• header

Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 2012, 24-25 november!

Jag är lite segstartad idag så jag börjar dagen med en tävling. Jag själv kommer självklart befinna mig på Attitude (och det kommer bli jäkligt spännande…är lite nervös för där smäller det! kommer berätta mer sen om vad jag ska göra där..) så jag hoppas vi ses där. :)

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan:

  1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook.
  2. Kommentera DETTA inlägg där du skriver en kort motivering om varför just du ska vinna
  3. Skriv även med din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
  4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

 

1:a pris- 6 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

2:a pris- 4 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

3:e pris- 2 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

Lycka till!


724 Comments

H

Hej! Jag är en av dina dagliga läsare, men använder själv inte blogg. Jag har tyvärr inte Facebook heller så kan tyvärr inte gilla. Däremot har jag ett stort intresse av denna tävling. Jag älskar att bli inspererad och utvecklar ofta och gärna eget efteråt. Jag har länge haft i åtanke att börja på Stockholms designskola, men tyvärr räcker inte pengarna till. Att få göra dig och massa andra sällskap denna helgen hade varit en ära, men också en möjlighet för mig att utveckla mitt sinne för mode. Detta kan även göra mig mer förstådd i vad det innebär att jobba inom modevärlden och jag kan få en tydligare bild över vad som händer. Dessutom har jag en stor social kompetens som jag sällan får utnyttja, vilket är ett förträfflig tillfälle denna helg. Jag vill verkligen åka. Det finns några andra anledningar mer som jag gärna inte tar här på internet, men som hade hjälp mig privat ifall just jag hade fått ära att vinna din generösa och underbara tävling !

Reply
Amanda

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Min dröm är att bli designer men jag är ju bara 14 år! Jag skulle ta med mig min mamma då! <3

Reply
Matilda H

Varför just jag ska vinna? Jo, det är så här, Är en fjortonårig lång tjej som älskar allt som har med mode att göra. Drömmer om att bli modell, så det skulle verkligen vara en upplevelse Skulle självklart ta med mina stora systrar, som älskar mode. Jag hoppas verkligen jag vinner, eller kommer på andra plats. Puss och kram Matilda!

*håller tummarna*

Reply
Emelie

Åh! Älskar mode!!! Det där vore ju huuuuur roligt som helst! :D
Har aldrig tidigare fått chans att få göra nåt liknande! Vore så himla guld värt att få chansen att komma dit och bara njuta av allt fint och vackert mode i världen!

[email protected]

Reply
Andrea

Jag skulle gärna vilja vinna eftersom att jag vill ta med mig mina tjejkompisar( som är sjukt intresserade av mode) och jag vill göra något speciellt för dem som de kommer ihåg:)
Kram Andrea

Reply
Alva

Jag vill så gärna gå på detta för att jag aldrig sett något liknande och bara älskar mode, hela min fritid går åt till mode..provar och matchar alla kläder som finns i hela min garderob!! Älskar att hitta inspo och hur man kan matcha kläder så tror detta är ett super bra tillfälle för mig att få inspo!! Och så tror jag det kommer vara en upplevelse för livet, puss Alva!

Reply
Anonym

Hej Kenza! En av mina bästa kompisar fyller år på måndag och hon önskar sig en upplevelse… Skitsvår grej, men när jag såg denna tävling så kändes det som gjort för vårt kompisgäng på fyra personer. Vi har hängt ihop i några år nu och trots att vi är alla olika så funkar vi ändå så bra ihop :D För att fira hennes födelsedag och vår vänskap så vore mässan perfekt!

PS anledningen till att jag har skrivit Anonym i namnet är för att jag såklart inte vill riskera att hon får veta nåt om vi skulle vinna ;) min mejladress innehåller mitt namn.

Reply
julia

Min största dröm är att bli kläddesigner såå, detta skulle vara en sjukt rolig grej att gå på där jag kan lära mig mycket! :D

Reply
Sanne Vikström

Jag tycker jag ska vinna för att jag ÄLSKAR mode! Jag finner inspiration i allt runt omkring mig. Jag studerar även mode så detta vore inte bara nöje för mig, utan även en chans att lära känna branschen ännu bättre. Det här är en dream come true för mig!

Reply
Lami

Hi, Kenza, hope everything is well with you!!
so I saw the competition that you’ve posted and think I deserve it because I’m very interested of sewing and I want to achieve my dreams of becoming a fashion designer in the future. Right now I’m studying to get permissions in Swedish so I can search on to fashion design here in Sweden.

I know it will be very hard for you to pick a winner,but please do not forget me because right now I’m trying to improve my live by doing The Master cleans and learn more about the fashion textile so this events will turn my life upside down of knowledge that i need!
So please give me the opportunity to know more and learn more about fashion!

Hope you have the best day :*:)

Reply
Mire

Jag bor i en stad där det ALDRIG händer någonting kul, dvs. som har med mode att göra. Så det här skulle vara en ära, att överhuvud taget få komma upp och vara med om två fantastiska dagar – och så klart kanske även träffa Kenza. ♥

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Det skulle vara jättekul att få ta med mina systrar på detta eftersom vi alla fyra är helt modegalna. Vi är så olika men modeintresset är verkligen något vi har gemensamt och älskar att prata om, dessutom har min yngsta syster som högsta dröm att få släppa sin egna kollektion.
Puss och tack för en bra blogg!
[email protected]

Reply
Rebecca

Det skulle vara riktigt intressant att komma på denna mässa eftersom jag har funderat på att bli något inom mode & design i framtiden så detta skulle vara en chans att fö en större inblick och inspireras och framförallt jobba stenhårt för att uppnå detta. En fantastik upplevelse skulle det vara!

Rebecca Sjöblom

Reply
Emelie

ååh vad roligt!
Jag älskar allt som har med mode/design att göra, det är verkligen något som intresserar mig och i hela mitt liv har jag velat bli något inom mode, designer, modell eller modeskapare! Att gå på den designskolan från Paris skulle vara som en hjälp på traven och världens upplevelse, det roligaste och häftigaste som någonsin har hänt mig. Jag läser franska eftersom jag vet att det är stort inom mode och jag helt enkelt brinner för mode! Vilket min syster också gör. Det skulle betyda allt för mig och henne ifall jag/ vi vann några biljetter, då har jag tagit mitt första steg in i min dröm och jag kan inte ens beskriva med ord hur lycklig jag skulle bli! Jag vill verkligen bli som dig, du är min största förebild och jag ser upp till dig. Ett liv som du har det, är något jag verkligen ska kämpa för.

Reply
Andrea

Hej! Jag älskar mode! Ska till milano och plugga mode snart, jag inspereras av street style och försöker göra det jag har på mig till min egen style! Detta skulle vara helt otroligt kul om jag van!:) puss o kram!<3

Reply
Miriam

Hej!
Efter ett tufft år med väldigt mycket press, stress och en tid på sjukhus har jag äntligen hamnat på fötter igen. Äntligen kan jag börja fokusera på mig efter att alltid ha prioriterat alla andra före mig själv.
Jag har satt igång och träna vilket även har gett resultat på utsidan då jag mår bättre och känner mig snyggare.
Det hade varit så otroligt kul, och jag hade uppskattat att få åka till Nordens största mässa för att få se nytt mode och bli inspirerad, eftersom att jag älskar mode.
Jobbade även lite på Copenhagen Fashion Week vilket var en fantastisk upplevelse!
En stor önskan hade verkligen varit om jag fick åka dit, bli inspirerad och kanske göra lite fynd för att sedan kunna utveckla den jag är..
Ps. jätte kul att du börjat med lite tävlingar igen, många kramar, Miriam.

Reply
wendela

1. Done! :D
Jag vill vinna denna tävlingen därför att jag är väldigt mode intresserad och har alltid velat gå på något sorts evenemang eftersom jag aldrig vart på något sånt och det verkar så grymt kul! Jag och min kompis håller även på med ett modemagazin i skolan som projektarbete så det hade ju vart ett fett plus om vi kunde få åka till ATTITUDE-STHLM!

Reply
paulina

Skulle vara sjukt kul att få vara där. Jag är själv jätte intresserad av mode och skulle vara roligt att se de personerna som håller på med den här branschen. Även se vad de nya trenderna frammåt blir. Är även jätte intressserad av att hålla på med det här i framtiden så skulle nog kännas fantastiskt att ta del av detta och väldigt intressant och lärorikt. Kram! :)

Reply
Julia

Jag älskar mode! Det är ett sätt att uttrycka sig både sin personlighet och sitt humör. Jag skulle älska att få ta del av ATTITUDE-STHLM och kunna inspireras! Jag har alltid velat gå på en modevisning och verkligen uppleva mode på det sättet även jag inte är så kreativ på att rita och designa kläder betyder det inte att jag inte skulle älska att få möjligheten att vara del av den världen som publik.

[email protected]

MVH Julia

Reply
Lova Eriksson

Hej, jag skulle vilja vinna detta pris för att jag har stort intresse för mode och skulle jättegärna vilja gå på en modevisning någon gång :)

Reply
Ingrid

Jag borde vinna för att min kläd-inspiration skulle behöva en ordentlig kick och vad skulle vara bättre än Attitude som inspiration? INGET.

Reply
Patricia

För att jag vill finna min rätta stil, mitt jag. Något jag känner mig bekväm och snygg i. Att gå på denna mässa skulle kunna inspirera mig mycket!

Reply
Elin

Hej! Jag har gillat sidan på Facebook, och vill börja med att skriva att min dröm är att få hålla på med mode! Jag älskar att lära mej om stilar och att få styla allt från morsan till grannen med lite galna idéer!
Jag älskar all form av modevisning! Dock lever jag ett liv fullt med idrott och kämpandes i skolan att mitt intresse inte får ut sin tid…. Skulle bli så glad om jag fick bryta mönstret i mitt liv och följa en dröm !
Stor kram!

Reply
Emelie

Anledningen till att jag vill vinna är främst för att min mamma håller på att starta upp ett företag inom modebranschen och det skulle verkligen vara roligt att överraska henne med detta och ge henne en liten kick till att kämpa vidare, sen för det andra har jag själv aldrig varit på en modevisning.
kram
[email protected]

Reply
Filippa

Hej Kenza!
Jag borde vinna biljetter till attitude sthlm eftersom jag skall upp till sthlm just dom dagarna i november för att gå på swedish house maffia och skall då vara några dagar i sthlm så det hade varit väldigt väldigt kul om man fick gå på modemässa då också – jag är en person som älskar mode och det hade varit så kul att få vara med och bli inspirerad av allt attitude kommer att erbjuda :)

Reply
erica frank

Hej!
Jag är en 13-råig linköpingsbo, brinner för mode och skönhet!
Jag skulle vilja vinna dessa biljetter, både för att jag älskar mode + för min älskade mormor Görel.
Mormor brinner för mode, men då hon sitter i rullstol och har svår MS orkar hon inte gå på stan så ofta. Skulle vara ett minne för livet för henne att få chansen att få allt samlat på en och samma plats, och få chansen att se på mode i toppkvalite.
Puss // Erica F

Reply
Maria starke

Min dröm är att bli modedesigner, och att få uppleva Attitude mässan skulle betyda så otroligt mycket för mig. Det skulle vara väldigt roligt och en fantastisk möjlighet att få åka dit. Jag hade blivit en väldigt glad och tacksam tjej om jag vann. Mina designer drömmar betyder mycket.

