• header

Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 2012, 24-25 november!

Jag är lite segstartad idag så jag börjar dagen med en tävling. Jag själv kommer självklart befinna mig på Attitude (och det kommer bli jäkligt spännande…är lite nervös för där smäller det! kommer berätta mer sen om vad jag ska göra där..) så jag hoppas vi ses där. :)

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan:

  1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook.
  2. Kommentera DETTA inlägg där du skriver en kort motivering om varför just du ska vinna
  3. Skriv även med din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
  4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

 

1:a pris- 6 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

2:a pris- 4 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

3:e pris- 2 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

Lycka till!


724 Comments

ellen

Hej!
Brukar aldrig kommentera bloggar, men läser din blogg varje dag och blir alltid inspirerad! Skulle gärna vinna biljetter då jag skulle bjuda med min bästa vän som är väldigt modeintresserad, men aldrig riktigt har tid för sitt intresse då hon jobbar hela tiden! Hon är helt underbar och hon skulle bli så himla glad!

Reply
mollieee

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att jag älskar mode! Att ha på sig kläder som är inne och som får folk att säga “shit, kolla kläderna” eller något dylikt, är något jag älskar! Jag skulle ta med mig syster för att vi umgås inte lika mycket nu som vi gjorde förr och även hon är riktigt insatt i mode. Det skulle alltså då vara sjukt spännande att få åka till ATTITUDE-STHLM! Skulle vara en otrolig upplevelse. Sen har jag även en massa vänner som är modeinspirerad och skulle jätte gärna vilja överraska dom med en sån här stor och otrolig mässa!
Kramar!

Reply
Sofia

Jag skulle vilja vinna för det före fucking AWESOME att få gå på något sådant. Så enkelt är det! Att jag älskar mode behöver jag väl inte skriva för det är väl förståeligt om man vill gå på en sådan här mässa. KRAM

Reply
Tilde Skoglund

Hej, när jag läste det här inlägget kunde jag inte sluta le! Jag har älskat mode sedan jag var liten. Så skulle vara helt underbart. + att jag har haft det väldigt jobbigt här hemma med familjen, har blivit ganska bortglömd eftersom min bror började röka gräs. Så mina föräldrar glömmer bort mig. Så skulle vara riktigt skönt att få åka iväg med sina vänner och gå och kolla på något man verkligen älskar och brinner för!
Och jag har gillat sidan. Stora kramar till dig Kenza! mvh Tilde skoglund

Reply
Johanna

Åh.. mode är ju MY THING!! hade jag vunnit hade jag tagit med mig min bästa, bästa vän.. Hennes pojkvän har precis flyttat till australien och detta hade varit det ultimata sättet att muntra upp henne på, en liten miniresa för bara henne och mig!! Vi vill på en rolig resa med mycket att skåda, på attitude Stockholm får vi båda!!!! KRAM :D (btw har gillat dem på FB också!!:)

Reply
vivi Andersson

var ska jag börja? gud vad jag blev taggad på det här nu!
Jag skulle gärna vilja vinna dessa biljetter för att jag tror att det skulle vara en helt sinnesjuk upplevelse! Jag har alltid liksom drömt av att gå på en fashionweek eller show och känna mig lite speciell.. Låter kanske lite skumt men du skulle göra mig sjukt glad helt enkelt om jag faktiskt fick uppleva Attitude sthlm :) puss & kram

Reply
lina

Enkelt! Jag har precis blivit singel = inget sex vilket är väldigt tråkigt. Men eftersom jag älskar skönhet och mode så till den milda grad låter den här mässan till och med bättre än sex. Skulle njuta av varje minut hehe. Kramar

Lina ([email protected])

Reply
Linda

Hej Kenza!
Det skulle vara grymt kul att åka på mässan!
Jag har stort intresse för mode och trender och skulle verkligen behöva ett avbrott från den gråa höstvardagen för att få lite härlig internationell inspiration!
Hoppas hoppas jag vinner! Skulle verkligen lysa upp min intensiva jobb och plugg-höst!
Hoppas Hoppas!
Många kramar
Linda

Reply
cecilia nicole

Jag skulle vilja vinna därför att jag äter, andas och lever mode. (Jag har dock inte ekonomi för att leva ut mina outfits helt..)
Jag har haft en väldigt grå vardag det senaste året, (pga mycket personliga saker). Allt jag gör just nu är att plugga, plugga och åter plugga upp mina betyg. Dock pluggar jag för att sedan kunna följa min dröm och läsa Fashion Marketing i New York. Jag har aldrig upplevt något som en modevisning, men skall tillsammans med min bästa vän styra upp en som projektarbete här i Göteborg till våren, där pengarna skall gå till barncancerfonden. Det hade varit otroligt att få gå på en riktig modevisning och hämta inspiration till vårt projektarbete. Och att även få chans att få in en fot i den branschen jag vill jobba inom i hela mitt liv. Det skulle också liva upp min vardag och då skulle jag hittat inspirationen att fortsätta mina studier på bästa sätt för att följa min dröm! Tack för chansen :)

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Just nu läser jag Entreprenörskap på högskolan i Skövde. Jag håller på att starta ett eget företag inom mode. Jag kommer rikta in mig på styling. Styling är något som jag verkligen älskar och jag vill verkligen jobba med detta i framtiden. Att få möjligheten att vinna biljetter till ATTITUDE mässan hade betytt så himla mycket för mig. Att få träffa designers och andra personer inom modebranschen som jag kanske får jobba med i framtiden hade varit underbart. Det blir en upplevelse som jag aldrig kommer glömma.

Kram Johanna

Reply
Lisa Nyberg

Hej! Jag pluggar media men har alltid velat rikta in mig på mode men det är så extremt svårt! Så jag skulle vilja gå på Attitude för att kunna träffa alla dessa fantastiska människor man beundrar och bara gå runt och gotta sig i allt ögongodis ;) Puss och kram skumbanan från Lisa! :D

Reply
Elin

hej ! jag är så sjukt mode intresserad och skulle vara en grym upplevelse och va med om ! mode är en så kul och finns så mycket man kan göra utav det. kraam

Reply
Elaine

Jag skulle mer än gärna vinna då det såklart skulle vara himla kul att få gå på något sånt där. Högst spännande! Men sen så läser jag även sista året design och att få ta med några eller en vän dit och se design på så nära håll skulle vara både lärande och kul. Dessutom drömmer jag om att studera i Paris och en dröm är ju att studera just kläddesign där så det med att den äldsta franska modeskolan från Paris kommer vara där låter väldigt lockande för mig. Kanske skulle det motivera mig i mina studier ännu mer! :)

Reply
Miranda Douglas

tjenaaa kexet, vad ståru där o smular! Halloj med andra ord. Jag skulle jätte jätte gärna vilja vinna de här biljetterna inte bara för mig men mest för min syster. Jag vet att hon alltid har och är så sjukt intresserad av mode och speciellt krämer massa smink o kläder och skisser o aa allt de där. Sen jag var 12 år så har jag varit hennes så kallade docka då hon sminkat mig massa olika sätt klätt upp mig valt alla mina fest kläder min bal klänning o sminkning o uppsättning är det alltid hon som gör. När jag behöver råd inom mode eller vilken kräm eller smink elr hudprodukt som är bäst så springer jag till henne. Jag har sett henne växa upp med mode och hennes utvecklingen men hon har verkligen inte självförtroendet inom det och aldrig vågat satsa. Så det skulle betydda hela världen om jag vann de här biljetterna. Jag lovar att det inte är någon på hittad historia bara för att vina tävlingen, det är sant. Tack för att de ger oss chansen för att kunna vina såna biljetter för de som verkligen inte kan få chansen tack så jävligt mycket. Men jag håller tummarna och väntar på ett mail från dig. Ha en fortsätt bra dag! Pusspuss :)

Reply
Mika Nilsson

Hej!
Gud vilken grym tävling måste jag bara säga först och främst, tack för chansen! Jag tycker att jag borde vinna tävlingen för att att jobba inom mode är en väldigt stor men avlägsen dröm för mig som vore så kul att påbörja på något vis, och jag tror verkligen att få gå på ATTITUDE vore en såå bra början! När jag går ut gymnasiet så mode och design något jag verkligen skulle kunna tänka mig att lägga hjärta och själ i men som sagt behövs det en liten push för att komma igång och kämpa. Det här vore en sån fantastisk möjlighet och jag skulle verkligen bli evigt tacksam!
Ha det så bra, puss och kram!

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Jag heter Johanna och just nu läser jag Entreprenörskap på högskolan i Skövde. Jag håller på att skapa ett företag inom mode. Jag har valt att rikta in mig på styling. Styling är något som jag verkligen älskar och att få jobba med olika designers kollektioner är ju helt underbart. Att få chansen att vinna biljetter till ATTITUDE mässan hade gjort mig så himla glad. Att få träffa designers och andra modeprofiler inom modebranschen som jag kanske kan få jobba med i framtiden hade betytt så himla mycket för mig. Jag vet att det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma.

Kram Johanna

Reply
Rebecca

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥:-[Hej! Jag hoppas att du ser detta bland alla hundra kommenarer! Att få gå på en modevisning skulle vara “A dream come true”. Redan som liten var jag en mini-fashionista som älskade allt som hade med mode att göra! Intresset brinner fortfarande jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann! Att få gå på ATTITUDE-STHLM, nordens största modemässa, med mina kompisar skulle vara en grym upplevelse! Tackohej! ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Reply
Amina Avdicevic

Hej!
Amina här på 15 vintrar. Jag har länge velat och planerar att sätta igång en karriär som en designer men har verkligen brist på erfarenhet. Detta eventet skulle verkligen ge mig mycket utav de förberedelserna jag behöver för att nästa steg!
Det skulle också vara en kul grej att vara med om eftersom kläder och mode är en viktig del utav mitt liv!
Tack för er tid!
Puss och kram❤

Reply
Amanda

Har alltid varit mode intresserad , älskar alla program på tv som har med mode att göra har tex sett alla säsonger av top model på tv. Skulle vara så himla rolig att få ta med kompisar och få en sådan upplevelse. Det är något unikt som inte händer så ofta i ens liv. Skulle vara riktigt tacksam om jag vann biljetterna. Kram Amanda

Reply
Moa

Hej Kenza!
Vill börja med att tacka för att du låter mig, och alla andra som ser upp till dig, läsa en så bra blogg som din.
Jag skulle bli hur lycklig som helst om jag vann biljetter till ATTITUD-STHLM. Jag har själv nyligen börjat blogga pga av att jag gått igenom n extremt jobbig period av utmatningsdepression, missade hela andra året på gymnasiet men nu är jag på väg tillbaka igen och vill visa framförallt alla tjejer där ute vad som händer om man inte tar hand om sig själv. I och med mitt bloggande har också mitt intresse för mode och skönhet växt ganska ordentligt. Jag har redan kikat på att köpa biljetter till mässan men priset har gjort att jag inte kunnat boka några. Tänker alltid att jag ska åka iväg (bor i lilla Mariestad) när det dyker upp events liknande denna, men jag är så fruktansvärt dålig på att unna mig något att jag aldrig kommer iväg. Blir jag vinnare till en biljett behöver jag inte fundera på om jag är värd den eller inte! massa kramar från Moa!

Reply
Rebecca

För att
hela mitt liv så har jag blivit mobbad för att jag har alltid vart 2-3 storlekar större än alla andra, och nu i 7:an så har jag äntligen klätt mig lite snyggare så att ja får mer självförtroende än med det jag hade på mig. Jag skulle vilja vinna detta så att jag skulle kunna få mer insperation för min garderob så att jag får mer självförtroende.Det hade betytt guld för mig
Kram Becca <3

Reply
Olivia

Hej Kenza!!
Jag skulle så himla gärna vilja gå på Attitude-Sthlm! Jag älskar mode och design så sjukt mycket, jag kan inte riktigt förklara det men det gör mig så glad och ja det är helt enkelt något jag brinner för. Jag drömmer om att någon dag få jobba som modejournalist eller stylist och därför skulle det vara så inspirerande att få träffa alla i modeeliten som jag verkligen ser upp till. Att vinna de här biljetterna skulle bli en upplevelse för livet och det skulle betyda väldigt, väldigt, väldigt mycket!

