• header

FREE AS A BIRD

På stranden vid Lake Tyers för några dagar sedan

Tivolit stängde tidigt idag så vi bestämde oss för att ta det i helgen istället. Så nu ligger jag här i sängen på hotellrummet, tömmer minibaren på all choklad och bråkar med internet. SÅ JÄVLA VÄRDELÖST WIFI på detta hotell att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Pissdyrt, och så funkar det inte ens. Bra! Jag försöker iallafall sätta ihop ett inlägg till er fullt med bilder från nyårsfirandet där borta.

Jag försöker en liten stund till men snart måste jag sova. Det är snart midnatt här och imorgon ska vi upp tidigt och njuta av vädret. Vi har haft lite smått “otur” med vädret, det har blåst väldigt mycket och bara varit runt 24 grader. Men imorgon och på fredag ska vi få över 40 grader. Herregud, har nog aldrig varit med om så varmt?! Det blir att hälla i sig vatten och dränka sig i solskyddsfaktor.

63 Comments

J

Underbart! 40 grader verkar alldeless för hett för mig, men gud vad skönt egentligen! Njut! Här är det sol och svalt ^^

Reply
Zandra

40 grader ska du nog klara av! Jag var i Turkiet i somras och när det var som varmast om dagarna visade termometern 58 grader i solen, DET var varmt, det var knappt så att man ens orkade ligga i skuggan eller i poolen :P Hoppas du njuter riktigt gött :)

Reply
Isabelle

“ta inte för mkt bara för då kan det börja koka” som dom säger i sällskapsresan;P

Reply
Sara

Alltså herregud vad sexy kropp du har haha! Skulle dukunna göra ett inlägg om dina träningar fram för allt hur du tränar dina ben (lår helst). Skulle verkligen uppskattas :)))

Reply
Madeleine

HEJ KENZA!!
Du måste hjälpa mig! Jag är på jakt efter din smala silvriga/svarta ring som är öppen. Den har Art.nr: 2394427 och kostar 159 kr.
Jag hittar den ingenstans och bara MÅSTE ha den för den är så grymt snygg!!! Varför finns dem inte mer????? Varför kommer dem inte in igen :( :( Vet att du inte ska göra mer men måste verkligen ha den ringen!!! Är jätteledsen över att jag inte kan få tag på den! :(

Reply
Alexandra

Har hört att allt nät är långsamt i Aussie, så det är nog inte hotellets fel, inte bara iaf.

Och jag måste bara säga att du är SÅ snygg!

Reply
Katrine

Herlige bilder! Så kjedelig at Wifi på hotellet deres er dårlig da! Men syns du er veldig flink til å blogge for det :-) Kos deg masse videre!

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Sofie

Det fina röda linnet du har på dig på några av bilderna ovan var är det köpt? :)

Reply
C'EST LA+VIE

Var i Turkiet i två veckor i 45 graders värme förra sommaren och nu i efterhand undrar man hur man klarade av det. Föööör varmt egentligen, och man tyckte det var svalt på kvällen när det var över 35 grader… Sjukt egentligen och det blev väldigt mycket solning under parasollet i skuggan, haha, men ta det lugnt i solen! :)

Reply
Nisa

You rock Kenza! Har följt dig från början! Startade min egen blogg nu, för skojs skull :) Kika in ^^

Reply
Cassandra

jobbigt när det är så varmt även om man kanske inte ska klaga ;) när vi var i turkiet 2011 hade vi 48, trodde jag skulle smälta bort bokstavlig talat..

Reply
IDASWARDROBE.com

Underbara bilder! Längtar till solen när jag ser dessa :) Vi hade 40 i somras, var nästan för varmt… Iaf om man är inne i stan, på stranden funkar det! :)

Reply
Ida

Ni ser verkligen ut att ha det superhärligt! Har några små frågor till dig… Vad gör du för att ha så snygga ben? Typ tränar du? Vad för slags träning? Sedan undrar jag vilken maskara du använder? För dina ögonfransar är typ perfekta! ❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*