Kram, Maria

Reply
Frida

Jag har ett stort modeintresse, har alltid haft och kommer alltid att ha. Jag älskar att prova nya stilar och trender, därför känns ATTITUDE-mässan som ett perfekt ställe att upptäcka nya saker och nya intresse för mode.
Jag fotograferar även väldigt mycket, och jag kan bara drömma om hur mycket fint och roligt det finns att fota på en sådan mässa.
Jag har funderat innan på att åka till Stockholm föregående år för att besöka ATTITUDE, och speciellt detta året. Men eftersom jag bor i Malmö har det blivit för mycket kostnader med både resa, boende och inträde. Så att få vinna inträdesbiljetter dit hade varit helt underbart!
Det är även många på mässan som är mina förebilder och som jag ser upp till, till exempel dig Kenza. Så att få träffa vissa av dom personerna hade verkligen varit helt ofattbart!
Jag och min bästa vän har pratat om detta så länge nu, så det känns som att detta året är det år vi borde åka! Håller tummarna allt jag kan, för detta är verkligen något jag vill så himla mycket och det hade varit helt fantastiskt att vinna!

Många kramar
Frida

Reply
Maria starke

Min dröm är att bli modedesigner, och att få uppleva Attitude mässan skulle betyda så otroligt mycket för mig. Det skulle vara väldigt roligt och en fantastisk möjlighet att få åka dit. Jag hade blivit en väldigt glad och tacksam tjej om jag vann. Mina designer drömmar betyder mycket.

Kram, Maria
Har gillat Attitude på Facebook också ;)

Reply
Vilma Henricsson

Jag är med! Jag vill vinna eftersom jag älskar allting som har med mode och göra och en dag vill jag jobba med det :) Det skulle vara en heeeelt underbar upplevelse! Jag vill även vinna eftersom mitt korsband är av och just det där datumet spelar mitt lag SM och jag kan ej följa med då, hade varit kul att göra någonting roligt då. Annars kommer jag definitivt ligga hemma och tröstäta.. haha :)

Reply
Linda

Jag skulle vilja vinna för att jag vill bli mode designer när jag blir stor och har alltid velat gå på något sånt här liknande,jag älskar mode och kläder! :D

Reply
Hanna

Jag skulle vilja vinna så att jag kan ta med mina vänner. Vi andas mode! Varenda dag när ni träffas i skolan är det inte “hej” det är: OMG har du sett den och dens senaste outfits? Har du hört att det märket kommer till Sverige?” De skulle bli så glada om de fick biljetter! Tack!
[email protected]

Reply
Isabelle Larsson

Jag skulle jättegärna vilja, jag är väldigt intresserad av mode, och jag har aldrig vart på en modevisning. Jag håller tummarna att du väljer mig :)

Reply
Lisa

Älskar modevärlden, designers, modeller osv. Är själv signad av en agentur som tyvärr bara har gjort dåligt för mig, mer tryckt ner mig än att få mig till en riktig modell. Skulle vara något otroligt att få se hur modevärlden verkligen är där ute. Lite mer se och lär och även en dröm om att öppna butik har alltid funnits där. Så det här skulle vara ett helt paket med något jag alltid önskat. Grym tävling!

Reply
Anna Blennå

Jag borde vinna eftersom jag ÄLSKAR mode! Min största dröm är att i framtiden få jobba med mode. Det är det enda jag skulle kunna tänka mig att jobba med eftersom det är de enda jobben som verkar roliga och intressanta.

Att få gå på Attitude mässan skulle ge mig så sjukt mycket inspiration och jag skulle kanske lite mer exakt få reda på vad det är jag vill jobba med. Mina modekunskaper skulle också utvecklas mycket. Det skulle verkligen vara väldigt roligt att få gå och jag skulle uppskatta det jättemycket!

Puss Anna

Reply
Josefine

Heej Kenza!!
Jag bor i en liten håla som heter Torsby, värmlands djupa skogar rättare sagt haha:P Något sådant här som ATTITUDE-STHLM är något jag alltid velat gå på. Att komma ifrån den här värmlands hålan och all skog och få denna möjlighet att leva i mode och skönhets världen för två dagar skulle vara sjuuukt nice :D Bara för att jag kommer från en värmlands håla och pratar som pölsa i filmen smala Sussi så är jag en riktigt fashionista ;D

Här kommer jag hålla tummar och tår och bara hoppas :)!!
Ha det superfint!
Kram Josefine
Min Mail: [email protected]

Reply
Hanna

Jag har aldrig varit på något liknande,men skulle gärna vilja :) Är bara 12 år men jag älskar mode,trender,smink och allt nåt där.
Skulle bli jätte glad om just jag vann,fast chansen är förstås liten,har aldrig vunnit nån sån här tävling förut.

Min mejl: [email protected]

Reply
Molly

Älskar mode sååå himla mycket, jag är 12 år och jag sätter mig redan och skissar på kläder i ett litet block jag har hemma direkt efter skolan! Skulle vara en sån otrolig inspirations källa att gå på attitude – Sthlm!! Ida Sjöstedt, Angelica Blick och du är mina största förebilder!! Vill gå i era fotspår! Jag skulle bli så otroligt lycklig om jag vann, att få se så stora förebilder för mig skulle jag bli så inspirerad av !!!

Reply
frida

hej!ja skulle verkligen vilja vinna detta för att jag älskar mode och går själv 2:a året på linjen modeskapare för jag vill bli just det:) det skulle verkligen vara en dröm att få vinna det och se/göra det jag älskar mest! kram frida Andersson

Reply
Amanda

Jag skulle verkligen jättegärna vilja vinna! Jag har alltid varit intresserad av mode och design och skulle mer än gärna starta ett eget företag med mina egna designer en dag. Så att få gå på den här mässan skulle verkligen vara väldigt roligt och intressant och ett väldigt bra ställe att få inspiration på. Eftersom jag bor ca 3 timmar utanför Stockholm så har jag väldigt sällan chansen att gå på något sådant här event, men om jag vinner den här tävlingen så tar jag mig helt klart tid och åker ner till Stockholm. Det skulle verkligen vara väldigt roligt.
Tack för en grym och inspirerande blogg!
Kram

Reply
Maggie

Jag deltar gärna i tävlingen! :) Jag skulle vilja vinna biljetter eftersom jag och min bästa vän älskar allt som har med kläder att göra. Vi har på sista tiden, eller ja månaderna inte hittat på något speciellt och vi vill båda få en liten kick så detta hade varit perfekt! Puss & kram. ♥

Reply
Tove

Hej, jag är en tjej som är 14 år, snart 15. För de första så vill jag bara säga hur sjukt vacker du är. Jag önskar jag såg ut som dej.
Sen varför jag vill åka till Stockholm på sen här resan är för att jag verkligen älskar mode, kläder, design och att sy. Sen ska jag snart välja gymnasium och de är ju inte bara lite svårt. Jag har funderat lite på om jag kanske skulle vilja jobba i mode branschen. De verkar ganska kul, så de här skulle ju vara en bra chans att se hur de är.
Jag hoppas på de bästa! Kram, Tove :)

Reply
Fanny

Hej Kenza!
Jag är en 16 årig tjej som verkligen älskar mode och kläder, skulle va så himla roligt att få gå på en riktig modevisning! har aldrig gjort det förut.
Just nu är det väldigt mycket i skolan, är typ ständigt stressad och all min fritid går åt till att plugga.Så det skulle vara så himla underbart att få komma iväg till Stockholm med mina kompisar och få uppleva något riktigt roligt och faktiskt få lära mig om något jag verkligen gillar (mode hehe)
Har gillat fb sidan också!
Skulle bli väldigt glad om jag vann iaf, kram!

Reply
Noor

hejsan
Jag hade jättegärna velat vinna den här tävlingen. Jag har aldrig varit på en modevisning innan pga att jag inte hade tillräckligt med pengar för att gå dit eller helt enkelt har haft för mycket att göra i skolan. Hoppas verkligen att jag vinner någonting och ta med mig min bästavän som också älskar mode.. fingers crossed!! :D

mailaddress: [email protected]

Reply
Aez

Hade varit något extremt spännande att se fram emot mitt i depp-preioden, få en massa insperation om mode och skönhet hade behövts! Pöss

Reply
Alexandra

Hejsan Kenza jag är en tjej som är jätteintresserad utav mode och jag älskar att upptäcka nya stilar och nya designers därför skulle jag vilja få chansen att åka på denna mässa och finna ny inspiration.

Reply
Ellinor

Gud det skulle vara så sjukt kul att vinna. Älskar mode och skulle vara en sån stor inspiration att få komma dit. Jag vill verkligen bredda mina vingar och få nya kontakter. Skulle vara sjukt kul att se deras verk! Ja, det skulle i alla fall varit en dröm att åka dit med några vänner (:

Tack så mycket för chansen att tävla om detta! Kram Ellinor! (:
[email protected]

Reply
frida

jag skulle verkligen vilja vinna eftersom jag brinner för mode och ska bli en modedesigner själv!! det hade varit en dröm att vinna! kram

Reply
Petra

Hej Kenza! Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter eftersom jag aldrig upplevt någonting liknande. Jag har alltid varit intresserad av mode och skönhet men jag bor i ett superlitet samhälle uppe i Norrland och har inte möligheten att upptäcka saker som denna här vart jag bor. Skulle dessutom ta med mig min mamma som alltid stöttar mig och säger åt mig att följa mina drömmar trots att min boende situation hindrar mig just nu. Så detta skulle vara som en dröm för mig!
Håller tummarna och tårna för att jag ska vinna!
P.S, gillade sidan på facebook =) Kram från Petra i Norrland

Reply
Nikita

Jag vill vinna eftersom det skulle vara en enorm erfarenhet att få åka upp till stockholm och gå på mässan. Efter att jag läst din blogg blev jag mer insatt i mode och skönhet. Jag vill uppleva det själv och se det med mina ögon, vara en del av “fashion”. Alla klagar alltid på mig att jag inte har någon stil, att jag inte kan matcha mina kläder. Jag måste bli bättre på det, jag är 17 och alla mina vänner kan klä sig förutom JAG! Känner mig ganska utanför om man säger så… det skulle betyda jättemycket för mig om jag får åka till mässan och hämta insperation och verkligen LÄRA mig klä mig, låter kanske patetiskt men det är så det verkligen är! Jag brukar stå på scen och sjunga väldigt ofta, men kan aldrig klä mig där heller. Är lite pinsamt att min mamma ska behöva hjälpa mig klä mig när jag är 17. Så om du förstår så behöver jag verkligen detta! Puss och kram! Ha en bra dag! [email protected]

Reply
Emmy

Hej Kenza!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter till mig och mina 4 tjej kompisar. Vi alla är väldigt intresserade av mode och det hade blivit hela årets höjdpunkt om jag vann biljetterna åt oss! Ha en grym dag! Puss Emmy <3

Reply
Wilma

Hej!
Just jag ska vinna för att jag är ett mode freak. Jag älskar mode och shopping. Likaså min syster som jag skulle bjuda med mig om jag vann. Min dröm är att få gå på en riktigt fin och stor modevisning, just nu får jag nöja mig med att kolla på dom på You tube, men det skulle vara så häftigt att få vara på Attitude-sthlm på riktigt och få ta del av detta i verkligeheten. Jag tycker jag ska vinna för att jag är bara 14 år och lantis tjej med ett stort intresse för mode och kan inte på något sätt få gå på ngon stor modevsinig på bara egenhand därför är den här tävlingen perfekt för mig.
Tack och kram finis

Reply
Elif

Hej Kenza!
Jag är en 14 årig tjej från Stockholm!
Varför just jag vill vinna är att jag är en modegalen tjej som
Behöver lite råd. När jag tänker på min framtid så vill jag verkligen jobba med mode och kanske som designer. Men samtidigt vill jag också bli doktor. Det här skulle visa mig rätta vägen till det jag verkligen vill bli, ifall jag verkligen vil hålla på med mode när det är dags att välja yrke.
Jag skulle bli sjuk tacksam ifall jag vann :)

Reply
johanna

Åh.. mode är ju MY THING!! hade jag vunnit hade jag tagit med mig min bästa, bästa vän.. Hennes pojkvän har precis flyttat till australien och detta hade varit det ultimata sättet att muntra upp henne på, en liten miniresa för bara henne och mig!! Vi vill på en rolig resa med mycket att skåda, på attitude Stockholm får vi båda!!!! KRAM :-)

Reply
Paulina

Jag har aldrig tur när det gäller sånna här tävlingar, lyckan har aldrig kommit till mig gällande sådana tävlingar att vinna resor eller ngt liknande. Men jag väljer alltid att ändå försöka och kanske en vacker dag så vinner jag!
Min motivering till varför jag skulle vilja vinna detta pris är på grund av att jag alltid varit intresserad av mode men aldrig fått tillfälle att uppleva till exempel en sådan mode mässa! hade varit ett minne för livet och jag hade bockat av på min göra lisa innan jag dör att just gå på en sån här fashion gala!
/ Paulina

Reply
Linda

jag skulle verkligen vilja ha biljetterna! jag är jätteintreserad i mode, läser massa bloggar varje dag. jag har drömmar om att skapa ett eget klädesmärke, skulle vara till bra hjälp att prata med designskolan. Att få biljetter skulle vara riktigt grymt!! min syster som också är intresserad skulle få hänga med.
Jag vill verkligen ha biljetterna! <3

kram

Reply
Navi Gill

Hej Kenza!
En kort motivering till varför just jag skall vinna:
Kan väl inte säga något mer passande än “Alla fashionistas väntar på Attitude-Sthlm” och det gör jag med, det är där jag vill vara.