Kram Olivia

Reply
evelina

Mina bästisar är de finaste jag har, de ställer alltid upp för mig när jag behöver dom, men ibland känns det som jag ibland glömmer att visa för dem hur mycket dem betyder för mig. Om jag skulle vinnna skulle jag ta med dem på detta eftersom de är helt galna i allt som har med mode och skönhet att göra :)
kram!

Reply
Gulestan Mohammadi

Hej Kenza! Mitt namn är Gulestan Mohammadi. Jag är en tjej på 22år som bor med mina mode drömmar här i den lilla staden Karlstad. Från att jag var väldigt ung har passionen för mode bara blivit större och större. Min dröm är att en riktigt vacker dag få uppleva ett liv med en eller fler modebutiker med mina egna designade plagg och klänningar i. Jag har länge sytt och skapat vackra kreationer till brud och bal osv. Har ingen blogg som man kan besöka, det håller på att byggas. Däremot har jag en sida för mina kläder på facebook med namnet : ELUG SEASON (kläder)
Skulle vara evigt tacksam om du kikade på sidan och kanske förstod min designdröm . Jag vill kunna utvecklas och lära mig. Alltid har jag velat gå på modevisningar och event. Att få chansen har varit en annan visa. Hoppas att jag får chansen till en oförglömlig upplevelse!!

Mvh En riktigt modeälskare!

Reply
Josefine

Mode är en del av den jag är och jag beundras alltid av olika stilar och trender som dyker upp. Att få närvara på en sådan här mässa skulle betyda allt, jag skulle bli så otroligt tacksam och underbart glad.
Har alltid älskat kläder och speciellt mode, skulle vara kul att bekanta sig lite med några skandinaviska designers och få se ur de tolkar mode.
Stora kramar <3

Reply
Foung

Tjena goding!

Utan att försöka låta way too cheesy, jag och min tvillingsyster är väldigt intresserade, alltså VÄLDIGT av mode! Vi pluggade kläder och mode i gymnasiet och siktar nu på att starta ett desginföretag ihop!
Vi har alltid ställt upp på små lokala modeevents här på hemmaplan i Örebro men i våras kom vi med The Big Blockbustern: Örebros Modevecka, vilket var asballt! :D I vår är vi uttagna igen (JAAAAAA) för modeveckan och det känns som om vi vill step our game up ;) så därför skulle ATTITUDE-STHLM mässan vara perfekt inspiration till vår kommande kollektion och för att köra 2 flugor i en smäll så fyller vi år den 27:e november, skulle vara mer är underbart att ge världens finaste syster den perfekt (och den mest kostymdesignande hehe) födelsedagspresenten till henne :)

Gå gärna in på min blogg och skrolla längst ner på aprilmånaden så har jag lagt upp ett kort klipp på våran senaste kollektion!

Kramar i massvis från mig! // Foung

Reply
tintin

Jag är jätte intresserad av mode och jag anser mig själv att vara en pionär inom mode. Jag vill både veta och ha det nyaste inom modet.

Jag driver egen mode tumblr, blog och så syr jag mina egna kläder. Jag sydde min avslutningsklänning i 9an. Jag vill fortsätta med mode vid högre studier.

Min högsta dröm är att få jobba med mode och att få gå på en modevecka, och att få gå på detta skulle vara en sådan grymt bra start på vägen dit!

Reply
Dama

Jag är 12 år och är väldigt mode intresserad jag har funderat på att gå en design kurs i Parsons skola i Frankrike när jag fyller 15. Och det skulle vara super kul att träffa franska designers och nordiska så man kan få inspiration från dom.

Om jag vann första priset skulle jag absolut ta mina 5 bästa vänner med mig! Jag har alltid velat gå på en stor modevisning med kändisar och ta massor med foton och visa att man har varit där och att man inspireras av det senaste!

Vilken tjej vill inte vara med på en av de coolaste mässorna?

Hejdå från mig! :)

Reply
Julia Rynell

Hallå! När jag såg detta inlägg med tävlingen om att vinna biljetter till attitude sthlm ville jag verkligen försöka att uppfylla en av mina drömmar. Detta skulle vara ett perfekt sätt att förgylla min annars tråkiga höst. Mitt intresse för mode, färg och form, skapande har i stort sett alltid funnits där, ända sedan jag var ett litet barn och stod framför spegeln i flera timmar och komponerade olika outfits. Jag minns att min mormor inte gillade detta, hon ifråga satte min mamma varför hon lät ett litet barn få bestämma vad hon skulle ha på sig, men jag gillade ju detta, jag hade ett starkt intresse så därför lät min mamma mig göra det jag tyckte om. Jag har aldrig fått chansen att vara med på något slags event som har med mode att göra, därför skulle det vara en helt fantastisk upplevelse!
Lycka till allihopa :)

Reply
Emma

Hej Kenza!!!
Jag har alltid velat gå på en stor modemässa och det vore superkul att få gå på ATTITUDE STHLM! Mode har alltid varit mitt stora intresse och du har verkligen inspirerat mig från det att jag började läsa din blogg för ca 4 år sedan. Hoppas verkligen på en vinst nu!!!!! Kram på dig!
/Emma

Reply
Josefin Edgren

HEJ!
Jag ska vinna denna tävling för att jag vill veta lite mer om mode och skönhet och vill ha lite tips om sånt för min stil är så tråkig:)<3

Reply
Elin

Varför jag ska vinna är pga att jag är mycket intresserad av mässor, tillställningar och såklart mode. Om jag skulle vinna skulle jag överraska mina närmsta klasskompisar och gå på mässan med dem, alla skulle uppskatta det. Och det BÄSTA med om ja skulle vinna, ALLA vi tjejer skulle ha det så otroligt trevligt, klä upp oss, fotografera MYCKET och såklart TA MED DEN DAGEN SOM ETT MINNE!

Kram Elin 17 år

Reply
Therese

Åhhh Gud vill så gärna! Hade varit så galet kul! Vet att jag aldrig kommer vinna men ändå! Skulle bjuda med bästa tjejgänget och ha det så jäkla bra! Jag går i en klass som har en mode profil och det hade varit så jäkla coolt att gå på den! Åhhh alla skulle bli så avundsjuka och jag vill det så gärna! En dröm som skulle bli sann!!

Reply
fanny

jag går nu sista året på gymnasiet och har slutligen bestämt mig för att jag ska söka vidare till högskola med just MODE som inriktigning. jag har ett sjukt stort intresse av just mode och det är något som jag otroligt länge har haft ett stort intresse i. just nu har jag ganska precis fallit in i min höstdepression och har även andra jobbiga situationer som behöver handskas med,vilket gör att min modeinsperation får lida och därför skulle jag vilja återfinna den med hjälp av ATTITUDE-STHLM!

Reply
Elsa

Hej Kenza!
Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar mode, jag skulle vilja lära mig mer om mode och mode betyder mycket för mig. Dock så har jag aldrig fått gå på något liknande som en modemässa, därför skulle jag se det som en chans att lära mig ännu mer och vem vet, kanske knyta kontakter?
Hoppas att du väljer mig haha ;)

Reply
elin victorsson

Hej!
Först och främst så vill jag tacka dig för att du skriver en sån inspirerande blogg!
Jag hade väldigt gärna velat åka till ATTITUDE för ända sedan jag var liten och satt och matchade kläder till mina barbiedockor så har min dröm varit att få jobba med något inom mode. Mina planer är inte helt klara än och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta steget som designer eller hitta något annat intressant. Därför tror jag att mässan både hade varit en fantastisk upplevelse som jag aldrig kommer glömma men också ge mig en klarare bild om vad exakt jag vill bli.

Reply
Sanna

Hej!!! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla! Jag och ett par tjejkompisar bokade precis hotell till Stockholm den helgen. Komma ifrån vår lilla stad och bara ha en go tjejhelg tänkte vi. Detta hade verkligen blivit pricken över i:et!!!

Min mail är [email protected].

Kram Sanna

Reply
Hanna

Jag ÄLSKAR mode och går i en stylist linje på gymnasiet. Min äldre syster är lika modetokig som mig och går en deisgn linje på gymnasiet.
Jag och min syster har haft våra dispyter, men båda har blivit äldre och jag tycker det är viktigare att man håller ihop då. Då hon har flyttat hem till sin pojkvän ses vi ännu mer sällan än tidigare, vilket är jättetråkigt. Jag vill försöka göra mer saker med min syster och visa henne hur mycket hon verkligen betyder för mig. Därför skulle jag om jag vann välja att ta med min syster, hennes pojkvän, mig själv och några kompisar till mig! Detta skulle vara störtkul.

Reply
Isabella

Hej! Alla motivationer känns såå klyschiga, ” jag har alltid varit intresserad av mode, det är min dröm” osv. Skulle bara tycka det var otroligt roligt att uppleva ett sådant event eller va jag ska kalla det. Få en blick av hur allt i branschen funkar! Jag har inte alltid varit intresserad av mode och skönhet men på senare tid har det fallit för mitt tycke! Därför skulle jag vilja få se det mer på insidan hur det funkar!

Reply
Siri Göransson

Jag skulle så gärna vilja vinna då jag skulle vilja besöka mässan för att få veta mer om designskolan i Paris. Jag älskar skönhet och mode och vet att den skulle passa mig. Som nybliven student så är det inte det lättaste att veta vad man vill göra men när man väl hittat något så skulle det vara jättekul att få veta mer om det. Det skulle vara en spark i rätt riktning då det inte är helt enkelt att komma in där :)

Mvh
Siri Göransson

Reply
emelie

wow, det skulle vara så häftigt!har alltid varit intresserad av mode och av modellyrket så skulle va så kul att få åka på detta!försöker alltid hålla mig uppdaterad om vad som är modernt och tänk att då få gå på en hel mässa i stället för att kolla i tidningar, vilket himmelrike!
[email protected]

Reply
elin victorsson

Hej!
Först och främst så vill jag tacka dig för att du ger oss alla denna chansen och för att du skriver en så inspirerande blogg!
Jag hade väldigt gärna velat åka till ATTITUDE-STHLM för ända sedan jag var liten och satt och matchade kläder till mina barbiedockor så har min dröm varit att få jobba med något inom mode. Jag har sytt lite på egen hand men inte på “riktigt´´eller vad man ska säga. Mina planer för framtiden är int ehelt klara ännu och jag vill gärna finna inspiration till att ta steget upp och bli designer. För det är verkligen en dröm jag haft länge! Drömmen har kanske inte bara växt fram av sig själv sådär, nej jag har faktiskt fått mycket av e från min kära moster. Hon har varit en förebild för mig ända sedan jag var liten då jag avgudade hennes klädstil. Nu har jag hitta något som är mer mig men hon är fortfarande en person jag har att tacka för så otroligt mycket! Att gå på ATTITUDE hade varit som att en del av de steg jag vill ta inom mode industrin och mitt liv och hjälpt mig på vägen om jag väljer att satsa på en karriär som designer.

Ha det bra!
Elin

Reply
ingvild kh

Hvorfor jeg kunne ha tenkt meg å vunnet er det at jeg har lenge ønsket meg å dra på noe slikt. Jeg interesserer meg veldig mye for mote, men har vel aldri hatt sjansen til å utforske moteverden så mye mer enn det jeg ser på tv, i blader, nett og blogger. Hadde jeg vunnet hadde jeg hoppet av glede. Jeg har meldt meg på flere konkurranser på blogger og div. andre nettsider, men aldri vunnet noe som helst. Dette er vel egentlig en konkurranse jeg virkelig håper jeg vinner.

:)

Reply
Ebba

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna. De biljetterna skulle betyda allt för mig! Jag är väldigt modeintresserad och har alltid koll på det senaste men gör min egen tvist på det.
När jag börjar gymnasiet så ska jag gå Estetisk linje “Mode & Design”.
Så detta skulle vara värsta tillfället för mig och min framtida karriär!

[email protected]

Kram Ebba!

Reply
Martine

Hei Kenza!

