• header

Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 2012, 24-25 november!

Jag är lite segstartad idag så jag börjar dagen med en tävling. Jag själv kommer självklart befinna mig på Attitude (och det kommer bli jäkligt spännande…är lite nervös för där smäller det! kommer berätta mer sen om vad jag ska göra där..) så jag hoppas vi ses där. :)

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan:

  1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook.
  2. Kommentera DETTA inlägg där du skriver en kort motivering om varför just du ska vinna
  3. Skriv även med din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
  4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

 

1:a pris- 6 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

2:a pris- 4 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

3:e pris- 2 biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25:e november

Lycka till!


724 Comments

Anne

Hej jag skulle vilja vinna biljetter till mig o min man som båda är väldigt intresserade av mode. Skulle vara den perfekta års presenten (14år tillsammans) att få ge honom o få ett par mysiga dagar i huvudstaden. Samt massa inspiration! Håller båda tummarna! Med vänlig hälsning, Anne

Reply
Ellen

Jag skulle vilja vinna för jag är väldigt modeintresserad och det verkar kul. Tjatade jättemycket förra året om att jag ville gå men mamma var inte så pigg på att åka dit.. Så det skulle vara väldigt roligt att vinna och få gå dit med några kompisar. :)

Reply
Rebecca

Hej!
Jag heter Rebecca och är 16 år. Eftersom min bästa kompis Amy är sjukt modeintresserad och hon skulle nog gärna jobba inom det området i framtiden så skulle jag älska att få ta med henne på det här. Vi har varit vänner i nästan tre år, och hon är verkligen den bästaste vän jag hade kunnat önska mig! Hon är en vän för livet. Amy har gjort så mycket för mig, så jag skulle väldigt gärna vilja göra det här för henne, som en liten överraskning. Hon skulle bli så glad, och det skulle göra mig så glad! Från Rebecca

Reply
Nelly

Jag började i år första året på gynasiet med inriktningen textil design, det är sjukt kul och jag och två tjejer klickade direkt, då vi delar mode intresset så vore det jätte kul att få gå med dom och det skulle va kul med lite insperation till kommande skolarbeten :D
Jag Håller tummarna så att dom blöder! ;P
KRAM, Nelly!

Reply
Sonia

När jag läste ditt inlägg om STHLM-ATTITUDE var det som att det tändes en liten gnista i mig och jag tänkte att detta vill jag verkligen vinna! :)

Jag har alltid outur i spel (men tur i kärlek tack och lov) och jag har aldrig vunnit på något lotteri eller så, men idag tänkte jag att det som avgör denna tävling är ju inte bara slumpen, det finns ju faktiskt en liten chans att du ser detta inlägg och att jag har gillat sidan på Facebook och tänker att Sonia är tjejen som ska få äran att vinna. Det skulle vara helt fantastiskt!

Jag har alltid varit väldigt modeintresserad och mån om att ta hand om mig själv och mitt yttre. Mitt intresse för mode och design har alltid funnits och vuxit sig allt starkare med tiden.

Jag har jobbat i en av de exklusivare skobutikerna i Stockholm, där alla skor var av äkta skinn, tillverkade i Italien.

Min tid som butilssäljare på BIK BOK var också lärorik och det var roligt att varje dag träffa unga tjejer och vägleda dem i deras väl av outfit till
kvällens middagsbjudning, dejten som skapat höga förväntningar, eller födelsedagsfesten som de länge sett framemot.

Jag har hört att jag är bra på att inspirera folk i min omgivning och jag hjälper ofta mina vänner om de behöver smakråd.

Nu känner jag att jag själv skulle vilja ha lite inspiration och det skulle vara min dröm att vinna en plats till detta event som helt saknar motsvarighet i norra Europa.

Jag vill också passa på att berömma dig för att du gör ett fantastiskt jobb med din blogg och det är roligt att du når ut till så många :)

/Sonia

Reply
Kajsa Svensson

Den här terminen startade en ny utbildning som är ett tre-årigt kandidatprogram i MODEVETENSKAP!! Det är superkul och alla i klassen drömmer om en framtid i modebranschen och tänker se till att det blir så också :) Jag och mina 4 nya nära vänner i klassen skulle ÄLSKA att få gå på den mässan, det vore en ära och vi skulle minnas det för alltid :) kram! [email protected]

Reply
Emma

Jag skulle verkligen behöva inspiration för olika klädval eftersom jag är urusel på att matcha och mixa! Däremot så brinner jag för mode och skulle vilja jobba med det inom framtiden, men som osäker 15-åring är det ganska ofta som klädvalen består av svarta jeans och någon enkel tröja. Behöver inspiration! Har heller aldrig varit på någon riktig modevisning, och om jag skulle vinna skulle jag ta med mig mina vänner! Kram och tack på förhand!

Reply
Malin

Grym tävling!!

jag är mer än gärna med, jag skulle vilja vinna biljetter dit så jag kan bjuda med mina vänner och ha det mega kul tillsammans. Vi alla älskar mode och vad skulle inte passa bättre än att dra dit och bara ha super kul tillsammans. Skulle vara super kul att överaska mina vänner med biljetter dit så bara att hålla tummarna nu då! :D
Karm på dej!

Min mailadress: [email protected]

Reply
evvi

Min motivering är helt enkelt för att jag brinner för kreativitet av alla möjliga slag och älskar att hitta inspiration från så mycket olika saker.

En Mode och skönhetsmässa är rena rama guldgruvan där man kan botanisera sig från början till slut! Färger, former, material, you name it!

Jag fick aldrig möjlighet att gå på förra årets(till min stora besvikelse nu när jag äntligen bor i Stockholm) och hoppas att jag kan få lite hjälp på traven till årets istället!
En estetsjäl ropar på hjälp..
/Eveline [email protected]

Reply
Emelie

Hej Kenza, jag är mer än gärna med och tävlar om biljetter till Attitude STHLM. Jag har aldrig tidigare besökt detta event men läst mycket om det.
Jag har alltid varit intresserad av mode och skönhet och har precis flyttat upp til Stockholm för att studera modevetenskap. Jag älskar att lära mig mer om mitt största intresse och vad kan inte vara bättre än att få besöka detta stora event? Det hade varit enormt roligt att få gå på detta och jag hade insupit ALLT!

Nu håller jag tummar och tår att jag har turen att vinna biljetter. Det hade varit enormt roligt och dessutom gett mig mer kunskap och en bättre syn på vad det faktiskt är jag studerar just nu :)

Kram Emelie
[email protected]

Reply
Lovisa Lindqvist

Hejsan Kenza, mitt namn är Lovisa Lindqvist och jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag älskar mode och jag skulle vilja lära mig mer. Och om jag skulle på skansen att åka till Attitude tror jag att mina möjligheter blir mycket större. Och jag skulle också vilja bjuda min bästa vän som aldrig har varit i Stockholm och hon älskar mode mer än något annat. Och jag tror att jag kommer kunna lära mig mer och växa inom mode om jag får möjligheten att åka till Attitude.

Jag bor i en liten stad som heter Vetlanda som ligger i småland och vi som bor här har inte den bästa shoppingen så att bara få åka till Stockholm skulle vara fantastiskt men sedan att få gå på just Attitude och se modevisningar skulle vara en stor dröm.

Så kort och gott skulle jag bli super glad att få åka till Stockholm men sedan om man får ta med sig en eller flera kompisar skulle vara underbart. Att få överraska sin bästa vän att hon ska på åka till Stockholm och gå på Attitude mässan. Det är ju så att man får en liten tår i ögat om det skulle hända.

Och en sista sak är att just denna person som jag skulle vilja bjuda fyller 15 år den 25 november, så att kunna ge det som födelsedags present är ju tusen gånger bättre än en vanlig present.

Massor av kramar från Lovisa! :)

Reply
hanna

jag är med och tävlar!! och jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att jag är väldigt intreesserad av mode och skönhet och sånt där! Sedan att gå på en modevisning är en stor dröm för mig, jag har aldrig gjort det och aldrig tänkt att jag skulle få chansen att göra det så det skulle verkligen vara super kul att vinna och betydda jätte mycket för mig!

