• header

You can call me Batman.

Jag tyckte att den här illustrationen av mig var så himla söt. Jag fick den av en kroatisk läsare vid namn Maja. Thank you Maja! Or should i say “hvala”?! :D

Jag får massor med teckningar & bilder av er och ni ska veta att det gör mig så himla glad. Ni är bra fina ni. ♥

65 Comments

Sima

Hej Kenza!

Jag skulle vara otroligt tacksam om du kunde svara på detta. Jag vet att du har en söt chihuahua, Mani. Jag har själv länge funderat på att skaffa en hund för första gången. Jag älskar verkligen hundar men nu när jag läste lite om äckliga fästingar blev jag lite orolig… har du varit orolig för att Mani ska få en fästing i pälset? Kan du inte göra ett inlägg där du skriver om din upplevelse som hundägare, hur du tar hand om Mani osv? :)
Ha det bra, kram!

Snygg illustration dessutom!

Reply
Student

Önskerubrik! Drömyrken som barn? Och varför…

Jag, Johanna 22 har en Londonblogg, fylld med marknader, shopping, studentliv, uteliv, parker, fika, restaurangmat och mycket mer.

Reply
Alexandra

Wow va snygg! Jag älskar alla dina outfits<3 så himla inspirerande! :D titta gärna in på min nya blogg, skulle "make my day" med lite fler besökare. Kramar från Finland<3

Reply
Frida

Jättefin bild! Jag undrar vilken storlek du har på din batman-tischa? Det står inga mått på sidan. Jättetacksam för svar!

Reply
Olivia

Hej Kenza! Jag har hittat en klänning på Nastygal som jag tycker är jättesnygg som jag jätte gärna skulle vilja köpa. Den är rätt dyr och det tillkommer en frakt på 99 kr på det också, fast den är fortfarande till ett bra pris. Eftersom att de skickar från USA kommer det på tull på det också? Och har Nastygal stora eller små storlekar? Skulle vara jätte tacksam för ett svar, och så snabbt som möjligt också :)

Reply
Emelie Engvall

Hej Kenza! För det första vill jag bara säga att din blogg är verkligen jättebra och du har så himlans snygga kläder!! Men jag undrar vad du använder för något som gör dina ögonfransar så långa? Eller är dom så långa naturligt?

Tacksam för svar! :)

Emelie 14 år!

Reply
Jessy

I found it funny how you said you didnt like what you wore that day…you felt it was too “batman-ish” with the leather etc.. that happens to me alot :( I leave the house and then i feel uncoomfortable all day about what i chose! But its too late to go back and change..so i feel like shit all day! lol

Reply
janelle

Önskerubrik: Hur ser din garedrob ut? Dina favoritplagg?

Skulle vara sjukt roligt att få se bilder på många kläder ur din garedrob, samt väskor, smycken, skor osv :-D

Reply
Sara

Haha, har du sett att Gina Tricot har döpt kläder till “Kenza” och även “Tyra”? :)

Reply
Maja

Yaaay, I’m so glad you like it hehe :) and you know how to say hvala! :) you’re welcome :)

Maja

inwithdnew.blogspot.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*