Jeg har lenge vært interessert i mote og skjønnhet, og elsker å eksperimentere med klær og sminke. Jeg har også stor interesse for fotografi, og skal ta utdannelse innen en eller flere av disse platformene. Jeg har alltid ønsket meg å kunne dra på motevisninger for å få et større innblikk i hvordan verdenen av fashion og fotografi fungerer! Vi har også hatt en tung stund i familien vår den siste tiden og jeg kunne ønske å få muligheten til å glede min mor, søster og bestevenninne med billetter til ATTITUDE-STHLM 2012. Vi trenge alle en glam-opplevelse, samt at jeg ønsker sterkt å kunne få delta på et arrangement som ATTITUDE-STHLM, med tanke på min utdannelse :)

Reply
Olivia Henriksson

Jag är med och tävlar! Förra året hade jag tänkt köpa biljetter till modemässan, men insåg senare att jag tyvärr inte skulle vara hemma då. Därför skulle det vara otroligt kul att vinna biljetter till denna efterlängtade mässa! Kram

Reply
Matilda

Hejhej! Jag heter Matilda och jag har under 3 år varit väldigt intresserad av mode och kläder. Vilket jag antar är motiveringen för alla som vill vinna biljetter. Men jag vet att om jag vann skulle jag njuta av varje sekund och vara hur lycklig som helst. Så jag hoppas och hoppas att jag vinner biljetter till den bästa mässan någonsin.
Puss och kram

Reply
Janina

Varje dag tycker jag det är minst lika spännande att få matcha och fixa med färger, strukturer och material för dagens klädval. Älskar att få insperation från allt jag ser under en dag och den bästa känslan jag vet är att äga något plagg som jag vet att inte många skulle ta på sig. Att ha på mig kläder som står för just mig men som ändå följer de modetrender som finns, är för mig de som gör dagarna till de bättre. För att våga är för mig de viktigaste. Att få gå på ATTITUTE-STHLM och få insperation från människor med riktigt bra smak i stil och trend skulle för mig vara en dröm som jag mer än gärna hoppas på kommer bli verklighet!

Kram Janina

Reply
Agnes Lundell

jag heter agnes och är 13-år och har alltid älskat att skapa kläder och all sorts mode det skulle vara rena drömmen att få gå på det här, jag skulle vilja vara som dig Kenza att ha en blogg som kan mode insperera andra och att folk kan ha en som förebild inom mode branshen och kunna släppa en helt egen kollektion och då är ju en modemässa det absolut bästa att få insperation och mina kompisar har samma intresse som mig och har också dig som en förebild och om jag vann biljetter skulle jag ta med dom, SKULLE BLI SÅÅÅ HIMLA GLAD ÖVER ATT VINNA BILJETTER TILL EN SÅN HÄR STOR SAK :) :)
Kram

Reply
Andrea Björndahl

Jag vill vinna för att jag älskar mode och det gör mina bästa vänner också som jag hade tänkt bjuda med mig! Ända Hej Kenza!

sen jag var liten så har jag alltid varit väldigt petig med just mode! Jag ville alltid se bra ut och ha dom snyggaste kläderna, haha! Jag tycker det är jätte kul och det skulle vara super roligt att vinna! Det skulle bli den perfekta hösten! Jag vill så gärna överaska mina vänner med dom här biljetterna! Vill så gärna se deras miner när jag ger dom till dem!
Kramar från mig!

Reply
Malin

Åh, vilken chans! Jag skulle njuta varenda sekund. Min dröm i framtiden är att starta ett eget klädmärke. Vilken chans att få se hur de riktigt duktiga arbetar och få se en riktig modevisning. Jag hade blivit sååå glad om jag fick göra detta! Jag hade njutit och tagit in vartenda ord och varenda syn! Det är där jag vill hamna i framtiden. [email protected]

Reply
Elin

Detta lät ju väldigt spännande! Om jag skulle vinna skulle jag bjuda med mig min syster och mamma. Min syster bor i Göteborg, och jag och min mamma träffas heller inte så ofta eftersom jag bor i egen lägenhet. Därför skulle det vara extra roligt om vi kunde göra något speciellt tillsammans. Och eftersom alla tre är väldigt intresserade av mode skulle det vara ett perfekt ställe att umgås tillsammans på och inspireras av.

Reply
Elina

Hejsan!
Det skulle vara en otroligt härlig upplevelse i livet, att få ta med sig sina vänner & få avnjuta dessa dagar tillsammans! Att få uppleva någonting som både jag själv & mina vänner älskar. Alltså mode/ fashion i alla dess slag..
Det är helt enkelt en dröm som skulle gå i uppfyllelse. :)

Kram
/ Elina

Reply
julia svensson

Jag vill vinna attitude Sthlm för att jag är väldigt mode intresserad, och har alltid drömt om min första mode mässa. men det finns inte så mycket för mej här i lilla Örnsköldsvik så skulle vilja se mer, mode är mitt liv så det skulle vara en sjuk upplevelse!

Reply
Fanny

Hej Kenza. Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann biljetterna! Jag och min mamma har mailat runt till en massa olika modevisningar och försökt att få biljetter, men aldrig lyckats. Jag ritar själv en del kläder och är sjukt modeintresserad! Varje jul och födelsedag är biljetter till en modevisning det ända som jag önskar mig. Jag har haft ett ganska tufft år och jag skulle verkligen bli superglad och tacksam resten av mitt liv!
Kram Fanny

Reply
Sandra

Hej! Jag skulle vilja åka på detta just för att det är grymt intressant och jag har varit sjuk sedan 2009 och känner att jag behöver något att se fram emot. Jag skulle så gärna vilja ha inspration och lära mig något nytt. Innan jag blev sjuk ville jag bli makeup artist, kom även in på en utbildning, men kunde inte gå på grund av sjukdomen. Kanske kan man träffa en makeup artist/stylist där som har lyckats trots sjukdom?
Mvh Sandra

Reply
Filippa

åhhh, blev helt lyrisk när jag såg denna tävlingen!! Vilken möjlighet! Hade så gärna fått ta del av mässan. Kan tänka mig att det är sjukt inspirerande att vara där och titta.
Mode är en stor del av mitt liv och det hade varit så mäktigt!
Att få komma upp från skåne med några av mina vänner hade varit helt fantastiskt! Waaah.

Reply
antonia

jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar mode, och nej inte som en typisk tonårs tjej som älskar bara kläder. utan jag älskar just MODE, jag läser om dess historia och grundarna bakom dom stora företagen. Det är så intressant! Så det skulle vara en stor upplevse för lilla mig att få se och träffa stora franska och nordiska designer och få se doms verk! skulle också vara väldigt kul att få kunna dela dena upplevelse med mina närmsta vänner :).

Kram, förlåt för att det blev så långt..

Reply
Lisa

Jag heter Lisa, jag är en superintresserad modetjej som bara älskar allt med mode. Har dock väldigt svårt att inveckla mig i vad allt mode är för något då jag bara bor på Öland, en liten ö som verkligen inte vet någonting om mode. Så om jag skulle få åka på en sån här resa skulle jag verkligen få kunna lära mig mer om mode och få många bra färdigheter inom mode som jag verkligen älskar, min dröm är att bli en känd stylist eller modell utomlands så det här skulle verkligen vara en dröm för mig! Samtidigt som mina vänner skulle behöva få in lite mode vett i huvudet! ;D

Reply
Heidi

Skulle så vilja vinna! Är från Stockholm men har bott i Finland i 5 år. Här är inte mode så stort och modeveckor och liknande event är bara att drömma om. Låt mig komma dit och inspireras. :)

Reply
Fredrik khalagi

Hej kenza :) Det skulle vara så himla coolt att få vinna någon biljett till mässan och att få strosa runt där bland alla mode människor. Jag själv har precis börjat linjen hår och makeup och jag trivs som fisken i vattnet. Jag brinner verkligen för det här och jag skiter i om folk tycker att det är konstigt att en kille har valt linjen. För man ska ju följa sin dröm oavsett vad någon annan säger och det gör jag. Då jag aldrig har varit på en modevisnig eller liknade så skulle det vara så himla häftigt. Kram älskar din blogg! :)

Reply
SandraLié

Varför jag ska få vinna…
För jag skulle tycka det va gryymt kul!
Sen är vell mode för mig viktigt men behöver lära mig lite mer skulle jag tro!
mvh sandralie

Reply
Sally Jönsson

Hej!
Blev så himla excited när jag såg det här, liksom många andra tjejer och killar.
Mitt intresse för mode är väldigt stort, och kläder, skor och smycken för mig är… Ja, det är halleluja!
Men jag tycker att jag ska vinna (det låter väldigt egoistiskt att säga det där..) för att det skulle vara en upplevelse jag sent skulle glömma. Att få se kända designers och en riktig modevisning skulle vara helt fantastiskt!
Det skulle verkligen lysa upp i min vardag, eftersom de två senaste åren har varit väldigt tuffa för mig.
Men, den största anledningen till varför jag borde vinna är för att det skulle vara så underbart att överraska min bästa vän med två biljetter till attitude-Sthlm 2012! Hon är ett ännu större modefreak än mig och har koll på alla stora designers, och det skulle betyda allt för henne om hon fick gå.
Så, nu blev det lite längre än vad jag trodde, men tack så mycket på förhand!
/Sally

Reply
Maja

Jag blev verkligen jätte glad när jag såg det här inlägget! Jag och mina vänner i min klass går en stylist linje och vi fick åka till mässan förra året, vi har inte slutat prata om den än och tjatat på vår lärare om att få åka dit igen men det kommer inte hända.
Så om vi fick åka på den här skulle vi bli superglada och evigt tacksamma! Kram
[email protected]

Reply
Linda

Hej fina Kenza! Jag heter Linda och är 14 år gammal,jag skulle vilja vinna den här tävlingen eftersom att jag har ett stort intresse av kläder, mode är en del av mitt liv , jag shoppar jätte mycket och tröttnar aldrig på det. Jag vill bli en mode designer när jag blir lite äldre och har alltid velat gå på något liknande av den här tävlingen. Jag skulle bli super glad om jag vann 1:a, 2:a eller tredje priset. Jag har aldrig varit på en modemäsaa så darför har jag altid velat gå på en modemässa och om jag vann så skulle det vara en stor upplevelse för mig.

Reply
Sarah Nilsson

Hej Kenza!
Jag går andra året på Stylistprogrammet i Nässjö. Det skulle vara en sjukt grym chans för mig att få se allt och få lite extra inspiration! Med tanke på att jag bor i en väldigt liten stad så har jag aldrig varit på något sånt här. Skulle bli så glad om jag kunde få ta med mina vänner på detta :)
Kram Sarah

Reply
Sofie

Hej!
Jag skulle vilja gå på denna tillställning, då jag för tillfället läser en Textil design utbildning i Gamleby, småland, och tycker detta vore en enorm chans att få inspiration och idéer inför kommande projekt! Samtidigt som man får se en sida av branschen som inte en skolsal kan visa.

Reply
Ester

(gillat ATTITUDE STHLM)

Hej!
Jag heter Ester och är en tjej på 16 år. Jag har precis blivit en modell och skulle gärna vilja lära mig mer om modebranschen och skulle även tycka det var kul att se en visning och få lite inspiration till mitt modellande och min stil. Eftersom jag också älskar kläder så skulle det vara kul att se kommande nya trender! Önskar att jag själv skulle kunna sy :D

Har alltid velat gå på något sånt här så jag skulle bli väldigt glad om jag skulle gå på det här! Låter fantastiskt kul.. och jag vet några som skulle vilja följa med mig :)

Kram! [email protected]

Reply
Patricia

Hej Kenza.
Jag är en finlands svensk tjej som bor i en liten stad. Det skulle vara så otroligt kul att få gå på en mode mässa! Få se alla fashionistor och bara ja..njuta av den underbara modemiljön. Fy va mycket inspiration och kreativitet man skulle få ta del av där! Ja verkligen något man skulle få se framemot nu i höstmörkret. :)

Reply
Izabella

Hej, Salut!

