• header

GOLD

Ikväll har jag på mig en bustier från Runwaydreamz! Svart med guldiga nitar. Har en lång svart transparent skjorta från Acne över + jeans.

Snart drar vi iväg för födelsedagsmiddag! Ha en härlig lördagskväll. Puss ♥

63 Comments

Sandra

Du är så brutalt SNYGG! Och ditt hår är så fluffigt och helt amazing!! ÄLSKA <3

Reply
Maja

Du är så vacker! Kan inte du skriva ut alla smink och hårprodukter du använder för en vanlig kväll ute? Ikväll till exempel! Skulle bli sååå tacksam!

Reply
Anonym

Heej snygg top du är så fin kenza önska att jag var dig elr någon annan jag är en person på 13 år o som idrottar mycket o undrar om din pappa någonsin sa till dig att han är besviken på dig, jag har upplevt det när jag förlorat en match i kvarts final har det hänt att min pappa sagt det o massor med andra nedslående saker till mig (om det hänt dig) o jag undrar hur kom du över det hur kunde du se din pappa som din gamla snälla pappa igen . (jag vet att du ibte har nån kontrakt med din pappa längre men hände det någon gång när du var yngre att han sa det?)
Jah vet inte om jag vill fortsätta i sporten längre pga av det o men ja vill verkligen göra min pappa stolt över mig men jag känner att när jag tävlar känner jag mer press pga av min pappa.
Skulle vara jätte glad för svar vill verkligen ite sluta men vet inte om jag orkar med all press o så

Reply
Jessika

Lockar du ditt hår fortfarande på samma sätt som du visar i en video som du gjorde för ett tag sen? Fattar inte hur du gör så dina lockar ser så naturligt fina ut! :D

Reply
Tove

Tjenare kenza , tycker du är jätte söt osv! värkligen! men är inte därför jag skriver den här kommentaren , jag undrar om du har några tips på någon hemsida eller affär som har schyssta “sleeveless Hoodies”? Skulle vara jätte kul om du kunde ge något tips. Kram

Reply
Linnea

Vad har du för storlek på din bustier då storlekarna inte är de samma som här i Sverige? :)

Reply
Sofie

Måste bra säga att du är otroligt vacker! Finaste bilden jag sett på dig! Tack för en grymt bra blogg! :)

Reply
Sofia

Snälla, kan du svara på vad du har för mascara på denna bild? Skulle bli jätteglad :)

Reply
Liza

Hej, hej Kenza!

Förlåt jag tror säkert att du har fått denna fråga förut men jag vet inte vart jag ska kolla efter det. Har du lös-ögonfransar? Om det är det så ser de sjukt fina ut och inte för långa, men vart kan man få tag på ett par sådana?

Reply
felicia

wooow, vilka ögonfransar! sjukt snyggt. använder du bara mascara eller är det lösögonfransar med? :) vilken sort använder du här? :) Tacksam för svar, ha de gott!

Reply
felicia

woow, vilka ögonfransar. Vilken mascara/mascaror använder du här? :) har du även lösögonfransar i? Tacksam för svar, ha de gott!:)

Reply
Andrea

Really nice pic. I must say I love your blog,but I’m just sad cause I don’t understand anything :( I know there’s google translate,but it translates horrible!
But,like I said I loove your blog,and your pics are amazing,you are a true beauty! xoxo from Bosnia&Herzegovina

Reply
Elsa

Du är riktigt vacker på denna bild! När du ser naturlig ut med läpparna och inte putar dom som en fjortis/kissie-anka

Reply
Snälla:(

Ooh kenza, please skriv vilken mascara du använder. Du skrev någon gång att du använder define-a-lash men jag hittar den ingenstans. Är det någon annan mascara som du älskaar?? Tipsa, snälla du!!!

Reply
hejhej..

Din topp är nderbar och är riktigt sugen på att köpa i silver :) vad kostar det med frakt imed det är ifrån usa ? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*