• header

Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 2012, 24-25 november!

Jag är lite segstartad idag så jag börjar dagen med en tävling. Jag själv kommer självklart befinna mig på Attitude (och det kommer bli jäkligt spännande…är lite nervös för där smäller det! kommer berätta mer sen om vad jag ska göra där..) så jag hoppas vi ses där. :)

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan:

  1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook.
  2. Kommentera DETTA inlägg där du skriver en kort motivering om varför just du ska vinna
  3. Skriv även med din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
  4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

 

1:a pris- 6 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

2:a pris- 4 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

3:e pris- 2 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

Lycka till!


724 Comments

Fanny

Jag har alltid varit modeintresserad och jag hade fått så mycket inspiration under dessa två dagar att ta hem och utveckla även min personliga stil, Kram! :)

Reply
Nathalie

Hellu! :)
Jag skulle vilja vinna dessa biljetter så att jag skulle kunna ta med min syster dit. Hon har flyttat så jag träffar henne inte så ofta, och när hon är hemma och hälsar på är jag nästan alltid och jobbar. Vi både är sjukt intresserade av mode och de skulle vara så stort och roligt för oss att göra dehär tillsammans.
Kram!

Reply
Mandukhai

Hej :) Jag heter Mandukhai och kommer från Mongoliet. Jag älskar läsa din blogg för att din blogg ger mig motivering att nå mina mål då och då. För att du är en sån strong kvinna. Ok det var det.
Min motivering är att mode är min enda intresse från barndomen som inte försvann med tiden. Så varför inte satsa på det tänker jag. Och så klart Attitude-Sthlm blir en great erfaranhet för mig för att fortsätta följa min DRÖM ;). wish u all the best :)

Reply
Bell

Hej! Jag vill gärna vinna några biljetter till mig och bjuda med några klasskamrater. Jag pluggar Kandidatprogram i Modevetenskap – en helt nystartad utbildning vid Lunds Universitet. Detta skulle vara ett toppentillfälle att bredda våran kunskap och komma i kontakt med branschen! :)

Reply
Cassandra

Jag vill gå på denna mässan därför att jag har en kompis som är riktigt modeintresserad.
Hon som frisör har precis startat eget företag och är därför väldigt upptagen, vi hinner knappt ses. Jag vill så gärna ta med henne på detta så att hon kan få slappna av och göra något ovanligt och som hon tycker så mycket om.
Tack för chansen, Kenza.

Reply
sara

sånn likt siden! Jeg vil vinne fordi jeg elsker mote og skjønnhet:D Mange av vennene mine gjør og det, og dette hadde vært en stor mulighet for å få bedre innblikk i mote/skjønnhets-verdenen!

Reply
Orinta Rui

Dette hadde vært en drøm i oppfyllelse! Jeg har kjempe lyst å jobbe innen mote, og oppleve det. Nå har jeg på en måte muligheten til å se hvordan ”mote verdenen” er :) Og om jeg itillegg kunne tatt med noen av venninnene mine på det her hadde bare vært supert! Jeg vil på en måte vise dem hva jeg vil, og med dette kan de ikke bare se det, men også oppleve det. <3

Reply
Julia

Jag har alltid varit jätte intresserad av mode. Det skulle vara en dröm för mig att vinna biljetter och åka ner till Stockholm med mina vänner för att se modevisningar!!

[email protected]

Reply
Josefin

Hej!

Att få vinna biljetter vore helt makalöst roligt! Mitt namn är Josefin och är 18 år, jag älskar kläder, skor och mode. Att få gå på en mässa med andra människor som delar samma intressen vore så fantastiskt och att få se modevisningar, jag menar vem har inte drömt om det?
Jag hoppas ni hör av er!
Kul med modemässa.
Kram Josefin

Reply
Maria Öhman

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetter för att jag precis själv startat ett eget klädmärke och skulle så gärna vilja ha massor av inspiration! Det skulle vara en livserfarenhet, absolut! [email protected] är min mejladress. Om jag skulle få chansen att vinna hade det betytt oerhört mycket för mig! Mvh Maria

Reply
Sepideh

Jag skulle bli så överlycklig om jag vann dessa biljetter av exakt samma anledning som du beskriver ovan! Att bli insprirerad och att ens kunna befinna sig i samma lokal är världens bästa känsla. Och förstås ha en chans i vida världen att kunna komma i kontakt med skolan.

MVH
Sepideh

Reply
Maria

Jag är så jäkla dålig på motiveringar och alltid när jag verkligen vill något kan jag inte få till den rätta formuleringen (fast det är så lätt annars). Men jag vill vinna för att det skulle vara en sjuk upplevelse och bara tanken på att vistas i samma lokal som internationella designers och till och med MINGLA med Sveriges modeelit(!!) ger mig rysningar över hela ryggen. Ståpäls på armarna också :D Jag blir som stum när jag tänker på det att det enda jag vet säkert och kan få fram är att det definitivt hade varit en dröm som går i uppfyllelse! Tack på förhand för chansen till något så fantastiskt som detta :)

Reply
Sussie

Jag har gillat sidan.
Jag vill inte vinna de här biljetterna för min egen skull, mest för min systers skull. Min syster Lindha, fick en underbar liten dotter 16 Juli och hon är hur lycklig som helst. MEN, hon mår väldigt dåligt över sin kropp i nuläget som jag inte tycker det är ngt fel på..) Hon har alltid haft en väldigt smal och slank kropp, och det klart, när man burit runt på ett barn i nio månader är den inte lika fast. Jag tycker dock att hon är vacker oavsett storlek. Men jag skulle vilja ta henne på den här mässan, systerdagar, bara jag och hon, så hon kan SE att hon faktiskt är lika vacker som hon alltid varit. Att hon ser det jag ser. JAg håller tummarna för min syssters skull!

Kramar Sussie

Reply
Vilma

Hej Kenza! Det skulle vara riktigt roligt att vinna biljetter till Attitude-Sthlm.
Jag tog studenten för cirkus 4 månader sedan och har varit jättelost och inte riktigt vetat vad jag faktiskt vill göra. Nu har jag äntigen insett att jag vill plugga just fashion design, och ska söka till en linje och följa min dröm i England (förhoppningsvis) nästa termin. Att vara på just Attitude-Sthlm skulle kännas lite som en dream come true – och som en start på mitt nya jag.
Ha en bra dag! :)
Kramar, Vilma
([email protected])

Reply
louise

Jag skulle gärna vinna för att, jag går på andra året på frisör och mode och smink ingår även i kurser och att se olika frisyrer och smink som kommer vara modernt skulle ju vara väldigt bra, att få insperation oså. då skulle jag även ta med några i klassen så att dom också får uppleva detta,

Reply
Ida

Hej!
Anledningen till att jag vill vinna är att min dröm sedan jag var liten är att få jobba som designer. Jag har nyligen börjat i en skola där vi får sy och rita men jag har svårt att hitta inspiration för tillfället. Jag tror att mässan kan ge mig en massa ny inspiration så jag kan fortsätta göra det jag älskar. :) Ha en bra dag!

Reply
Louise

Hej Kenza!
Det vore som en askungesaga att få närvara vid Attitude-Sthlm.
Att få kliva ut sitt lilla gråa liv för en stund och få omge sig med glitter och glamour. Det skulle ge mig oerhört mycket ny energi, som jag verkligen behöver!! Ps. Tack för att du är en inspirerande tjej!
//[email protected]

Reply
Saga Helin

Jag vill så gärna vinna för att jag har ett hjärta som pumpar för mode och stora drömmar om min framtid inom just det ämnet. Att få gå på den här mässan tillsammans med mina vänner skulle verkligen vara det bästa som hänt mig. Du skulle göra mig till världens lyckligaste tjej!

Reply
Sara

Jag skulle vela vinna eftersom att jag är en modeintresserad Piteå bo så händer inte så mycket spännande här och det är så dyrt att betala både flygbiljett + biljett till mässan, skulle vara helgrymt att vinna biljetter dit så man bara behöver betala för flyg! :D

Reply
Emilia

Hej!!! :) skulle så hemskt gärna vilja vinna några biljetter för jag älskar mode och hr precis startat eget företag med min mamma där vi syr olika accessoarer och liknande. Skulle vara så inspirerande att få gå på mässan!! Älskar stockholm och därför skulle det även vara en ypperligt bra anledning till att få åka till storstan också!! :) (bor i hbg) puss och kram

Reply
Ida

Åh! Jag vill verkligen vinna detta då det, för mig som har mode & allt därtill som största intresse, skulle vara årets upplevelse samt så otroligt kul :) Kan inte riktigt beskriva med ord. Det skulle vara så otroligt häftigt & en sådan inspirationskälla för mig. Dessutom skulle det vara ett härligt avbrott i dessa kalla jobbdagar samt superkul att få bjuda med åtminstone en vän :)) Spelar ingen roll om det är 1,2,3:e pris – jag vill bara dit. Hehe!

Ta hand om dig! / Ida.

Reply
Frida

Åh jag vill verkligen vinna!
För det första så kommer jag vara i Stockholm den veckan så det skulle passa perfekt! Sen har jag alltid drömt om att få gå på någon sådant event! Förra året så kollade jag på massor utav klipp och bara önskade att jag någon gång skulle få vara där och uppleva Attitude! Skulle vara så sjukt roligt och en dröm som skulle gå i uppfyllelse att få vara med och se och träffa alla människor och designers. :)

Min mail adress: [email protected]

Reply
Elin Thörnblad

Att få gå på en modemässa hade varit helt otroligt. Att få gå på Attitude Sthlm och vara en del av modeindustrin under en helg hade varit en dröm.

Reply
Linda

Jag är med o tävla och jag ska vinna för mode för mig är allt. det är kärlek med ord man inte kan beskriva. jag vill i framtiden jobba som modefotograf, det finns bra kontakter där så man kan sätta in sin fot i den världen. Det hade betytt allt för mig, och varit en stor höjd punkt. en tidig studentpresent. efter att ha slitit med en klass som don’t give a crap about me eller ens vet att jag existera i världen.