Min bästa kompis och jag startade ett eget klädmärke redan när vi var tolv år, våra mammor fick vara våra sömmerskor och vi skulle vara modellerna för märket… Mode är alltså någonting som vi alltid älskat och i stort sätt lever för. Så en stor mode och skönhets mässa med massa olika designers och andra härliga saker lät som askungens bal på slottet för oss! Vi brukar ofta sitta och kolla på youtube klipp på olika modevisningar så att faktiskt få gå på en riktig modevisning vore verkligen en minnes och betydelsefull upplevelse. Det råkar också vara så att min kompis fyller år i november så det skulle vara den perfekta födelsedagspresenten att få bjuda med henne på den här mässan. Jag önskar mig själv och alla andra lycka till! ;)

XoXo

Reply
Helen Sadik

Jag skulle gärna vilja vinna några biljetter, för att mode är något jag brinner för och en dröm är att gå på en riktig modemässa

Reply
nk

Hejsan Kenza!
Jag har sen jag kan minnas alltid sytt och klippt sönder massa.Mina barbie’s var lätt de bästklädda..Jag har precis tagit studenten och efter tre år på Kläder & Mode här i Örebro så har jag fortfarande kvar intresset. Jag syr för fullt,varje dag och målar. Det skulle vara en otrolig upplevelse att få vara med om Attitude-Sthlm. Jag vill utvecklas och bli mer inspirerad. Jag vill ha mer!
En dag har jag ett eget företag och kan sy som en gud.
Och då ska jag titta tillbaka på denna fina present..

xx NK
[email protected]

Reply
frida

jag skulle vilja vinna för att jag älskar verkligen mode och går stylist på gymnasiet och de skulle vara såååå häftigt att få gå på ngt sånt här!!

önska mig lycka till, håller verkligen tummarna !:)

Reply
Sofia

Hejhej!
Jag är en tjej på 16år som precis har börjat mitt första år på gymnasiet. Jag går på skolan Drottning Blanca och har valt linjen mode/design då jag har ett STOORT intresse för just de -mode! Det hade varit så roligt om jag vann, spana in nya tränder, träffa nya personer m.m! Jag hade hoppat av glädje, lite som att min dröm blev sann. :)
Ha det så bra, kramkram

Reply
Amanda

Hej Kenza! Amanda heter jag och går tredje året på drottning blankas gymnasium där jag pluggar Mode & Design. Vi designar och syr egna plagg från grunden och efter varje år har vi en fin modevisningen. Jag funderar själv på att plugga vidare på modeskolan i Paris då min lärare själv har pluggat där och rekommenderat skolan, ett annat alternativ är i borås. Jag och några av mina vänner bara älskar mode och vi skulle bli så otroligt glada om vi fick äran att befinna hos där och inspireras och även se alla underbara klädskapelser, kreationer och kommande trender.
 

Reply
Ida Hultgren

Hejsan!
Jag skulle vilja vinna de 6 biljetterna till ATTITUDE för att för ca. en och en halv månad sedan så började en kurs jag och 5 vänner valt som heter UF- Ung Företagsamhet, där man får chans att skapa ett eget företag som man under ett skolår får driva. Vill man fortsätta efter det året så kan man göra det på egen hand.
Vi visste alla direkt vad vi ville göra med vårt företag, vi ville skapa ett eget klädmärke. Och vi har fördelar för att vi gillar att fota och vi går stylingutbildningen och vi har bra kontakter som kan hjälpa oss. Vi heter Hey Banana UF (du kan söka på facebook) och så har vi ett instagramkonto som också heter heybananauf!
Vi har börjat med att designa enbart linnen som vi designa själva och designar trycken och som vi sedan kontaktar leverantörer utomlands och samarbetar även med andra företag för att kunna gå runt. Jag vet att om jag skulle vinna de 6 biljetterna så räcker det så att jag skulle kunna ta med hela företaget upp till Stockholm och Attitude och vi skulle kunna få en ordentlig knuff med vårt företag och kanske få chansen att berätta om vår idé för andra företag och designers vilket skulle vara en dröm för oss. för det är ju det här vi vill… och att vinna skulle verkligen betyda mycket för alla, så jag tävlar inte bara för min skull, utan för hela företaget. För jag vet att det kanske kan förändra vårt liv.

vår mail är : [email protected]
Facebook: Hey Banana UF
instagram: heybananauf

Reply
Ida Lövgren

Hej Kenza!
Jag jobbar som sjuksköterska vilket innebär att jag har på mig vita “tygpåsar” dag som natt. Det är först när jag är ledig som jag äntligen får blomma ut, måla naglarna och ta på mig fina outfits, vilket sker allt för sällan nu för tiden. Så det skulle betyda så mycket att få gå på ATTITUDE-STHLM mässan och leva ut mitt inre modedjur :) Håller tummarna! MVH/Ida

Reply
emmy

Det hade varit en dröm att bli en av vinnarna i denna tävling då jag alltid har velat gå på en modevisning men aldrig fått chansen.
Jag har dessutom en dröm om att få chansen att jobba inom modevärlden i framtiden, och jag tror att detta hade varit en bra start även om jag har många år kvar i skolan och gymnasiet och så vidare!
Kram

[email protected]

Reply
Jessika

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att ta med min syster som brinner för mode och letar inspiration varje dag, både hon och jag läser din blogg som bibeln och har fått massa idéer härifrån, men att få uppleva det på riktigt vore fantastiskt roligt!

Kram

Reply
Minah Wikström

Jag vill vinna för att mina vänner (Sara och Sandra Oskarsson, samt Fay Wallström) ska ner då och jobba för Fays syster Foki. Jag som själv inte har råd kommer sitta hemma i Jokkmokk och vara avundsjuk.. Jag drömmer om att åka dit, och hade varit så magiskt att vara bland alla de kläder som kommer finnas där. Jag vill ta med mig mina andra närmaste vänner så vi kan uppleva det tillsammans! Så jag vill dit med dem!

Reply
Therese Almqvist

Jag vill plugga till inköpare och just därför önskar jag att du ger mig möjligheten att få gå på ATTITUDE-STHLM. Jag är jätteintresserad av mode och kläder och fokuserar just nu på att försöka komma in i den branschen. Det är en dröm jag vill förverkliga och jag skulle verkligen uppskatta om du ville ge mig en push i rätt riktning. Tack för en kul och modeinspirerande blogg!

Reply
Sanna

Jag går stylist i Skövde och skulle vara prefekt att få lära sig mer om mode och skönhet, trender mm eftersom jag är riktigt intresserad av mode och allt därtill. Har alltid varit en dröm att få gå på en stor modemässa! :) kram

Reply
Julia pulia

Åh jag hade skrivit ett jättefint brev förut idag men så dog min mobil.. Men okej.
Min barndomsvän, min granne och min vän hon håller på att utbilda sig till frisör, hennes mamma är frisör och hon har alltid velat blir frisör. Kanske visste hon det direkt då hon föddes eller när hon gjorde sin första fläta på mig. Hon snackade nyligen om att hon vill vara något större än bara en vanlig frisör, en trendsättare eller skapa ett känd frisörsalong. Jag önskar verkligen hennes dröm slår in och jag tänkte att jag kan iallafall hjälpa henne på vägen. Det hade varit fantastiskt om vi fick två biljetter så hon får lite erfarenhet och en knuff på vägen. Själv är jag intresserad av mode så jag tackar inte nej!

Ps. jag har gillat fb sidan.

Reply
jessica

jag älskar mode, jag tror nog alla tjejer gör det min kärlek för mode kommer från min mamma hon är värsta fashionista jag skulle gärna välja vinna den här för henne. Hon jobbar så hårt för att försörja jag och mina syskon och den här skulle vara det minsta jag skulle kunna ge till henne. Hon har alltid välja jobba inom mode men vi har bott i Afrika förut och där hade inte hon så stor chans att jobba inom mode industri och när vi kom hit ,den enda hon ville var att ha ett jobb så hon kunde betala räkningar så hon la hennes dröm åt sidan. Jag skulle verkligen blir glad om jag vann!! Jag skulle blir jätte lycklig om jag gav henne en sån här bra och roligt present, hon är verkligen allt för mig.Jag är tacksam för allt hon för mig och mina syskon.

Reply
Johanna

Mode & skönhet är i stort sett det enda jag brinner för, det är en sån otroligt stor del av mitt liv. Jag går andra året på en stylist utbildning här i norrland men jag känner att jag vill så otroligt mycket mera än vad mina lärare kan ge mig. Detta skulle vara en sån otrolig chans att utvecklas och komma in mera i modevärlden för mig.
Kram!

Email: [email protected]

Reply
Lillan -+MODEBLOGG

Jag går på Textilagymnasiet så mode och en kreativitet är i princip det jag brinner för. Att få gå på mässan kan (förhoppningsvis) ge mig inspiration för vart jag ska söka praktik eller hur min slutgiltiga kollektion kommer att se ut!

Jag skulle bli glad med ett 3:e pris, vill bara gå dit och ta till mig och få tro lite på mig själv!

[email protected]

Reply
Madelene Forsberg

Hej!

Är en vacker och stark kvinna som under det senaste året gått ner över 20 kg i vikt och har i och med detta funnit mig själv och mitt intresse för mode, skönhet och design. Älskar numera att shoppa och styla men finner tyvärr inte tid att lägga på mig själv. Då jag och min sambo firar 10 år tillsammans nu den 16:e november hade det varit en en perfekt överraskning och en superkul upplevelse för oss båda modetokiga.

Hoppas verkligen kunna hänga med på detta, håller tummarna!

MVH Madelene!

Reply
Elisabeth

Love fashion! <3 Og hadde blitt så utrolig glad hvis jeg skulle få oppleve det jeg lenge har drømt om!
Vil ta med meg min bestevenn å få oppleve ATTITUDE STOCKHOLM! :D
Og er nyskjerrig på hva du skal der ;)

Kram Norsk, fast leser :)

Reply
Katarina

Jag pluggar första året modedesign utanför London för att förverkliga min dröm om att bli modedesigner och kunna klä hela världen med mina kreationer. Jag hade inte hört om Attitude tidigare, men det verkar absolut vara något jag borde uppleva för att få massa inspiration för mitt eget arbete. Utan inspiration skapas inget. Så tack för tipset. Det vore en ära om du ville ge mej denna chans!

Reply
Ronja Rödlund

för min vän kom nyligen med till en final som ingen inte ens hon trodde att hon skulle komma med i där hon kan resa til new york och träffa sin stora idol. Och då kom jag på att inget är omöjligt för någon. Okej jag är kanske inte snygg eller har snygga kläder på mig men jag har min stil och det är jag stolt över. Jag tänker inte gråta om jag inte vinner för jag tänker resa mig upp igen och ta den smällen för inget är omöjligt för nån som vill det mer än något annat i världen.

Reply
ELIN

Vilken grym tävling!

Jag ska gå rakt på sak. Anledningen till varför jag vill vinna dessa biljetter är för att hela mitt liv har jag varit intresserad av kläder och styling. Jag har flera skiss blocker hemma redan med en massor av idéer till kläder. Hitills har jag bara sytt ett plagg själv men håller på med flera project just nu. Att få gå på attitude- sthlm mässan skulle verkligen vara en nyckel för mig att komma in i modevärlden, mode är verkligen något jag brinner för och som jag känner att jag är riktigt bra på.

Kram xx !

Reply
Zeinab

Jag har gillat, blev nummer 796. Vill så gärna dit för att träffa dig!!!
Sen älskar jag mode och sånt så det skulle va super coolt om jag vann det här.

Reply
Eva

Jag har pluggat mode i Belgien och gör masterklassen just nu i Stockholm. Jag skulle jättegärna vara med, det kommer att bli en underbar kväll!

Reply
Frida

Jag vet inte mycket, men några grejer är jag säker på:

1. Mode, kläder och skönhet är allt för mig!

2. Jag kommer nog inte lyckas att komma fram med en bättre motivering än någon annan här, men man ska aldrig säga aldrig!

3. Efter ÅR av slit, hårt arbete, sjukdom efter sjukdom och stress som slutligen lett till att jag tappat mitt hår till stor del hade det varit OTROLIGT skönt om något kunde gå min väg efter som att allt har varit emot mig i fyra år nu.

4. Trots alla sjukdomar, allt som varit emot mig och även om jag inte vinner de där biljetterna så kommer jag jobba inom mode. Och jag kommer att vara grym på det jag gör. Och de där biljetterna skulle ta tagit mig dit jag vill mycket snabbare.

[email protected]

Håller tummarna!

Reply
Linda

Hej Kenza!

