• header

NEW YORK

ÅH vad jag vill åka tillbaka till New York! Jag och Aleks var ju där i februari (andra gången för mig) och vi hade det så jäkla bra. Det absolut bästa var nog MATEN….och såklart shoppingen! Det var lite kallt dock så jag skulle verkligen vilja besöka staden som aldrig sover när det är lite varmare temperaturer.

Av någon anledning så måste man ju gå runt på stan med en Starbucks-mugg i handen om man är i New York.. Eller London. Haha.

Vi träffade Malin och drack drinkar

Jag och min gulleplutt som var snaggad då. Jag kan inte bestämma mig vad han passar bäst i?! Men fin i båda såklart.

Ett japanskt ställe där man grillade sitt eget kött på bordet

Jag och Rumi aka Fashiontoast

Blueberry pancakes med vaniljglass. Dör lite när jag tänker tillbaka på hur gott det var.

När jag tog emot mitt pris för bästa internationella bloggen

Jag bar mina Louboutins. Är lite förtvivlad då de är svinsnygga (och svindyra) och visade sig vara sviiiiinobekväma också. Tårna mosades. De ligger så fint nedpackade i kartongen nu.. Kan tänka mig att jag måste använda dem lite och mjuka upp dem.

Mat på La Esquina. Så jäkla gott! Ni måste dit om ni har vägarna förbi!

Glad tjej vid Times Square. Perfekt turistbild!

74 Comments

Amelia

Min personliga åsikt är att han passar bäst i snagg! :)

Ni är sinnessjukt vackra tillsammans !
Ha en bra dag!
Kram

Reply
Elena

Vilket var bättre London eller New york? Vi ska boka biljetter med familjen men kan inte bestämma oss snälla ge mig råd?:)

Reply
Ellen D

Hej! Super bra inlägg, älskar din blogg något enormt :) Det skulle vara jätte kul ifall du skulle vilja ta en titt på min blogg, det skulle betyda så mycket!
Kram

Reply
Helena

Jag var i New York för första gången i maj i år, och jag känner så väl igen mig i den där tillbakalängtan. Om jag inte får åka dit nästa år så kommer jag med största säkerhet att dö. Åtminstone dö litegrann.
Så i dag ska jag tamejtusan ta och boka den där resan tillbaka.

Reply
noomi

Vart har du köpt jackan på den sista bilden?? Skitsnygg var den, och jag har alltid velat ha en grön jacka! :)<3

Reply
Nathalie

Tycker du gör helt rätt i att åka tillbaka till New York. Se till att stanna i typ två veckor för att uppleva så mycket som möjligt!

Reply
Alexandra

Hej Kenza!
Var har du köpt jackan som du har på den sista bilden? Den är så snygg! letar efter en liknande modell som inte kostar så jätte mycket :)

Reply
Katrine

Du er så heldig som har vært i New York, har så lyst til å dra dit selv! Fantastiske bilder, så ut som du koste deg da :-D

Reply
nora

hej fina kenza
jag undrar om du kan visa eller berätta hur du fixar ditt hår till en vanlig vardag

xox

Reply
Ida

Hej Kenza! Jag älskar din blogg och du är typ min inspration! Jag undrar om du har nåt tips för hur jag kan göra min blogg bättre eftersom du har en sån grym blogg! :)
Kram! <3

Reply
sara

Ett tips: åk inte till new york i juli om du inte vill svettas ihjäl. Jag var där då och det var Thailand klimat. Dock var det fortfarande en grym upplevelse men mitt tips är att åka dit på hösten i typ september. Lagom varmt och det säga att höstarna där är sjukt fina (:

Reply
abc

Faaan vad ni är snygga tillsammans! Kul att se gamla bilder på er. Jag tycker Aleks passar bäst utan snagg :)

Reply
Elin Hellström

Hej! kan du inte tipsa om lite mer saker att göra i New york? Det skulle vara kul! :)

Reply
Annika

Haha elsker det nederste billede! Der går to ægte new yorkere i sjovt tøj hahah :D

Reply
Anna

Vilka härliga bilder! Jag är själv handlöst förälskad i New York och räknar dagarna till nästa resa.

Håller med dig om att maten är en viktig del. Kika gärna in på min New York-blogg. Där finns både restaurangtips och andra tips på saker att se/göra!

Missa den inte nästa gång du kommer till New York!

Reply
Stina

Jag tycker det mest självklara stället att dricka starbucks-kaffe på är i Seattle, eftersom det är där kedjan startade! Har själv stått och poserat framför det allra första starbucks caféet!:)

Reply
ame

ett TIPS till skorna är att man kan föna med en hårfön i skon så att det blir varmt och sedan stoppa in foten, det stretchar ut skon! try it :D

Reply
hanna

vart är som snygga jeansen ifrån på den sista bilden? :D vore as grymt om du ville svara!!

Reply
Johanna

Hej. Sticker till new york med min pojkvän om en vecka och stannar i tre veckor. Har du något tips om vad vi måste se/äta/göra?

Reply
Anna

Vilka underbara NY-bilder, särskilt den sista!

Jag älskar också New York och håller med om att maten är en viktig del. Hoppas du hittar lite fler restaurangtips (och andra NY-tips) på min New York-blogg!

Reply
Elise

kan tipsa om att våren är bäst att åka dit! åker alltid dit apil-maj under 1 veckas tid. Åker alltid själv och lämnar sambon hemma, och bara är med mig själv i staden. Så detta året bor jag hos vänner som bor mitt i stan så väl där är man aldrig själv :)

perfekt att springa på morgonen och värmen är så där lagom ;)

Reply
Annelie

Mina Louboutins har inte blivit bekvamare tyvarr, hel mosade tar. Tycker att mina billiga skor ar mycket bekvamare an alla mina dyra skor :-S

Reply
vilma

hej! Den sista bilden var hur fin och rolig som helst. Och den jackan var skit snygg. Var har du köpt den & finns det fortfarande kvar tror du? Puss

Reply
Emina

Är så glad för din skull att du hittat en pojkvän som gör dig så glad och lycklig! Kanske länge sen ni blev ihop nu men whutever! Kram. :)

Reply
Zelle

Bara jag som tyckte att de två killarna på sista bilden var lite coola sådär? haha :D

Reply
Kristiane

Jeg har også et par Louboutins, og jeg kommer IKKE til å kjøpe flere, de er såå vonde å gå med! Men fine å se på, javisst! Fine bilder fra NY! Jeg bor faktisk 3 min unna Times Square, beste stedet på jord! :)

Reply
Matilda

Hej kenza !
Jag ÄLSKAR din blogg så sjukt mycket nästa mer en Justin Bieber:D
Hoppas du läser min kommentar det skulle betyda jätte mycket !!!!!!!!!!:D
Jag kan faktis inte förklara hur mycket jag älskar din blogg!!!!!
Och du är alltid så fin :)))
Kram // Matilda !:)

Reply
Julia

Hej! :D jag ville bara fråga vart du köpt jeansen som du har på sista bilden :) skulle verkligen uppskatta svar, sjukt snygga! tack på förhand :) kramar Julia :D <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*