Massa kramisar <3

Reply
Emma Harjula

Jag är med och har gillat på facebook (Emma Harjula)
Jag skulle verkligen vilja vinna biljetter till attitude för att jag älskar allt som har med mode och skönhet att göra. Det är något jag drömmer om att hålla på med i framtiden! Så det skulle vara så himla kul och intressant att gå på mässan!
KRAM.

Reply
Emma

Jag är en tjej på 19 år som lever för mode. det har alltid varit en dröm och min favorit stad i hela världen är London där jag nästan växte upp då min mamma kommer därifrån. Jag har haft modet med mig hela livet och lever för kläder. Min högsta dröm i hela världen är att bli stylist antingen kläder eller hus. Allt som man kan förändra till de vackraste älskar jag. Att kunna göra en förändring, att kunna förändra någon eller något, att kunna göra någon annans liv så mycket bättre tack vare min kunskap och min passion. DET, de är en dröm för mig. Jag hade svävat på moln genom mässan. vinner jag detta, kommer du se mig i taket! Hälsningar Emma Kristersson

Reply
Amanda

Jag drömmer själv om ett liv som designer och skulle älska att få gå på ATTITUDE Sthlm och få inspireras!

Reply
Elin

Jag har gillat och vill hemskt gärna vinna!
Mode är min passion och kläder är något fantastiskt underbart man kan använda sig av för att visa vem man är. Det hade varit helt ur denna världen att få åka och gå på ATTITUDE-STHLM.

Kram!

Reply
Ellen

Jag blev för ca 2 månader sen av med mitt jobb och är därför arbetslös (=noll inkomst….). Min största passion här i livet är skönhet och mode, något som jag kan spendera flera timmar om dagen på, att läsa glossiga magasin, se visningar på internet och bara drömma mig bort. Men eftersom att jag just nu inte har möjligheten att unna mig något till mig själv, som får mig att må bra, skulle det vara en sån otrolig lycka att vinna dessa biljetter. Så att jag under några dagar kan fokusera på det jag älskar mest, utan att behöva bekymra mig för framtiden osv. Några dagar att bara drömma mig bort och fokusera på det bästa som finns, mode!

Reply
Louise

Jag är med !! skulle behöva något att se framemot mitt i all stress ;) gillat och allt har jag också gjort

Reply
Beatrice

Jag vill gärna vara med och tävla och har gillat sidan. Jag vill vinna för att jag älskar mode i alla dess former och färger och det skulle vara jättekul att få ta del av allt detta tillsammans med er bloggare och massa andra! Dessutom har jag alltid velat gå på en modevisning så nu håller jag tummarna! Kram!

Reply
Matilda

Jag vill jätte gärna vinna, egentligen finns det ingen bra andlednig mer än att det skulle vara jätte kul, och jag tycker att det är jätte kul med mode:D XOXO

Reply
Therese Sörensen

har gillat!
jag skulle vilja vinna för precis som dom sa i filmen, om du vill jobba i den här branschen är attitude mässan en bra start..
det är en dröm och mitt mål att just jobba inom mode, så de skulle betyda allt för mig och min framtid att gå på denna mässa! och då menar jag verkligen ALLT!
[email protected]

Reply
Lovisa Antonsson

Jag vill vinna biljetter till denna mässan då jag är jätteintresserad av mode och kläder och aldrig fått chansen att gå på någon modevisning eller något liknande, hade betytt mycket för mig!

Reply
Joanna Tengros

Åhh, vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna biljetter eftersom att jag är väldigt intresserad av mode, samt att en av mina högsta drömmar är att bli modell, därför hade det varit både intressant och lärorikt och se hur allt går till i lite större sammanhang.

Skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann!

Reply
Fredrika

Skulle vara en dröm att få fly den trista vardagen och krypa in i en helt annan värld under två dagar. Skulle känna mig lite som Alice i underlandet! Att få gå omkring bland alla dessa inspirerande och intressanta människor, titta på alla underbara kläder och för en stund drömma sig bort. Som Askungen skulle ha sagt “Vad är en dag på ATTITUDE-STHLM?” Inte visste hon att det skulle bli magiskt och drömlikt!

Reply
Ella Karolina

Hej! Jag är en fashionista fast i norrland.. På Attitude Sthlm skulle jag kunna få möjligheter för livet! Och dessutom skulle det vara världens bästa upplevelse för mig! Skulle bli så glad, att det inte går att förklara med ord om jag vann!

Reply
Anna Gustafsson

En tjej från en liten stad Oskarshamn långt ifrån mode och större möjligheter. Det skulle vara en dröm att få uppleva denna mässa och spendera några dagar i Stockholm med bästa vännerna! Jag pendlar dagligen till Kalmar för att kunna ta ett steg närmare min dröm som frisör och kanske något ännu större..jag har stora drömmar och attitude-sthlm skulle verkligen ge mig mer drivkraft!
Kram Anna

Reply
EllenMai

Jag har aldrig fått gå på en modevisning och jag skulle verkligne njuta och alska utav att kunna få se ATTITUDE! :D

Hoppas jag vinner :) <3

Reply
Emelie

Jag bor väldigt högt upp i Sverige i norra Norrland. Här uppe anordnas det inget liknande, inte ens ett litet mode arrangemang. Därför har jag inte heller fått sett mode och skönhet på ett sådant sätt, har inte fått sett det överhuvudtaget.
Om jag fick åka ner skulle jag få inspiration på ett annat sätt, här uppe får jag titta på internet och i tidningar men att få fara på detta skulle vara något helt annat.
Därför skulle jag uppskatta det väldigt mycket för jag får även inte många möjligheter att åka längre ner i Sverige!
Bara det skulle jag uppskatta!

Reply
Ella Karolina

Hej där! Jag är en fashionista fast i norrland.. Skulle vara sjukt kul och världens bästa upplevelse för mig att få åka på Attitude Sthlm! Det känns som att det skulle förändra mitt liv, på riktigt! Om jag vann, skulla jag bli så glad att det inte går att förklara med ord! Ett av mina största intressen är mode, det är något jag sysselsätter mig med varje dag. Jag läser modebloggar, shoppar(när jag får möjlighet, lite svårt när man bor i norbottens djupaste skogar dock), TURLIGT nog finns då onlineshoppingen! Hoppas ni hör mitt rop på hjälp, haha..

Reply
Anni

Jag vill vinna biljetter till Attitude eftersom ett stort intresse för mig är mode. Jag har sommarjobbat på klädesmärken i Norge tidigare, och har deltagit på både Oslo och Copenhagen Fashion Week – och arbetat. Jag har inte kunnat vara med och se hur det är när man inte arbetar, jag har bara varit i kulisserna och stressat ihjäl mig på modevisningar och andra evenemang, men aldrig fått avnjuta detta själv och se den bra sidan av dessa mässor. Det är en stor dröm för mig.

Reply
Lina

Wow Kenza, skulle vara sjukt kul att få vara med och uppleva något fresh and glamorous. Inte just bara jag, utan med min närmaste vän. En prefekt weekend för mode och design.
Kramar från en väldigt taggad tjej!

Med vänliga hälsningar
Lina

Reply
Sara Israelssons

Hej fina Kenza!

Jag vill vinna för att jag är modeintresserad och är väldigt insatt i allt som har med mode och skönhet att göra. Min högsta dröm är att få modella någonstans, kanske deltaga i Top Model Sverige eller något annat spännande. Design-världen har också öppnats för mig och jag har verkligen insett hur intressant allt som har med sådant att göra. Någon gång ska jag bli framgångsrik inom modebranschen.

Jag har många gånger velat åka på liknanade mässor som dessa, till och med denna förra året, men ända sedan jag var fyra år har jag varken setts eller hörts av min pappa då han varit så upptagen med sitt eget företagande. Jag har många gånger försökt uppmärksamma honom om hur intresserad jag varit vad gäller allt sådant här, men han har inte lagt märke till något. Därför tar jag nu chansen att vinna dessa biljetter, för jag tycker att jag är värd det efter alla dessa år av väntan.

Kram Sara

Reply
Mersiha Ajdinovic

jag går ut gymnasiet i år och pressen är stort för att välja på det man vill plugga vidare.Jag vill plugga design utbildningen för att mode har alltid varit något som jag älskar,
Jag kan känna mig igen från när du Kenza var yngre.Jag har stora drömmar men behöver något/nånting som kommer hjälpa att hålla mina förhoppningar att en vacker dag kan jag se mina egna designade kläder.
Att få veta att jag har chansen att uppleva 2 dagar, att leva mitt dröm är stort.
JAG BER TILL GUD <3 att du kommer välja mig som vinnare.
Medans jag skriver denna Så känns det lite extra varmt inombords att jag KAN vinna samt Darrar inombords som jag vet inte vaddd
åhhh snälla kenza välj mig så lovar jag när jag har mitt eget företag så kommer jag låna till de trendigaste snyggaste kläderna.
SNÄLLLLLLLLAAAAA välj miggggg

Reply
Lina Bredberg

Hej!

Min motivering för varför jag bör vinna:

Jag har precis börjat plugga kandidatprogrammet i Modevetenskap som startats vid Lunds Universitet i Helsingborg, och för mig skulle det vara guld att få se hur en sådan här mässa går till:) Det skulle inspirera mig till mina studier och ge mig mer självförtroende inför mitt famtida yrkesval:D

Hoppas ni väljer mig!
Kramar från Lina i Helsingborg

Reply
Ebba

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Skulle bli så glad! Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig en av mina bästa kompisar från Kungälv. Vi träffas en gång under året, och det är på sommaren. Deta skulle vara ett perfekt tillfälle för oss att hitta på nåt tillsammans! Vi båda tycker om kläder! Saknar henne så mycket! Hoppas hoppas hoppas! Kram Ebba!
Min mail —-> [email protected]

Reply
Sarah

Jag är med och tävlar! :)
skulle vara jätteroligt om jag vann, brukar aldrig vinna någonting och jag är intresserad av mode och skönhet, så skulle vara kul och besöka mässan :)

Reply
marija

åh! vill vinna för att bara vara där omgiven av kläder och vackra smarta människor. få inspiration och för att jag aldrig vunnit något :D

Reply
Linda Olsson

Jag vill inspireras och bli motiverad att bära upp nya trender, samtidigt som jag lär mig något nytt kan andra i min omgivning våga göra likadant. På sätt kan vi införa ljus i denna årstid, genom att få inspiration och sedan ge inspiration till andra så att man överlever vintern.