älskar din blogg, du inspererar mig super mycket. kramissss

Reply
Tova

Blev helt till mig när jag såg denna tävling, mode är ett av mina stora intressen och det skulle vara så himla roligt att få chansen att vara med och uppleva detta!
Kram :)

Reply
alice

jag har ALLTID varit jätte intresserad av mode, det är min stora passion i livet. Jag är bara 14 år, så ingen ser mig. Jag älskar och sitta hemma och skissa och sy egna kläder. Jag älska även att styla mig Själv och andra, finns ingenting jag tycker är roligare. Jag får ofta komplimanger för hur jag klär mig vilket jag älskar. Jag läser mycke modebloggar och modetidningar och hitta inspiration. Jag är inte som andra 14 åringar och bara kasta på mig något, och även fast många bryr sig klär dem sig tråkigt enligt mig. Jag ska läsa stylist eller design på gymnasiet, det säger väldigt mycket om mig. Detta skulle vara så sjukt kul och chans att gå på något sånt här. Det skulle betyda allt! Jag vet att jag säkert är för liten, som med allt annat.. har väll inte mycket mer att säga, detta är verkligen jag så jag hoppas så gärna att jag vinner! Kram <3

Reply
Michelle

Hej Kenza!
Jag är en tjej som är 15 år och är väldigt intresserad av skönhet och mode. Jag skulle jätte gärna vilja vinna dem här biljetterna för att jag tycker det är kul med skönhet och mode. Det skulle vara jätte roligt att åka dit med mina bästa vänner. Jag hoppas jag äntligen får chansen att gå på detta event med mina vänner. Hoppas jag har turen med mig idag, det skulle vara super kul!

Reply
Malin

Hej!
Jag är en målmedveten tjej som tog studenten i juni, jag blev då färdigutbildad frisör och makeup artist. Detta kommer jag att satsa fullt ut på och mitt mål är att bli stor, och dit ska jag komma. Att få åka på detta vore givande och en stor hjälp för mig. Jag har alltid varit intresserad av mode och redan sen liten har jag velat detta! Jag är en värdig vinnare som kommer utnyttja det här fullt ut. Det vore riktigt roligt :-)

/Malin

Reply
Jessica Pettersson

ÅHH!! Gud vad roligt om man skulle vinna detta! Går själv på en stylistutbildning på gymnasiet så det skulle vara superkul att få vinna detta och få lite mera “kött på benen” och veta mera om modet! Var på mässan förra året men hann aldrig se någon visning eller så utan det vart bara en snabbis, skulle vara superkul och hinna med det detta år! :))

Älskar din blogg och alla outfits som du lägger upp, min vardagsinspiration!

Kram kram! :) / Jessica

Reply
Natalie Del Cid

Hej.
Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med min mamma. Hon har aldrig varit stockholm och jag vill göra något för henne efter allt hon har gjort för mig. Jag har världens mest underbara mamma och skulle vilja ge henne detta för att visa min tacksamhet. Hon är väldigt modemedveten men har inte möjligheten att spendera pengar på allt för mycket kläder då hon hellre ger mig de saker jag vill ha.

Kram, Natalie.

Reply
Elin

Jag har gillat Attitude på facebook!!

Jag skulle vilja vinna för att jag snart går ut gymnasiet och att jobba inom mode/design är drömmen för mig! Därför skulle denna möjlighet ge otroligt mycket inspiration till framtida projekt inom modebranchen!! :D
Kram!

Reply
Linnea Svanström Sparby

Hej Kenza! Vilken dröm det skulle vara :D Jag är student och har inte råd med så mycket! Mina sista pengar i månaden går såklart till kläder och skor! Du är stor inspiration!:) Läser bloggen varje dag och får inspiration! Hoppas du har en fin söndag:) Kram / Linnea

Reply
frida

Jag är 12 år, bara 12 år och har otrooooligt många drömmar och saker jag vill uppleva i mitt liv. När jag var åtta år så hamnade jag av en slump in på Lars Wallins hemsida och uppdäckte hans klänningar, jag bestämmde mig då för att sen sån ska jag gifta mig i. Jag såg på hans klänningar och deras detaljer att sånt där vill jag också göra, jag vill också skapa och jag tror det var nån gång där jag insåg att mode inte bara handlar om vad “H&Ms höst nyheter” är utan om något kreativt och något som inspererar och är ett Intresse. Jag tror, eller jag vet att om jag vann skulle detta insperera mig ännu mera och jag skulle ha uppnått en av mina drömmar, att se mode på riktigt och inte bara se en massa youtube klipp på nätet med folk som går catwalk. Vill inte att detta ska låta som något klyschigt litet mail från någon fjortis som knappt vet vad de här handlar om,haha, Det jag skrev menade jag verkligen och detta är en av mina drömmar.

Reply
Ebba Olsson

Ciao Kenza!
Jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att jag verkligen älskar mode! Jag har aldrig vart på en riktig modeshow, mer än en liten vi hade på skolan i åttan när vi skulle samla in pengar till välgörenhet.
Har alltid älskat mode ända sen jag var liten (ville till och med bli designer haha) och det hade verkligen betytt mycket om jag vann det här.
Frågar man mig vad jag vill bli senare i livet sägar jag alltid att jag inte vet, men jag vill verkligen jobba inom mode eller musik men såklart att folk inte förstår vad man menar utan man måste alltid veta exakt vad man vill bli.
Att få gå på det här känns som att det hade gett mig så sjukt mycket inspiration och motivation till framtiden.

Känns som att det blev lite långt och konstigt så avrundar med att jag älskar din blogg och du har dom grymmaste outfitsen, a true inspiration!!

Kram Ebba :)

Reply
Julia Je

Jag skulle vilja vinna för att min dröm är att bli något inom mode! Jag älskar mode, de nya trenderna och jag drömmer också om att bli modell. Jag tävlar mycket i olika tävlingar där jag kan vinna allt från skor till att gå på Stockholm fashion week. Jag försöker att hålla mig till trenderna och vilka designer det finns. Men jag har ändå min egna stil! Jag läser bloggar och modetidningar. Jag är 16 år och har en dröm att bli modell ( jag är för kort så jag har inte kunnat delta i modelljakten eller Top model Sverige samt andra castings som varit i ex köpcentrum). Om min dröm som modell inte blir sann vill jag jobba inom mode! Kanske tidningsredaktör eller journalist inom mode. Jag går på gymnasiet nu och går inom media och journalistik. Om jag vinner kommer jag lära mig så mycket och jag kommer ta in alt jag ser och hör! Det kommer inte bara vara en rolig händelse i mitt liv utan en händelse där jag lör mig och får råd inom mode och jobb!!

Jag hoppas verkligen att jag vinner!

Reply
Tina Carlsson

Hej Kenza!
Vi är två tjejer som går tredje året på Drottning Blanka gymnasiet. Vi pluggar till stylister och vi har alltid varit modeintresserade. Allt från smink, hår, styling till kläder. Och vi har stora drömmar som vi är säkra på att vi kommer att uppleva i framtiden genom att jobba stenhårt som vi har gjort hittills. Tack vare vårt vänskap så motiverar vi varandra alltid och kommer på tillsammans med grymma idéer!
Att nå högt genom mode branschen är något som vi ska kämpa för våra liv för att kunna lyckas, att plugga i Paris och lära oss mer och därifrån bygga vår erfarenhet är vad som gäller för oss!
Skulle betyda hemskt mycket om vi van detta!! För oss är mode och styling inte ett jobb, det är vår livsstil och vi kan inte ens förklara hur lyckliga och vilken möjlighet det hade varit att vinna detta. De två biljetterna betyder grymt mycket för oss! Vi vill detta mer än något annat!
Kram på dig!

[email protected]

Reply
Emilia G

Hej! Jag skulle vilja hålla på med mode när jag blir äldre det har jag drömt sen två år tillbaka. Varje dag efter skolan så skyndar jag mig hem för att få se på Project Runway, pogramet handlar om mode så klart!
Om det är så att jag vinner så får jag mycket inspiration för min framtid! :)

Kram! / Emilia

Reply
Amanda

Hej! Jag vet att jag är en av väldigt många som vill vinna möjligheten att få denna underbara chansen, men hoppas på att du tycker jag ska få bli en av dem som får sin dröm uppfylld.

Jag är väldigt intresserad av mode och när jag har tid så sitter jag mest och kollar igenom alla sorts olika inspirations källor på internet. Jag försöker få inspiration från min omgivning och alla härliga människor jag ser!

Min dröm skulle vara att få jobba inom mode branschen, helst vara en klädsel designer. Jag tror att denna chansen att få åka till denna evenemang skulle få mig få ännu mer inspiration och glädje.

En sak som jag har saknat detta året har varit tur och glädje, har hamnat i massa olika situationer som har krossat mig. Har jobbat med ätstörning och deppresion i ungefär ett år nu och det har slitit väldigt mycket på mig. Samtidigt har en av mina närmsta vänner också haft en ätstörning som nästan tog livet av henne, men som tur är så ringde hon mig före hon hänge sig!