Thanks for giving me inspiration:)

Reply
Robin Denise

Jag har haft en helgalen höst med jobbkaos, stress och klen kassa. Nu börjar jag så smått se ljuset i änden av tunneln, och ett besök på ATTITUDE-STHLM skulle vara något som fick min höst att bli lite ljusare.

Reply
Freija

Mode är det som ger mig glädje i livet!
Min stora och enda dröm är att bli modeskapare,
och skulle VRÅLA av lycka om jag, trots den lilla chansen skulle få biljetter till Attitude-Sthlm!
Jag skulle även bjuda med min bästa kompis som precis gått igenom en mycket svår period.

Du är vacker, KRAM

Reply
Alice

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna iallafall två biljetter för att åka med min mamma. Hon betyder allt för mig men är just nu inne i depression. Hon älskar kläder och mode, speciellt Odd Molly och jag tror hon skulle tycka att det var jättekul att komma bort några dagar.
Hoppas på det bästa, kram!

Reply
Semra

Hej Kenza!
Jag vill jättegärna vinna bijetter till mässan för att jag aldrig har varit med på något sånt i Sverige. Skulle bli otroligt glad :) Ps, vad jag kan se så är jag den första på att kommentera här så detta borde vara min chans :)

Reply
isabelle

heyyy!
Jag tycker det skulle vara en jätte rolig grej och upplevelse att få komma dit. Skulle vara kul och se allt som visas upp och kanske till och med få inspiration och lära sig. Låter iallafall jätte kul, kram. :)

Reply
Emelie Forzelius

Jag tycker att jag borde vinna för att jag har velat gå på Attitude men inte har haft förmågan att gått tidigare år. Jag älskar mode och driver även en blogg som innehåller mycket mode! Om jag skulle vinna så skulle det betyda väldigt mycket för mig och ni skulle uppfylla en väldigt stark önskan hos mig!

Reply
Sofi Tyllström

Hej Kenza. Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen skulle älska att få leva i lyxen under 2 hela dagar! Jag älskar allt som har med design och mode att göra och detta skulle vara så inspirerande och kul att få uppleva som mode och designintresserad ung tjej.

Om jag skulle vinna skulle jag ta med min kompis som är med i vått och torrt. Att få ta med henne dit skulle vara drömmen för både henne och mig! Och att få ta med henne, sm har haft ett tufft år, skulle betyda så mycket för mig. Att få visa att det blir bättre och att vända det dåliga till sin fördel!

Jag har själv aldrig varit på en modevisning eller något stort modeevent men jag drömmer om att en dag få chansen att göra det.

du är underbar som ger oss, dina läsare, denna möjlighet att få uppleva något så fantastiskt.

Mail: [email protected]

Reply
Sofia

Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag skissat och tecknat olika kläder sedan barnsben. Skulle vara himla kul att släppa taget om verkligheten och ta tag i sin dröm. Min dröm har alltid varit att jobba som modedesigner. Skulle vara ovärderligt att få in en fot någonstans och jobba sig uppåt. Vem vet kanske jag drar från Vimmerby till Milano? Snälla överraska mig i den här gråa vardagen!

Kram, Sofia

[email protected]

Reply
Effy

Varför jag skulle vilja vinna biljetter till attitude Sthlm 2012 är för att jag alltid tyckt att mode för mig Ger en extra krydda i livet. Jag SKA vinna för att på sistone har jag känt mig väldigt stressig pga mycket plugg och jag känner att jag behöver inspiration för både mode och skönhet samt prata om de nya och coola trenderna för hösten 2012. Jag och min kompis är väldigt intresserade och skulle bli otroligt lyckliga om vi skulle få biljetterna för att få träffa och prata med intressanta och viktiga personerna i modebranschen. Det skulle vara en ära <3

Reply
Nina

Hejsan!

Min motivering: Jag skulle göra ALLT för att få åka dit och vara med om denna upplevelse. Har varit mode intresserad sen jag var liten och jag Älskar allt som har med kläder och mode att göra. Hade helt enkelt varit helt underbart att få åka dit men några vänner och få uppleva detta.

Kenza – Älskar både dig och din blogg. DU har verkligen inspirerat mig, för att du är en sjukt stark och en helt otroligt vacker kvinna. Önskar dig det allra bästa, och jag hoppas verkligen att du tar åt dig av detta!
Går in på din blogg stup i kvarten för att kolla om du uppdaterat och sen så är jag lite extra stolt över att jag är från Serbien eftersom din kille är det(om jag nu inte är helt ute och cyklar, haha!) var tvungen att nämna det haha.

Tusen kramar från mig <3

Reply
Moa

Åååh herregud, har alltid varit min dröm! Inte bara att gå på attitude sthlm, att gå på en RIKTIG modevisning, med snygga trender som visas på ännu snyggare modeller! Har varit intresserad av kläder så länge jag kan minnas, det bästa med mode är att man alltid kan göra alla trender till sina egna. Det finns inget som är rätt eller fel! Stick ut och passa in! :D Har även två av mina bästa kompisar (som jag tillsammans med driver bloggen http://www.3ofus.devote.se) – som är minst lika engagerade och intresserad av mode, stilar, kläder … you name it! Ett plus i kanten vore ju om jag kunde vinna denna tävling och överraska dom! Vore så sjukt kul! :D Men man kan ju bara hoppas, tack för tävlingen! Och tack Kenza för en superbra blogg och för att du är en grymt inspirerande och drivande människa! :D kram!

Reply
Sara Karlsson

Hej!
måste först bara säga att jag älskar din blogg!:)
Ok, here it go´s hehe :P
jag brukar inte vinna mycket, men hey tänkte sen efter lite och sa till mig själv, you´r gottá get in the game hehe.
så hoppas verkligen på att detta inlägg kan bidra till att vinna dessa biljetter, vore så fantastiskt, älskar verkligen mode och vad vore bättre än att få komma till Stockholm och uppleva en hel mässa!

Hoppas hoppas hoppas!:)
Tack för en underbar blogg!
Kramar:)

Reply
Malin

Jag vill jättegärna gå och har gillat på Facebook nu! Mode är verkligen min passion!

Jag bor egentligen i Växjö, men kommer att vara i Stockholm just den här helgen – för jag ska se Swedish House Mafia på kvällen den 23:e! Hade ju varit ultimat att få gå på ATTITUDE-STHLM då också!

Om jag vinner vill jag vinna 3:e pris, för jag är bara där med en tjejkompis så jag behöver inte mer än 2 biljetter.

Jag kommer typ aldrig vara i Stockholm igen i samband med ATTITUDE-STHLM så snälla, snälla, ge mig chansen att gå!!
//Malin [email protected]

Reply
Linn brask

Hej! Jag gillar på Facebook. Det skulle betyda så himla mycket för mig och mina vänner ifall jag skulle bli en av dem 3 som skulle vinna (eftersom jag såklart skulle ta med dem till stockholm) Jag har aldrig gått på något sånt här stort event innan, så det skulle verkligen vara kul och jag har tänkt på att bli designer/stylist länge. Så jag skulle nog få mycket inspiration av detta. När jag ser på videon blir jag så taggad!!

[email protected]

Reply
petra

Hej, jag tycker att det skulle vara jätte roligt fall jag skulle vinna den här tävligen för att jag är jätte intreserad av mode, jag har alltid velat gå men inte kunnat och nu när det här tävligen kom så vart jag överlycklig. Det skulle betyda allt om jag vann:):)

Reply
Ebba

Jag har stora drömmar som jag intensivt jobbar för att nå. Jag är på och kan säkert uppfattas som jobbig för att lyckas och få det jag vill att fungera att faktiskt fungera! Jag är kreativ och jag vet att jag kan klara mig ur de allra jobbigaste situationer. Jag vill vinna precis lika mycket som alla andra, men jag vill kämpa och med en biljett till denna galan kan jag peta in en lilltå i min drömvärld och sedan jobba så att svetten yr för att komma dit jag vill! jag är villig att GE ALLT! Jag menar verkligen allt!

Reply
Andréa

Min lilla syster som är 18år är helt galen i mode!!, och tyckte det skulle vara sjukt kul om jag har chansen att få ta med henne dit! spännande.. :)

Reply
Isabella

Ooh äntligen en tävling !!
Skulle hemskt gärna vinna har aldrig vunnit något sånt här och har alltid velat gå!!! Och jag skulle vilja ta med mina vänner så vi får ett minnet som vi aldrig kommer glömma, det skulle vara jätte KUL!! Hoppas på att det blir min tur den här gången!
Hahah kanske inte den bästa förklarningen (är inte så bra på detta) men jag hoppas på det bästa ! :)

Reply
lina johansson

Hej Kenza! Så kul med en tävling!

Jag skulle så gärna vilja vinna de här biljetterna, för jag har aldrig fått uppleva en sån här mässa förut. Och inte en modevisning heller för den delen ;) jag har bara fått se sånt här på tv ibland, och det har verkat så kul.

Men finns det någon ålders gräns på mässan? för jag är ju 15 år, men man kanske måste vara äldre?

/Lina

Reply
Lusi

Jag vill vinna för att jag älskar mode och jag tycker att det kommer att bli sjukt kul där!!! Omg det kommer att bli så jävla roligt om jag vinner!!! Älskar dig Kenza <3
Min e-mail [email protected]

Reply
matilda

Skulle så gärna vilja vinna detta eftersom det är en PERFEKT födelsedagspresent till min bästavän som fyller 19 helgen innan. Hon är otroligt intresserad av mode men har aldrig tidigare varit på en modevisning.

Så biljetterna är to die for.. nästan..

Reply
Fia

Hej Kenza! Jag har precis börjat med mitt projektarbete (går sista året på en linje som heter stylist med spa) som är en skönhetsblogg, http://www.omutsidan.blogg.se, och däför skulle jag hemskt gärna vilja vinna dom här biljetterna för att få inspiration och lärdom som jag sen kan föra vidare till mina läsare! :)

/Fia

Reply
Amanda Å

Jag skulle bli så himla glad om jag vann biljetter till ATTITUDE-STHLM för att få ta del av allt glamoröst! Jag jobbar som modell och att få gå på en sån här mässa är både lärorikt och roligt! Älskar mode. Kram du är bäst Kenza!

Reply
Nellie Fröhlén

Jag skulle helst av allt vilja vinna denna tävling och få gå på attitude för att jag är jätte intresserad av mode, designa, och göra allt det där! Min dröm är att lyckas flytta till Stockholm – Uppsala – Göteborg – Borås för att kunna få söka att gå en mode “linje”. Då jag bor i en liten by kallad hassela i Hälsingland är kanske inte möjligheterna så stora, men jag har mina hopp och jag ska komma dit. Alla måste ha drömmar för att komma någonstans i livet. Det tar bara lite längre tid för vissa att nå sitt mål, men så länge man kämpar.
/ Nellie 17 år.