Jag kommer att börja med att säga att jag vill vinna biljetterna för att det skulle vara så himla otroligt att få vara där med massa kreativa och innovativa människor. Jag har gått igenom mycket i år, jag har jobbat väldigt hårt för att få allt jag vill kunna uppnå på plats. Många säger att jag kan klara mig i mode branschen men jag tycker att för att vara framgångsrik så måste man känna “rätt personer” Dvs folk som känner folk i branschen. Jag är bra på nätverkande men det funkar inte riktigt just nu. Jag behöver bara den där lilla chansen att komma in…jag behöver någon som kan bara öppna dörren så att jag kan bli inspirerad av alla som har en gång börjat som jag. Man vet aldrig…Jag kanske träffar och klickar med någon som jobbar som make-up artist för Gaspard Yurkievich och får en ny kontakt så där. Mode är en stor del av mitt liv och jag tycker att en sån upplevelse, även om jag bara kollar på visningar och pratar med folk om deras yrke…det skulle vara helt inspirerande.

Mvhhhhh!! / Linda <3

Reply
Nathalie

Hej! Det skulle vara GRYMT att få åka iväg på Attitude. Verkligen! Jag älskar mode så det här skulle göra mig riktigt riktigt lycklig.

Kram! :)

Reply
Pierre Sätermo

Eftersom jag pluggar International Fashion Management i London, och förhoppningsvis kommer arbeta med inköp och logistik inom mode i framtiden så är en möjlighet att gå på en internationell modemässa ovärderlig. Inte bara skulle det ge mig “first hand knowledge” om hur det går till på dessa mässor vilket är ovärderlig kunskap i sig, men det skulle också ge mig en möjlighet att träffa erfarna personer inom branschen och en möjlighet att ställa frågor och lära mig av dem, och kanske t.o.m skapa värdefulla kontakter inför framtiden.

Hur som helst skulle det vara jävligt roligt att gå, och jag är helt säker på att jag skulle ha “the time of my life”.

Tack på förhand.
Pierre ([email protected])

Reply
Cassandra

Hej!
Modegalen tjej från landet här! Har aldrig varit på någon modemässa förut men det hade varit så sjukt kul att få bjuda med några av mina vänner som delar samma intresse, till Stockholm och gå på ATTITUDE! Drömen verkligen!
Tack för en fin blogg!
Kram Cassie

Reply
Crista

Hey! Jag tycker att jag borde vinna biljetterna för att jag älskar mode och design, och önskar mest av allt att jag skulle få utbilda mig inom området någon vacker dag. Att få åka på Attitude-Sthlm skulle vara en sjukt häftig upplevelse! Jag tror jag skulle lära mig jättemycket. Har aldrig sluppit på någon modevisning eller dylikt i mitt liv.

Om jag vann skulle jag känna ungefär såhär:
http://www.youtube.com/watch?v=6Krq-s1cwe4

Reply
Cassandra

Hej!
Modegalen tjej från landet här! Har aldrig varit på någon modemässa förut, men det hade varit så sjukt kul att få bjuda med några av mina vänner som delar samma intresse, till Stockholm och gå på ATTITUDE! Drömmen verkligen!

Tack för en fin blogg!
Kram Cassie

Reply
Jennie

Hej Kenza!
Jag är en 2 barns mamma som läser din blogg dagligen och har gjort det i kanske 4 år. Jag älskar din stil och det är du som hjälpt mig att kunna visa mej bland folk när jag vart inne i gravidbubblan för länge.
Och nu är det så här, jag har inte kunnat åka i väg och göra något “roligt” på ca 2 år, bor i Dalarna i skogen och man vill juh gärna bort härifrån ibland och se storstan och slippa vara mamma HELA TIDEN! Och just den här helgen, 23-25 November har jag och en vän bokat hotell i Stockholm för att bara NJUTA! Och det vore väl helt fantastiskt om vi kunde få gå och få lite modeinspiration också??! JA! Det vore bara pricken över i att få överraska min bästa vän med dessa biljetter!
Fortsätt med det du gör för du gör det så BRA!
Puss och Kram!

Reply
Sara

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag älskar mode och jag har aldrig varit på en modemässa,; därför skulle det vara jättekul att få testa på det!
Kram!

Reply
amanda

Hej jag heter amanda och älskar mode jag vill vinna för att mode är det jag brinner för och om jag skulle vinna då kunde jag få isperation av andra designers och kolla hur andra tänker och jag bor i göteborg så att åka till stockholm på ATTITUDE STHLM mode visning skulle vara så stort för mig och skulle ju ta med mig kommpis. :-)

Reply
Veronica

Har alltid velat gå på ATTITUDE STHLM! Det vore en dröm, stor motivation, lärorikt och otroligt inspirerande för mig då jag strävar efter att bli textilekonom/modeinköpare! Försöker ta varje tillfälle i akt att inspireras av mode på olika sätt för att bli en så bra framtida modeinköpare! Hoppas hoppas! :))
KRAM
<3

Reply
Elin Stenkvist

Hej!
Jag är en hårt studerande student i Växjö som gillar mode, har aldrig varit på någon modevisning tidigare och det skulle vara grymt om man fick uppleva det!
Det skulle vara ett härligt avbrott i studierna. Jag skulle gärna vilja bjuda med en vän från Örebro som jag inter ser lika ofta nu när jag studerar på annan ort.
Tjej helg med allt vad det innebär! Skulle vara evigt tacksam!
Ha en fin dag!

Reply
Linnea

Jag har alltid velat gå på någon modevisning och det hade varit sjukt roligt! Det hade ökat min inspirationen och syn på kläder. Du gör även det också, de är mesta dels därför jag läser din blogg, dina kläder är grymt snygga!. Om jag vann skulle jag ta med min bästa kompis. Båda gillar kläder och det hade gjort att vi kom närmare varandra. Det hade verkligen betydigt massor. Det hade varit en resa jag aldrig hade glömt!

Reply
Julia

Tänk att få gå på en modevisning där allt möjligt folk kommer befinna sig! Man ser alltid i filmer hur flashigt det ser ut och så kul att få ta del av en sådan sak. Jag är väldigt mode intresserad och skulle vilja lära mig mera om det också!
Det skulle vara som en dream came true om jag vann, verkligen!
Håller alla tummar och tår för att just jag vinner och får uppleva det här, I guess it’s once-in-a-lifetime..
Massvis med kramar!!

Reply
Beatrice Forsell

Tycker att jag borde vinna några biljetter, Attitude stockholm är som en stor chans nästan. Jag är totally in love in fashion, och att få uppleva riktig mode på så nära håll skulle vara en dröm som kom i uppfyllelse.

[email protected]

Reply
Linn Abelin

Hej!
Att gå på ATTITUDE STHLM har varit en dröm för mig i många år då mode och skönhet är en passion för mig. Att överhuvudtaget få gå på en modemässa är en dröm, men har inte ekonomin till det i nu läget. Att få blanda mig bland massa störa modemänniskor är stort, då jag gärna vill ha mer kontakter för att kunna bli en större modell. Jag har gillat sidan!
Kram Linn

Reply
Linnea Tjörnevik

Jag brinner verkligen för mode och har alltid gjort!:) Målet är att plugga mode utomlands i Frankrike eller New York! Jag är fast besluten att det är i mode branschen jag ska jobba i, så detta skulle vara en otroligt bra språngbräda och möjlighet! Det alltså skulle vara fantastiskt att få möjlighet att gå och ta del av all inspiration och kunskap!! Jag håller tummarna!
Mvh Linnea!!

Reply
Pauline "Poppo" Eriksson

Tjoflöjt! Att vinna dessa biljetter hade vart otroligt roligt eftersom att jag ÄLSKAR mode och skönhet, men bor i en liten stad och här händer det inte direkt så mycket.. Hade vart otroligt fascinerande att komma till ett event som handlar enbart om de sakerna jag älskar! Träffa och socialisera mig med folk som har ett likt intresse som jag! Tack för möjligheten och en jättefin blogg! /poppo :)

Reply
Victoria

Jag skulle bli jätte glad om jag vann för jag skulle aldrig ha råd att köpa biljetter annars å jag älskar mode

Reply
Nicole

I juni i år gick jag ut frisörlinjen och efter det har jag bara haft otur med mina arbetsplatser där jag har blivit utnyttjad för skitlön, inte fått ts några kunder osv. Hår, makeup, mode och skönhet som alltid varit min stora passion i livet har fått ta ett steg tillbaka på grund av detta men nu jävlar ska jag hitta tillbaka till min passion! :D

Attitudemässan vore en bra början med mina girlies så nu håller jag tummarna för att jag vinner! :)

Trevlig helg, kram Nicole!

Reply
Jessica Eriksson

Jag har gillat sidan på facebook nu!
Varför just jag skulle få detta pris är för att min stora dröm har alltid varit att få gå på just sådana mässor och modevisningar. Jag brinner verkligen för alla dessa kläder som finns ute i butikerna men samtidigt gillar jag att skapa. Att hitta något eget eller sy ihop en klädtrasa till något magnifikt är en sådan härlig känsla. Jag hoppas jag får detta pris!
Mvh Jessica
Mailadress: [email protected]

Reply
Elin

Jag vill vinna för att jag älskar allt som har med mode och göra, och jag skulle vilja åka dit för att få komma iväg och göra något jag älskar och vill göra för en gångs skull eftersom jag haft ett väldigt jobbigt år, så om jag vinner detta skulle jag vara den lyckligaste människan på jorden.

Kram Elin

Reply
Carolina

Jag skulle tycka att detta vore fantastiskt, jag är väldigt modeintresserad och när jag nästa år tagit studenten ska jag gå en utbildning om stylist. Så det vore som en stor dröm och en underbar upplevelse.
By the way: din blogg är fantastisk.

Reply
Jenny

Hej kenza:)! jag har precis börjat studera på helene falks stylistutbildning i stockholm och det här skulle vara som ett lyft för mig,en möjlighet att gå på attitude sthlm!!! Jag vill verkligen vinna första pris så jag kan bjuda med några kompisar som jag nyss träffat i klassen! det skulle vara en upplevelse. och bra för oss att lära känna varandra bättre,och för min utbildning och för att jag brinner verkligen för mode!!!!!! Om jag skulle vinna skulle det vara ett stort steg för min karriär inom mode! Jag vill bli bättre och inspireras! har aldrig varit på en modemässa förut och det skulle betyda så mycket för mig!

med vänliga hälsningar Jenny!<3

Reply
Linnéá Hemmarö

Hej Kenza!

Hade varit så otroligt roligt att vinna dessa biljetter då jag, min bästa vän och några vänner ska upp till Stockholm denna helgen för att se Swedish House Mafia på torsdagen 22:a nov. Det hade varit väldigt roligt att kunna spendera lördagen och söndagen med mode. Då vi är några tjejer som alla är intresserade av mode så hade detta verkligen varit ett toppen slut på en helt awesome helg!

Nu håller jag tummarna stenhårt för att jag ska vinna! ;) ([email protected])

Reply
Anna-Katarina Rydberg

Jag skulle verkligen vilja vinna dessa biljetter då jag nyligen flyttat hit till stockholm och jobbar mest hela tiden. Det skulle vara väldigt kul att få ta med sig mina tjejkompisar på detta och komma bort från vardagen en stund. vi älskar mode förövrigt!

Reply
Christelle Sandström

Hej. Jag fyller år den 25 november, och det här skulle verkligen göra min födelsedag helt perfekt. Dessutom är jag grymt intresserad av mode, men tyvärr bor jag i Umeå och får aldrig chansen att vara med om något sånt här mäktigt. Det skulle verkligen vara en upplevelse för livet:)

Reply
Christelle Josefine Sandström

Hej Kenza. Jag fyller år den 25 november, och det här skulle verkligen göra min födelsedag helt perfekt. Dessutom är jag grymt intresserad av mode, men tyvärr bor jag i Umeå och får aldrig chansen att vara med om något sånt här mäktigt. Det skulle verkligen vara en upplevelse för livet:)

Reply
lava

Heeeej jag vill gärna vara med eftersom jag älskar mode och är modeintresserad, jag skulle faktiskit vilja ha biljetter till mig och min bästa kompis vi båda älskar det vi snackar om det varjedag och det låter jätte jätte spännande det är faktiskt en av mina drömmar som jag drömmer varje dag :) <3

Reply
Matilda

Hej Kenza!! Jag är går nu i två:an på ett stylistprogram och är jätte mode intresserad, Jag älskar mode!! Jag tycker så mycket om din blogg och du verkar vara en sådan glad,positiv, omtänksam och en sådan otroligt stark person. Du som person och även det du skriver i din blogg är så inspirerande och du få mig att vilja följa mina drömmar och aldrig ge upp på dem.