Hoppas inte min bakgrund gör dig illa till mods, men tror bara att jag verkligen behöver en lyft och få känna lite tur och glädje! Vill också säga att din blogg är helt fantastisk och att dina tankar har motiverat mig ! :)

Vet att jag er en av tusen men hoppas du ger mig chansen!

Reply
Sabina

Hej Kenza!

Jag är en 17 årig Gävlebo vars drömmar handlar om mode! Tyvärr har jag inte pengar till varken att köpa allt jag vill eller att kunna gå på mässor! Alltid varit intresserad av mode och skönhet, nu när pengarna tryter är det vintage som gäller!

Hoppas du väljer lilla mig, vore så sjukt roligt att få göra det här! Åh, Attitude Sthlm… drömmen!

Kramar Sabina

Reply
Madeleine

Hej Kenza!:)

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter så jag och mina vänner skulle kunna få åka på denna fantastiska mässa tillsammans. Har alltid så kul med mina vänner MEN vi är otroligt dåliga på att faktiskt ta tummen ur och göra någonting. Och när vi väl gör någonting tillsammans så slinker alltid skolan in, vi pluggar eller diskuterar den senaste uppgiften vi fått osv då vi läser ett mycket krävande program. Vi tycker alla att mode är riktigt kul så att få åka på den här mässan skulle helt klart vara 5 av 5. Kunna släppa allt plugg och bara ha skit kul!!

Kram

[email protected]

Reply
Elin

Hej Kenza! Jag älskar mode över hela mitt hjärta och det är ett stort intresse som betyder väldigt mycket för mig privat. Tyvärr är det ju ganska svårt att som 14 åring att få chansen till något så som stort som det här!
Det skulle bli som en milstolpe i mitt liv! Kram!

Reply
Olivia Lindström

Hej!

När jag såg att man hade chansen att vinna biljetter vart jag överlycklig! Jag är väldigt mode intresserad och det skulle vara otroligt intressant att få chansen att åka dit. Jag skulle tycka att det vore underbart att hämta ny inspiration, se fantastiska kläder och möta nya människor. Jag har aldrig riktigt haft turen på min sida i tävlingar som dessa så jag hoppas att det går bra den här gången!

(Har likat sidan på Facebook)

Kram

Reply
Emma

Jag vill vinna biljetter till mig och min modeintresserade vän. Vi både följer din blogg och älskar din klädstil. Vi ser väldigt mycket fram emot ditt egna märke. Det skulle vara väldigt roligt att få ta med henne på detta, vi har vart ganska upptagna på senaste tiden och inte hunnit setts så mycket. Hennes födelsedag är även i slutet på november och det här skulle vara en perfekt födelsedagspresent :)

Reply
Amanda Maran

det skulle vara otroligt spännande at få en sådan upplevelse. jag har alltid varit modeinteresserad men jag är inte så duktig på det men jag skulle vilja få insperation att utveckla min klädstil så jag kan klä mig lika snyggt som du ;) jag har inte särskilt mycket pengar så jag hade inte kunnat betala nått sånt här annars så jag hoppas innerligt att jag vinner så jag kan få åka. xoxo <3

Reply
Anna

Hej! Svårt med motivering, det känns som att alla drar till med samma, men vad ska man skriva! Jag är en jätte modeintresserad tjej, jag läser mode-design sista året på gymnasiet och det är något jag älskar så enormt.

Jag är inte en sådan utåtriktad tjej som vågar ta stor plats ute i det sociala. Men när jag håller på med mode och får skapa och uttrycka mig precis som jag vill så kan jag verkligen gå loss och visa vem jag är! Mode är inte bara ett intresse, utan det väcker en viss glöd inom mig! En sida av mig som jag för några år sen inte ens visste fanns.

ATTITUDE-STHLM är en enorm chans! Då jag vill arbeta inom textilbranschen är detta en sjukt grym upplevelse, att få träffa massa designers och stora människor inom mode-världen!

Det hade vart så sjukt skoj och inspirerande att gå, så jag hoppas att detta tar mig upp på prispallen! Iallafall tredjepris, då skulle jag tagit med mig min bästa vän som även går i samma klass och har minst sagt lika stort modeintresse! Vi skulle haft the time of our lives! ;)

Fashion is passion!
Anna

Reply
Linnéa

Hejsan , jag skulle gärna vilja vinna för jag vill plugga till stylist sen när jag har gått ut 9:an. Så det skulle varit sjukt roligt att få vinna biljetter till en mode skönhet mässa! Kram (:

Reply
Jennifer Bäckström

Ifall att jag skulle vinna skulle jag ge biljetten till min fantastiska mamma och låta hon och hennes bästa vän få åka iväg på ett sista äventyr tillsammans! Mamma ställer alltid upp med allt, såsom stallhyra, betala lägenhet och så kan jag alltid prata med henne! så det skulle hon nog uppskatta otroligt mycket, så nu får jag hålla tummarna!

Reply
amanda j

jag älskar mode helt enkelt och att få åka till ATTITUDE-STHLM skulle vara som att älska glass och få hem all världens glass och alla möjliga smaker och bara sitta och käka, men andra ord så skulle jag helt enkelt bara bli överlycklig!! :))

Reply
Emma Linnéa Eriksson

Jag kommer från en liten håla med få affärer så skulle de här vara helt galet! Visst, många skriver att dem är modeintresserande men det skulle jag också vilja bli även om modet kommer 1 år senare till våran om det inte vore för din blogg Kenza då alla vill ta inspiration av dig. Men om jag skulle få vara med på den här mässan så kan jag ta inspiration av de senaste nytt som kan gå ut till de andra i min hemstad. De skulle betyda mycket för mig! Då kanske jag skulle bli mer vågad och självsäker och det skulle vara ett stort steg för mig!

Reply
Thea A

Jag skulle vilja biljetterna för mig och min pappa, varför?
Jo min pappa och jag har länge varit intresserade i mode och min pappa jobbar även med mode, dock så kunde han inte få tag på dessa biljetter.
Det skulle göra mig så otroligt lycklig om jag skulle kunna få möjligheten att gå på detta tillsammans med min pappa.
/Thea

Reply
Nicole

Hej Kenza!
Jag skulle gärna vilja gå på detta med min mamma, vi har inte så mycket mor och dotter tid tillsammans eftersom hon har börjat nytt jobb och säljer nu tyger. Min mamma har alltid älskat mode och har jobbat med det hela livet och självklart älskar jag det också! Hon fyller 40 år två veckor efter så detta skulle vara en underbar present från mig till henne. Vi skulle älskat det!
Ha det jätte bra :)

Kram Nicole

Reply
Linnea Agné

Jag klicka in på din blogg som vanligt för att läsa,
när jag såg detta inlägg var jag nära att tappa både haka och näsa.

Klädtokig, skogalen ja en riktig fashionista,
det här är en chans som jag inte vill mista.

Efter butiksjobb, inköp- och textilstudier har jag nu snart min slutpraktik,
jag blev helt varm i hjärtat – från dig till mig måste det här vara en pik,

Linnea Linnea Linnea väntar du så är du screwed,
in på facebook och likea gör dig redo för Sthlm ATTITUDE! :D

Reply
josefine

Oj, vet faktiskt inte vart jag ska börja. Men att gå runt på världens bästa mässa(!!) shit, det skulle verkligen vara dröm. Jag skulle känna mig hemma, på riktigt. Att sitta här (i dalarnas urskogar), att vara född på fel plats, att vara ett modemonster i skogen är inte lätt. Att sedan ha en rätt stor modeblogg gör inte det hela lättare. Här ska man liksom spela fotboll, åka moppe och plocka svamp. SO NOT ME! Blickar, ord, mejl, meddelande osv. Är vardag. Jag ska inte vara här, jag bara känner det i hela kroppen, ända in i benmärgen.
Detta är alltid något jag drömt om..men för att jag bor i skogen känns detta som en chans,en chans till att se världen, se livet, leva, andas, tro, hoppas!
Kan inte beskriva med ord hur skönt det skulle vara att för några dagar slippa alla blickar och ord och bara befinna mig med modemonster som mig. Att äntligen känna mig som en människa!
Jag.vill.det.här! Jag.behöver.det.här
Kramis J

Reply
Sejla

hej Kenzas! :D

Jag vill inspireras och bli motiverad att bära upp nya trender. Genom att få inspiration och sedan ge inspiration till andra så att man överlever vintern.Och jag vill jätte gärna ta med min storasyster som betyder allt åt mig!