Reply
i

Jag skulle vilja vinn eftersom jag vann två biljetter ditt förra året i eyeslipsface tävling där dom lottade ut två biljetter, var astaggad, hade fixat tåg och allt eftersom jag bor 20 mil bort och sen vart jag sjuk!! :( vart skit besviken och ville veeeerkligen dit! så kan väl ge det en till chans, och hoppas på att jag vinner och inte blir sjuk, för det skulle vara helgrymt att åka dit och träffa dig och göra massa annat kul! :)

Reply
Moa

Jag skulle vilja vinna så sjuukt mycket! Jag brinner verkligen för mode och sitter flera timmar om dagen och googlar bilder, kikar i webbshoppar mm. En dröm för mig är att gå och se en modeshow med riktigt duktiga designer som designat sjukt fina plagg! Sen skulle det självklart vara heeelt underbart att se dig i verkliga livet!

Hoppas hoppas hoppas att jag vinner!
Kram!
([email protected])

Reply
Isabell

Hej jag vill vinna för att jag älskar och lever för mode,det är verkligen min största hobby! Jag vinner inte mycket saker så detta är nästan drömliknande för mig! Jag är 12 år och skulle verkligen göra allt för en biljett.Jag älskar sin blogg dels för att du har en sån fin stil men även för att jag känner igen mig med det där med din pappa.
Gud så coolt det skulle vara om du skulle välja mig,jag skulle bli så överlycklig! Om jag vann skulle jag bjuda min mamma,min moster,en kompis,min syster och mig själv såklart! :)
Tack för mig!;)

Reply
Marie

Hej Kenza!
Jag vill vinna eftersom för mig är mode ett sätt att vissa känslor och mina känslor är MODE! Så det blir nog inte bättre för mig än att få gå på nordens största mässa om mode och skönhet för att uttrycka mig och se andra uttrycka sig!

Tack och lycka till med vad du än ska göra där! <3

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Jag och två vänner till mig är mitt uppe i att starta upp vårt Uf-företag, Restock, från förra året till ett Handelsbolag. Vi är ett hantverksföretag med inriktning på mode och miljö. Vår idé är att sy stilrena och moderna kläder i återanvänt material och därför skulle det vara riktigt kul och intressant att få kunna gå på Attitude-sthlm mässan 2012. Då får vi en chans att hitta ännu mer inspiraton och göra vår affäridé ännu bättre.

Tack för en inspirerande blogg!

Reply
Lovisa Torfgård

Hej! Jag skulle bli så extremt lycklig om jag vann biljetter till Attitude-Sthlm för jag har aldrig varit på någon modevisning och det är en av mina högsta drömmar! Jag har ett stort intresse för mode och skulle gå i extas om jag vann! Att få gå på Attitude-Sthlm skulle vara en livs händelse och det skulle jag aldrig glömma.

Reply
Micki

Att gå på en modevisning har alltid varit en stor dröm för mig, eftersom att jag älskar allt som har med mode och kläder att göra. Skulle jag vinna dom här biljetterna skulle jag ju inte bara få gå på en modevisning heller utan fler! Och jag skulle kunna ta med mig dom människor som ligger mig närmst om hjärtat utan att behöva välja bort någon. Vi skulle få två helt underbara dagar med skratt, glädje och två dagar då vi får komma varandra ännu mer närmre när vi gör något som vi alla brinner för! Skulle vara sååå kul så håller verkligen tummarna nu!! Kram!

Reply
Evelina

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna detta! Jag har sedan en tid tillbaks börjat fundera riktigt starkt på min dröm om att jag vill jobba inom modebranschen, det skulle kännas så roligt att få åka och träffa folk som faktiskt jobbar med det och se och höra om det. Även få massvis med inspiration till mina egna tankar och idéer!

Reply
Moa

Jag är väldigt intressard av mode! Jag kollar på projekt runway från både USA och Sverige, jag har sett alla säsonger i americas next top model, kollade på modelljakten o.s.v.. Men en av mina största drömmar är att åka på en modevisning! Jag följer gossip girl och där kollar dom på modeshowar heeela tiden och jag tycker de verkar så häftigt! Mode är en del av mitt liv och jag kollar i många modetidningar, bloggar och hemsidor och får många jättebra tips! Inklusive din blogg! Det här hade blivit en stor upplevelse i mitt liv som jag ALDRIG skulle glömma, är sjukt besatt sv modevärlden, STORA kramar Moa! :)

Reply
Frida Lindgärde

Hej Kenza! Har läst din blogg i snart 3 år och du är grym, jag tycker du har fått tillbaka glöden igen!! Jag skulle verkligen vilja vinna för just då kommer min syster hem från Göteborg där hon går i gymnasiet året runt. Hon är väldigt intresserad av mode och det skulle vara en jättebra överraskning för henne. Kram Frida!!

min epostadress är om du inte ser där uppe: [email protected]

Reply
Hanna

Hej kenza! jag skulle bli jätte glad om jag vann dom här biljetterna.Har aldrig vunnit nån sån här tävling,men det är förstås en väldigt liten chans.
Jag är bara 12 år men jag älskar mode,trender,smink,smycket och sånna där grejer :)
Du är min förebild och jag skulle bli jätte glad om jag såg dig där <3
Kram Hannah <3

Reply
Hanna

Haha nu har jag råkat skicka in 2 kommentarer! Deltar inte meningen men aja…gjort är gjort

Reply
Malin Börjesson

min mail: [email protected]

Jag är en 14 årig tjej , medlem på en modell-sida jag vet inte om ni hört talas om dom, men den heter Megan.se
Jag har en stor dröm och mycket planer. Jag drömmer om att få gå på sånthär.. Fast det är ju inte jätte enkelt eftersom jag bor långt ute på landet långt nedanför stockholm..

Jag driver en blogg , med bilder på massa outfits och sådant , jag lägger faktiskt ner otroligt mycket tid på min blogg, men det känns som att jag inte får något tillbaka..
och detta kan vara en chans att komma en bit på vägen med mina drömmar.. Skulle vart jätte kul!
tack för att jag kan ha en chans att vinna!

KRAM PÅ DIG KENZA! /malin<3

Reply
Sofia

Hej!
Jag vill vinna biljetter till ATTITUDE-STHLM för att jag brinner för mode! Just nu jobbar jag tillfälligt i en skobutik i Halmstad men jag är en stadstjej från Göteborg med större drömmar än så! I framtiden ser jag mig själv med ett eget klädmärke i min nyöppnade butik. Ser upp till dig för att du tagit dig ur “bloggtjejs” rollen och startat eget. Lycka till!

Reply
Veronika Borgström Wąsewicz

Hej Kenza! :)
Varför jag just borde vinna är för att jag gör inte detta för mig, faktiskt! Visst jag bryr mig om mode, men jag vill faktiskt bli en modefotograf och ej en designer eller modell. Men de personerna jag gör detta till har hela sitt hjärta i detta område: Två av mina närmaste vänner vill ha sin framtid i modevärlden, en vill bli modell och den andra designer. Jag vill göre detta för dem så att de ser att jag stöttar dem för de är mina bästa och närmaste vänner. Jag vill ge dem chansen att kunna utveckla och skapa minnen för livet.

Tack för ditt bloggande och för denna möjlighet ^^ Kramar
[email protected]

Reply
Mikaela

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att min dröm är att hålla på med hår & kläder. Går andra året i Steriks gymnasium frisör linjen. Och att få gå på den här mässan skulle vara nyttigt för mig och min framtid.

Reply
Kajsa

Om jag vann skulle det innebär ganska mycket, förutom två helt fantastiska mode dagar skulle det även innebära att jag fick hälsa på (och kanske till och med ta med henne) min syster som bor i Uppsala (själv bor jag nere i Skåne). Det skulle även innebära att jag fick ta med min kompis som sist blev sjuk när vi skulle på idol i Malmö! Det skulle helt enkelt glädja fler än bara jag om jag vann! Det är min motivering!! :) kram!

Reply
Frida

Jeg vil ikke si at jeg har noen bedre grunn til å vinne enn alle andre har, men syntes så klart dette ville vært super gøy å få oppleve! Jeg er ei jente som er utrolig glad i mote og opptatt av skjønnhet! Så dette hadde vært en fantastisk opplevelse å få være med på. Og ikke minst kunne glede venninnene mine med å ta dem med til Stocholm på en fantastisk tur!

Reply
Camila

Hey!
Den ända relevanta motiveringen jag kan komma med är att jag har ett stort intresse för mode, så jag funderar på att jobba med mode utomlands i framtiden. Min högsta önskan är att jobba med det jag vill, och det är mode.
Min tanke är att kunna bidra till en större utveckling inom modet i Latinamerika. Jag har varit i Latinamerika flera gånger och har med mig kunskap om hur modet ser ut där idag, men jag vill breda ut mina åsikter kring det och se det från folks synpunkt.
Jag skulle gärna vilja resa runt i världen och berika mig själv för att kunna inspirera andra och jag anser att Attitude-Sthlm är en bra början till min karriär.

MVH
Camila

Reply
Mathilda Lindqvist

Jag vill vinna biljetter till attitude för att jag skulle vilja ta med min syster och göra något vi båda älskar, mode! Vi har glidit isär sen hon flyttade hemifrån och träffas nästan aldrig länge. Det skulle vara grymt att få vinna biljetter till attitude och ta med henne dit!

Kram!
/Mathilda

Reply
Alexandra karlsson

Jag skulle vilja vinna för jag har ALLTID varit intresserad av mode. Att få åka på Attitude-sthlm skulle vara en dröm! jag skulle vilja ta med mina 4 vänner som länge klippt och limmat i sina egna kläder, det skulle verkligen vara kul att se deras min när dom får syn sina favoritdesigners.

Reply
mikaela garroz

Åhhhh blev så glad när jag såg det här!
min största dröm är att bli designer och jobba i modehimlen, skulle vara så himla kul att få vara på en modemässa och se modevisningar och bara få uppleva det. Skulle bli så himla glad om jag vann , får ett lyckorus bara jag tänker på det!

Kram

Reply
jenny

jag är med och tävlar såklart:)
Motivering: Jag tycker att jag ska vinna detta för att jag är en tjej med ett stort intresse för mode, min dröm är att jobba inom mode branchen. Skulle vilja ta med min mamma och min syster för dem betyder väldigt mycket för mig och dem har ett stort intresse för mode de också. Har också en kompis som fyller år nu i oktober så skulle varit en VÄLDIGT bra present till henne. Vi skulle haft väldigt roligt tillsammans allihopa. Så skulle inte bara vara roligt för mig utan mina nära och kära. puss puss

Reply
Camille Sucasas

Jag flyttade till Stockholm med drömmen om att med mitt (än så länge väldigt litet) företag komma in i modebranschen! Jag brinner för mode och entreprenörskap och jag tror ett sånthär event skulle vara GULD-värt för att komma närmare drömmen! Sedan skulle det ju självfallet också vara superkul att träffa dig! :’)

Reply
Felicia Lindqvist

Hej, jag skulle jätte gärna vinna!
Jag är en 14 årig tjej som är en galen i mode, altså en fashonista som många kallar mig. Mina föräldrar är ny separerade och denna separationen var inte den bästa. Jag har mått väldigt dåligt av denna separation men det börjar bli bättre. Jag tänker ändå positivt och framåt. Just nu bor jag inneboende hos några vänner/släkt när jag bor hos både mamma och pappa. Därför skulle det betyda mycket för mig att vinnna denna tävling. Om jag vann skulle jag ta med min mamma bl.a. eftersom hon har hjälpt och stöttat mig igenom detta på ett jätte bra sätt och jag tycker så synd om henne för all skit hon har tagit. Skulle även ta med mina fina vänner som har stöttat mig under denna tid. Jag skulle bli super glad om jag vann.
Tack i förhand!
Kram Felicia

Reply
Josefine

Hej kenza!
Jag är intresserad av att gå på modevisning – jag känner att jag behöver göra något kul som livar upp vardagen litegrann – just nu känns allt lite halvdant och mediokert.
Jag kanske inte kan skriva något spännande om varför just jag ska vinna, jag känner bara ärligt talat att jag behöver göra något jag tycker är kul – mode – något som gör vardagen lite roligare
Kram
Josefine

Reply
Frida

Det hade verkligen varit hur kul som helst att få chansen att få åka till denna mässan, då jag verkligen brinner för mode. Det är inom denna branschen jag vill arbeta när jag blir äldre, och som en tjej själv sa på videon “detta är en möjlighet att få se hur branschen är och hur det går till”. Guld värt om jag får chansen att åka, då det verkligen hade gett en bild om hur framtiden förhoppningsvis kommer att se ut.