Sedan i slutet av juni den här sommaren fick jag problem med min kropp, jag fick kramper och sen svimmade av tillslut av utmattning och var borta i ca 25 minuter… Läkarna försökte att komma på vad det var för problem men det tog tid.. Jag fick fortsatt sådanna här anfall hela sommaren och det blev så att jag fick dem en gång i veckan… Jag fick åka in och ut på sjukhuset hela sommaren och en bra bit in på hösten, Nu sedan tre veckor tillbaks har det äntligen kommit på vad de är för något så går nu i försök på medecinering och ska kolla om det hjälper och förhoppningsvis så hjälper den!! Dessa biljetter skulle få mig att tänka på annat och kunna få mig att ha lite “sommarlov” igen:)
Ha det bra Kenza!! Kram Matilda:)

Reply
Lovisa Nolander

Kenza! Jag lever för modeintresset och det går inte att beskriva med ord hur mycket jag skulle vilja vinna biljetter till Attitued-Sthlm! Jag studerar på ett textilgymnasium i Borås och det gör jag eftersom att det är det här jag vill göra i framtiden! Om jag skulle vinna så skulle jag inte bara se det som en rolig grej utan jag skulle verkligen göra något utav möjligheten!
/Lovisa

Reply
Jenny

Hej!
Jag går PR-och informationsprogrammet på Örebro Universitet, något som jag hoppas att kunna förena med mitt modeintresse när jag stegar ut i arbetslivet, dvs. arbeta som exempelvis PR-konsult för ett eller flera märken. Denna mässa vore den PERFEKTA språngbrädan för mig då jag har chansen att bekanta mig med olika märken och företag för att söka praktik till utbildningen! Vore därför himla spännande (och framförallt kul!) att vinna denna möjlighet.

Reply
Evelina Ingvarsson

Hej Kenza! Drömmen har alltid levt inuti mig om att bli designer.
Jag går en linje som kallas Textil/design i Borås. Vi får då bland annat lära oss att göra egna mönster och hur man går till väga att designa kläder. Och jag vill bara lära mig mer och mer om detta, och att få känna känslan av att jag har skapat något själv med mina egna händer. Det hade vart en fantastisk upplevelse och mycket lärorikt inför framtiden om jag hade vunnit biljetterna.
Jag hoppas att du förstår att detta är något jag VERKLIGEN vill!

Kram

Reply
Sara Larsson

Hej!
Jag vet knappt var jag ska börja förklara vad mode/styling/trender/design osv betyder för mig. När jag var liten så brukade jag styla mig själv i min mammas kläder och skor som var ca 10 storlekar förstora. Jag har alltid haft en dröm att kunna kolla på en modevisning av något slag, och den önskan kommer förhoppningsvis kunna uppfyllas! Jag älskar allt som har med fashion att göra, och bland minna vänner är jag “the stylish one” De ber mig om råd och lånar ofta mina kläder. Så det hade varit väldigt roligt att ta med så många vänner som möjligt på ett sånt här event. När de gäller mode tycker jag om trender. Tycker man får mer inspration när modet ändras, dock finns de dom trender jag inte alltid följer.Men då brukar jag göra min grej av som jag har på mig. Jag bor i en liten stad som ofta dömmer utsedende, men jag brinner för mode och den glöden kommer aldrig slockna!
Kramar!

Reply
Jonna bergström

Jag lider av diagnosen LP och jag kommer att dö inom tre månader, så att få dessa biljetter o gör något kul med mina närmaste vänner skulle vara fantastiskt! <3

Reply
Emma Jansson

Mitt hjärta dunkar verkligen för mode och skönhet och det skulle vara en stor dröm som gick i upplevelse jag har aldrig varit på något liknade förut, jag kan nästan inte beskriva med ord hur kul det skulle vara att vinna denna tävling! oberskrivligt. kram.

Reply
Bella

Hejsan Kenza! Jag skulle vilja vinna detta för det första för att jag och mina vänner älskar mode och kläder. Och för det andra så skulle jag vilja göra något som lättar upp min vardag lite grann för det är så att för några veckor sen så fick min mamma diagnosen cancer och det har varit väldigt jobbigt för mig att hantera, samtidigt som jag fick reda på att min pojkvänn vart otrogen och även att min farfar är allvarligt sjuk och det skulle verkligen vara super roligt om jag fick chansen att åka på detta med mina fina underbara vänner som alltid finns där oich stöttar mig igenom allt! Kram på dig. /Bella

Reply
Nora Yosefe

Jag är en modeintresserad tjej, därför så känner jag att den här tävlingen är för mig. Om jag nu tävlar, så kommer jag att häpna. För om jag vinner, så kommer jag få ett speciellt skimmer. När jag bredvid modeller och fashionistas står, och får en obeskrivlig känsla som föralltid kommer att bestå.

Detta är första gången jag tävlar hos dig, så utse en vinnare som blir mig.
xoxo/ Nora :D

Reply
Hanna alm

Mitt namn är Hanna och jag snuddar in på mitt 19 år om tre månader. Jag är en driven tjej med stort intresse för entrepenörskap och mode, därför vill jag vinna dem här biljetterna! För att få chansen, inspration och framförallt mod att våga lämna vardagen för att starta upp mitt eget företag inom mode och design. Jag tror att mäsan kommer vara en bra start på en lång karriär!

Puss & Kram
Hanna

Reply
SOFIA

Aldrig hört talas om det förut men nu när jag läste om det blev jag helt såld! MÅSTE GÅ! :D

Reply
emma e

om jag vann skulle jag främst ta med mig min storasyster. genom åren har hon varit den som inspirerat mig och fått mig att bli mer intresserad av mode.

[email protected]

(Emma Erixon på facebook)

Reply
Josefine Granroth

Inser att det näst intill är omöjligt att vinna, men jag vill vinna för att jag verkligen vill se hur det går till då jag brinner för något som detta.

Hade varit det bästa någonsin verkligen, och sedan ta en paus från livet för att dela dagarna med min bästa vän som jag träffar allt för lite då jobb och liknande tar tid.

Reply
Alma

Jag har alltid haft tankar att skapa ett eget klädmärke, och dem två dagarna i attitude Stockholm skulle ge väldigt mycket bra insperation!

Reply
Johanna

Hej! Åh vad glad jag blev när jag såg att du lottar ut biljetter! Har alltid varit intresserad utav mode och att få se hur allt går till hade varit så häftigt.Precis som jag är mina vänner också väldigt intresserade utav mode& allt vad det innebär, tyvär har vi nu glidit ifrån varandra lite i och med att alla går olika skolor och bor på lite olika håll så hade varit så otroligt tacksam om jag blev vald så att jag kunde ta med dom på en riktig tjejresa nu i höst.Det har länge varit en dröm att få gå på detta event, en annan dröm jag har är att nån gång få jobba med mode så det skulle vara en unik chans att få en inblick i just detta! Tack på förhand och hoppas verkligen att du kan hjälpa mig en bit på vägen med min dröm ;) !

Reply
angelics

Hej!
Jag borde vinna! först och främst för att ja älskar allt som handlar om mode och mina framtidsplaner är att jobba inom denna bransch, vilket jag håller på och förbereder mig inför nu så att det vore väldigt lärorik och också väldigt kul. Tack!

Reply
Maja

Hejsan Kenza!

Just nu går ja i andra ring, linjen design och produkt. Jag har sedan länge velat starta ett eget klädmärke och vill verkligen se hur det går till i verkliga livet! Att få vinna biljetterna skulle betyda jätte mycket för mig och min framtid!
KRAM

Reply
Jennie Karlsson

Hej Kenza!
Helt underbar tävling!
Skulle vilja vinna detta pris av så många olika skäl, självklart älskar jag mode i alla dess slag, älskar även Stockholm stad, men det bästa är att jag har så många underbara vänner som också älskar mode så genom att vinna denna tävling på samma gång skulle kunna överraska och förgylla deras dag! hur bra skulle inte det vara!?:)

Hoppas verkligen på att vinna!
Kramar!

Reply
Emilia

Hej Kenza!

Jag skulle så gärna vinna denna tävling därför att jag fyller år precis innan detta och det skulle vara så roligt att vinna detta som en födelsedagspresent där jag främst kan ta min mamma men även någon/ några vänner. Under min uppväxt har jag haft det väldigt tufft, tagit mig igenom alkolism, missbruk, självmord mm av närstående. Så jag vill vinna detta dels som en födelsedags present men mest för att få ta med min mor och vänner som älskar mode precis som jag, men framför allt för att dem ställt upp mig under mitt liv, igenom mina svartaste stunder. Jag skulle vilja ge något tillbaka och detta vore en perfekt present till oss alla.

Mail: [email protected]

Kram

Reply
Malin

Jag skulle viilja vinna biljetter till det evenemanget för att jag känner att jag har fastnat rejält i mitt modetänkande och behöver inspiration och motivation. Det hade varit riktigt roligt att få ta med mina närmsta vänner till stockholm och spendera en helg med BARA mode, vilken upplevelse! :D

Reply
Julie Marie Dahl

Hei Kenza!
Håper du forstår selv om jeg skriver på norsk.

Å kunne få opplevd noe så stort som dette hadde snudd livet mitt helt. Jeg er ekstremt interessert i fashion og har en stor drøm om å bli stylist og få jobbet med mote. Har alltid hatt lyst til å få være med på dette og når jeg så denne konkurransen kjente jeg hjerte mitt banke skikkelig. Jeg har så utroooolig lyst til å vinne dette og krysser alle fingrene mine. Jeg blir så inspirert av bloggere som deg Kenza, og du er grunnen til at jeg får lyst til å følge bloggen min. You are my number one inspiration <3 Hadde jeg vunnet, hadde jeg blitt så glad at jeg ikke hadde visst hvor jeg skulle ha gjort av meg. Crossing my fingers <3

– Love Julie M. Dahl

Reply
Manuella

Hej mitt namn är Manuella. Mode för mig är kärlek och passion. att få vinna biljetter till Attitude-sthlm skulle vara en stor lycka för mig i livet. mode är något man aldrig får nog av. det skulle vara en stor ära för mig att få närvara under dessa dagar. kramar Manuella

Reply
Liv

Hej Kenza!

Jag har precis flyttat upp till sthlm (ca tre veckor sedan)och en av anledningarna var för att jag skulle kunna gå på sådana här event. Älskar mode och vill mer än allt kunna gå på Attitude-sthlm. Det har varit en dröm länge!

Reply
Jennie

Hej! Det skulle vara en dröm att få gå på detta event! Jag och mina kompisar brinner för mode och ska snart söka gymnasium och vill välja något med mode/styling osv! I framtiden hoppas jag att få jobba inom denna bransch. Jag blev super glad när jag läste att ni lottar ut biljetter! Jag hoppas jag har turen denn gång:) kram

Reply
Naemi Achiniotis

Hej! Jag vill först säga att din blogg var den första jag börja läsa, 2009 och sedan dess har jag läst din blogg flera gånger i veckan. Du är en riktig inspiration.

Min motivering:
Jag och en vän har sedan ett tag tillbaka gjort egna silversmycken och vi har alltid varit väldigt intresserade av mode. Vi vill gärna bredda vår kunskap om ämnet och få mer erfarenhet. Jag älskar mode och ser detta som en extremt bra present till mig och mina nära vänner som alla är väldigt modeintresserade.

Kram /Naemi Achiniotis

Reply
Maja

Hej!
jag är en mode intresserad tjej, dock ganska ung, 15 år. jag ÄLSKAR mode, men jag har aldrig varit på en stor visning och träffat massa mode människor.. men mina kompisar är inte så mode intresserade och när jag klär mig lite “fashion” (oj, det lät töntigt.. aja) så känns det som att alla bara kollar konstigt och tycker det är konstigt att inte jag också går i jeans och t-shirt varje dag som alla andra (för att man inte vågar klä sig på något annat sätt för att sticka ut:( )så det det hade varit en obeskrivlig dömm som går i uppfyllelse att gå på Attitude-Sthlm och bara klä sig så “fashion” och kolla mode en helg med min mamma som älskar mode hon med och min syster som är ett sjukt fan av dig (precis som jag, hihi)!!och verkligen njuta!!jag kan inte beskriva.. !!
villken chock det hade varit att få ett mail.. Maja du har vinnit biljätter till Attitude-Sthlm..
silken lycka:)

Reply
Nellie

Hej.
När jag var 11 år satt jag framför top model med nedsläppt haka. Jag drömmer om ett liv framför kameran och brukar träna på poser hemma framför spegeln. Jag är verkligen jätteintresserad av mode och jag tycker det är så kul att inspireras och att inspirera andra. Jag läser mycket modetidningar och modebloggar samt driver jag själv bla. en modeblogg också. Jag skulle bli så otroligt glad om jag skulle vinna biljetter til ATTITUDE. Jag skulle behöva få göra något annorlunda nu och det skulle varit en stor dröm som gick i uppfyllelse om jag vann.
Många kramar.