Reply
Sejla

Hej kenzas! :D

Jag önskar att jag kunde vinna detta! Har vart med många tävlingar men inte vunnit en ända :/ I allla fall jag vill lära mig mer om mode, för jag älskar det! Och jag vill också överraska min storasyster genom att ta med henne på detta om jag vann, för jag älskar henne mer än allt! :D

Reply
Emma

Det känns svårt att beskriva min egentliga passion för mode. För de flesta är mode bara mode, ”det är ju kul att klä sig”. För mig att mode mycket mer. Det är en glöd inombords, en bit av mitt hjärta som känner sig fulländat när jag får fokusera på mode. Det är en stark glöd, en brand som tänds när jag ser mode när det är som bäst. Jag kan inte tänka mig något bättre ställe än attitude sthlm som skulle kunna representera riktigt bra mode.

Men varför skall JAG vinna? Varför just lilla lilla jag? Jag är ju bara en vanlig tjej. Nej, jag tar om det där. Det är jag inte! Jag är jag, och jag ÄR mode. En tjej från Göteborg som läser textil och formgivning på gymnasiet, just för att fördjupa mig och uttrycka mig och min passion – mode och skapande.

Jag vill komma till attitude sthlm med en vän eller flera, för jag har fler som brinner för samma sak och skulle vara ett fantastiskt ögonblick att skåda mode och skönhet på. Knyta nya kontakter och bara njuta av tillvaron. Men det är inte allt, och det är ju det som är så fantastiskt! Det skulle vara så fruktansvärt roligt! Hej och hå, bananer i pyjamas, fnitterfnatt och hihimihi kul!

Reply
AMANDA

Jag pluggar till stylist, är nu inne på tredje och sista året, så detta skulle verkligen vara grym inspiration till mig! Både för utbildningens skull men även med tanke på hur skoltrött man är efter alla år i skolan, och få en extra push genom sånt här till att kämpa det sista året! :)

Reply
Linn

Hej! jag är en tjej på snart 15 år som så sjukt gärna skulle vilja vinna det här eftersom jag vill plugga inom styling sen när jag börjar på gymnasiet. Tycker att det är jätte roligt att titta på program som Top model, project runway, victoria secret fashion show osv. och det skulle vara jätte häftigt att få se på en riktig modeshow :D

Kläder, smink och hår e det roligaste jag vet! att få sätta ihop outfits, se till att det matchar, prova nya saker, komma på en helt ny sminkning eller annat e något som jag skulle kunna göra hur mycket som helst!

Dessutom skulle det vara jätte coolt att få ta del av en så stor händelse och få massor med inspiration :D

Mitt intresse för mode, makeup och design har nog alltid funnits där men med åren så har nog betydelsen och intresset vuxit väldigt mycket för det och verkligen blivit något jag vill ägna mig åt!

Som ett steg i rätt riktning så har jag och min kompis skaffat oss en prao plats hos Shestore och måste bara säga att jag verkligen älskar din stil! får så mycket inspiration från dig och dina kläder och skulle vara helt överlycklig om jag fick äga en lika snygg garderob som din! :D

Håller tummarna och hoppas att jag vinner!
Tusen kramar, Linn! <3

Reply
Pernille Solheim

Jeg har et ønske om å jobbe innenfor motebransjen, og denne messen ser ut som en super mulighet til å få smaken på denne drømmen. Senere vil jeg studere mote og dens historie i NY. Jeg syns dette ser ut som en kjempe bra mulighet for personer med drømmer innenfor denne bransjen å få se litt av realiteten bak dette. Derfor ønsker jeg billetter til disse to dagene i Stockholm. Jeg har heller aldri vært i Stockholm, så dette ville bli en fantastisk bursdagshelg, ettersom at bursdagen min er 22.November :)

Reply
Alicia

Hej! Hoppas allt är bra med dig!! Så sjukt rolig tävling. Jag är väldigt mode intereeserad och har alltid varit. Ifall jag skulle vinna skulle jag ta med min bästa vän. Hon är verkligen den bästa. Hon finns där för en och ställer alltid upp. Att få vissa sin uppskattning genom att ta med henne dit skulle vara toppen. Nu är det bara att hålla tummarna.
Kram

Reply
Mia Ånestrand

Hejsan!

Jag är en glad och trevlig tjej som älskar allt som har med mode och shönhet att göra, går själv frisör linjen på gymnasiet och vet att dem har lite visningar på mässan så skulle vara en kul upplevelse att få vara med och se detta där jag även kan ta del av det dom gör och lära mig utav det och hitta insperation på mässan och ta med mig på mina lektioner i skolan och använda för mitt projekt jag jobbar med i solan. SKulle vara oerhört kul att vinna biljetter till denna mässa som jag älskar !

Ha en fin dag Kramar Mia!

Reply
Vera

Mitt intresse för kläder och modebranchen är stort och det skulle vara fett att vinna några biljetter till Attitude -sthlm. Du kan göra detta till min drömhelg, Swedish house maffia på fredagen och så detta resten av helgen ;) Åhh.. :D

Reply
Sanna

Jag älskar mode, skönhet och att nätverka och gå på mässor. Det vore därför super kul om jag fick chansen att gå på ATTITUDE-STHLM.

Har givetvis gillat på FB.

Kram Sanna

Reply
Felicia

Hej Kenza. Jag heter Felicia och är 18 år och är oerhört intresserad av mode och har alltid varit. Min dröm är att bli designer, och jag försöker göra den verklig. Jag skissar kläder men har inte riktigt börjat med att få dom från pappret till kläder. Det hade varit riktigt roligt att vinna detta så man fick ta del av dom två dagarna och få inspiration. Och det hade varit kul att få träffa dig och säga hej! Med vänlig hälsning, felicia.

Reply
Linnea

Hej! Jag är en Hälsingetjej som gärna skulle vilja åka ner till Stockholm den helgen och gå på mässan. Min sambo fyller år den helgen så då vore det perfekt att fira honom genom att åka ner och få massor av ny inspiration för vintern/våren. Tack för en inspirerande blogg!

Reply
Amanda

Hej Kenza!
jag och min syster och kompis är så otroligt intresserade av mode. När vi fick reda på detta så var de bara ett måste, och sen så såg jag din tävling och de var ju perfekt. Så hade varit sjukt kul att vinna, så vi kan åka på de :) kram!

Reply
Johanna

Hej! Jag ska vinna för att Attitude mässan är den mest fantastiska mässa jag hört talas om i Sverige. Jag har aldrig varit på den själv, men det är en stor dröm att få vara där en dag och uppleva allt detta inom mode. Jag älskar nytt och är väl uppdaterad bland nyheterna online. Detta hade varit riktigt häftigt att få vara med om tillsammans med ett par vänner. Gaaah jag vill vinna! (a) KRAM!

Reply
Emma

Jag skulle vilja vinna för jag älskar verkligen mode. Jag håller på med mode just nu och håller på att starta ett eget företag så det skulle vara toppen att få gå på det här då. Jag skulle ta med mig mina kompisar på det här för dom älskar det lika mycket som mig.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, jag hoppas bara att du väljer mig.

Reply
Maja

Hej! Jag hoppas jag vinner därför att jag är VÄLDIGT mode och skönhets intresserad jag har även en dröm om att bli modell…Haft en riktigt tuff uppväxt men kämpar på och vill bli något här i livet så det skulle vara jätte kul om jag fick vinna biljetter skaffa sig kontakter och bara suga in all inspiration. Kram!

Reply
Kristina Skoglund

Hej!

Modeintresserad 20 årig tjej, ville gå förra året men var arbetslös och tyckte allmänt illa om mitt liv just den dagen. Så låg hemma och såg på tv. Därför skulle det vara grymt att kunna ta med mina bästa vänner det här året och ha kul med dem. Nu när hela mitt liv förändrats, så varför inte förändra det lite till och få inspiration till ett kanske framtida yrke.

Reply
Emelie Melander

Hej, Jag skulle vilja vinna just för att jag tror att det skulle vara hur roligt, otroligt spännande och intressant att få uppleva det, och då skull jag gå dit med min bästa vän, för både hon och jag älskar allt med mode att göra och det skulle vara jätte kul om man skulle kunna bjuda henne! har alltid följt project runway, top model och modelljakten så det skulle betyda hur mycket som helst om jag kunde vinna och få uppleva det! :) håller tummarna (y)

Reply
Caroline berg

Hej Kenza!

Jag älskar både mode och Stockholm!! (bor på en ö utanför gbg)
Hade varit sååå kul att få en anledning till att lämna höstrusket hemma och uppleva storstadsliv och mode på hög nivå!

Håller tummarna! Min mail: [email protected]

Kram!

Reply
Isabella Widén

Jag älskar verkligen mode och skönhet och skulle verkligen bli överlycklig om jag vann biljetter till Attitude-mässan! Dessutom vill jag väldigt gärna få chansen att träffa dig! Om jag vann skulle jag ta med mig ett gäng vänner och spendera en underbar dag mitt bland alla kläder och skönhetstips! Åååh, och alla modevisningar! Det skulle verkligen vara en dröm att vinna!