Reply
Lisa

Började gymansiet i år, går linjen Skrädderi – Textil & design på St:Eriks.
Jag skulle verkligen vilja gå på ATTITUDE, få insperation till mina egna plagg men även bara njuta av att omges av vackra kläder och viktiga människor inom branschen. De skulle vara en roligt upplevelse för mig och mina kompisar i skolan!
Att vinna de här biljetterna skulle va grymt!

Reply
Mikaela

hej! jättecool tävling! Jag tycker att just jag borde väljas för att jag älskar mode och har fin stil (hoppas jag inte låter som en skrytmåns haha). Jag är ett bra exempel på den där tjejen som kanske inte alltid direkt var coolast och kanske var lite blyg, men har lärt sig att uttrycka sig och bli starkare med hjälp av mode.
P.S älskar din blogg:)

Reply
Fanny

Hej! Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna. Såklart som alla andra hehe :) jag går sista året på gymnasiet, estetiska programmet. jag älskar mode men har alltid varit lite utanför. Tills jag började gymnasiet. Jag hittade de finaste kompisar jag kan tänka mig finnas, de ser mig verkligen för den jag är. Det har varit lite jobbigt med en av oss. Hon har svårt i skolan och mår inte på topp inombords. Detta skulle alltså vara en sån STOR möjlighet för mig och mina tjejkompisar att åka iväg, bara vi. Vi behöver tid för oss, bara vi tjejer. Och speciellt tjejen som har en lite jobbig tid nu. Hon skulle älska att få komma iväg lite. Jag skulle gärna bjuda med mig alla tjejer på en weekend någonstans. Men med ett studiebidrag så kommer man inte långt :( detta skulle som sagt vara en stor möjlighet för mig och mina underbara kompisar! Lycka till allihopa. Hoppas den som vinner verkligen får kul <3
Kramisar Fanny
[email protected]

Reply
Alina Music

Jag borde vinna för att jag är en tjej som är 14år och har väldigt mycke drömmar. En av mina största drömmar är att vinna detta och jag ÄLSKAR verkligen mode, Det är mitt största motto. Jag skulle vara världens lyckligaste tjej om jag vann detta och när jag blir vuxen så vill jag verkligen bli en designer eller modell och då skulle jag verkligen bli inspirerad. Snälla jag vill verkligen vinna jag skulle dö av lycka! Jag älskar din blogg och dig Kenza !

Reply
Lisa

Jag har under hela mitt liv varit väldigt intresserad av mode och detta skulle vara en sådan sjukt häftig grej för mig att få uppleva! Har alltid drömt om att få gå på en riktig modevisning med kända ansikten och att bli modeskapare själv har alltid stått högst upp på listan! Detta är en dröm som skulle kunna gå i uppfyllelse och det skulle göra mig så otroligt lycklig att få vara med om detta!

Massa kramar / Lisa

Reply
Emma

Varför jag ska vinna,jo jag är helt galen i mode och har varit det sen jag var liten. Varje gång jag ser ett klädesplagg tänker jag hur man kan matcha det och hur man kan göra en snygg look. Jag premunerar på olika modetidningar och går och väntar dag ut och dag in tills att nästa nummer kommer. Jag letar inspiration från olika bloggar och jag brukar även agera stylist åt mina närmaste släktingar. Man kan säga att det är min hobby, då andra spelar fotboll då är jag inne i nya Elle och analyserar vinterns måsten i garderoben.
När jag kollade på videon rös hela jag och är verkligen en dröm att få vara med om detta. Om jag är helt ärlig så är jag inte Sveriges nästa modeskapare eller stylist och kommer nog inte bli stor i modevärlden. Men kan inte riktigt beskriva med ord hur mycket jag skulle vilja det här. Att få uppleva atmosfären av det jag älskar och få ett minne för livet. Det skulle vara drömmen ! :)

Reply
Jennifer

HEJ! Jag vill gärna vinna tävlingen för jag är MEGA intresserad i mode och jag har haft passion för mode ända sedan jag förstod vad mode var. Jag var omkring 13-14 då jag köpte massa modetidningar varje vecka och följde slaviskt vad som var inne och ute. Jag och mina kompisar har även “möten” några gånger i månaden bara för att prata om kläder, skor osv haha! Det skulle vara en ära att få vara på plats med alla kända designers och få uppleva allt live. Hade även en dröm om att bli en designer och skissade en massa ett tag. Nu kan jag bara hoppas på att jag vinner :)

Reply
Mimmi

Hej :)
Mina föreldrar sepparerade för ca 6 månader sedan, det har varit väldigt jobbigt för mig och jag har mått väldigt dåligt p.ga det. Jag har inte riktigt haft stöd från mina vänner. Nu har jag börjat i en ny skola och jag mår bättre, men fortfarande lite dåligt. Jag har hittat nya vänner som kan förstå mig så mycket! En av mina kompisar betyder lite mer

Reply
Lovisa

Hade varit så himla kul att gå på en sådan här grej!
Skolan just nu håller på och tar död på mig och jag har under mina två senaste år utvecklat panikångest vilket får mig att må ännu sämre. Hade varit så skönt att få komma bort i två dagar och bara ha kul tillsammans med mina fina vänner som alltid stöttar mig. Kram Lovisa

Reply
Lovisa Boogh

Hej Kenza! Jag går i åttan i en skola i en liten håla som heter Sigtuna cirka en timme från Stockholm city, varför berättar jag det för dig och vad har det med ATTITUDE att göra? Jo, det ska jag förklara för dig! I den här lilla hålan klär alla sig precis likadant och jag älskar att tänja lite på gränserna och gå emot vad som anses vara perfekt och istället vara mig själv. Jag och mina närmsta vänner försöker leta inspiration till nya stilar och när jag såg vad du hade skrivit så tänkte jag att det kan ju verkligen inte skada att chansa haha! Ha det bra fina Kenza, du är en förebild! PUSS

Reply
Asta Perttu

finns inget sätt att motivera detta på ett bra sätt. har helt enkelt alltid drömt om att få gå på en modemässa! det hade vart helt sjukt asså verkligen om de här biljetterna hade vart mina. kan nog inte drömma det. du förstår nog inte hur coolt jag hade tyckt det var. modedesigner är min drömyrke och har vart sen jag var pytteliten så kommer nog aldrig släppa det. för känslan att designa och skapa själv är otrolig.

Reply
Katrine

Så utrolig moro, har veldig lyst til å vinne dette, men dessverre så tror jeg ikke at jeg har noen mulighet til å komme meg til Stockholm :-)

Reply
Elin sandås

HOOPPPPAS inte man behöver vara 18 för det här.. Är 16 och jag skulle tycka det var så JÄÄÄ*LAA ROLIGT!! Jag har alltid älskat att komma på egna kläder, alltså skissa själv. Jag känner nu att jag är rätt långt ifrån allt det där men om jag skulle åka till den här mässan kanske jag skulle bli motiverad. Har en dröm att få gå på modevisningar och vilket drömliv att vara en designer!!!!!! Haha det var väll en kort motivering.. KRAM

Reply
A m a n d a

Hej jag är en glad och pratglad tjej som går första året på gymnasiet med inriktning stylist/makeup artist. I min klass är vi bara 6 stycken en härlig lite grupp! Jag vill vinna dessa biljetter för att kunna bjuda med mig mina 5 klasskamrater och sticka iväg till en mässa där allt runt omkring oss är det som vi i framtiden vill jobba med dvs mode och skönhet. Vill ta med mig mina tjejer och få inspiration och ta del utav dessa två underbara dagarna. Skulle vara så himla spännande och kul att få uppleva det. Så jag är absolut med och tävlar om dessa 6 biljetter! Kram.

Min mailadress: [email protected]

Reply
Hanna

Hej Kenza :D
Jag heter Hanna och är 15 år gammal. Jag är fashionista uti fingerspetsarna och när jag blir stor SKA jag arbeta inom modeindustrin, antingen på en tidnig som VOGUE eller ELLE, som stylist eller designer. Dream big, right? :D Det är inget snack om saken, jag ska lyckas! :) Hörde någonstans att om man tror att man kan klara det är halva jobbet klart och jag är beredd att jobba hårt! ;)
Fy vilken otrolig tävling alltså! Att få åka till Attude-mässan skulle vara HELT magiskt. Snacka om kul! Om jag skulle vinna biljetter skulle jag känna mig ett steg närmare min dröm. Wish me luck! :)
Kram Hanna

Reply
Emma R

Hej!
Jag har aldrig varit på något stort event som en modemässa. Har alltid velat gå på en modevisning där toppeliten visar upp sina fantastiska skapelser. Men ekonomin har alltid gjort det till besvär. Mode är något som både jag och min mamma brinner för. Den där lilla extra slanten varje månad går till att köpa sig en ny väska, eller något annat fint. Jag sysslar själv med att designa mina egna kläder på fritiden men för att komma någonstans i världen från där jag är idag skulle detta ge en enorm kick och inspiration till att kunna få arbeta med mode i framtiden på heltid. Att sedan får göra både mig själv och min mamma riktigt lycklig genom denna mässa är något som inte kommer varje dag. Så hoppas verkligen super mycket att jag blir en av vinnarna så jag har möjlighet att kunna överraska mamma på hennes födelsedag med 2 biljetter till modemässan in the big city.. Kram på dig:)

Reply
Carolina Östholm

Hey, mitt namn är Carolina och jag är 22 år. Bor i en liten håla i Blekinge vid namn Ronneby.

Jag känner att detta skulle varit enormt roligt då jag själv vill bli designer och ska snart börja en textil/mode utbildning i Malmö. Jag har aldrig varit på något såntdära liknande, men har alltid velat! Sen har jag inte gjort något skoj för min egen skull nu på ett tag så detta skulle varit ett lyft för mig och min energi som har legat nere ett tag!

Tack för en bra blogg som jag läser dagligen! :)
Min e-post: [email protected]

Reply
Emelie

Min motivering är att jag alltid har haft ett stort modeibtrese och skulle se det som en ära att få gå på detta underbara evenemang hoppas du har en under bar dag mvh Emelie
[email protected]

Reply
Frida

Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid varit intresserad av mode men inte förrän för ett par år sedan insåg jag hur mycket det betydde för mig.
Jag älskar att skriva och att skriva om mode vore drömmen,att få leva i modevärlden.
Det är mycket konkurrens men det finns inget jag hellre vill och jag försöker redan att söka till olika saker men får oftast svaret att jag är för ung (15) eller att det inte finns plats. Så jag försöker med min blogg nu, men att få vara med på detta skulle vara så otroligt roligt att få uppleva!

Reply
Naiima

Hej !

Jag har aldrig varit på mode show och jag äälllskar fashion och faktiskt 24 november är min födelsedag , fyller 18 år !!! Det skulle vara dream come true om jag fick gå på modeshow på födelsedag !!!