Reply
Saga Dahlin

Cha! Jag skulle så sjukt gärna vinna, vill nämligen ge biljetterna till en väldigt nära vän till mig! Hon har haft de väldigt svårt de senaste åren pga av flera saker, men framför allt att hennes mamma gått bort. Men det finns en sak som har fått henne att återhämta sig och går nu på det gymnasiet hon drömmt om! Hon går nämligen på design gymnasiet och har största passion för mode! så att ge henne dom här biljetterna skulle hjälpa så mycket och göra henne så glad! Hoppas du ger henne chansen till två härliga dagar, å kanske en början på en ny karriär? hoppas jag vinner puss :*

Reply
Elsa Hansson

Jag har gillat sidan!
Jag skulle som alla andra bli väldigt glad om jag vann denna tävlingen. Jag har alltid varit väldigt intresserad av allt inom mode, min dröm i livet är att få arbeta på något sätt inom mode m.m. Jag skulle antingen ta med mig några av mina tjej kompisar, för vi skulle absolut behöva en tid tillsammans som vi kan prata och umgås runt sånt vi tycker om. Det har nämligen varit en svår tid för oss ett tag och vi glider mer från varandra, men vill kämpa för att få tillbaka glädjen i gänget! Jag skulle också vilja mig ta med min ena syster, för både hon och jag är mode tokiga rent utsagt. Vi skulle ha jätte roligt ihop och jag skulle vilja göra något för henne någon gång. Det brukar nämligen alltid vara hon som ställer upp för mig och ordnar massa hela tiden. Jag skulle vara överlycklig om jag vann biljetterna och det skulle vara så roligt att kunna umgås med några av dom jag älskar mest och kunna få en ån stor inspiration från dom dagarna med Attitude! Nu är det bara till att hålla tummarna och hoppas på en chans! Kram Elsa

Reply
Natta

Hej Kenza , först måste jag bara säga att du är verkligen jätte vacker och att du har en jätte bra blogg .

Min motivering :
Har alltid varit intresserad av mode och har alltid velat gå på modevisning. Även fast jag bara är 13 år så brinner jag verkligen för mode och det är nånting jag skulle kunna jobba med i framtiden. Om jag vann biljetterna skulle jag ta med min stora syster för att vi båda verkligen gillar mode och så. Vi skulle vara jätte glada om vi vann biljetter.
Kram.

Reply
Mikaela

Vill så gärna vinna, hade varit en dröm att få komma dit och få träffa dig. Världens bästa, fina och underbara bloggerska! Älskar dig och jag håller tummarna så jäkla hårt för att vinna!
Puss o kram <3

Reply
Cornelia

Jag går första året på en Design linje i Borås och skulle tycka att det vore både jätte roligt och bra erfarenheter att få gå på attitude sthlm! Det vore jätte roligt att få massa inperatition som man senare kan jobba vidare med!
Peace!

Reply
Elin Tann

Hejsan Kenza! Jag heter Elin Tann och går 3 året på textil och design programmet i Hässleholm. Jag hade gärna velat bjuda mina klasskamrater på denna upplevelse, vi hade uppskattat och se denna mässa jättemycket! Först och främst för att det är det vi brinner för och för att vi behöver lära oss hur allt fungerar och ser ut på “riktigt”. Det hade varit en bra erfarenhet för oss. Min passion för kläder och mode började i ung ålder och mitt intresse ökar ju mer jag lär mig! Mina tre år på denna linje har gett mig många egenskaper från konstruktionen hur man gör kläder till allt inom mode och trender. I framtiden vill jag stå på egna ben och ha ett eget märke. Jag vet att det är svårt att lyckas men man måste ha drömmar, annars finns det inget att kämpa för. Jag hade blivit super glad om jag fått chansen att uppleva detta! Kram Elin

Reply
Cecilia

Efter mycket om och men så har jag startat min första blogg och är super taggad på att ge järnet nu. Du har varit en stor inspiration och förebild för att försöka. Att få uppleva ett sådant här event skulle vara en höjdpunkt i livet. Det skulle ge mig massor av inspiration som jag sedan skulle kunna dela med mig av och sedan inspirera andra.
Skulle var fantastiskt roligt att få den möjligheten!!

/ Cecilia

Reply
Najma

Hej hej Najma Abdullahi här. :-) Jag är en tjej som är helt galen i mode och designer Varför jag vill vinna? Det är mest pågrund av att det är nåt jag brinne för och det här skulle bli en channs att kunna få insperation och ett steg fam till min dröm :-D
Kram Najma

Reply
Emilia

Jag vill vinna dessa biljetter för att jag vill bli stor inom mode. Och det är kommit en bra kick i branschen. Förra året var jag där och jag blev jätte inspirerad av alla designers och modeller, stylister mm. Och jag känner.. det här är vad jag vill göra i mitt liv. Att göra olika outfits med accessorer, smycken, väskor mm. Du, Kenza Zouiten är en stor idol för mig, inte bara modet och bloggen, även att du vågar vara dig själv. Du liksom låtsas inte som att vara coolare eller så, som andra bloggare är ständigt. Jag hoppas verkligen att jag vinner för jag brinner för mode, styling och skönhet. Det skulle verkligen vara hur sjuukt kul som helst att få träffa dig! Min idol!
Från en 12 årig tjej som brinner för mode.

Reply
Mathilda

Hejsan!
Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag är väligt intresserad av mode, design och styling! Jag älskar att inspireras av modevärldens alla hörn och skulle verkligen vara tacksam för att få biljetterna. Jag håller även på att skapa en kollektion i skolan och skulle tycka det skulle vara lärorikt och självklart hur roligt som helst om jag kunde få åka och få inspiratiom, råd och kanske till och med hjälp hur jag ska tänka! det skulle helt enkelt var ett tillfälle guld värt att få komma till och ta med min närmaste som även älskar mode och skönhet.

Ha en fin helg!
Mathilda

Reply
frida

åhh vad jag vill vinna detta mycket, jag blev tårögd när jag såg denna tävlingen:) ja går 2:a året på modedesigener vilket betyder att jag verkligen vill jobba med detta när jag blir stor. det hade verkligen varit en dröööm som slog i uppfyllelse att få gå på detta:)

Reply
Helena Riise

Hei! Jeg har virkelig lyst å vinne fordi jeg alltid har vært moteinteressert, jeg trenger så mye inspirasjon som overhodet mulig, og jeg vil virkelig jobb/utdanne meg til noe innen mote. Jeg synes det er så kjekt! Ville vært flott å tatt med meg mamma til Stockholm for dette. Stå på Kenza!!

Helena Riise, [email protected]

Reply
elisabeth

Vilken fantastisk tävling!
Jag skulle jättegärna ta med en eller flera kompisar och få uppleva något annat än min vanliga vardag. Idag studerar jag ekonomi men mode är något jag älskar. Personligheten syns på kläderna vilket jag försöker tänka på. Att få gå på attitude-sthlm skulle ge mig ett leende på läpparna vintern ut. vilket behövs inom ekonomistudier.
kram

Reply
Philippa

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna ett par biljetter. Det hade varit en stor upplevelse för mig att kunna bjuda med min kära mamma in i en värld som är långt bortom vårat vanliga liv. Jag tycker det är intressant med mode och dess trender som variera varje säsong. Modebranschen har varit en stort stöd och inspiration för mig under min uppväxt och är fortfarande idag. Modet ser alltid ljus ut och är alltid påväg framåt, även i ens egna dåliga dagar.

Det är en mycket trevlig blogg du har Kenza. Följer dig så gott jag kan. Du är en god inspiration och förebild för dagens ungdom.

Kram Philippa 19år
([email protected])

Reply
lansha abdul

Jag vill mer än gärna gå på denna mässan!! Eftersom jag alltid drömt om att designa kläder åt andra eller öppna något eget. Har dessutom sökt till Beckmans design högskola och väntar svar. Måste bara tillägga att du är min största mode ikon, ett utav mina högsta drömmar är att få träffa dig! Massa kramar från Göteborg <3

Reply
Kim

Åh vilken rolig tävling!!

Jag älskar mode och skulle jätte gärna vilja vara den som folk ser upp till när det gäller klädval! Du är min mode ikon för du har sjukt snygg stil och grymt snygga kläder men jag vill inte “bara härma” dig utan hitta min egna stil.
Jag tror att genom att få lite inspiration från olika håll skulle hjälpa mig att hitta just precis min stil! :)

Kramis

Reply
Sara

Jag och min kompis är båda två väldigt modeintrisserade och kollade in denna mässa redan förra året och bara läängtade tills vi fick ta del av den och så ser jag detta, detta hade varit en stor chans för oss att uttrycka vår glädje till modet och komma närmare designers och modemänniskor att inpireras av!! Vi är trogna läsare till både din blogg samt Angelica blicks blogg, ni är super womens!!!!!!!!!!!! Plsplsplspls

Reply
Amanda Berner

Hej!
Hade tyckt det varit underbart att få komma dit eftersom jag går en,utbildning i Malmö inom mode och det är min stora passion! En av mina vänner från utbildningen har flyttat tillbaka till Stockholm så vinner jag hade jag tagit med henne! Har länge velat åka och hälsat på henne för vi blev så bra vänner under utbildningen och detta hade varit perfekta tillfället att åka dit!

Reply
Amanda Berner

Hej! Hade verkligen tyckt det varit jätte kul att komma dig eftersom jag går en utbildning inom mode och sömnad i Malmö och det är min stora passiob.Har även en kompis från min utbildning som flyttat tillbaka till Stockholm som jag verkligen saknar och vill hälsa på! Hade definitivt tagit med henne dig då!

Reply
Johanna

Hej snyggaste du!

Det har varit världens hit’ att få vara en del av denna fantastiska mässa. Där finns allt en modetjej/kille älskar, som jag älskar, EnKeLt! Behöver en ny kliché i mina rutiner.

Ha det bäst, Kram!

Reply
Filippa

Jag kanske inte är perfekt, men jag vill ändå bli modell, är kanske ung men det gör ju inget! Mina ben är inte lika smala som dina men jag vill bli något! Lever för min dröm, men har inte vågat berätta till nån…
Jag vill verkligen ha dessa biljetter för att det är någonting jag vill jobba med, mode! Okej, Jag vet att du inte ens orkat läsa igenom min text, för att alla har ungefär skrivit samma! Och sammanfattningen är:
DETTA ÄR MIN DRÖM, vill verkligen vinna!
Kramar!

Reply
Najma

Hej hej mitt Najma Abdullahi, jag är en tjej som är helt galen i mode och design. Varför jag vill? det är pågrund av att det är nått jag brinner för, och det här skulle ge mig chans att kunna få insperation och ett steg fram till min dröm
Kram Najma

Reply
Nathalie

Hejhej Kenza!
Jag är en tjej på 17 år som bor i Malmö och pluggar andra året till stylist på Drottning Blankas gymnasieskola. Att få gå på ATTITUDE STHLM har varit min dröm hur länge som helst, det hade verkligen varit helt surrealistiskt att få komma dit! Jag vill lära mig mer om branschen och få uppleva en riktig fashion show!
Massa bamsekramar!

Reply
Alice

Min motevering:
Jag har precis börjat på gymnasiet, första året och läser linjen mode design. Jag skulle tycka det var väldigt kul att få chansen att åka dit för att få insperation till mina projekt även insperation inför framtiden. Jag vill redan nu lära mig hur det är att vara i branshen och hur allt går till från designer till inköpare och vägen dit. Med mig vill jag ta med mina kompisar då vi är ett gäng mode galna tjejer.