Reply
Jennie

Jag har köpt biljetter till maskinen som spelar i Stockholm den 24 november till min bästa kompis i födelsedagspresent. Skulle jag vinna biljetter skulle jag ta med min kompis på attitude mässan för att på kvällen avsluta med maskinen på annexet. Att få ge den dagen till henne skulle betyda så mycket för mig och jag tror hon skulle bli så himla glad. Att vi båda är väldigt modeintresserade gör inte saken sämre.

Reply
Emmie

Hej!
Jag skulle vilja vara med och tävla om dessa biljetter!
Min motivering är att jag alltid gillat designen på det du designar, rockit som ändå går ihop med det söta. Jag skulle vilja ha chansen se din egna kollektion!
Men sedan skulle jag vilja överraska min kompis som fyller 17 år den 24 november. Hon är galen i mode och hon har alltid vela gå på ATTITUDE!

Kram!

Reply
Rebecca

Anmält mig tidigare till denna tävling med nu när jag startat upp bloggen tillbaka tänkte jag göra en ny anmälan.

Ja. Det skulle vara väldigt intressant att besöka denna mässan eftersom jag är intresserad av design, samt mode och trender. Och det skulle också vara till stor nytta eftersom jag funderat på design branschen. Det skulle vara riktigt inspirerande och en stor pepp att verkligen nå upp till det man skulle vilja! Den skulle även vara till nytta i nuläget eftersom jag går första året på gymnasium och ibland känns det super och allt rullar på jätte bra men det finns även dagar man inte skulle vilja plugga, så det skulle vara en pepp då också, att ha det i tanken och verkligen jobba för att nå sina mål!

Reply
Linnea

Mode är inte intresse för mig det är min livsstil, har och kommer alltid att vara så. Den här tävlingen är som gjord för att jag ska kunna leva mitt liv ända ner i tårna.
PoK

Reply
Sanna

Jag skulle vilja bjuda min älskade lillasyster på den här mässan då hon verkligen älskar skönhet och mode och har även fått och lärt mig väldigt mycket om det. Så det skulle vara så himla roligt att gå med henne på det här. Hon har ställt upp väldigt mycket så jag skulle vilja ge henne det här. ( har tyvärr inte råd med det då jag är arbetssökande så jag får inte många kronor i månaden.)

Reply
Jeanett Espedal

Attitude är ett otroligt bra ställe att få inspiration ifrån och efter förra året är jag ännu mera taggad på att gå i år!
kram //Jeanett

Reply
Rebecka

Hej! Själv sedan man var liten har man alltid har tittat på program som project runway och top model och drömt sig bort i denna värld utav mode och skönhet. Att få chansen att gå på ett sådant här event vore en dröm som gick i uppfyllelse och jag tycker att man alltid skall satsa och kämpa för sina drömmar och det är därför jag vill vinna denna tävlingen och gå på ATTITUDE STHML.

Kram Rebecka

Reply
Nathalie Ekström

Åh vilken rolig tävling!
Jag är besatt av mode osv. Men om jag skulle vinna detta skulle jag utan tvekan ta med min bästavän Maja. Hon älskar mode och är riktigt duktig på att skapa och fixa outfits. Hon har länge tvekat på vad hon vill bli osv. Men jag har sagt till henne tusentals gånger att hennes talanger borde hon ta vara på. Så om jag hade fått ta med henne till detta skulle hon bli helt överlycklig för det hade verkligen varit en chans för henne att utveckla sig och se hur det verkligen ser ut i verkligheten. Jag vill min vän det absolut bästa och älskar henne så otroligt. Få vinna detta hade varit så otroligt kul för både henne och mig.

Reply
Lina

Jag skulle vilja ta med mig min bästa kompis Annie på denna mässan. Båda är något sjukt intresserade av allt som har med mode att göra. Det skulle vara roligt att hitta på något ihop eftersom vi pluggar i olika städer och det är svårt att få ihop tid att träffas. Tredjepriset skulle passa oss perfekt! Kram

Reply
H

Kenza Kenza.. Jag skickade mejl till dig angående detta. Jag skulle såååååå gärnaaa vilja komma. Jag skulle känna mig så lycklig så speciell. Snälla låt mig få känna mig så för två dagar. Det hade vart så underbart. Det hade betytt så mycket för mig. Jag skulle vara den lyckligaste i världen. Jag Jag har alltid drömt att gå på nått sånt med mode att göra det är så underbar upplevelse. Snälla Kenza skulle du kommer att göra en hel vanlig 19 år tjej till en väldigt glad lycklig och så underbart tacksam om du kunde välja mig. Jag vill så gärna och ska ta med mig en vän om ännu bättre fler men åh vill så mycket. Snälla fina Kenza låt mig vara den lyckliga den här gången och ha en sån tur :( Snälla snälla snälla <3
Hoppas nu jag får uppleva något man längtar till så mycket.

Puss och kram bästa Kenza <33

Reply
Marta

Hej. Det skulle verkligen betyda jätte mycket för mig om jag vann. Jag har alltid varit intresserad av mode och älskar att kunna inspireras och även att inspirera andra när det gäller kläder. Attidude – STHLM mässan är ett perfekt ställe för mig att vara på.:)

Reply
Marie Thidell

Okej det skulle vara HUUUUGEEEE om jag vann. Jag och min kusin kollade in på deras hemsida och blev så jäääääkla sugna på att gå! Sedan ser man att det fanns en tävling så why not give it a try.. :) Jag och min kusin gör ALLT tillsammans, eftersom att jag endast har en äldre bror ser jag henne som en syster. Vi gör verkligen allllllllt tillsammans och hon finns allitid där för mig. Vi båda är sjukt intresserade utav mode och att ha jävligt kul så skulle SÅÅÅÅÅ gärna vilja överraska henne, eftersom att hon har gjort det så många gånger för mig vill jag göra det tillbaka någon gång, detta skulle vara perfekt!! :) Tack för allt kraaamm!!! xxxx

Reply
elle

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Hur ska jag synas här bland alla inlägg? :)

Jag behöver inspiration och förnyelse den saken är klar. En modemässa låter som en bra plats att börja förvandlingen på.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Reply
rebecca

Hej! Just flyttat hit till Stockholm från norra delen av Sverige. Och där har det aldrig inträffat några modemässor, så vore sjukt roligt att få vinna nån biljett och gå dit! Har alltid haft ett stort intresse för kläder och vore jätte kul att få gå dit med några vänner :D

Reply
Karolina

ÅÅ jag börjar nästan gråta, min dröm sedan jag var pytteliten! Att få möjligheten att mingla runt bland personer som om möjligt är lika mode intresserade som jag, du anar inte vad det här skulle betyda för mig! Motiveringen a vad ska jag säga, jag ÄLSKAR mode, skönhet, skapande, väskor, färg och form, smycken, skor, listan kan göras lång och den här galan verkar uppfylla alla mina passioner, ja vad mer ska man säga, det skulle vara heeelt aammaaziiingg!!

Reply
Mary Matewos

Hej Kenza! Jag skulle vilja ta med mig min syster på mässan för att få tillbaka kontakten vi hade förut. När vi växte upp var vi alltid tillsammans, hade samma vänner, umgicks med samma människor, gick tom i samma klass (är 1 år yngre) eftersom jag gnällde så himla mkt när min syster fick börja dagis och inte jag, fick jag gå med henne och vägrade skiljas från henne så då fick jag fortsätta eftersom jag klarade mig så bra dessutom. Men efter gymnasiet bestämde min syster för att flytta till Sthlm för att studera mode och detta har påverkat vår relation mycket. (Jag har nog aldrig förlåtit henne för att hon bara flyttade ifrån mig, klart hon ska uppfylla sin dröm men det gjorde så ont när hon flyttade och jag tappade bort mig sj lite gran ett tag, eftersom det alltid varit vi 2) Df skulle jag nu vilja vinna detta så jag kan åka till mässan med min syster, där hon kan mingla, träffa massa härliga människor i mode branschen, inspireras och detta kanske blir det “knuffen” hon behöver för att äntligen starta eget. Hon har nämnligen designat hennes egna kläder sen vi gick i 9 (om jag inte minns fel) och på sistone har hon fått flera chanser att starta eget och testa sina vingar men av någon anledning (misstänker lite rädsla) så gör hon inte detta. Nu förstår du var du kommer in i bilden Kenza =) jag skulle vilja vinna detta så att hon träffar människor som har vågat starta, få lite tips kanske och förverkliga hennes drömmar. Det vill jag ge henne som present för hon är det bästa jag vet och efter att (eventuellt) ha vunnit detta skulle jag visa henne min motivering så hon förstår hur mycket hon betyder för mig och vi kan prata ut om det hela och få tillbaka kontakten vi hade. Blir dig evig tacksam om den möjligheten ges till en tjej som känner sig oerhört ensam utan hennes andra halva haha :P (Ber om ursäkt för längden av motiveringen försökte verkligen hålla det så kort som möjligt haha vet att du inte har världens tid att lägga ned på sånt här så om du verkligen läser detta vill jag verkligen tacka dig för möjligheten, även om jag inte vinner (vilket jag hoppas på efter som jag skaffade facbook enbart för att lika attitude!haha)) :)
Tack!