Linda Olsson
[email protected]

Reply
Mirjam

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vinna för att jag är väldigt modeintresserad, designar och syr själv och känner många som också har ett stort intresse för mode! Det jag gjort hittills är att gå på Umeå Fashion Week men det vore såklart roligt att avancera och få chansen att gå på något lite större! Tack för en bra blogg!

Reply
Irma Börjesson

Jag vill vinna för att mode är mitt största intresse och det är det jag brinner för. Har aldrig häller varit på en modevisning och det är verkligen verkligen något jag skulle vilja!

Reply
CLARA

Vill vinna biljetterna för att få sen en fantastisk mässa! Få se mer hur olika människor och märken jobbar för att få en mer inblick i modevärlden. Och inför att välja gymnasium om man skulle välja ett gymnasium med någon inriktning inom mode. Kram

Reply
Ida

Har gillat på facebook och det skulle vara så himla kul att få vinna. att få öra någonting så kul med minna tjejor, jag kan lova att det skulle bli en toppen dag som vi sent skulle glömma! mycket skratt och glödje garanteras! ett minne för livet helt enkelt!

[email protected]

många kramar!

Reply
Julia

Jag skulle gärna vilja vinna ett par biljetter till nordens största mässa för mode och skönhet, hur grymt vore inte det liksom?
Jag älskar mode och skulle vilja ha hur coola och balla kläder som helst men man är ju en fattig student och kläder och accessoarer(?) är ju inte det billigaste liksom.
Jag skulle därför vilja gå på mässan, bli inspirerad och finna knep som gör att jag känner mig “modern” eller helt enkelt finna min egen “grej” inom mode.
Jag tror nog att mässan kan hjälpa mig bli inspirerad och vilja bryta mig ut och våga klä mig annorlunda, jag har varit mycket i secondhandaffärer men det är ju inte billigt där heller om man hittar något super snyggt.
Det jag vill förklara är att jag skulle vilja kunna knep, köpa billiga plagg och accessoarer men göra dem “moderna” eller mer som mig.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag hoppas du förstår!

Kram på dig/ Julia :)

Reply
nk

Hejsan!
Jag skulle bli överlycklig om jag fick delta i detta event. Jag syr och designar själv och har gjort det sen jag var liten. Nu syr jag varje dag som vanligt och säljer lite plagg hit och dit.Men jag vill kunna utveckla det såklart genom att plugga vidare och få en fot in i branschen. Detta skulle vara ett litet steg på min väg i livet.
Tack på förhand!
xx NK

Reply
Cornelia Andersson

Ja skulle bara älska de jag vill verkligen verkligen vinna !!!!
ja bara älskar kläder och bara tanken på att det ska komma designers från Frankrike och dom största svenska designerna !! ja bara döör !! O_0 :O <3 <3< 3<3

Reply
lis

För att jag alltid har drömt om att bli designer själv och nu så kämpar jag med att få ihop mitt liv med jobb eller utbildning och känner mig vilsen så de här skulle vara 2 peppande dagar för mig, tänka på min dröm och få se de i verkligheten!

Reply
Ida

Har gillat på facebook. Det skulle vara så himla kul att få vinna, att få göra någonting sådant med minna tjejor, ja det skulle vara ett minne för livet heltenkelt! mycket skratt och glädje kan garanteras! vill verkligen vinna!

[email protected]

många härliga kramar!

Reply
Zarah Ahlberg

Hej!
Gud detta låter helt magiskt intressant och roligt.
Jag vill vinna för att jag älskar mode och skönhet, som alla andra.Men jag har aldrig varit på något liknande och det skulle vara superroligt och en stor erfarenhet om jag vann. Att även kunna bjuda med min bästa tjejkompis skulle vara guld värld. Dels går jag internationell marknadsföring så att möjligen kunna få knyta lite kontakter hade också varit riktigt nice.

Hoppas hoppas hoppas !!
Ha det super så hoppas jag vi ses där :D
Kram

Reply
TiffanyHanna

Såklart så älskar jag mode som vilken annan tonårstjej som helst. Kollade igenom lite och såg vilka fantastiska designers som skulle gästa som ex. Isabel Adrian. SKulle ju vara en dröm! Sen kommer det här låta klyschigt men fyller faktiskt år den 25 november så skulle ju inte kunna önska mig något bättre än det!!! Åh skulle vara så underbart med all mode och designers och ja går ju inte att beskriva hur mycket jag skulle vilja åka dit! Hoppas hoppas

/ [email protected]

Reply
Ebba Axén

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara så jäkla kul att kolla på modevisningar, se nya kläder och bara få ”andas in modeluften”! :)

Reply
Linn V

Jag skullleee dö om jag vann! Läser Stylist på Plusgymnasiet, så det skulle vara skit kul att få gå på det här eftersom vi utbildar oss inom kläder, smink, hår, naglar och allttt!! älskar mode och smink så jag skulle verkligen vilja vinna och gå på det här. Skulle verkligen betyda allt. åh hittar inte ens ord! kraaaam :’)

Reply
Mathilda Gustafsson

varför ska JAG vinna? varför just JAG, bland alla tusen människor som också kommer att skicka in en motivering? varför ska JAG få dessa biljetter?
jo, för att mode helt enkelt är min stora passion. att få åka på den här mässan med ett par fina kompisar skulle öppna många nya dörrar och möjligheter för min del. att få ta del och inspiration av de allra bästa, att få påverkas, att få nya idéer, att få träffa nya människor och speciellt att få uppleva något som jag aldrig varit med om tidigare – därför skulle jag bli så otroligt glad om jag vann dessa biljetter, kram

Reply
Dani Maggio

Heeej Kenza!!!!
Jag är en 25 årig tjej som följer dig flitigt!!
Jag vill vinna denna tävling då jag är klar som stylist i dec i en skola här i Stockholm. Jag vill ha inspiration och självklart är det hur kul som helst att kunna få gå på sånna här evengemang. Inte lätt om man inte har kontakter.

Det är min anledning så jag hoppas att den bästa vinner hihi :)

Ha det så bra!!!!

Reply
Robert

Hej

Min flickvän sedan 8 år snart tillbaka är besatt av mode. Hennes dröm är att gå på en modevisning. Då hon är en person som alltid uppvaktar mig hade det varit skönt att kunna ge henne detta. Vi firar 8 år den 15 oktober så detta hade varit ett minne för livet för henne.

Reply
julia och david

Jag vill delta och skulle vilja vinna därför att jag älskar mode och kläder och bloggar om det. Jag vann biljetter till makeup stores visning spellbound och det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv det var helt magisk känsla att se visningen in real life liksom! Skulle bli sjukt glad om jag vann igen!

Reply
Emma - Foto

Åh, vilken chans! Jag vill vinna för att jag skulle vilja ta med min bästa kompis på detta! Vi har känt varandra sedan dagis. Men nu när vi har börjat på gymnasiet så har vi börjat glida ifrån varandra. Detta skulle verkligen föra oss närmare. Ett plus är ju att båda verkligen älskar mode! :)
håller alla tummar och tår!
[email protected]

Reply
N.s

Jag har pluggat Mode & Design och fick äran att åka till London i vintras där jag pluggade design. Älskar att rita,sy och skapa,skapa något unikt som får mig att sticka ut,det älskar jag! Jag har funderat på att fortsätta plugga utomlands men pga svårigheter så har jag inte gjort det än. Jag skulle bli så glad om jag vann biljetter och förhoppningsvis kunna visa vilken talang jag har och att mode är min passion. Jag vill så gärna utvecklas och jobba med det jag pluggat med men det får komma när det kommer. Vet att det här bara är på nätet men skulle du träffa mig så skulle du verkligen förstå hur mycket jag brinner för det här.

Reply
Sony Talukder

Jag skulle gärna vilja delta i Nordens största modemässa då jag aldrig riktig varit på sådana event, och även lära mig lite knep o knåp innan man tar sig sin egen väg. Bästa inspirationen och kontakterna lär man få möta där borta! =)

Vill också bjuda mina vänner som är galna i fashion, precis som jag. En av mina vänner vill också bli designer, så det vore kul att kunna bjuda henne på denna event, där vi båda kan gräva oss djupare i fashionista djungeln. =)

Önskar mig sj lycka till hehe, och till dem andra tävlande.

Mvh//Sony

Reply
Adilajda

Hej Kenza! Jag är en självlärd designer och har länge designat och sytt kläder, men bara hemma. Dels för att jag inte har råd att ta mig till stora mässor som attitude och samt för att jag har en liten son som jag prioriterar först i alla väder.

Att få gå på en mässa som attitude skulle ge mig mer självsäkerhet och hopp om att faktiskt kunna bli något!
Självklart är det en dröm som för många andra men jag känner i hjärta och själ att jag har så mycket mode att ge till världen, det enda som behövs är en vägledning som denna!

Reply
Mathilda Karlsson

WOW. Det hade verkligen varit fantastiskt roligt att få gå. Jag skulle gärna tillföra mer “ATTITUDE” till sättet jag stylar mig själv. Finns det någon bättre plats att hitta inspiration på?

Reply
Linda

Hej jag heter Linda och går 2:a året på gymnasiet, jag går stylistlinjen och är jätteintresserad av mode och skönhet och allt inom detta område, var på attitude mässan förra året med min skola men i år ska dom tyvärr inte åka, men jag skulle jätte jätte gärna vilja få åka på denna mässa igen då det var så himla roligt att få se allt där! Skulle bli jätteglad om jag kunde få åka dit i år igen!!

Reply
Jasmine Samulesson

Det känns så tråkigt att det typ aldrig finns en tävling för de som verken har facebook eller en bogg…

Reply
Marta

Hej!
Min högsta önskan i livet har i 17 års tid varit att gå på en modevisning med stora designers. Sitta och titta på alla designs och inspireras gör att jag bara få gåshund när jag tänker på det. Vill inget annat än att jobba med mode i framtiden.
Att få bjuda med mina vänner till stockholm och gå på modevisning hade gjort oss fashion-galna tjejer överlyckliga.

Kram

Reply
Josefine

Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med min fantastiska vän, som alltid finns där för mig. Hon är väldigt modeintresserad och det skulle vara kul att överraska henne med biljetter till Attitude.