Älskar din blogg och tack så mycket för tävlingen <3<3

Reply
Rebecca

Varför jag ska vinna: Jag har en STOR dröm om att en dag bli en stor designer som Louis Vuitton, Chanel och Prada. Jag har suttit bänkad framför varenda modevisning på tv och blev tom. inbjuden till ‘sthlm fashion week’ iår. När jag väl var där så var det nästan som om min dröm gick i uppfyllesele. OM jag skulle vinna den här tävlingen (har inte så tur med att vinna saker), skulle jag vara den GLADASTE tjej någonsin, där skulle blandannat kanske min karriär starta som designer vem vet…?
P.S ÄLSKAR DIN BLOGG<3333333333333333333

Reply
Felicia

Jättefin blogg kenza!
och jag vill vinna för att jag har aldrig varit på nått sånt där! och det skulle vara en jätterolig upplevelse samtidigt som man kan umgås med sin bästa vänner.
Minne för livet!

Reply
Moa

Jag är jätteintresserad av mode och har alltid varit! Kollar på projekt runway Sverige och USA,Amerias next top model, top modell Sverige o.s.v.. Önskade bara att jag var en del av de programmen! Jag följer Gossip girl där de går på modevisningar heela tiden och jag tycker det verkar så häftigt! Att gå på en modevisning är en av mina högsta drömmar, och det menar jag verkligen! Ända sen jag var litet barn har jag viljat gå runt, mingla bland alla inom modevärlden och bli en del av den! Jag är så sjukt mycket intresserad av kläder också så detta skulle bli en oförglömlig upplevelse i mitt liv, STORA kramar från Moa! :)

Reply
Cecilia Artman

Jag har varit intresserad av mode så länge jag kan minnas. Att få chansen att vara på Attitude mässan och se alla underbara kreationer är något jag bara kan drömma om. Jag vill bli inspirerad och nyfiken ^^ Vart bättre skulle man bli det än på Attitude-Sthlm?

Kramar!
//Cissi

Reply
Emelie

Ursekta jag råkade posta två gånger det syntes inte på min dator att jag hade skrivit en kommentar :)

Reply
Lotta Stenlund

Jag hoppas att jag skulle vinna, eftersom jag kommer att utbilda mig till stylist, och mode är verkligen min stora passion. Denna upplevelse skulle ge mig sååå mycket inspiration, och glädje! <3

Kram, Lotta

Reply
Vita

Hej Kenza! Jag heter Vita Söderberg och är 13 år. Jag älskar fashion och stil och är mycket intresserad av det. I några år har jag läst om den här mässan men aldrig haft chansen att få biljetter. Det skulle betyda så OERHÖRT mycket att gå på Attitude Sthlm. Min stora dröm är att bli kläd designer, och att gå på den här mässan tror jag kan hjälpa mig på vägen. Attitude Sthlm är en gudomlig mässa, min dröm! Det skulle betyda så sjukt mycket om jag fick chansen att gå på mässan. Om jag fick dessa biljetter skulle jag skulle bjuda mina underbara kompisar eller min mamma, som har jobbat med stora modeskapare. Detta skulle verkligen vara en livupplevelse!
Min mejl: [email protected]
Förresten, jag läser din blogg flera gånger per dag, och jag älskar den. Du är bäst!
Hoppas att jag inte skrev för mycket, går knappt att beskriva hur glad jag skulle bli för dessa biljetter :P Kram

Reply
ida

Är en 15 årig tjej som älskar mode och kläder, skulle vara riktigt kul att få gå på det där! Tittar in på din blogg minst 3 ggr om dagen, älskar alla dina bilder och din blogg. Du är en av mina största förebilder, verkar vara så snäll och så har du ju bästa stilen! KRAM. :) <3

[email protected]

Reply
Sandra

Hej!

Anledningen till att jag skriver och vill vinna biljetter till Attitude Sthlm 2012 är inte för att jag själv vill besöka mässan. Det är för att jag vill att min bästa väns lillebror ska få möjlighet att gå.

Han är 21 år och är en fantastisk modedesigner. Han har en makalös kreativitet, talang och potential att verkligen bli något stort. Tyvärr är han tillbakadragen och väldigt rädd att misslyckas, vilket sätter käppar i hjulet för honom själv. Jag tror att om han fick gå på mässan, bli inspirerad och mingla med likasinnade så skulle han blomstra upp och kanske våga ta tag i sina drömmar. Jag vill verkligen hjälpa honom, så det vore underbart om jag kan få din hjälp att göra det till verklighet.

Sandra

Reply
amanda

Hejhej jag vill vinna för att jag älskar mode fast bor i göteborg och det skulle bli så himla roligt om jag vann och skulle kunna få insperation av andra designers och kunna se hur andra skapar deras kläder! <3

Reply
amanda

Hejhej jag vill vinna för att jag älskar mode fast bor i göteborg och det skulle bli så himla roligt om jag vann och skulle kunna få insperation av andra designers och kunna se hur andra skapar deras kläder! <3
[email protected]

Reply
Emilia

Hej Kenza!

Mina föreldrar sepparerade för ca 6 mån sedan. Jag har mått väldigt dåligt över detta och det har hänt andra saker samtidigt och inte haft stöd från dem som jag trodde var mina bästavänner. Jag var ofta ledsen när jag träffade dem och dem märkte inte att jag var ledsen (hade inte berättat att dem skulle sepparerea). Dem känns inte som äkta vänner när dem inte ens märeker när jag inte ler eller skrattar lika mycket som förut(är en väldigt glad tjej egentligen)
Min pojkvän gjorde även slut med mig då, det var väldigt jobbigt för då kändes det som jag inte hade någon att prata med. Inga äkta vänner, och ingen kille…
Jag tycker att det skulle vara jätte roligt att vinna dem här biljetterna för jag älskar mode och skönhet! Jag skulle vela göra något riktigt roligt efter all som hänt!

Nu har jag även börjat i en ny skola, träffat nya vänner. Jag har träffat en väldigt bra kompis som förstår mig, hon gör så mycket för mig (även fast vi bara känt varandra i 1 mån)fast jag ändå mår dåligt och är så deppigt..
Jag skulle ta med henne på den här mässan eftersom hon är helt underbar! Hon älskar mode, och designar kläder.

Jag skulle verkligen behöva det här! Hoppas jag vinner! :)

Kramisar!!! <3

Reply
Sogol

Hej! Jag borde vinna eftersom jag verkligen gillar den här mässan. Var på mässan förra året men fick ingen goodiebag dock :( vill vinna så jag kan bjuda mina vänner också! :D

Reply
Ebba

ÅÅååå jag kan inte ens tänka klart, hur ska jag kunna skriva en tydlig motivering? Haha.. När jag såg den här tävlingen öppnades munnen och låste sig ett bra tag, det går inte att BESKRIVA hur mycket jag skulle vilja vara där. ÅH så häftigt, vilken megachans! Jag bor i en kommun utanför Stockholm, har aldrig varit på någon riktig modevisning/event men har alltid hoppats på att någon gång i livet få uppleva det! Jag tycker att det är så otroligt roligt att experimentera med kläder, naglar, smink och frisyrer och att få gå på den här mässan med en vän eller flera… jag kan verkligen inte beskriva hur otroligt häftigt det vore (väldigt cheesy men väldigt sant). Jag kan nog inte riktigt säga mer än så, förutom: heerrrreeeguuuud!!!! Ursäkta för flummig motivering men jag tror seriöst att jag måste stoppa huvudet i en kudde och skrika. Vilken alldeles alldeles underbar tävling! Håller tummarna, pekfingrarna, öronen, näsan och nyckelbenen för att vinna :) Stora kramar till min favoritbloggare!

Reply
Claudia Tezel

Jag tycker att jag borde vinna för att det har alltid varit en dröm för mig att få gå på en modemässa och få träffa modeintresserade människor som mig från hela världen. Jag kanske till och med kommer i kontakt med någon som kan hjälpa mig att starta upp mitt egna märke. Min dröm är att få bli en av världens största unga designers. Jag skulle vara evigt tacksam om jag vann denna tävling. Jag är en sådan som inte ger upp förrän jag har nått mitt mål. Så om jag vinner något av prisen i denna tävling kan det hjälpa mig att komma i kontakt med stora mäktiga människor inom modebranschen. Det kan hjälpa mig att komma ett STORT steg närmare mitt mål! Jag har brunnit för mode så länge jag kan minnas och jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag skulle bli om jag vann denna roliga tävling som kan få min dröm att gå i uppfyllelse. Din blogg är sjukt bra Kenza och du är en grym förebild för unga tjejer! :)

Reply
essla

jag skulle jätte gärna vinna eftersom drömmen är ju att gå på mode visningar och har alltid tyck det verkar så spännande och älskar verkligen kläder och mode. och vill vinna biljeter så att jag kan ta med min mamma och hennes vän och några av mina egna vänner pengarna finns liksom inte när man går i skolan.

Reply
angelika

Hej, kenza! Nu är det såhär att mina föräldrar håller på att separera och detta är bland det jobbigaste jag har varit med om fast jag är 16 år gammal. Så det hade varit jätte skönt att komma ifrån allt bråk och alla flyttlådor och tänka på något annat under ett par dagar med mina bästa vänner. Och bara att åka upp till Stockholm hade fått vara en upplevelse (har aldrig varit där). Jag hade varit evigt tacksam om jag och mina vänner hade fått åka upp till Stockholm och lyssna på shm! Ha det bra , kram Angelika.

Reply
rebecka

Jag tycker att jag borde vinna för att mode är det jag lever för. Näsan i Elle, Vogue, Marie Claire och W är en dagsvana för mig och jag älskar modevärlden.
Jag har alltid drömt om att få uppleva en riktig modevisning och jag drömmer om att en dag få uppleva en riktig New York fashionweek och därför är det här det perfekta.
Franska modehus är de bästa och nordiska är där jag kommer ifrån, den bästa kombinationen verkligen och det här är min dröm. Jag lever för fashion och den här tävlingen skulle verkligen vara en dream come true, bokstavligt talat.
Det här är en once in a lifetime chans för mig att kanske se en riktig modevisning och för mig, som verkligen älskar det, skulle det betyda så sjukt mycket

Reply
Natalie

Jag älskar verkligen mode och har alltid viljat varit på en modevisning! Det skulle verkligen vara en av mina största dröm om jag skulle få gå på attitude-Sthlm! Och om jag skulle få träffa dig där skulle vara sjukt!! Du en en av mina största insperationer och jag älskar verkligen din kläd stil! :) tack på förhand!

Reply
Oda

Hei Kenza!
Jeg elsker å kle meg i nytenkende outfits som ikke alle andre går i, og har alltid hatt lyst til å se en ordentlig motevisnng med de nyeste trendene. Jeg bor i en liten by hvor man blir sett rart på om man skiller seg ut, så det hadde hvert så kult å kunne overraske venninnene mine med billetter til attitude-sthlm for et skikkelig motekick!

Reply
Maja Svensson

Modeintresserad tjej som jag är så skulle det nog vara som en dröm att få gå i upplevelse att vara omringad av så mycket underbart folk och kanske även får chansen att få lite kontakter inom branschen då det blir lättare att sedan bli egen designer vilket absolut är min dröm. Mode är och har alltid varit en stor del i mitt liv då jag gärna kombinerar lite annorlunda och försöker tänka utanför ramarna och skulle vara så kul att få berätta det för andra som kanske kunde hjälpa mig och som man kan dela det med lite mer professionellt, är inte särskilt gammal än men med kontakter därifrån kanske jag kan komma in på ett bra designer gymnasium eftersom jag snart ska börja på det och så. Som sagt, en dröm i upplevelse och en chans som kan påverka hela min framtid så det är klart jag är med och försöker vinna iallafall och så hoppas jag såklart på det bästa. Puss!❤

Reply
Sama

Hej! Varför jag vill vinna dessa biljetter eftersom det vore en jätte bra möjlighet för mig och mina nya vänner att få bättre kontakt. Tidigare har jag inte varit på många spännande ställen om man inte räknar med bio som en av de. Tack så mycket för att jag får chansen till att vara med, kram Sama.

