dig Kenza. Mer av sådana <3 Om du vill alltså.
Ha en bra dag Kenza!

Kramar

Reply
Melissa

Kommer kläderna vara dyra? De flesta av dina läsare är ju typ 16 år så de har ju inte direkt råd med kläder för 2000?

Reply
Rnja

Kommer du ha lite dyrare kläder eller? Har så höga förväntingar på massa snyggt från dig! =)

Reply
Sara

Diana:
Hur kan du veta att det inte är Angelica som kopierar Kenza?
Kenza har MYCKET bättre stil&smak än henne enligt mig. Kenza är en av mina modeförebilder, o jag blir så sjukt inspirerad av hennes outfits!
:)
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*