Reply
Julia Nowacka

Hej! Jag skulle vilja vinna biljetter för min farmor har en butik och just nu så går det inte så bra. Jag har velat köpa biljetter till mässan men tyvärr räcker inte pengarna. Så om man skulle kunna vinna biljetter så skulle det vara awesome och då kanske min farmor kan få lite inspiration och butiken börjar kanske få form :)

Reply
valmire

Jag skulle så gärna vilja vinnna dessa biljetter för att jag fyller 18 år den 28 november och har inte planerat något speciellt så skulle vilja kolla denna modevisnig och för det mesta önskar jag att jag ser dig där KENZA, och att jag får detta som födelsedags present från dig hihi:) PUSS OCH KRAM

Reply
Lina

Hade varit perfekt att tajma in tillsammans med swedish hyse maffia konserten, en oförglömlig helg i the big apple stockholm!

Reply
Annie

Hej kenza! Jag skulle villja mer än jättegärna få vinna biljetter till attitude för att jag är otroligt modegalen. Jag älskar allt fint som man kan tänka sig sätta på sig. Kläder är det bästa sättet att uttrycka sig på enligt mig. Jag skulle villja vinna för att jag vill ta med mig min mamma och min fina vän för att dela denna otroliga upplevelse med! Min mamma är precis som jag helt galen i kläder och jag kan inte säga hur många gånger hon själv står och lägger fram outfits för sig själv och provar hit och dit. Varken jag eller mamma har varit på nån modevisning och det här skulle bli en perfekt present bara för att hon är absolut värd det. Hon är guld i mina ögon! Så jag hoppas att jag får chansen att göra detta för min fantastiska mamma!

puss o kram

[email protected]

Reply
Linnea

Hej Kenza! Först vill jag bara säga att jag verkligen älskar din blogg! Jag läser den varje dag och har inte missat ett enda inlägg. Du ger mig stor inspiration till allt från att tro på sina drömmar till att klara sig igenom vardagen. Tack! Men nu till motiveringen som jag tycker är så svårt, varför borde jag få biljetter mer än någon annan. Men jag vill verkligen åka upp till Stockholm och vara med om hela den här upplevelsen, och kanske träffa dig, Kenza, min stora förebild. Jag älskar allt inom modebranschen och jag hoppas med min knutna tumme på att jag när jag blir stor blir något inom modebranschen, då har min dröm gått i uppfyllelse. Det har hänt så mycket dåligt i mitt liv just nu, vänner som gått bort i cancer och jag hoppas att jag bara för en dag, kan få vara lycklig och vara med om något som jag verkligen brinner för, om inte för mig så för min vän! Tack för att du finns! :)

Reply
Solina Magnusson

Hej!
Min motivering är att mode är min stora passion. Jag går bara i nian men funderar på att gå på någon modeskola till gymnasiet, redan nu har jag en hel bok med egna kläder jag har designat, och syr och fixar till egna kläder. Jag har aldrig varit på någon modemässa förut, och jag hoppas och tror att att det här ska ge mig ännu mer inspiration! Min största dröm är att bli något i modevärlden och så fort jag såg det här visste jag att jag skulle dit!
Jag kommer åka till modemässan i år även om jag inte vinner, men om jag vinner kan jag även ta med en vän som är lika intresserad av mode som jag!

Förresten, det här kommer låta som jag smörar, och låt gå för det då! Kenza, jag fullkomligt älskar din klädstil! Om jag har någon stilförebild så är det absolut du! :)

Reply
natalie

Hej. Jag är 14 år, men har redan bestämt mig att jag vill arbeta med något inom mode. Helst skulle jag vilja bli modell, men annars skulle jag vilja designa kläder. Jag har i hela mitt liv varit intresserad av kläder (har fått väldigt mycket beröm för min stil också, så det gör ju att man tycker det är ännu roligare). Jag har en modeblogg bl.a. Så jag tycker att det vore riktigt kul, inspirerande och lärorikt att få komma och titta på en sån här stor mässa. Det är trots allt en av mina högsta drömmar. Det skulle vara jätte kul! Kram :)

Reply
Frida Caballero

Hej, jag skulle vilja vinna eftersom jag har flyttat bort från mina vänner när jag slutatde nian. Skulle vara jätteroligt att få träffa mina kompisar igen, skulle vara en jättetoppen tillfälle att spendera tid med dem. Ssaknar dem otroligt mycket. Mest mina fyra bästisar <3

Reply
Julia

Jag heter Julia och är 12 år. Jag älskar mode. Min mamma fyller snart år jag vill ge henne en present men har inte pengar för det. Hon skulle bli överraskad och överlycklig. Hon älskar mode så detta är den perfekta presenten! Jag Vill vinna för hon skulle bli såååå glad!

Reply
Sandra

Det vore helt awesome att få vara med om detta, en paus i kylan. Själv har jag lagt allt för mycket fokus på jobb och skola, ja du vet, det som man måste, när jag egentligen velat lägga mer tid PÅ MODELLANDE, mode, skönhet och några vackra och oförglömliga dagar med mycket nära vän. Tack för denna chans :) Varma kramar

Reply
melissa Yilmaz

Hallå!!
jag är en stockholms tjej med ett stort PASION FOR FASHION!
Mode är en passion jag värkligen brinner för och ett intresse som jag delar med flera av mina vänonnor.
Det som lockar i första hand är upplevelsen! Helheten i en mode visning,med grasiösa modeller, upplivad stämning och en fantastisk show, MEN framför allt kollektionen.
Det är en sådan STOR skillnad att följa catwalken från tvsoffan och in real life!
Att uppleva en sådan sak med någon som delar ens intresse är en oförglömlig upplevelse och som man dessutom delar med någon man tycker om, vilket gör det underbart!
xoxo PASION FOR FASHION!

Reply
Taha

Hej Kenza! Jag skulle gärna vilja vinna för att både min mamma och min syster fyller år snart och jag tror att det skulle vara den perfekta födelsedagspresenten. Men helst skulle jag vilja gå för att se alla fantastiska saker som kommer att finnas. Jag har alltid velat gått på någon Attitude mässa, men har aldrig kunnat och det här skulle ge mig chansen att för första gången kunna få uppleva något så roligt med min familj och vänner.
Tack, håller tummarna! :)

Reply
Milla

Har gillat Attitude Sthlm på facebook.

Jag tog studenten i juni och har precis startat ett eget företag, då jag hyr stol som Frisör. Så jag har därmed inte så mycket pengar för tillfället, då det tar ett tag att få företaget att gå runt. Som frisör är det en av mina drömmar att få se Joe-Yves Asmar in action. Och att överhuvudtaget få chansen att gå runt på mässan för att finna en massa inspiration. Så det skulle betyda mycket för mig att vinna biljetter :)

Reply
Marilyn Ahlm

Haha.. Här snubblar jag in med några ord! Nej men ärligt talat, Det här skulle vara en helt obeskrivlig upplevelse för mig. Jag och min bästa väninna har suttit sen 9 års åldern och bläddrat igenom modemagasiner och bara drömt om att få påriktigt uppleva något sådant här. Dock har jag en känsla av att jag har skrivit en dålig motivering men det är så svårt att förklara via en dator! Du skulle bara se mitt smile just nu när jag skriver detta.. Haha nej men gud nu går jag för långt. I alla fall. Detta skulle vara en DRÖM för mig. Mode är min passion!