Reply
viktoria

Hej Kenza! Anledningen till att jag vill vinna just detta är att jag skulle vilja göra något kul för mina kompisar som har haft det lite jobbigt med familj och personliga grejer.. dessutom vore det en väldigt bra tajming och ge en biljett som födelsedagspresent till en av dem :)
Skulle vara sjuktkul och få en weekend i Sthlm med mina tjejer och bara ha det så där extra mysigt och bra, dessutom få kolla på massa fina nya kollektioner och inspireras av allt fint!
cross my fingers!

Viktoria Jardelid, [email protected]

Reply
Mikaela

Jag har drömt sedan jag var fem år om inte yngre att få gå på en riktig modevisning, jag har tjatat och tjatat på mina föräldrar men det blir aldrig av.
Och nu är det så att jag skall börja på gymnasiet, och mer än allt vill jag gå en designlinje. Men jag har aldrig jobbat inom yrket eller varit på modevisningar, hur skall jag då veta om yrket jag brinner för passar mig? därför skulle det vara perfekt att få komma och ta lära av det jag vill bli på denna modevisning.
Modevisningen skulle kunna ge mig kontakter ut i modevärlden, så att jag kanske till och med kan få bli det jag drömt om i alla dessa år? Hade jag vunnit dessa biljetter hade du kunnat förändra mitt liv.
Jag läser din blogg varje dag för att ta vara på det lilla mode jag kan få se, och du är en stor förebild inom modet.
Massor av kramar Mikaela!

Reply
Julia Beck

Hej Kenza! :)
Varför jag skulle vilja vinna den här tävlingen går inte att beskriva. Jag älskar mode, och drömmer om att själv stå där en vacker dag. Vilket jag ska fightas om och lyckas med! Det skulle vara en så stor upplevelse och framförallt en bra erfarenhet för framtiden. Varenda ögonblick skulle jag njuta av. Mina allra bästa vänner, eller mamma skulle få följa med mig. De bästa vännerna bara för att vi har så sjukt kul ihop och för att de liksom jag älskar mode. Min mamma för att hon likaså intresserar sig för mode, men kanske allra mest för att vi skulle få spendera tid tillsammans som en mor-dotter-relation. Vilket det blivit lite snålt av nu på sista tiden då jag ägnat mig åt väldigt mycket plugg. Somsagt skulle jag bli sjukt glad av att vinna dessa biljetter och jag behöver nog en liten paus ifrån mitt pluggande :) Tack.
Julia Beck

Reply
Maja

hej,
Det skulle vara så sjukt kul att gå på en modevisning. har aldrig varit på en men min största önskan är att få gå på en och kolla. Jag älskar mode, verkligen ÄLSKAR. har minst 20 stycken mode sidor i min mobil som jag kollar varje dag!(din blogg är en av dom)Men jag bor i en liten stad där mycket folk inte bry sig vad dom har på sig och såhär. Så det här med att gå på modevisning skulle vara så sjukt coolt. Och en upplevelse för livet. Skulle jätte gärna vilja åka ner till stockholm på en liten weekend och bara ha det mysigt med mina vänner som jag aldrig kommer glömma!

Kram Maja

Reply
Fia

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag som många andra är väldigt intresserad av mode, jag följer mycket modevisningar på internet och TV och jag har alltid tyckt att det skulle vara underbart att uppleva live och denna modemässa känns mäktig, speciellt som första gång!
Jag bor dessutom i Dalarna och är alltså inte i Stockholm så ofta så det skulle vara häftigt att få åka dit de här två dagarna med en fin vän. Det stora pluset i kanten är att vi dessutom har chansen att få träffa dig! Tack för denna chans, Kramar!!

Har gillat ATTITUDE-STHLM på facebook!
Mail: [email protected]

Reply
Madeleine

Hej Kenza!
Först och främst vill jag bara säga att jag älskar verkligen din blogg, du ger insparation om kläder och hur man kan matcha olika kläder och det! Så ett super plus till dig.
Varför jag skulle vilja vinna dessa biljetter är för att jag älskar kläder och mode, och det skulle vara super coolt att ta med mig mina underbara vänner på en sådan sak som denna! Vi träffas inte så ofta, för jag har flyttat, så skulle verkligen göra allt för att tillbringa några dagar med dom!
Du får ha det jätte bra! Kram Madeleine

Reply
Linn

Gaaah! Hur fränt hade det inte varit att vara där?!
Hade varit så galet roligt att ta med mina fina vänner till Stockholm och gå på ATTITUDE! Bara känslan av att vara där och ta del av all denna magiska inspirationskälla skulle innebära LYCKA!

Reply
Amanda

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter eftersom kläder och mode alltid har varit en väldigt stor del av mitt liv. Men eftersom jag bor i ett litet samhälle högt upp i Norrbotten så har jag aldrig fått vara med om något så stort som detta, eller ens en modevisning. Därför skulle det vara otroligt kul att få komma på Attitude Stockholm!

Håller tummarna!

Kram!

Reply
Bodil

Skulle vara en DRÖM att få chansen att mingla runt med Sverige modeelite, har precis börjat sätta foten i modebranschen som modell och det här är en perfekt opportunity att skapa riktigt värdefulla kontakter till framtiden. Har precis blivit sparkade på ett rättså brutalt sätt av en vidrig arbetsgivare. (nu vill jag inte skapa en dålig bild av mig själv, blev sparkade av fel anledningar) Men det var då jag insåg att mode är det jag skulle hållt på med redan från början. Men det krävs den hårda vägen för att inse vad man älskar att göra. Att få en biljett till mässan skulle vara obeskrivligt och det menar jag verkligen. Kom direkt från hjärtat. Puss och kram till dig finaste Kenza, du lyser upp varje dag för mig. <3

Reply
Fanny

Jag är galen i mode och älskar olika crazy stilar! Med kläder visar jag vem jag är. Det skulle vara superkul att få åka till Stockholm och hänga med mina bästa vänner och få vara med på ATTITUDE Stockholm. Jag vill själv bli designer och håller redan på med skisser, syr och gör om!

[email protected]

Reply
Ida

Jag skulle verkligen behöva en flykt från mitt liv här. Har vantrivts ett bra tag nu. Allt står stilla. Jag har en plan, men det kommer dröja några månader tills dess. Aja, we all have bad days, och jag är optimist så jag har också bra. Det skulle helt enkelt vara väldigt kul bara!
Och det skulle vara riktigt kul att vara på plats när… det smäller… Om jag antar rätt nu. Let’s just say… Izabell är en av mina bästa vänner. Eller alla mina vänner är bra vänner för jag har inte så många vänner :)

Har gillat deras sida!

Reply
Ellinor

Jag har aldrig varit på något som detta och skulle vilja få en inblick i modebranchen. Jag har alltid viljat gå på modevisningar och träffa designers och inspirerande människor så detta skulle vara en dröm som går i uppfyllelse. Jag hoppas på tur! Kramar från Ellinor.

Reply
Helena

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara som en “dream come true” för mig. Det är svårt att beskriva hur mycket jag skulle vilja ta del av denna mässa.
Som “vanlig dödlig” kan jag tyvärr inte närvara vid andra hypade modeveckor men nu har jag ändå en liten chans. Jag älskar mode och hoppas på en framtid i den branschen, jag ska i alla fall kämpa så gott det går för att få min dröm uppfylld!
Det är rätt så tuff ,men om jag fick ta del av mässan så skulle jag möjligtvis kunna få en chans att ta del av den. Mode för mig är en konst, ett sätt att kunna uttrycka sig (och sitt humör på). Det handlar om att kunna anamma trender och göra de personliga i det s.k. vardagsmodet.
Att kunna få närvara på Attitude Stockholm skulle vara väldigt stort för mig.
Det skulle vara två dagar fyllda av det jag älskar mest och det jag vill syssla med i resten av mitt liv! Underbart är vad det skulle vara. Att få byta ut sin mindre roliga och gråa vardag mot något så spännande och roligt skulle betyda otroligt mycket!
Kram Helena!

Reply
Emilia Romero

Hej jag skulle sååå himla gärna vilja vinna biljetter till Attitude sthlm för att jag är besat utav ALLT som har med mode att göra. Även fast jag bara är 14 år gammal så har jag redan börjat att “samla” på kläder så att jag som vuxen kan ha en komplet garderob, Mode är en del utav min livsstil! Det är så himla roligt att mixa färger, former och mönster och få fram en personlig stil. Jag är ständigt inne på olika hemsidor och läser olika tidningar för att få ännu mer insperation till olika outfits och hålla koll på vad som händer i modevärlden.
För att vara 14 år gammal så har jag en väldigt “mogen” stil och jag är inte rädd för att sticka ut.
Det hade varit en ära att få vinna biljetterna och att få gå på olika modevisningar och träffa fantastiska designers.
//Emilia

Reply
Ragda

Jag vill dra med mig ett gäng tjejkompisar, umgås med häftiga människor och andas in modet i luften. Inspireras där och även ta steget att faktiskt göra något storslaget!
Tack för chansen Kenza :)

[email protected]

Reply
Manuella

Jag verkligen älskar mode! Fashion is My world, därför borde jag en framtida modedesigner vinna :D kramarrrrr

Reply
Ebba

Hej, kenza.
Jag ska inte börja smöra om att jag älskar din blogg osv..(haha kanskejag gjorde nu..) men.. jag bor i en helt vanlig familj med tre barn. jag är den äldsta och mina småsyskon får all upmärksamhet jag har alltid viljat åka till stockholm och komma i fårn hemma och ta med mina kompisar till stockholm och ha det superroligt med att gå på ATTITUDE-STHLM i två dagar.
massor av kramar från Ebba

Reply
Chila amin

Hej kenza! <3

Jag har varit mode intresserad sedan flera år tillbaka! På fritiden syr jag egna kläder, gör egna smycken och modella. Mode är en stor del utav mitt liv, jag älskar att klä upp mig och läsa en massa mode tidningar. Min högsta dröm är att få gå på modevisning, det skulle verkligen betyda guld om jag vann!!

Kram Chila 13 år

Reply
Lovisa Schennig

Jag är en tjej på 16 vintrar som kommer från östgötarnas stad, nämligen Linköping. Jag älskar kläder och framförallt fotografi. Att fota är en stor del av mitt liv och min uppväxt. Så min dröm skulle vara att gå på en modevisning och fotografera. Eftersom att jag brinner extremt mycket för just fotografi och mode så tycker jag att denna modevisning är en bra början på min framtid inom modefotograf eller varför inte bara en extremt roligt upplevelse för livet? Nu är det bara att hoppas att jag får hålla på med det jag älskar, fotografi av alla slag. Nu ska jag hålla tummarna och hoppas! Kram från ett fotofreak

Reply
nora

När jag var 16 år fick jag tag på ett par Seven-jeans för en tusenlapp på en rea. Jag var överlycklig! Alla som äger ett par vet att de är mycket speciella och de konkurerrar allt som oftast ut de andra byxorna i garderoben. Så var också fallet för mig vilket tyvärr förde med sig en del slitage. Jag kunde bära allt med dem där jeansen och hade outfits tankar till dagen efter alltid innan jag går och lägger mig men nu är dem tyvärr helt slitna och har tappat lusten att klä mig så fint varje dag ( jobbar och går i skolan). alla runt omkring mig säger att jag klär mig hur fult som helst och stöter bort mig eftersom jag inte passar in så jag hade gärna velat ha några råd om hur man kan klär sig enkelt och elegant samtidigt från expertna . STORT HJÄLP HADE DET VARIT!

taaack!