Reply
Midia Saleh

Jag är jättegärna med och tävlar! :D
Det här låter helt STÖRT kul, jag har alltid varit väldigt modeintresserad och att få gå på en sån här gala skulle vara en dröm. Skulle vara helt fantastiskt om jag vann och fick avnjuta kvällen med mina vänner samtidigt som man får dreggla över alla snygga kläder och få inspiration till den kommande kalla årstiden! :D

[email protected]

Reply
Hanna

Jag önskar verkligen att jag kunde rimma för då skulle den här motiveringen stå ut från mängden och göra det lättare för mig att vinna. Men nu råkar det vara så att det enda rimmet jag kan är hatt och katt vilket inte ens är mitt eget påhitt. Men om jag kunde rimma skulle jag skriva en jätte fin, påhittig liten dikt som beskriver min kärlek för mode. Jag skulle komma på något som rimmar med skor (mor, bror?) och beskriva hur mycket mode betyder för mig genom att rimma det med… pode, schmode? Jag älskar mode. Jag älskar hur kreativ man kan vara och hur det är ett sätt att visa för världen vem man är. Åh jag vill det här så otroligt mycket jag skulle göra vad som helst för att då ditt tycke! See what I did there?

Reply
Sofie Grönberg

Åh gud va kul det låter! Jag är ett modemonster & även min bästa vän är det. Vi har haft modeblogg tillsammans och funderar starkt på att börja igen. Därför skulle det vara super om jag vann och kunde ta med henne på detta och få en upplevelse för livet, samt en stor mängd inspiration! Kram

[email protected] // Har även gillat sidan på facebook.

Reply
HR

Hej!

Jag vet inte ens vart jag ska börja för jag är så exalterad !!
Att få vinna dessa biljetter och få in en fot i modevärlden skulle vara en dröm! Nej inte ens en dröm, de hade varit overkligt!!

Jag har alltid drömt om att få uppleva någon slags faShionweek då jag är sjuukt intresserad av mode. Jag har inte ens ord för att motivera varför just jag ska vinna förutom att jag är dödskär i alla kläder och designers, men det är jag inte ensam om. Så det är den enda anledningen jag har till varför jag så gärna vill vinna.

Reply
Paula

Hej!

Jag har tidigare under flera år arbetat med skönhet, på senare tid har jag (tyvärr) kommit ifrån det. Nu är jag igång och ska söka nytt jobb inom mode/skönhet och eventuell utbildning och behöver få inspiration och tips. Jag skulle vara oerhört tacksam för att få gå på ATTITUDE-STHLM och träffa personer som arbetar i branschen.

Tack på förhand!

Reply
ebba

gillat och klart!
vet inte riktigt hur jag ska börja/skriva men jag skulle göra ALLT för att kunna få gå på attitude sthlm är väldigt intresserad av mode och har alltid drömt (på riktigt, har tom drömt att jag gått på den och vs några ggr haha) på gå på en modevisning, åh jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag vill dit men jag hoppas att du förstår att jag skulle kunna döda för biljetter
kram hej

Reply
mia

åhh va roligt, ja har alltid drömt om att få gå på något sådant stort modeevent! och de skulle ju vara den perfekta förskottsjulklappen till mina vänner verkligen, att få göra något sånt ihop :)

Reply
Hanna h

Jag är super intresserad av mode och vill verkligen jobba med det när jag blir äldre! Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse för jag har velat gå på den mässan i hela mitt liv! Mode är mitt liv och jag vill starta en modeblogg och det skulle vara en bra start och så kommer man få massa inspiration! Min epostadress är: [email protected]

Reply
Hannah Nilsson

Jäklar vilken tävling!
Jag vill vinna för att mode är mitt liv. Min högsta dröm är att bli en modestylist på Vogue Japan eller inom något designermärke. Det känns dock oerhört svårt, och efter att hamnat i en depression några månader, har jag nu börjat tagga till igen och försöka se vägar in i modelivet. Tror detta hade varit en enorm möjlighet för mig att uppfylla min dröm! Så hoppas jag blir vald. Kram på dig! :)

Reply
Pamela

Hi! I would like to win the ticket because I am highly interested in fashion industry and I’m just at the beggining on my way! Anyway I’m taking my small steps and I belive one day I’m going to be succesful! Okay I won’t hide that it is also amazing opportunity to visit Stockholm as I’ve never had any excuse to go there.. ;) Bbest luck to everyone though!
Kisses xx

Reply
Klara

Jag skulle jättegärna vilja vinna!
Har aldrig vart på något sånt förut och gillar mode och skulle vilja kolla på mer mode och se senaste nytt.
Om jag vann skulle jag först och främst ta med min mamma, skulle vara kul att få lite mamma och dotter tid tillsamans, något som inte händer så ofta! [email protected]

Reply
Besa Ismajli

Jag vill gärna vinna eftersom jag vill uppleva något stort någon gång & så älskar jag mode! Så skulle jättegärna gå dit & kolla runt & så, det skulle va skitkul verkligen. Man har ju alltid skola & plugg & sånt & skulle vilja vinna för att kunna längta till något, haha! :)<3

Reply
Anna Petterssonn

Åh vilken underbar tävling!
Jag är en modegalen tjej från Östersund och är inte ofta nere i stockholm men just den helgen är det bestämmt att jag och min pojkvän ska vara i Stockholm vi har även våran 1,5 års dag tillsammans den 24 november.
Detta skulle vara bästa presenten någonsin till denna helgen.
Min mailadress är [email protected]
kram!

Reply
-

heej Kenza! :D
jag skulle vilja vinna biljetterna till min syster eftersom hon har alltid älskat mode (: och tanken av att jag skulle ge henne biljetter så skulle hon älska mig (:

Reply
Rebecka

[email protected]
Det hade varit jättekul och en fantastisk upplevelse och kanske även ett första steg i rätt riktning med tanke på min inombordshållande framtidsdröm.

Reply
F A N C Y

Klart jag vill vinna!!

Har alltid drömt om att få åka till Stockholm och få gå på FashionEvent! Det händer aldrig något kul här nere i Malmö och även om det gjorde hade jag inte blivit inbjuden! :(

KRAM!!

/ Fanny

Reply
Caroline Sjöstrand

Jag har gillat sidan på facebook.

Min motivering:
Jag tycker att jag skall vinna, eftersom jag är en ung tjej som gillar både mode och skönhet väldigt mycket.
Men jag har aldrig fått chansen att se det live eller att kunna få så pass mycket information om det.
Jag anser att det skulle öka min kunskap och mitt intresse ännu mer om jag fick denna chansen.
Jag tycker även att det skulle vara en underbar upplevelse för mig och mina kompisar, för att komma varandra närmare och även våra intressen närmare.
Jag skulle bli överlycklig om jag fick denna chansen.

Reply
Pantea

Hey Kenza,

First of all i have to say that i absolutely adore your blog, i read it everyday, my swedish is not that good though since i have been living in stockholm for a year, but still i always try to read it haha, well im a 16 year old girl from Holland (going to gymnasium in Nacka) and i have always been into fashion, i loooove your style i always try to copy it hihi and i think i can easily say that you are an (fashion)icon for me. i think you should keep up with your blog and always keep that awesome fashion style you got. when i read your post about attitude sthlm i realized that this is my chance to go to a fashionshow which i always wanted sooo bad, since its my dream to become a fashiondesigner like you, i really hope you choose me! you have no idea how much it would mean to me, to meet you and going to attitude and meet the most amazing and inspiring designers. haha even the idea of me going to somewhere like that gives me goosebumps!! but whoever you choose; i hope you promise to neverr give up your blog! because i wouldnt know where i should get my fashion inspo from haha, but anyways, keep it up beautiful and never let anyone bring you down cause youre pretty much fucking amazing. i love you<3 xoxo your dutch fan!!

Reply
Sofia

Hej! Mitt namn är Sofia och jag kommer från den regniga staden Borås. Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att jag är väldigt intresserad av mode och vill verkligen lära mig mer! Tog nyss studenten och vet inte vad jag vill göra med resten av mitt liv, men eftersom jag är så intresserad av mode kanske det skulle kunna vara en möjlighet. Dessutom är det så passande att jag redan är i Stockholm den helgen!

/ Sofia.U.Pappas

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Jag vill jätte gärna vinna för att jag är jätte intresserad av mode och skulle bli jätte glad om jag fick det. Jag har alltid velat gå på ATTITUDE-STHLM men har inte haft möjligheten. Mode visningar inspererar mig jätte mycket och det skulle vara jätte kul och få den chansen.
//xoxo Emelie

Reply
Camilla Rehn

Jag vill jätte gärna vinna biljetterna för att lära mig mer om mode (ny hittat intresse för mig) och att få göra det ihop med mina vänner som är väldigt mode inriktade, vore jätte kul! Det skulle vara så kul att få överaska dem med gratis biljetter för jag vet att det är något de har pratat om länge!

Reply
Teresa

Hej!
Jag har designat och sytt egna kläder själv sedan jag var 14 år gammal och riktar nu in mig på att bli professionell designer. Att få möjlighet att gå på Attitude Sthlm- mässan skulle vara en chans att se hur en riktig modevisning ser ut, samt höra svenska och internationella designers berätta om sitt yrke. Det skulle betyda jättemycket för mig!:)

Reply
Tina Carlsson

Hej Kenza!
Vi är två tjejer som går tredje året på Drottning Blanka gymnasiet. Vi pluggar till stylister och vi har alltid varit modeintresserade. Allt från smink, hår, styling till kläder. Och vi har stora drömmar som vi är säkra på att vi kommer att uppleva i framtiden genom att jobba stenhårt som vi har gjort hittills. Tack vare vårt vänskap så motiverar vi varandra alltid och kommer på tillsammans med grymma idéer!
Att nå högt genom mode branschen är något som vi ska kämpa för våra liv för att kunna lyckas, att plugga i Paris och lära oss mer och därifrån bygga vår erfarenhet är vad som gäller för oss!
Skulle betyda hemskt mycket om vi van detta!! För oss är mode och styling inte ett jobb, det är vår livsstil och vi kan inte ens förklara hur lyckliga och vilken möjlighet det hade varit att vinna detta. De två biljetterna betyder grymt mycket för oss! Vi vill detta mer än något annat!
Kram på dig!