Reply
Emma Arvidsson

Jag bör vinna för att jag för en månad sedan glömde av min väns födelsedag. Vi ses sällan nu förtiden och har mycket saker på olika håll. Som den goda vän hon är så “påpekade” hon inte att jag missat den utan jag fick inse det själv. Nu vill jag gottgöra henne, som aldrig heller har varit Sthlm på något hon sent kommer glömma! Jag älskar henne, och det vill jag visa!

Reply
josefin

Hej!

Jag skulle vilja vinna för att min bästa vän är riktigt modeintresserad och är hur duktig som helst på att göra kläder och designa. Jag själv är också väldigt modeintresserad så det vore hur kul som helst att gå på Attitude-sthlm!! Som en bonus fyller min vän år där omkring datumet så det skulle i så fall vara en toppen present till henne eftersom att hennes liv typ är mode! :D håller alla tummar jag har på att det blir vi som blir de lyckliga! Ha det gott!

kram Josefin

Reply
Ida

Hej! jag skulle så himla gärna gå på modevisningen och ta med mina bästa vänner för vi är alla så himla modeintresserade. Har nog alldrig varit på en modevisning förut och skulle så himla gärna göra det. Skulle bli en prefekt present till mina vänner och mig att få göra det!

kram :)

Reply
Emmy

Hej!!
Jag och mina bästa kompisar är nu utspridda världen över och jobbar på helt olika orter. Vilket gör att vi ses väldigt sällan..
Men nu har vi fått möjlighet att mötas upp i Stockholm en helg och hitta på något kul och umgås som bara bästa vänner kan!
Vi har bokat in just 24-25 november och det vore ju helt fantastiskt att få biljetter till ATTITUDE-STHLM!
Det skulle göra vår helg till en fashionable och sparkling tjejweekend! ;D

Reply
Edita

Hej Kenza!
Sjukt läskigt att jag igår satt med en vän och pratade om att jag känner att jag valt fel utbildning, är dock inne på mitt tredje år och känns lite sent att hoppa av nu. Dessutom är min min familj stor del till varför jag nöjt mig med just denna utbildning, är snart klar och mode är det jag vill hålla på med. Detta här hade varit en fantastisk chans att verkligen få ändra på allt och om bara lite iaf få smaka på den sötman som mitt hjärta bankar för.
Är trött på att tillgodose familjens behov nu sätter jag mitt främst och hade gjort vad som helst för dn sådan här chans . Detta är inte bara modeshow detta är en räddning för mig, hade varit dig evigt tacksam. Kram

Reply
Madeleine Fabres

Hej!
Jag är en 17 åring tjej från Linköping med ett stort intresse för mode! Jag studerar restaurang och livsmedel på Anders ljungstedts gymnasium och går oftast runt med kock kläder uppsatt hår och mössa och får knappt chansen att klä upp mig till skolan så därför ser ingen vilket intresse jag verkligen har för mode, jag har alltid velat åka på dessa stora mässor och speciellt på Attitude sthlm så Kenza om jag vinner anar du inte hur glad du gör mig! Jag kommer hålla tummarna! Kram

Reply
Frida Å.

Jag, en skånetjej på 18 år, har nyligen påbörjat mitt första år på universitetet och läser ett kandidatprogram i MODEVETENSKAP. Mitt modeintresse har alltid varit stort, och jag vill hela tiden lära mig mer för att kunna nå mina drömmar om att en dag kunna jobba inom modebranschen.
Att få denna fina chans att få besöka mässan och lära mig än mer om mode, utanför klassrummet och skolbänken, skulle betyda otroligt mycket för mig och min fortsatta utveckling mot att bli en trend- och modevetare.
Stor kram!

Reply
Karolina

Hej! Jag är en 17-årig tjej som går gymnasiet och inte har någon aning om vad jag vill göra när jag blir äldre. Eller jo, jag har många idéer, men ingenting känns helt rätt än. Jag har varit inne på att hålla på med smink, mode eller att hålla på med event eftersom jag är otroligt intresserad av sånt. Så därför tror jag att Attitude-Stockholm skulle ge mig en chans att få en inblick i vad som händer på ett sånt här evenemang och se om det verkar intressant, om jag tror att det är någonting för mig. Samtidigt som jag vet att det skulle vara en superkul grej att få göra med någon vän eller min syster kanske och jag skulle få en himla massa bra inspiration till min vardag och mitt liv.
Kram

Reply
Emma

HEJ! Jag har studerat mode här i Finland, men som du kanske vet ordans det inte så mycket liknande evenemang här. Har dessutom min pojkvän i Stockholm och att få hitta på något såhär kul med honom när jag kommer på besök skulle inte vara helt fel. Grymt kul faktiskt:)

Reply
Fanny

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig men ska göra mitt bästa :)

Jo, jag är en 17 år gammal tjej som pluggar första året på gymnasiet med inriktning design. Jag skulle verkligen vilja vinna biljetter till Attitude Sthlm för det hade varit en upplevelse som skulle hänga med hela livet. Jag är väldigt intresserad av mode och trender samt styling. Jag Skulle vilja arbeta inom den branschen i framtiden och jag tror att en sån här mässa kan hjälpa mig en bit på vägen för att uppfylla mina drömmar.

Reply
Ida nilsson

Hej! Du förstår inte hur glad jag skulle bli. Jag jobbar som modell, och älskar mode och fashion! Min pappa och brutit nacken och blivit förlamad. Allt detta är så orättvist. Man tror inte detta är sant. Och nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv igen och om jag skulle få denna möjlighet skulle göra mig så glad! Åh så kul!! <3mvh Ida

Reply
Chloé

Hej Kenza,

jag skulle uppskatta otroligt mycket om jag fick möjlighet att gå på Attitude Sthlm, jag är enormt intresserad av mode och design och drömmer om att få jobba med det i framtiden. Jag vet att många säkert skulle påstå att jag inte är den mest behövande av att få gå på denna mässa då jag har fått resa runt och sett vad världen har att erbjuda, jag har bott i London många år och fått möjlighet att gå på London Fashion Weekend där, men min dröm har inte dött ut jag vill lära mig mer, få mer inspiration, och få möjlighet att se vad de stora designerna har att erbjuda. Att får möjligheten att gå på mässan hade varit otrolig för mig och mina vänner!

Med vänliga hälsningar

Reply
Maria

Hejhej!

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att älskar mode och kommer att hålla på med det i framtiden. Du är min inspiration så följer dig varje dag i din blogg älskar och eftersom du är en modeikon så gör du mig mer intressan!

Jag går i grundskolan och har redan från nu bestämt mig att mode, stylist, smink och naglar är det enda jag vill göra! Skulle vara sjukt glad och verkligen tacksam om jag vann dessa biljetter till mässan eftersom det är min dröm att gå på sån mässa när jag inte har chansen en annan gång om inte om 10 år. Kraam!!<3

Reply
Linnea

Jag älskar mode och kläder och jag SKA bli en känd designer. Redan nu syr och designar jag kläder, och de kommer snart att finnas till försäljning. Att få åka till Attitude och visa upp mig och kanske få göra lite reklam för mitt märke Liquist inför branschfolket skulle vara helt fantastiskt kul!

Reply
Melissa

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna biljetter till Attitude Sthlm då jag är på jakt efter den perfekta presenten till en av mina närmsta vänner som fyller 25 i slutet av månaden och vad vore roligare att ge bort än en upplevelse present i form av biljetter till Attitude Sthlm?! Det skulle vara helt fantastiskt!

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Jag blev så otroligt glad när jag såg att du lagt ut den här tävlingen!
Jag är en tjej som älskar mode! Jag drömmer om att en dag bli designer och att få åka till ATTITUDE-STHLM skulle vara en bra bit på vägen. Det skulle ge mig så mycket inspiration och det skulle vara mitt livs upplevelse!
Som mitt favorit citat “Style is a way to say who you are without having to speak” / Rachel Zoe

Puss och kram från ett stort fan!

Reply
Tess Bengtsson

Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja komma till Attitude-STHLM då jag är intresserad av modellbranschen och allt som hör dit till! Jag ansökte även till MODELLJAKTEN när ni var i Halmstad och jag fick då själv testa på att gå på catwalken i gallerian. Jag tyckte det var riktigt roligt och hade gärna velat lära mig mer om modellyrket! Det hade varit väldigt inspirerande att få se modellerna gå på catwalken, modet och även hur branschen fungerar över huvud taget.

Hälsningar från mig! :D

Reply
Ella Hellsaeus

Varför just jag ska vinna?:Jag är en ung fashionista som är besatt av mode. Fixa håret, sminka mig på olika sätt ,smycken, accessoarer, kläder, hela min outfit är något som betyder mycket för mig jag är helt modegalen! Att gå upp tidigt på morgonen innan skolan har jag inget problem för för att sminka sig på olika sätt, fixa håret och och bestämma vilka kläder man ska ha är helt klart värt det! Din outfit visar så mycket mer än vad du har för klädstil, den visar vem du är. På sylektionerna i skolan är det så tråkigt och gammaldags man skissar inte på hur kläderna ska se ut med detaljer och sådant,utan det är bara sy efter några enkla shorts som är helt tråkiga, inget interesant på, INGA DETALJER! Herregud det gör ju att ett plagg är speciellt, annars skulle ju affärerna inte tjäna något på plaggen om dem inte va speciella och alla likadana + kläderna man syr efter är kläderna från 2008 och det är inget jag skulle vilja ha på mig nu… Jag skulle gärna vilja hitta olika inspirationer på ATTITUDE STHLM om hur modet är NU, INTE år 2008 för att visa henne olika idéer om hur man kan göra det mer roligt och snyggt! Kram

Reply
Mimmi

Låter extremt intressant att få ta del av något sådant här ju! Jag har alltid haft en intresse för kläder och mode, men har aldrig riktigt kunnat framhäva det… Att få chansen att få gå på en sådan här mässa och uppleva på riktigt meningen med mode, och få en inblick i industrin och de uppkommande modet – det hade varit jättekul!! Man hade även fått en massa inspiration och liknande, och kunna utbyta tips med andra!

Reply
Alice

Här kommer min korta motivering!
Jag fullständigt lever för mode; modemagasinen erstätter min morgontidning, min kvällstv och min bibel. Jag går aldrig ner i tvättstugan eller källaren utan ett par klackar på fossingarna i “hopp om att min granne kanske erbjuder mig ett jobb inom mode om de ser mig så här”. Jag behöver kanske inte nämna att alla mina grannar antingen är pensionärer med käppar eller lattemammor som bara är upptagna med sina barn… Hoppet finns ändå där! Dagligen surfar jag runt på olika modebloggar med allt från streetstylebilder till high fashion i fokus – allt för att få en så bred blick som möjligt. Jag drömmer om att jobba inom mode så just därför skulle den här chansen vara guld värd.

Reply
Linea

jag har gillat sidan på facebook och jag skulle jätte gärna vinna för att jag alltid varit modeintresserad men alldrig fått möjligheten att vara med om något liknande förrut. Jag skriver också en modeblogg men den är inte så känd alls, så jag skulle få inbjudan till några sorts evenemang. Nu när det är höst, tråkigt väder och grått har jag som säkert alla andra, brist på inspiration, både när det gäller vad jag skall klä på mig /sminka mig på morgonen eller vad jag skall skriva på bloggen. Så jag tror att biträde till mässan skulle ge mig massa inspration och framförallt erfarenhet. Det skulle vara en fantastisk upplevelse för mig!

Tyverr vet jag inget hemligt ord som gör att ni kommer välja just MIG bland alla 500 kommentarer men jag hoppas verkligen du förstår hur det skulle göra mig höst att vinna, brukar alldrig ha turen. Stor Kram! Linea

Reply
Jennifer

Jag bor en liten bit utanför Stockholm och skulle verkligen behöva något att se fram emot just nu. Jag bor i en liten håla där alla känner alla och eftersom jag aldrig varit den typ av tjej som följer strömmen för att passa in har det resulterat i att jag inte har någon här ute som jag umgås med. Jag har precis blivit av med mitt jobb och står för första gången i mitt liv som arbetslös och har ingen aning om vad jag ska göra. Jag brinner för mode och skönhet och vill verkligen plugga till någonting som kan förverkliga mina drömmar men just nu har jag bara råd att jobba för att kunna betala räkningar, hyran osv. Ett ljus i höstmörkret som får en på rätt bana igen skulle vara underbart. och tack för en bra blogg Kenza, du inspirerar till tusen. Puss Jennifer

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*