Reply
L

Hej! :)
Jag skulle bli så sjukt lycklig om jag skulle vinna dessa biljetter. Min mamma har ett stort modeintresse och driver en egen butik där hon säljer tyger till kläder. Hon jobbar väldigt mycket för att butiken ska gå ihop, och har i princip ingen ledig fridtid till sig själv och jag vet att hon skulle bli så otroligt lycklig för att få gå på den här mässan för att finna ny inspiration. Att få ge min mamma en helg av inspiration skulle betyda så mycket för både henne och mig. Jag hoppas på tur! Kram

Reply
stella

Jag vill vinna för att jag älskar mode och skulle gärna vilja ha ett jobb inom den branchen när jag blir vuxen. Jag har aldrig varit på något liknande. Dessutom är det i lagom tid till min och min kompis födelsedag som förrästen är lika intreserad. Det vore en sjukt cool upplevelse.

KRAM

Reply
Emelie Nilsson

Hej Kenza!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetter till ATTITUDE-STHLM, för att ge i present till en av de mest betydelsefulla personen i mitt liv, nämligen min bästa vän. Hon studerar modedesign och jag vet hur mycket hon skulle vilja få chansen att åka på något sådant. Jag vill ge henne chansen att få inspiration till att designa sina egna kläder och förhoppningsvis på en karriär inom mode branschen!
KRAM!

Reply
Rebecca Nilsson

Hej!

En av mina största drömmar är att få gå på en sådan mässa och kolla på en makalös modevisning. Kan bara tänka mig hur glad, otroligt och osant det vore om jag vann. Jag skulle ta med mina väner som är mode intresserad och även min syster och mor. Skapa en utfit är något av det roligaste och finaste jag vet . Blir oftast ett köp varje gång jag är i stan. Vilket är ofta. Fast för att gå en teknisk utbildning så har jag fortfarande fingret för design :D

Reply
Signe Unéus

Denna möjlighet för att besöka Attitude i Stockholm skulle vara oerhört tacksamt! Mitt namn är Signe och är intresserade av mode, min utbildning och träning som alla andra tjejer på denna jord är. Skulle vara extremt kul för min egna karriär och komma in i branschen, tror starkt på mig själv att jag skulle kunna bidra med något.
Signe 18 år.

Reply
emelieresander

Hej!
Jag går stylist utbildning i västerås som handlar om mode och skönhet såklart. Vi var där förra året med skolan och skulle verkligen vilja åka tillbaka i år igen, tyvärr vill inte skolan betala det detta år :( Jag lärda mig sjukt mycket när jag var där och vill lära mig ennu mer :)
Kram

Reply
Annie

Hej kenza!
Jag skulle vilja ha biljetterna för att jag är mycket mode intresserad. Jag vill själv bli model och det skulle verkligen vara stort att få vara där, se alla fina kläder, modeller, stora designers och kanske dig. Jag skulle åka ditt med min mamma, för att hon är världens bästa och min förebild! Dessutom skulle jag behöva bli uppmuntrad nu.
Med vänlig hälsning, Annie Eriksson 15 år

Reply
elisabeth olsson

hejhej! Det skulle vara en dröm att vinna eftersom jag älskar mode och många olika stilar! Jag har min egna stil och bryr mig inte särskilt om vad folk tycker, det är därför som du är en stor förebild Kenza!
Och jag känner att jag verkligen kan behöva lite insperation just nu för att liva ut den mörka vintern!
jag hoppas verkligen kan vinna, det skulle betyda massor! Never say never, right??
kram!
ps. Min mailadress är: [email protected]
den finns även där uppe

Reply
Fanny Luther

Åh, jag skulle så hemskt gärna vilja ha ett par biljetter. Jag har vart modeintresserad i snart 3 år, det blir tre år i januari ;)jag finner min inspiration i verkligen allt. Jag har alltid velat gå på modevisningar och att få träffa desigers skulle vara otroligt. Om jag skulle beskriva min stil så skulle jag säga enkel men stilren! Jag är 14 år (blir 15 den 3 januari) och har kvar min dröm om att våga skicka in bilder till en modellagentur. Tyvärr så lär den förbli en dröm då jag bara är knappa 1.70 m lång. Skulle vara helt awesome att iallafall få se modeller på catwalk och annat i verkligheten! Skulle bli hemskt tacksam, kram !

Reply
Felicia Brattberg

Hej! Skulle jättegärna vilja vinna dessa biljetter. Då jag älskar kläder och trend. Mitt mål är att komma in på högskola och läsa butikskommunikation. Jag skulle Älska att få gå på denna mässa. Skulle verkligen ge mig ännu mer boost till att kämpa hårdare för högskolan.

Kram Felicia

Reply
Charlotta

oj jösses. Har aldrig varit bra på att formulera mig! Men jag ska göra mitt bästa. Jag har en så sjukt stor passion för mode! Min allra största dröm är att bli en designer. Det skulle betyda så mycket för mig, så mycket inspiration som man kunde ta till sig! Det skulle verkligen vara så grymt roligt att få uppleva det. Jag kommer inte ofta ut i världen och sitter oftast fast ute på landet.. Det här skulle verkligen vara något jag definitivt skulle se fram emot och minnas väldigt länge efteråt! :) kramar Lottie

Reply
issy

Hej kenza <3
Jag har varit modeintresserad i flera år nu , det är min största dröm att få vinna deta . MODE är en väldig stor del av mitt liv , älskar att klä upp andra eller sminka de .
Hoppas jag vinner
Kram : issy <3

Reply
issy

Hej kenza <3
Jag har varit modeintresserad i flera år tillbaka , det är min största dröm att få vinna deta . MODE är en väldig stor del av mitt liv , älskar att klä upp andra eller
Hoppas jag vinner
Kram : issy <3

Reply
Ebba

Hej! Jag skulle så himla gärna vilja vinna det här, eftersom jag älskar mode. Jag är 14 år och är då omringad av folk som inte alltid vågar ha en egen stil och har fått många kommentarer om mina kläder. Jag har alltid velat vara mig själv och har alltid läst mycket modetidningar eftersom att jag är intresserad av det. Jag kämpade dom första två åren av högstadiet och nu har folk accepterat att vad de än säger så är jag jag och jag tänker inte ändras bara för att de inte tycker att det är snyggt med höga jeans osv.
Kram!

Reply
Hanna Sjölund

Hej Kenza!

Jag är en sjuttonårig årig tjej med en verklig passion för mode! Jag har älskat mode och att designa eget o sy och att göra smycken själv sedan jag var jätteliten!! Jag blev mobbad som liten för att jag var “annorlunda” och klädde mig annorlunda och att jag var sprudlande glad (vilket du nog förstår ändrades efter det..) Men sedan dess har jag byggt upp mitt förtroende och nu är jag en väldigt glad människa igen och det jag förlitade mig på var just mode och att sjunga o uttrycka mina känslor genom det! Jag skulle verkligen bli väldigt glad om jag vann och det skulle betyda grymt mycket för mig!! <3

Reply
Astrid

Jag vill gärna vinna för att jag älskar verkligen mode och allt runtomkring det. Men kan inte så mycket om det och ser då ATTITUDE – STHLM som ett ypperligt tillfälle att lära mig mer.
Kram, Astrid

Reply
Louise Baltsen

It would be so nice to take my lovely friend to this event. We both live in Denmark, but very far apart and vi rarely see each other. We both loooooooove fashion – it would be so super cool to win this so that we could get a trip together. Hope you choose me. Kisses

Reply
alida

Hejsan!
Jag har världens bästa vän. Hon är verkligen toppen! Dom dagar HON SJÄLV tycker att hon svarar trist/segt när vi pratar i mobilen, träffas eller messar så hör hon alltid av sig några timmar senare och ber om förlåtelse. Och då har inte jag ens tyckt att hon verkade sur/irriterad. Hon är hur go och mysig som helst och tänker verkligen på alla i sin omgivning.
Till tävlingen då, hon ÄLSKAR mode. Avgudar kanske dock skulle vara ett mer passande ord. Allt som har med trender att göra, både kläder, smycken och skor.
Just denna helgen så ska jag och hon, plus några till kompisar åka till Stockholm för att se Swedish house maffia och har till och med valt att stanna en extra dag. Vi sa att vi säkert kan hitta på något skoj.
Att få överraska henne och förhoppningsvis några fler av mina kompisar med dessa biljetter skulle få vara fantastiskt!
Sen har ju även jag följt din blogg i några år och är förälskad i din stil, så vore skit skoj att få se din kollektion live! :)
Hoppas du har en toppen dag, du förtjänar det! :)
Mail: [email protected]

Reply
Sophia Håkansson

Hej! jag heter Sophia är en fashionista från Malmö. Jag är modell och lever för mode och detta hade varit en stor dröm för mig för jag är rätt ny! att få ta med mig vänner till något som jag brinner för hade varit så himla roligt! Har varit mode intresserad sedan födelsen nästan. Har hört mycket om detta sen innan och nu kanske jag har en chans. Skulle verkligen, verkligen, verkligen vilja vinna detta!

kram fina ni!

Reply
Jeanette

Om du baraviaste hur många människor du inspirerar, lyser upp deras dagar och ger dem oumbärliga tips på många plan. Anledningen till att jag fastnat för din blogg, är inte bara din skönhet och modekänsla, det är också av den största anledningen, hur stark och driven du är som kvinna!
Du ger iallafall mig stor kraft att orka se mig i spegeln, stor kraft till att förstå att jag är jag…..
Varje dag är en kamp mot självkänslan, men tips från dig kan göra en vardag mer värd att vakna till!
Anledningen till att jag skulle vilja vinna, är att det skulle ge mig en inblick i något så otroligt stort, som jag aldrig riktigt hunnit med, mode!

Kram

Reply
Sara

Hej! Är ett litet fan av dig och kollar på dina inlägg nästan varje dag. Jag är 14 år och tycker att det skulle vara kul att se en modevisning. Kanske det är franska modeller och jag har hört att de är jätte smalla och på något sätt skulle det vara roligt att se dem, eller vilka modeller med kläder som helst. :)

Reply
ardijana

Hejjjjsan =)

för det första älskar din nya jacka ;)
jag vill så gärna komma iväg till sthlm för första gången
tänkte att detta skulle kunna vara värt att åka för, sen så älskar jag kläder love love love

m.v.h

ardijana

Reply
Lovisa

hej kenza!
Jag är en tjej på femton år. När jag var typ tio år visste jag att jag ville bli kläddesigner, tycker verkligen om att sy och hitta på nya grejer. Och nu till våren ska vi välja till gymnasiet. Jag VILL verkligen gå typ textil och design, men det finns ju ingenstans i skaraborg, det som fanns lades ner förra året och jag vet verkligen inte vad jag ska göra, skulle vara så otroligt kul att åka till stockholm och träffa människorna från den där skolan, dom kanske iallafall skulle kunna ge mig några tips, haha kan dock ingen franska!
ja, det var mitt,vill förövrigt tacka för en bra blogg!
kram

Reply
Henny

Hejsan :)
Jag är en tjej 14 vårar och är väldigt mode intresserad, jag har ALLTID varit intresserad av kläder, hår, smink, helt enkelt allt som har med mode och göra!
Från början när mitt mode intresse började så ville jag inget annat än designa kläder (jag var ungefär 6-8år), min besatthet började växa men jag insåg att sy var inte riktigt min grej… Så jag tänkte varför inte vara ”på andra sidan” och bli modell istället (jag var ungefär 8-12)
Efter att ha tagit typ 100.000.000 bilder såg jag att jag inte riktigt var fotogenisk, så jag släppte den drömmen och tänkte ”Om jag inte är bra på att sy och jag blir inte heller så värst bra på bilder. Så är stylist det PERFEKTA jobbet/hobbyn för mig.
Så nu i dom 2 senaste åren har jag helt enkelt levt i dom senaste trenderna och även utvecklat min egna personliga stil som jag hoppas andra blir inspirerade av på samma sätt som jag blir inspirerad av andras!

Jag skulle otroligt gärna vilja vinna den här tävlingen för att jag vill så gärna bli inflytningsrik i modeindustrin och Attitude-Sthlm skulle vara det absolut bästa stället att skaffa kontakter på!!

Tack&Kram Henny :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*