Reply
Sara

Att få gå på ATTITUDE – STHLM mässan skulle helt enkelt vara en dröm som blev sann. Tänk att få mingla bland mode på högsta nivå, att få möta de modeskaparna man länge drömt om att få träffa, men som enbart varit en dröm att sukta efter. Få ta sig en titt på de senaste inom mode och trend, och få klä upp sig och för en gångs skull känna sig som Askungen på balen, för det är vad det hade känts för mig att få gå på denna mässa. Jag BRINNER för mode, och någon gång i livet SKA jag gå på en mode mässa, den drömmen ska inte få spricka, den ska få bli sann. Jag hoppas av hela mitt hjärta att få chansen att kunna gå på denna mässa med en av mina bästa vänner och kunna få njuta av sådant som ligger mig varmt om hjärtat.

Tack för dennna möjlighet och tävling!

Min mailadress är; [email protected]

Reply
Agnes

Hej Kenza, jag är 14 år. Jag älskar kläder, mode och allt som har med hela grejen. Min största dröm är att äga en Balmain jacka, ett par current/elliot jeans och en Celine väska. Därför skulle jag så gärna vilja vinna några biljetter till mässan!

Reply
Petra

Ohh jag skulle mer än gärna vilja vinna. Jag går nämligen mode/design i gymnasiet och är mycket intresserad av det. Därför skulle jag vilja vinna :) Och så skulle det vara mycket spännande och jag har aldrig sett en riktig modevisning hihi ^^ (håller tummarna)

Reply
nelly

1, har gillat deras facebook sida nu.
2. jag skulle vilja vinna för att det hade varit sjukt kul att få chancen att få gå på attitude stockholm. Det har alltid varit min dröm att gå på den mässan. Det är aldrig fel att ligga steget före inom modet;) Hade varit jättekul att vinna:)
3, [email protected]

Reply
Rebecca Nolin

Hej! Jag vill vinna biljetter till mässan för jag har ett brinnande hjärta för både mode och skönhet och skulle tycka det var jätteroligt att få lite inspiration nu inför höst och vinter. Mode och skönhet är en viktig del av mitt liv och det skulle verkligen vara en upplevelse att få komma till Stockholm och gå på ATTITUDE-STHLM. Hoppas jag blir en av vinnarna! Kram på dej! <3

Reply
Zezze

Jag har en otroligt underbar syster som jag skulle göra vad som helst för här i livet. Min syster älskar mode och har alltid moderika kläder matchade med fina accessoarer. Hon fyller dessutom år i november, så att vinna biljetterna till henne hade gjort henne så lycklig! Att få uppleva modestockholm skulle få henne att sprudla av glädje. Jag skulle göra vad som helst för att vinna dessa biljetter till henne för jag älskar henne så enormt.

Jag har gillat ATTITUDE-STHLM på facebook.
Min mailadress: [email protected]

Reply
Tina Carlsson

Hej Kenza!
Vi är två tjejer som går tredje året på Drottning Blanka gymnasiet. Vi pluggar till stylister och vi har alltid varit modeintresserade. Allt från smink, hår, styling till kläder. Och vi har stora drömmar som vi är säkra på att vi kommer att uppleva i framtiden genom att jobba stenhårt som vi har gjort hittills. Tack vare vårt vänskap så motiverar vi varandra alltid och kommer på tillsammans med grymma idéer!
Att nå högt genom mode branschen är något som vi ska kämpa för våra liv för att kunna lyckas, att plugga i Paris och lära oss mer och därifrån bygga vår erfarenhet är vad som gäller för oss!
Skulle betyda hemskt mycket om vi van detta!! För oss är mode och styling inte ett jobb, det är vår livsstil och vi kan inte ens förklara hur lyckliga och vilken möjlighet det hade varit att vinna detta. De två biljetterna betyder grymt mycket för oss! Vi vill detta mer än något annat!
Kram på dig! :)

Kontakt: [email protected]

Reply
Alma

Jag har gillat Attitued-Sthlm på fb.
Jag tycker att jag ska vinna för att jag älskar verkligen mode och det skulle betyda så mycket för mig! :)

Kram

Reply
Isabella

Herregud for en sjanse!
Jeg ønsker så utrolig å vinne dette, jeg skal flytte til Gøteborg før jul, jeg er alltså en norsk jente med et brennede ønske om å få et nettverk, venner og jobb innen motebransjen, men som ikke skjenner en eneste person i Gøteborg. Ikke har jeg jobb der heller, haha! Så jeg ser på dette som en fantastisk sjanse for meg for å få meg nye venner og ikke minst en karriere mulighet! Det hadde gjort så utrolig mye for meg, jeg gleder meg allerede til å flytte, få en ny start og bare kjøre på, men dette hadde gjort starten min så utrolig mye bedre!

Klem

Reply
Hilma

Kläder, smink och design, finns det något bättre? Jag vill vinna biljetter till Attitude-Sthlm för att mitt största intresse är mode. Min högsta önskan är att få arbeta inom modebranchen, speciellt inom styling och smink. Att få en chans att träffa de människor som arbetar och är bäst inom denna industri skulle ge mig mer kunskap om mode samt inspirera mig till ett fortsatt driv, för att uppfylla min dröm.

Reply
Setareh Assasi

Hej! Jag skulle ÄLSKA att gå till Attitude-Sthlm i november! Jag tog studenten i våras och sedan direkt under sommaren flyttade jag hemifrån. Jag har alltså slitit i tre år på gymnasiet och sedan jobbat som fan så jag har kunnat ha råd och flytta. Det innebär också att jag har gett upp massa roliga utekvällar för att jag har jobbat samt inte haft råd att gå ut/fika/gå på bio etc, då det har varit skitdyrt att flytta. Skulle verkligen uppskatta det SÅ himla mycket om jag fick vinna biljetter till Attitude-Sthlm, då jag inte har kunnat gå ut på eeeeevigheter! Kram!

Mvh, http://www.setarehassasi.devote.se.
Jag har även skickat min e-postadress men jag skriver det här igen för säkerhetsskull: [email protected].

Reply
Emma

WOW säger jag bara! för det första, vilken ära för dig att dela ut dessa priser, och vilken ära för oss läsare att få kunna vinna dessa biljetter. Jag har aldrig varit på något sånt här tidigare och det vore så himla roligt att vinna dessa biljetter. PLUS i kanten är ju om man stöter på dig där! <3
[email protected]

Reply
annika

hej kenza! jag bara älskar fashion och det gör mig så himla lycklig. det är någonting som gör jag känna mig självsäker och vacker. därför jag skulle vara perfekt för att vinna den tävlingen här :D jag har också jobbat en lite som en model och gjort egna kläder här hemma. please välja mig och gör mig den gladaste tjej i hela världen :D

Reply
Clara Arvidsson

Hej Kenza! Jag tycker att jag ska vinna gör att jag aldrig varit på ATTIDUDE mässan! Det skulle vara jätte roligt att ta med min syster dit och mingla och titta på modevisningarna!
Kram :)

Reply
Anna Möller

Har gillat sidan på Fb.

Jag skulle SÅÅÅ gärna vilja vinna och ta med mina bästa tjejkompisar. ÄLSKAR mode och det skulle vara så sjukt kul och åka dit. Som att vara i himlen. Hoppas, håller tummarna nu!:D

Reply
MARIA NATHALIE

Kan inte fatta, blev så sjukt glad när jag läste det här inlägget och hoppas verkligen verkligen på att jag blir en utav vinnarna!
Okej så till varför jag så himla gärna vill vinna! Jag har älskat mode sedan jag var en VÄLDIGT liten flicka, alla barn brukade rita träd, solnedgångar, blommor på sina papper medan jag redan då ritade modeller med olika klänningar, kjolar och en massa kläder. Jag älskade att kolla på när min farmor sydde kläder, bara för att jag själv ville kunna göra allt jag ritat ner på papper till något jag skulle kunna gå runt med och känna mig stolt till att själv ha gjort. Min största dröm har alltid varit att någon dag få gå ut där på en runway efter mina modeller och äntligen kunna säga, I made it!
Det här skulle vara en utav de bästa upplevelserna någonsin, att få känna på hur det är att gå omkring bland människor som delar samma stora intresse som jag och som redan är i branschen som jag hoppas på att snart själv kunna komma in i.. Det här skulle betyda så otroligt mycket för mig.

Reply
Hannah Landén

Mitt namn är Hannah och jag vill vara med och vinna för att just nu utbildar jag mig till fotograf! min största dröm att är bli modefotograf och jag lever för fashion! Då jag har försökt att få till praktik platser på olika tidningar som baseras på mode har jag inte lyckats få någon plats, Jag har precis flyttat till stockholm och vill inget annat än att sätta igång med det jag brinner mest för och verkligen bli modefotograf! Detta skulle vara en jätte chans för mig att fota, uppleva modet och kanske få inspiration av folk hur jag ska gå tillväga för att uppnå just min dröm.
så snälla hjälp mig att nå min dröm!

[email protected]

Reply
evelin panes

motivering till varför jag vill vinna:
jag är 15 år, är väldigt kreativ jag syr och designar kläder till mig själv då, helt själv lärd. är även väldigt insatt i mode och skönhet och tycker det är jätte roligt. Att få möjlighet att utveckla detta skulle vara extremt kul och en rolig erfarenhet. en chans som jag säkerligen inte skulle få annars.

Reply
Cicci Klingberg

Hej jag är en trettonårig tjej med ett JÄTTE stort intresse för mode. Min dröm är att bli kläddesigner och starta mitt eget märke. Skulle betyda så otroligt mycket för mig att få uppleva t.ex en riktig modeshow som jag aldrig gjort förut och bara få frossa i alla kläder som bara hänger i min garderob eftersom dom inte riktigt passar in i skolmiljön. Det vore verkligen en dröm att vinna! KRAM

Reply
Fanny

Älskar mode och vill gärna lära mig mer. Skulle tycka det vore väldigt kul att få vara med på en sådan tillställning.
Brinner för att förstå mig på high fashion och hoppas på att kunna bli en inspiration för andra inom mode en dag.