Reply
Marilyn Ahlm

Och jag är snart 18 år, haha så du inte uppfattar mig som 10 år eller något (y)

Reply
Cornelia

Jag är student och därför rejält fattig i princip hela tiden haha. Jag snålar därför för det mesta, så det skulle vara roligt att för en gångs skull unna mig något! Min syster skulle bli överlycklig över att få komma och det skulle vara så himla roligt att kunna ta med henne dit :D

Reply
Ewa Kuczynska

Hej! Sedan länge har jag drömt om att få komma till Attitude-mässan, men aldrig riktigt fått möjligheten för att göra det. Jag är 18 år, bor i kalla och tråkiga Umeå och “modeveckan” här är nästan värdelös, därför skulle det var så himla underbart att få komma ner till Stockholm och vara med i någonting med världsklass, prestige. Jag vill få komma till Attitude-mässan, som är fylld med inspiration, intressanta människor och underbara upplevelser.
Jag är också chefredaktör på Minerva Gymnasiums skoltidning och skulle då därför utnyttja denna möjlighet till att göra lite jobb, intervjua folk, skriva reportage och ta bilder till min skoltidning. I framtiden vill jag vara som Elin Kling, en stark och modemedveten människa som brinner för det hon gör. Jag brukar känna igen mig väldigt mycket i henne. Lika som hon vet jag vad jag vill ha och tar det. I framtiden vill jag jobba med mode, helst gärna på en modetidning eller skapa en egen. Jag vill träffa och prata med intressanta och inspirerande människor, suga in mig deras kunskap som en svamp. Jag vill helt enkelt jobba med det jag älskar och det jag verkligen älskar och brinner för är just mode. Så att få biljetter till Attitude skulle verkligen vara en dröm som gick i uppfyllelse!

Reply
josefine

Jag skulle jättegärna vilja vinna så att jag och min kompis som läser design skulle kunna gå tillsammans! :D För att han skulle kunna gå den linjen flyttade han fyra timmar bort från mig så det vore jättekul att kunna träffa han igen och göra något så kul tillsammans!

Reply
mica helger

Mode är min livsstil, helt enkelt. Och vad vore roligare än att få hänga på ett supercoolt event tillsammans med massor av modemedvetna människor?

Reply
Alicia

Hej Kenza!
Jag är en glad tjej som går andra året på natur på gymnasiet. Gud vad jag blev glad när jag såg denna tävling. Under de senaste åren har jag blivit så sjukt intresserad av mode så det här är precis vad jag velat göra. Tänk bara att få sitta där och se på hur de långa vackra modellerna graciöst rör sig över catwalken med de enastående plaggen som pryder dem. Hur coolt vore inte det på en skala på 1-10? 10!!
Dessutom har jag tänkt mycket att jag vill ta mig in i modebranschen. Att ta mig från mitt alldagliga liv in i detta! Jag tror därför detta skulle ge mig en bra inblick eftersom det är skillnad på att sitta där och att sitta i soffan framför tv:n.
Något mer som jag tycker skulle vara så otroligt häftigt är att detta blir som en förhandsvisning inför det kommande modet vilket skulle betyda att jag kan vara först!
Det här skulle göra min dag och jag skulle minst sagt somna med ett leende på läpparna den kvällen.
Kram Alicia :)

Reply
Sandra

Då jag nyss fick reda på att det inte blir något winter jam, så tycker jag att jag ska vinna så att jag i alla fall får vara med på något storslaget i stockholm och kanske lära mig något mode. Då det inte tillhör min största kunskap direkt.

Reply
My

Jag är en väldigt modeintresserad tjej som går i nian. Jag brukar vanligtvis inte vara med i tävlingar, om jag känner att det finns nån annan där ute som vill ha vinsten mer än jag. Men denna vinst känns verkligen riktad till mig! Som sagt så älskar jag kläder och mode och testar nya kombinationer och lär mig för var dag, det är så kul!
Jag skulle verkligen vinna detta! Det skulle få mig nåt att se fram imot nu när det är full press i skolan (sista året) och ångest i full grad inför gymnasiumet. Det skulle vara såå kul att få träffa och lära sig av proffsen och fÅ andas fashion. Dream come true.
Jag håller alla mina tummar och tår! ;) ha de!

Reply
S

Hej,
Har precis flyttat hem från Los Angeles där jag pluggade Fashion Design and merchandising. Hade varit jätte kul att få gå på mässa och få inspiration och känna att de kommer faktiskt gå bra här hemma i Sverige med och så skulle de vara kul att ta med min syster på de,så hon får ta del av min passion och få en inblick om varför jag tog ett så stort steg och lämnade sverige i två år för att plugga.

Reply
Liselott

En dag med inspiration, glädje och senaste nytt. Vill verkligen vinna för jag samlar på oförglömliga minnen inspiration till kommande delar i livet. Håller tummarna och hoppas på en magisk dag med inspo till tusen!
[email protected]

Reply
Elina

Hej helt fantastiskt att du tävlar ut biljetter. hoppas så mycket på att jag kan vara där och att jag har en chans att möta di där… :) wow aja jag skulle vilja vinna biljetterna för att ta med min mamma så att hon ska få ha kul (jag vill också vara där, nästan mer är hon) Men, hon har haft två burn out´s under två och ett halft år (och snacka om att dom håller i sig länge :/ ) och deprisionsångest, den första gången hamna hon på sjukhus under några veckor. så skulle vara kul att överaska henne med biljetter till den fantastiska attitude mässan. skulle vara sååååå kuuul. <3 så hoppas på att jag vinner :)

Reply
Linnea

Mode är konst för mig, någonting fantastiskt och kreativt och så otroligt inspirerande! Jag skulle bli så glad om jag fick möjligheten att gå på Attitudemässan och ta del av allt! Tack på förhand och superinspirerande blogg btw! kram

Reply
Sandra

Jag har alltid älskat mode och brukar teckna och ibland sy upp mina egna kläder. Därför tycker jag att det skulle vara jättekul att besöka en modemässa för att få inspiration. Tyvärr måste man oftast vara en etablerad designer eller kändis för att komma in på dem. Därför blev jag så glad när jag hörde talas om Attitude-Sthlm och vill verkligen bjuda med mina vänner på en riktigt rolig dag. Tyvärr blir det lite dyrt om man är många personer. Så jag skulle bli överlycklig om jag vinner.

Kram
Sandra

Reply
Hanna

Hej!
Jag skulle vilja vinna de här biljetterna för att möjligheten att få gå på attitude mässan är en dröm! och vem vill inte få en dröm uppfylld? :) Jag är 19 år, hösten efter studenten och jag har egentligen ingen aning om vad jag ska ta vägen sen, det enda jag vet är att det SKA ha med mode, styling och modevetenskap att göra. Det här skulle alltså betyda så mycket för mig, all inspiration, kanske kan bli en hjälp på vägen för att jag ska komma på vad jag ska göra. Så, jag HOPPAS med allt jag har att jag vinner den här tävlingen. Mest för mig själv, men såklart skulle det vara en jättekul grej att ta med min bästa vän på, han är självskriven på en av biljetterna om jag vinner. PUSS

Reply
Hanna

Hej!
Jag skulle vilja vinna de här biljetterna för att möjligheten att få gå på attitude mässan är en dröm! och vem vill inte få en dröm uppfylld? :) Jag är 19 år, hösten efter studenten och jag har egentligen ingen aning om vad jag ska ta vägen sen, det enda jag vet är att det SKA ha med mode, styling och modevetenskap att göra. Det här skulle alltså betyda så mycket för mig, all inspiration, kanske kan bli en hjälp på vägen för att jag ska komma på vad jag ska göra. Så, jag HOPPAS med allt jag har att jag vinner den här tävlingen. Mest för mig själv, men såklart skulle det vara en jättekul grej att ta med min bästa vän på, han är självskriven på en av biljetterna om jag vinner. PUSS ([email protected])

Reply
Helena

Jag gillar på Facebook

Jag skulle vilja vinna biljetterna eftersom jag har jobbat 200% sedan i Januari. Samtidigt som jag har min trygga heltidstjänst så driver jag även eget företag. Företaget sitter jag med sena kvällar och på morgonen innan jag går till mitt jobb. Detta innebär att det senaste halvåret så har jag knappt träffat mina vänner. Att få bjuda med dom till Attitudemässan är något både jag och tjejerna hade älskat och sen att bara få ha en dag tillsammans där man går runt och inspireras och träffa en massa härliga människor hade varit guld värt.

Reply
Sofi

En vinst för mig skulle betyda en dag i trans,
Jag vill uppleva mode och njuta av all dess glans!

Drömmen är ett arbete som inköpare inom mode,
Jag hoppas jag kommer in på utbildningen som jag borde!

Mässan skulle vara en upplevelse i sig,
Så låt mig få uppleva – säg ej nej!

Bästa hälsningar, Sofi

Reply
Frida

Jag ska dit med min vän som nyligen startat eget företag inom mode och bloggbranschen. Detta hade varit ett SÅ bra tillfälle för oss att kunna växa och utveckla företaget tillsammans! Att komma från en liten småstad i Sverige och att få åka på något som detta skulle vara riktigt stort för oss!!