Reply
Cajsa

Hejhej! Jag borde vinna eftersom jag går en modeinspirerad linje på gymnasiet och är otroligt intresserad av detta. Det skulle vara SÅ kul att få åka på ATTITUDE STHLM. En annan anledning till att jag borde vinna är att jag bor i norra Sverige så det skulle verkligen vara roligt att få åka till Stockholm.
Kram :)

Reply
Olivia

Jag vill vinna för att jag ÄLSKAR mode och skulle tycka att det var JÄÄTTTEEKUL ifall jag vann :) Skulle vara en sån stor chans att åka och träffa designers från Skandinavien. VIll verkligen vinna den här tävlingen. Skulle även vara bra, för mitt framtida varumärke, för att få inspiration.

Reply
Julia

Jag skulle gärna vinna eftersom att jag aldrig varit på en modevisning förr! Har alltid drömt om att få gå på en men inte haft chansen. Mode är mer än kläder för mig, det är ett medel som man kan utrycka sig och sin personlighet med (okay corny..but that’s true). Att vinna biljetter skulle betyda allt för mig! Där har du min motivering ;)

Reply
"Shopping is cheaper than a psychiatrist"

Jag är en av dom största mode freaken som finns på denna jord och jag skulle dööööö av lycka om jag vann biljetter till mässan. Jag vill så gärna in i modevärlden och skulle använda den här chansen till fullo för att få en framtid som jag alltid drömt om!! :D

Reply
Malin

Jag skulle vilja vinna för jag har en stor dröm, jag är 18 år idag och vet precis vart jag vill. Jag vill skapa trender, jag vill bli något stort, jag vill bli en modeagent! För någon som mig är detta en chans, till att få känna hur det känns, lära sig hur den miljö ser ut. Inte nog med att en dröm skulle förverkligas hos mig. Skulle jag även få träffa dig kenza, du har alltid varit en stor inspiration för min! Det skulle verkligen vara drömmen. Jag skulle få känna den där känslan alla älskar, när allt hår på kroppen reser sig, man vill skrika av lycka, gråta, svetten rinner och egentligen är det obeskrivligt! Hoppas verkligen på att få vinna!
Kramar och pussar

Reply
Elin

Hej! Jag borde vinna för att förra skolåret var så otroligt jobbigt för både mig och min kompis, vi båda gick nästan in i väggen av all stress och nu när vi äntligen går stylist första året på gymnasiet så skulle det få vara en dröm att få åka och inspireras till max då det är vad jag älskar! Speciellt i november då det är som jobbigast här uppe i norra Sverige så skulle det vara en otrolig upplevelse! Kram!

Reply
Johanna

Jag skulle dö utav lycka ifall jag vann detta. Det skulle vara en så otroligt rolig upplevelse! Jag går mediaprogrammet med inriktning foto & journalistik och jag har läänge drömt om att få fotografera en modevisning och vilket event skulle inte vara bättre än detta?! Mode är även något utav det som står mig närmast hjärtat och att få chansen att få gå på detta skulle verkligen göra mig överlycklig! Håller tummarna riktigt riktigt hårt!!

Reply
fanny alén

Gillade ATTITUDE-STHLM på facebook. Skulle så himla gärna vilja besöka mässan, pga. allt mode, kläder, härliga människor, modevisningar med designers från FRANKRIKE (!) hur cooolt som helst, OCH STOCKHOLM, att få åka dit med några av mina bästa vänner. Bara för att gå omkring och se, titta, glo på allt och alla. Få se de nyaste trenderna, träffa folk och ja, allt som jag skrev en gång till, haha! Även ett SOTORT plus om jag skulle vinna resan är att få åka över till grannlandet och få besöka Stockholm, som jag länge velat besöka men ännu aldrig gjort. (bor i Finland) Skulle vara såååå glad om jag vann. Verkligen a dream come true då! [email protected] , min mejl adress :) kram

Reply
Tove Lestander

Hej, jag är en tjej som snart ska fylla 15år. Jag ska snart också välja gymnasium, vilket kommer bli väldigt svårt. Jag har så många idéer och jag älskar mode och att sy. Jag har haft de dom en idé att gå estet och kanske hålla på med mode som jobb. Men jag är inte säker och då skulle de här vara en chans att se hur de är att jobba i den branschen.
Jag hoppas på de bästa!
Sen ville jag bara säga att du är så sjukt fin! Jag önskar jag såg ut som dej.
Min adress: [email protected]
Kram Tove:)

Reply
Selma Jennervall

Varför jag vill vinna biljetterna? Jo, nu råkar det ju vara så att min allra bästa vän är väldigt modeintresserad och har varit det så länge jag kan minnas. Hon har alltid ställ upp för mig i ur och skur, speciellt under det senaste halvåret som varit väldigt upp och ner för mig. Jag vill verkligen kunna ge något tillbaka, göra något för henne för en gångs skull. Jag vore så grymt tacksam om jag fick åtminstone ett par av dessa biljetter.

Selma Jennervall, [email protected]

Reply
Johanna Lönngren

Jag skulle vilja vinna just för att vara med om världens upplevelse! Att komma bort från den lilla hålan jag bor i och få ta del av detta! Hur grymt
Som helst!

Reply
Ellen Klersell

Jag har gillat sidan!

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar kläder och mode. Är dock bara 13 år men skulle göra allt för att få gå på en modevisning!! Jag kollar alltid på filmer, serier och klipp där dom t.ex är på modevisning! Jag tycker det ser så sjukt kul ut. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse helt enkelt..
Min mailadress: [email protected]

Puss <3

Reply
camilla

Kommer att flytta upp till Stockholm den 1 november och då jag och mina väninnor är intresserade av mode, hade det varit grymt att kunna ta med dem denna mässa och sen ställa till med en härlig inflyttningsfest. Skulle vara en grym start på mitt nya liv i huvudstaden!

Reply
Melanie Kiebrab

Att gå på ATTITUDE-STHLM skulle vara ett till steg närmre till dem stora fashion eventen. Var på make-up store eventet för inte så länge sedan och de var underbart! Min dröm är att få gå på New York Fashion Week. Hursomhelst, jag älskar mode som många andra och jag älskar att hitta nya stilar och nya inspirationskällor. Hoppas också på att Beyond Retro är på ATTITUDE-STHLM, älskar plaggen dem har. Kläder, accessoarer, smink, hattar, skor etc, allt det gör min dag, finns inget bättre än när man gjort upp en ur läcker outfit. Anyways, din blogg är awesome och jag gillar att se på hur du har matchat dina kläder! All luck to you, peace.

Reply
Karolin

Hej! Jag tycker jag ska vinna eftersom jag nästan ALDRIG vinner något. Har sån himla otur när det gäller sånt och jag är väldigt intresserad av mode också, så det skulle vara väldigt kul! Har gillat sidan!

Reply
Claudia

Jag bor i när Kista och det är ju i kistamässan så det vore perfekt, jag har aldrig vunnit något och jag skulle ta med min morbrors fru som går igenom så mycket just nu för att låta henne få ha lite kul. Vi båda är intresserade utav mode så det vore super kul att få överraska henne med detta.Tack <3

Reply
Miranda Nordholm

Jag tycker mode är intressant och inspirerande!
Jag gillar själv att klä mig personligt och inspirera andra!
Därför har jag min egen Mode/Foto/Teater-blogg som jag nyligen startat. Jag vill att dem som läser min blogg också ska inspireras så som jag kommer att göra!
Jag skulle tycka att det vore jättekul och just jag fick åka och se Attitude i Stockholm!

Reply
beatrice

jag befinner mig just nu i en period där jag försöker finna mig själv. och hur jag tänker gå tillväga är att testa mig fram och göra/uppleva olika saker för att se vad jag tycker om och inte tycker om. och jag tror absolut att denna upplevelse skulle ge mig en spark i baken till denna jobbiga process! :)
Kram! [email protected]

Reply
Ella

Hej! Jag skulle vilja vinna eftersom jag alltid har varit intresserad av mode och kläder och framför allt skapande av kläder. Jag skulle verkligen vilja bli designer för jag älskar att sy och att skapa. Den här mässan skulle jag jätte gärna vilja gå på och den kanske hjälper mig på traven till att uppnå min dröm. Kram Ella
[email protected]

Reply
Sofie

En modeälskare som aldrig har varit på en “riktig” modevisning, något jag verkligen vill ändra på.

Reply
Lydia Walter

För mig betyder inte kläder och skönhet allt men det är en stor del av mitt liv.
Så för mig skulle det vara en ära att vara nära och kunna lära hur en riktig modevisning som ATTITUDE STHLM är. Samtidigt hade det varit galet kul och en livshändelse som aldrig går att glömma!

Reply
Martina Sandberg

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna eftersom jag nyligen fått ett jobb i modebranchen och skulle tycka att det vore sjukt kul med inspiration och att få lära sig nya saker om mode!
Har likat på fb!

Reply
Hanna engström

Jag skulle jätte gärna vilja gå attitude för jag har alltid varit intresserad för mode, och min största dröm är att få gå på något stort fashion event!!! Skulle va såååå grymt roligt kan inte sätta ord på hur glad jag skulle bli :D
Fingers crossed ;)

Reply
Linn Amanda

Hallihallå!
Jag heter Linn och jag tycker jag borde vinna detta som en belönings efter min operation jag genomförde den 5 oktober. Jag tog (efter 7 månaders sjuktid) äntligen bort mina halsmandlar och har nu inte kunnat äta, träffa kompisar, vara i skolan eller göra något kul sedan dess. Jag har heller inte tränat sedan i mars då jag först blev sjuk, vilket är galet länge sedan för mig som i vanliga fall tränar 6 gånger i veckan! Jag vill ha detta som en belönings för mig och för att jag fått kämpa med detta, och vad passar då bättre än att få åka till Stockholm på Attitude?! Skulle vara rena drömmen verkligen, speciellt nu som jag själv blivit mycket mer intresserad av mode och kläder. Jag älskar att pyssla ihop egna accessoarer och detaljer, och att inspireras på Attitude hade varit minst sagt grymt!!

Min mail: [email protected]

Tack för en bra blogg, kan ju lika gärna passa på att skriva det nu, right? Take care.

Reply
Louise

Hej! jag skulle vilja vinna (vem vill inte..) för att jag äslkar som har allt med mode och skönhet att göra!. JAg är en tjej på 15 år (snart) och bor i en liten håla. OCh här är de inte så mycket mode, men jag är såååå intresserad av de, så de skulle vara en dröm att vinna!. Jag har varit med i massa möjliga tävlingar om sånt här, men har aldrig haft turen att vinna. Men nån gång slår det in!. Ha det bäst kram Louise :)

Reply
Lydia Walter

Kläder och skönhet är inte det största i mitt liv men absolut en stor grej!
Så för mig hade det varit en ära att få vara nära och lära om en modevisning så stor som ATTUTIDUE – STHLM . Sen så självklart hade det varit GAAALET KUL att finna inspiration live och inte på youtube.

xx Lydia

Reply
Alma D.

Jag skulle vilja överraska min bästa vän som har en så stor potential när det gäller mode. Hennes dröm är att få jobba inom modevärlden, hon vill så gärna bli designer och det tror jag verkligen att hon kan! Hon är en underbar person som är väldigt mode intresserad och jag vet att hon så gärna hade velat åka till Stockholm för att gå på Attitude. Hon hade blivit riktigt glad och det förtjänar hon. Hon har alltid funnits för mig, och nu vill jag finnas där för henne som tack!

Jag har även gillat deras sida på facebook, och hoppas nu på det bästa.
Kram

Reply
natasha

Hej Kenza!För det först så vinner jag nästan aldrig något och jag älskar mode,verligen älskar och det skulle vara jättekul att få komma och kolla på modevisningen,jag älskar stockholm och jag bor i finland med de skulle vara jättekul att få komma dit,tacktack i förskott!Jag älskar mode <3

Reply
Vanessa Persson

Hej jag är en trogen läsare av din blogg och har följt dig de senaste två åren. Jag skulle vilja vinna biljetter till “ATTITUDE-STHLM” för att jag är en liten tjej från landet på 19 år med enorma drömmar. Jag älskar mode och känner mig mycket begränsad att utveckla min något extravaganta passion för mode här bland kossorna och traktorera omkring på landsbygden. Vouge räddar mina insnöade vintrar och fyller min vardag med färg. Det skulle vara magiskt att få ta del av något så stort som detta där flera inspiratörer och designers uttrycker sin inspirerande konstnärliga klädförmåga på ett och samma ställe.

Tack för att du ger oss, dina läsare chansen att ta del i något som detta. Hoppas du har en fin dag och en underbar Helg Kenza!
Med vänlig hälsning, Vanessa

Reply
evelina

Hej! är det här man ska kommentera om man vill tävla? I så fall….Jag heter evelina 16 år från skövde! Det skulle vara så otroligt kul att få gå på attitude. Jag utbildar mig nämligen till stylist på plusgymnasiet. Enda sedan barnsben har jag varit intresserad av mode och styling. Det är det jag vill jobba med. Jag får inspiration till outfits etc av bloggar tidningar och sånt. Min favorit tidning är elle , vouge och teen vouge.

Reply
Denise

Jag har alltid velat åka på någon slags fashionevent och förra året försökte jag verkligen, dock lyckades jag aldrig spara ihop tillräckligt mycket pengar till både tågresan och inträdesavgiften. Så om jag skulle få vinna dessa biljetter (det skulle till och med räcka med ett tredje pris) skulle jag ta med mig min allra bästa vän/vänner och verkligen njuta av den fina dagen <3

Reply
Maria Andersson

Hej!
Jag skulle verkligen vela vinna biljetter till ATTITUDE-STHLM för min passion i livet är mode. Om allt går som det ska så flyttar jag till London i januari för att plugga på London Collage of Fashion och detta skulle vara en superbra inspirations-förberadelse. Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min mamma dit. För vi hinner inte spendera så mycket tid tillsammans längre eftersom hon jobbar så mycket och hennes häst tar upp mycket av hennes tid också. Så detta hade varit en rolig sak att göra tillsammans innan jag flyttar.

Kram!

Reply
Emma o

Tredje gången jag åker upp tills Stockholm är 22 november och jag stannar till den 25 november. När jag har varit i Stockholm har det bara varit en kort stund. Hade varit väldigt häftigt att få gå attitude sthlm. Hoppas så klart på att jag vinner! Kram från en Skånetjej!

Reply
Felicia

Hej! Mitt namn är Felicia. Jag ska vinna det här för att jag älskar mode och har alltid gjort det. Har mina mål för min framtid också, jag ska bli stor modebloggerska och så har jag massor utav mer mål inom modevärlden. Jag ska verkligen satsa på det här med mode!! Det är min grej. Kram Felicia

Reply
Anna svensson

Jag heter Anna och är en 17 årig tjej från Blekinge som älskar klädmode och hårmode. Jag läser allt från modebloggar till modetidningar. Här nere där jag bor kommer man inte närmare modet än just via media. Därför had det varit jättekul att få chansen att se hur allt är på riktigt och få en inblick i det kommande modet på riktigt nära håll! Mvh Anna :)

Reply
Xamy Valentierra

I should win, because i love fashion! it would be an amazing oportunity to be there and look at all inspirations! I’m 16 years old and I think I should be there to have one of the greatest experiences in my life!

I hope to win :D
xoxo

Reply
Isabella

Jag skulle gärna vilja vinna denna tävling eftersom jag driver en modeblogg som jag vanligtvis brukar uppdatera med
ungefär 3-5 inlägg per dag men på senaste tiden har jag känt att jag har noll inspiration. Därför tror jag att Attitude Sthlm skulle pigga upp både mig, bloggen och mina fantastiska läsare.
Om jag skulle bli en av de tre lyckliga vinnarna skulle jag ta med mig min bästa kompis och min mamma, som skulle uppskatta Attitude Sthlm så mycket, och såklart skulle min kamera få följa med så jag kan knäppa en massa härliga bilder under mässan till bloggen.

Reply
Maja

Så fort jag läste det här slog mitt hjärta dubbel volter! Jag älskar allt som har med mode och stil att göra. Tyvärr är stället jag bor på väldigt litet och ingen vet så mycket om designers och visningar. Det hade varit jätte roligt att få träffa massor med människor på den här mässan som har samma intresse jag! Kram från Maja

Reply
Julia

Hej!
Jag bara ÄLSKAR mode! Jag älskar ALLT som har med mode att göra, från tillverkningen till marknadsföringen. Jag älskar att sy egna kläder och min högsta dröm är att få gå på underbara ESMOD school of fashion i Paris. Att vinna biljetter till mig och någon/några av mina kreativa vänner vore en once-in-a-lifetime-upplevelse!
HOOOPPAS du väljer mig!
Din blogg är underbar! Jag kommenterar nästan aldrig, men läser ALLTID!

Reply
Terese

Jag är en skånetjej med ett brinnande intresse för mode! Så fort datorn startas är det en webbshop som öppnas för att se det nyaste inkomna, för att inte nämna alla modebloggar jag följer slaviskt, vilket du är en av. Att gå på denna mässa vore så himla roligt! Skulle dra med mig ett härligt skånegäng och få uppleva Stockholms bästa, med de bästa! Vore fantastiskt! Varma hälsningar, Terese

[email protected]

Reply
Amanda

Hej!
Jag älskar mode, jag och mina vänner sitter för det mesta i skolan och kikar runt på olika hemsidor för att se vad för nytt som kommit in osv. Det finns inte mycket som kan få mig på bättre humör än att skapa olika mode colage, klippa och klistra ur tidningar och läsa alla möjliga olika modetidningar. Det vore en sjukt cool och rolig upplevelse att få vara med i gallerian och se alla sjuk snygga och begåvade människor. Ja vad mer kan jag skriva än att det vore så jäkla sjukt coolt.

Reply
Nathalie

är en tjej från en liten stad vid namn skara eller ” skara sommarland ” som nästa alla känner till :-) har alltid varit galen i skor kläder och att styla olika outfits . Har aldrig kunna leva ut mina drömmar på grund av min sjuk dom , har tyvärr en ganska ovanlig sjukdom som jag har bärt med mig i snart 19 år i December den 9 . Allt började när jag var 6 månader gammal babys , så fick jag en hjärnhinneinflammation och där började mitt ” sjukhus live ” efter det så växte min lill hjärna ner i nacken på mig och jag var tvungen att operera . Åren gick till jag var 6 år gammal så började att växa en tumör i högra ögat som sedan spride sig hjärna pannan käk leden och högra öron gången . Har opereras fler tals gånger i mot detta men alla oprationer är miss lyckade , så samman lagt är jag opererad 19 gånger allt från 6- 12 timmar . På grund av alla mina oprationer så har jag fått många stora ärr över hela kroppen framför allt i mitt höra öga . Vilket gör att jag har blivit mobbad och kallad för fula saker som barn och tonårig , har aldrig fått visa vad jag går för när det gäller kläder . Har hittat modet igen i alla fall lite av det och skulle vilja ha chansen att visa vad jag är bra på och älskar att göra!!
Ps älskar din blogg :-)
[email protected]

Reply
Emma

Jag har många vänner som är modeintresserade och som skulle behöva ha lite “uppfriskning” nu i höst/vinter. Går tredje året i gymnasiet och jobbade varje dag på lovet för att få ihop lite cash! Det skulle göra oss alla susen att få komma iväg och se något som man säkert aldrig kommer att få uppleva igen. Har alltid velat göra någonting för mina närmsta men har aldrig riktigt fått chansen. Detta skulle vara total överraskning och en mycket härlig och spännande upplevelse!
Puss och kram /Emma :)

Reply
Nadja

Brukar inte kommentera men nu gör jag det för att jag så gärna vill vinna 2 biljetter till min bästavän!
Hon är en galen modetjej som så gärna vill bli modedesigner i framtiden. En nära till henne gick precis bort, och jag vill så himla gärna göra henne glad. Det är väldigt svårt, men viktigt för mig. Och jag vet att jag kan lyckas om jag skulle ge henne 2 biljetter till Attitude. Hon skulle bli överlycklig för studen iallafall, och det känns som det viktigaste just nu.
Ha en fin dag =)

Reply
Nellie Bengtsson

Jag skulle vilja vinna denna tävlingen, för att jag bara älskar allt som har med mode och fashion att göra. Jag skulle behöva hjälp, en kick att komma in i mode världen på riktigt och inte bara i min fantasi. Jag vill syssla med mode och design när jag blir äldre, det är min dröm och jag håller mina tummar på att den blir sann!
Det är min anledning :) Ha en bra dag!!