Reply
Bookonista

För en tonårstjej som suktande läser vartenda modemagasin jag kommer över, som drömmer mig bort bland stilfulla bloggar samtidigt som jag kämpar med den ibland lite väl grå vardagen vore det här en äkta “dream-come-true”. Dessutom har jag mina vänner som är de bästa och allra raraste i världen, och jag önskar verkligen att jag fick ta med dem på modemässan och lysa upp deras vardag så som dom lyser upp min <3

Reply
Joanna

Åhh, vilken underbar tävling! Det bara kryper inom mig när jag hör “Attitude Stockholm”, är så himla sugen på att gå, men har ju inga biljetter! Har älskat mode sedan barnsben och det skulle verkligen vara ett steg framåt i mitt intresse för mode!
Kommer vara evigt avundsjuk på den som vinner, äkta ‘ögonorgasm’ när den är som bäst!
Kram på dig!

Reply
Josefine

Känslan att få se Attitude-Stockholm är nog obeskrivlig. Okej, jag är ingen expert på motiveringar men ska göra mitt bästa, för det här är nånting som jag verkligen verkligen vill! Det är förstås en liten chans att vinna men det är värt ett försök. Mode är nånting som jag verkligen brinner för men jag har tyvärr aldrig fått chansen att se nån riktig modevisning. Jag har precis fyllt 18 år och min dröm är att bli modeskapare och att ha mitt egna klädmärke. Åååh, det skulle vara så galet kul att få närvara under attitude!!! en dröm! Skulle gå omkring med världens största leende på läpparna! Hoppas nu med hela mitt hjärta att den här motiveringen är tillräcklig och att min dröm går i uppfyllelse! KRAAAAM!! :D

Reply
Dafina

1. Har gillat! ([email protected], Dafina Shehu)

2. Mode har varit allt för mig sedan 10 år gammal. Nu är jag 12 år och mitt mode intresse bara ökar. Min stil varierar, ibland lite herrigt, rockigt, 80-tal eller bara jag. Här är en bild på mig, http://i46.tinypic.com/n1v11y.jpg Strunt i vad jag gör för min, är lite oseriös ibland. Jag brinner för mode, det är det vad jag vill syssla med. Jag tänker även börja modella, jag är lite för ung för det. Skulle skriva upp mig (i en modesak) men jag var 3 månader för ung, där sprack mitt hjärta en del. Men jag tänker inte ge upp. Jag bor i Malmö och intresse är mitt allt, Chloe Grace Moretz är min största inspiration. Malmö är inte direkt modeintiktad stad med massa mode, men jag är en av de som verkligen brinner för det. Jag älskar att titta på runaways på youtube, att uppleva sånt. Sådant som andra personer har gjort och att de verkligen tänkt efter sin design. Om jag vann denna tävlingen så skulle jag ta med min mamma (min förebild) och min lillasyster dit och min bästakompis. Jag skulle på direkten beställa tågbiljetter till Stockholm. Jag har faktiskt aldrig varit där, HUVUDSTADEN! Känns bara så WOW! Min mamma är en av mina förebilder, vi har rätt så lik stil, hon är modern och vi älskar likadana saker. När jag blir äldre skulle jag vilja bli modell, jag satsar hårt i skolan för att nå en punkt. Ingen verkar förstå vad mode betyder för mig. Jag är inte en som bara väljer ut kläder ur garderoben varje morgon. Det tar en viss tid, att tänka efter, välja sin egen stil. För alla har sin egna personliga stil. Varför borde jag vinna? För att jag brinner för detta! Jag, snart en tretton årig tjej i december, brinner för detta, brinner för mode, brinner för att sitta i en stol och kolla på en runway på riktigt. Och inte bara på youtube. Mitt liv skulle förändras! När jag blir äldre skulle jag också vilja resa runt i världen och upptäcka olika stilar runt om i världen. Skulle helst välja att åka till Asien eller i Sydamerika för att upptäcka kulturer och deras stil. De har en speciell stil som jag ALDRIG sett i hela mitt liv irl, som dig foki! Min dröm är också att besöka Paris, MODESTADEN! Men dock är det för dyrt, skulle vilja åka dit i framtiden iaf! Det är en jätte stor dröm! Jag håller tummarna på 110% på att vinna. Jag gråter om jag förlorar, jag gråter om jag vinner. Men det är glädjetårar om jag vinner, mitt livsstörsta dröm! Att se en runway i huvudstaden! Det är för svårt att föreställa sig det… Tack foki eller du som har läst min text. Jag hoppas att jag kommer iaf på 100:e platsen.. Men du ska veta att jag ÄLSKAR MODE! Och att DU kommer se mig i modebranschen om några år. Jag skulle bli världens lyckligaste tretton åriga tjej! Mina föräldrar är redan stolta över mig, men de skulle vara ännu om då såg mig lyckas. Att få uppleva detta och att vinna!

3. [email protected]

Om jag inte vinner.. så kontakt mig gärna ändå för att veta. Kram! <3
Besök gärna min blogg!
bydafina.blogg.se

Reply
Dafina

Råka skriva Foki! Eftersom jag la ut samma på fokis.se. Sorry.. Hoppas inte att det menas mindre chans att vinna :(

Reply
Sara

Jag skulle vilja vinna för att:
I got the attitude ;)
Älskar allt inom mode och skulle jätte gärna ta del av en härlig dag på Attitude mässan med kompisar.
Att jobba inom mode är min dröm, jag kommer inte kunna bli modell men att se andra gå på runway och känna känslan av att sitta i publiken ger en sån otrolig kick i livet.
Jag vill kunna gå och se alla dessa härliga utbud av olika saker och få en oförglömlig dag med kompsiarna!

Kramar Sara ♥

Reply
Shania

Hej hej, jag vet redan att jag inte kommer vinna men men värt att försöka.
Älskar dig kenza du är så inspirerande. Förresten jag valde dig som min förebild i skolan för en projekt och fick ett A för det! :D <3 SUPER GLAD HAHHA:D

1: Check, har gillat fb sidan
2: Jag är så inspirerad av mode! När jag var mindre köpte jag massor med Top model grejor att pyssla med! Jag har designat olika kläder från punk till tjejigt(om man ska säga så)! Skulle verkligen velat vinna dessa biljetter för att överaska min bästa kompis. Det är också en speciell dag då det är Attitude mässan! Min bästa kompis Sara fyller år den 24!! Det skulle vart awesome om jag skulle vunnit biljetter för att gå med henne!! Hon har tjatat om Attitude mässan men att hon inte har råd just nu. Jag HOPPAS verkligen att jag vinner biljetterna, och det är bara för hennes skull! Det skulle betyda så mycket verkligen!
Denna event vill jag verkligen inte missa!

Ps. Skulle vart glad över en biljett för att Sara(min bästa kompis ska få den) :)

Kramar Shania <3

Reply
Sonyaa

Hej Kenza! Hoppas jag inte kommenterar för sent. Vill börja med att säga; UNDERBAR BLOGG och kul att denna tävlingen kom upp, uppskattat! Speciellt uppskattat av mig, för jag vill gärna gå på denna Fashon eventoch jag älskar Mode! Skulle gärna vilja ta med antingen min fina mamma eller en ut av mina också mode intresserade vänner. Samt så har jag aldrig varit på ett liknande event så bara upplevelsen i sig är ett stort plus. Vet inte om detta var tillräckligt med motivation men vill verkligen vinna!

Kram :)

Reply
frida

Hejsan!
Jag skulle grymt gärna vilja gå på attitude sthlm för att jag är intresserad av mode och vill så mycket men vet inte vart jag ska börja. Jag gillar styla och prova kläder och de skulle vara inspererande till 1000 att gå på attitude sthlm. Jag älskar att kolla olika outfits, hur andra klär sig, inspereras av din stil på kläder jätte mycket och vill bara ha massor med kläder för att kunna klä mig efter vad jag tycker är snyggt. Du är en av dom stora inspererande personerna till mig och de skulle vara grymt att få träffa dig. Hur kul som helst att läsa din blogg dessutom!

Gillat på Facebook: Ja

Reply
Irini

Jag har precis tagit steget mot att satsa på att bli proffsfotograf och detta tillfälle skulle vara ovärderligt för mig i träningssyfte!
Jag skulle tillsammans med en likasinnad tjejkompis dokumentera allt på mässan på en blogg självklart så fler får chansen att uppleva mässan och även besöka den nästa år :)
[email protected]

Reply
merja

Vilken underbar tjej du är, får så mycket inspiration av dig!! Vill gärna besöka Attitude mässan 2012 i kista i Novembermörkret.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*