[email protected]

Reply
Zara

Jag är med och tävlar om biljetterna!!
Hade varit superkul att få vinna detta. Har alltid velat gå på sådana här saker. Det verkar så himmla kul, och har alltid velat jobba indom detta området. Skulle ärligt talat bli överlycklig om jag hade vunnit biljetterna så att jag hade kunnat bjuda med mina vänner/vän till Stockholm. Så kul!

Du är fett grym också! :)

Reply
Nathalie Johansson

Skulle så gärna vilja vinna detta! Är en liten fashionista som älskar kläder! Jag går även mode/design nu på gymnasiet och skulle vilja plugga på skolan i Paris sedan. Skulle bli sååååååååååååå glad om jag vann!! Kram!

[email protected]

Reply
Ronja

Åh herregud en bra motivering…hmmm
Jag har och har alltid haft ett stort intresse för mode, vill verkligen satsa på ett yrke inom modebranchen men konkurransen är ju dock väldigt stor och jag har ännu många år kvar i plugget. Detta skulle vara en dröm som går i uppfyllelse, obeskrivligt kul, en enorm upplevelse, kan inte beskriva något mer en så. Har självklart gillat på facebook också! :)

Reply
Maja

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att jag är (såklart) väldigt modeintresserad men får nästan aldrig något tillfälle till att uttrycka det eller lära mig mer om det. Skolan tar så mycket av min tid och det skulle verkligen vara kul att få gå på denna mässa och bara ta del av denna industri för någon dag!

Reply
Emma Juberg

Hej Kenza, jag vill börja med att säga vilken fantastisk blogg du har! jag läser den varje dag och jag älskar din stil. Nu till motiveringen. Jag är en 17 årig tjej från Stockholm men jag går på en internatskola i den lilla byn torpshammar som ligger lite mer än en timme från sundsvall. Det är en inriktning med räddningstjänst så vi får lära oss att rädda liv. Vi sliter arslerna av oss varje dag för att lära oss nya saker och mode och civiliserade kläder är inget att prata om. Jag älskar mode och det har alltid gjort. Snälla hjälp mig och så många som möjligt från Awpe (skolan) att slita bort oss från skolbänken och byn torpshammar för två dagar med bara mode! det vore en drömupplevelse! :)

massa kramar

Reply
Bisa

Jag har verkligen ett brinnande intresse för mode, men jag har aldrig fått chansen att gå på en modevisning. Jag har självklart varit på NK’s, Cubus och sådana men aldrig någon “riktig”. Det hade varit enromt roligt om jag nu skulle få chansen att uppfylla en dröm. Blogga om det och checka av det på “before I die”-listan. Ja, det hade verkligen betytt så HIMLA mycket för mig!!

bisas.blogg.se

Reply
Lovisa

Jag skulle verkligen vilja gå på en riktig modevisning och det här känns verkligen perfekt. Att få sitta där och se när alla fantastiska kreaktioner kommer fram. EN DRÖM! Jag följer Project Runaway, modell-jakten, modebloggar och försöker hela tiden hitta visningar att gå på. Tyvärr bor jag i Göteborg som inte är riktigt lika involverad i modet som vår huvudstad. Det hade verkligen varit en chans att få biljetter till det här. Kramar, en 15-årig tjej som verkligen vill ha biljetter så jag får en livsupplevelse.

Reply
Zara.H

jag har bara en fråga, är det någon åldersgräns för att delta i tävlingen?

Reply
Amanda

Jag är gärna med och tävlar! Jag har gillat ATTITUDE STHLM på facebook.

Jag skulle vilja vinna då jag är väldigt intreserad av mode och det vore helt fantastiskt att få ATTITUDE-STHLM mässan!

[email protected]

Reply
Stina Gegerfelt

Hejsan!

Jag vill så gärna vinna dessa biljetter,
det skulle vara grymt kul och något jag värdesätter.
Ett minne för livet med Skandinaviens modeelit,
det skulle helt klart bli en angenäm visit.
Att sedan få träffa dig och se din kreation,
det skulle vara en riktig egoboost-injektion!

Min mail: [email protected]

Ha det bäst!
Kram
Stina

Reply
Josefine

Hej!
Jag skulle vilja vinna det här för att kunna bjuda med min mamma. Inte bara för att hon är min mamma och älskar mode, utan för att på något vis kunna ge lite lite tillbaka för allt hon har gjort mot mig. Världens bästa mamma är vad hon är. Och det här tycker jag att hon förtjänar :)
Kram

Reply
Tina

Jag vill vinna för att JAG ÄLSKAR MODE, såklart. Chantal Thomass kommer att vara där och jag dör för underkläderna. JAG vill se, se ,se hennes visning!

Reply
Elinor eriksson

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna biljetter till attitude-sthlm för jag är väldigt intresserad av mode, precis som de flesta 17 åringar. Problemet är att jag bor i en liten stad(om man ens kan kalla det för stad) i Blekinge och här är inte fashion precis i centrum. Så min ändå chans för att verkligen få uppleva något dom jag är intresserad av måste jag lämna Blekinge, och att vinna dessa biljetter skulle vara en av lösningarna! Så jag håller tummarna på att jag har turen att få den här chansen!:)

Reply
Mona

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag har två nära vänner som drömmer om att bli designers och jag skulle bli så glad om jag fick säga till dem att jag ska ta med dem till Attitude-Sthlm, och även jag är intresserad av att gå. Men mest vill jag vinna för dem.

Kram :)

Reply
Magdalena

Den största delen av min tid går åt till att tänka på hur otroligt kul det skulle vara att jobba med kläddesign och mode. Kort och gott; det är min största dröm. Skulle bli (ursäkta språket) SÅ FANTASTISKT JÄVLA UNDERBART GLAD om jag fick komma iväg ett par dagar och komma lite närmare den världen. Om inte så får jag fortsätta läsa din fantastiska blogg och fortsätta drömma… :)

Reply
Marika Erkkilä

Förra året kunde jag inte åka på grund av tentor! Men i år har jag tiden och jag vill verkligen inte missa det här! Mode är en stor del i mitt liv och att få se så mycket på ett och samma ställe gör mig lyrisk! Jag vill verkligen inte missa det här! All inspiration, alla människor och allt allt! Att få vinna biljetter dit skulle verkligen vara guld! Att få träffa sin egen mode-inspiratör Fröken Kenza skulle inte heller vara mindre än guld, eller platina haha! Ska bara ta modet till mig att våga komma fram och hälsa!

Reply
Ronja

Hejsan Kenza! Jag tycker jag borde vinna därför jag ÄLSKAR mode! Ända sen jag var yngre har jag älskar att skapa kläder med vad som helst och min lilla syster har alltid varit min lilla modell. Mitt stora intresse för mode gjorde även att jag gick design linje i gymnasiet. Men nu efter studenten är jag helt vilsen och det har varit såån sjuk upplevelse att få åka dit och få kontakter med designer och kanske få ett drömmliv jag har önskar mig sen jag var liten. Lycka till att välja någon haha! Ha en awesome dag! :D

Reply
Marika Erkkilä

Glömde mailen i förra kommentaren! Förra året kunde jag inte åka på grund av tentor! Men i år har jag tiden och jag vill verkligen inte missa det här! Mode är en stor del i mitt liv och att få se så mycket på ett och samma ställe gör mig lyrisk! Jag vill verkligen inte missa det här! All inspiration, alla människor och allt allt! Att få vinna biljetter dit skulle verkligen vara guld! Att få träffa sin egen mode-inspiratör Fröken Kenza skulle inte heller vara mindre än guld, eller platina haha! Ska bara ta modet till mig att våga komma fram och hälsa!
[email protected]

Reply
Alexandra

Hej! Jag är en tjej som är 15 år. Jag ÄÄÄÄÄLSKAR mode men har aldrig gått på någon modevisning eller liknande. Jag skulle bli ÖVERlycklig om jag vann! Jag skulle nog ta med mig min familj, för det förtjänar dom. Jag har varit med och tävlat om olika priser på olika bloggar, men aldrig vunnit. :/ Hoppas att man har tur denna gång då :)

Reply
emma

Hej fina du!:) Jag är en glad och social 19-årig tjej som befinner mig i den tidpunkt i livet då man förväntas veta vad man vill göra med sitt liv. Detta är något som jag tycker är huuuur jobbigt som helst, jag vet verkligen inte vad det ska bli av mig, och det går inte en dag utan att jag känner ångest på grund av det.
Men ska ärligheten fram så har jag en dröm. Jag drömmer om att vara modell och få gå på catwalk, eller att få designa. Men det är en dröm som skrämmer mig en aning och jag vet inte vars jag ska börja. Jag bor uppe i norrbotten i en liten, liten by där detta yrke inte ens finns som alternativ. Jag vet som sagt inte heller vars jag ska börja, vars jag ska vända mig, hur jag ska gå till väga för att ta steget osv.
Så Kenza, att få chansen till att se hur den där branchen funkar vore helt underbart! Jag tror att jag då skulle få en klarare bild av hur allt fungerar och går till. Kanske skulle jag då veta vars jag står, kanske skulle det få mig att veta vad jag vill och våga ta chansen att satsa! Vem vet, det jag vet är att du skulle uppfylla en dröm för mig om just jag skulle råkas bli en av dina utvalda.

Tusen kramar,
emma <3

Reply
Sofie

Hej Kenza! Jag är älskar mode och driver passionerat min blogg. Jag har en unik stil och brinner för styling. Attitude mässan har jag alltid velat gå på och det skulle vara så otroligt roligt om jag vann minst två biljetter till mig och min bästa vän. Ha det bra!
/Sofie

Reply
Elsa

Har gillat på fb! Vill verkligen vinna för jag älskar mode, fashion. Jag ville jätte gärna gå men mamma och pappa säger att jag måste betala själv, jag precis lagt alla mina pengar på en iPhone(två veckor sen) så jag har inte råd! Puss:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*