• header

33

Tröja från Melba // shorts från H&M // skinnväska köpt i Hongkong // skor från Zara // brillor från RayBan // silverringar från bla Guldfynd by Kenza

Vi har legat på stranden idag, solat och svalkat oss i det kalla havet, ätit god mat och lite glass. Det har varit så sjukt varmt (närmare 40 grader i skuggan, höll på att svettas ihjäl när vi tog bilderna ovan) och imorgon ska det bli ÄNNU varmare… Hjälp! Men jag klagar inte. Det är så härligt att vara här i värmen. :)

Ovan ser ni hur jag ser ut ikväll. Jag hann/orkade inte göra något med håret så det får bara hänga platt. Det kan ju vara rätt fint det med. Nu ska vi möta upp 2 vänner för att gå på open air cinema. Mysigt!

104 Comments

Lorita

Hej Kenza! Tänkte bara skriva att du är så himla fin! Du blir bara finare för varje dag , haha. Jag skulle bli överlycklig om du kunde komma till Borlänge någon dag och ha läsarträff! När man läser din blogg känns det som om man känner dej irl och brukar vara med dej, haha. Men jag hoppas att du kan ha läsarträff i Borlänge någon gång, för det är inte en så stor stad här så de händer inte att många bloggare väljer just denna stad så därför skulle det vara kul om du kom hit. Och du brukar ju inte ha läsarträff så ofta så de kanske är dags nu haha :) Puss&Kram / Lorita!

Reply
Elena

this for example is truly kenza for me. it’s a very simple yet beautiful mix. love love love it.
where is your next stop?
and please, more pics of your super handsome boyfriend :) he is extreeemly attractive and has such a great sense of style! he should also blog.

cheers from germany <3

Reply
aggie

Even with this “flat” hair, you still look beautiful! :D
I wish I was there too, in the heat…

Hugs from Poland :)

Reply
Luna

The most amazing picture Ive ever seen of you (the first one). absolutely gorgeous! I wished there was some sun over here too, i wanna get real suntanned also! have much fun on your trip!

Reply
Elin

Jag älskar din blogg, du är så fruktansvärt vacker!
Du är MIN förebild Kenza.

Besök gärna min blogg om ni vill :-)
kramkram

Reply
Tina

Du borde låta håret vara sådär oftare. Inget fel med det utan riktigt snyggt! :)

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
nahla

Klart du svettas ihjäl när du har en långärmad tröja på dig :-)))
Snygg va du iallafall

Reply
Lilly

Omg du ser typ supernaturally beautiful ut Kenza! =D Såg bilderna med brillor först så blev helt eyestruck när jag såg översta bilden. Haha. <3

Reply
Minnie

Hej Söta du!

Kan inte du berätta lite mer om när du var i Rhodos på “The Beach Pary” ?

Jag försöker googla runt och se om det är någon som varit där och kan berätta men jag hittar verkligen ingenting? Är det bara lurendrejeri eller? Du verkade ju väldigt nöjd men var det kanske för att det just var du som var där?

kram Minnie

Reply
paulina

ÄÄÄÄÄNNU en snyygg klädsel! jag måste säga att dina klädsel i australien varit otroligt bra! väldigt inspirerande! :D

Reply
C

Tycker inte skorna och väskan passade till outfiten, till något anant lite “festligare” hade det passat bra. Anyways brukar du oftast klä dej fint :)

Reply
Edith

Undrar hur du tänker angående sminkning och så i dessa bilder? På dehär bilderna syns det ju att du i alla fall har någon form av rouge och fixade ögonbryn (absolut inget fel med det!!!) men det är ju inte så bra att ha smink när man solar osv.

SÅ min fråga är: Brukar du sminka dig/fixa dig bara för att ta dina fina bilder till oss och sen tvätta bort det när du återgår till att sola och bada med dina vänner? Vore kul att veta :)

Kram från kalla regniga Sverige!!!!!

Reply
hanna

Hej Kenza! Hade ju gärna velat ha din garderob kan jag ju säga, absolut tröjan och skorna på denna bilden!! :)

I alla fall, vänder mig till dig eftersom jag tycker du är en av få kvinnliga bloggare som inte har en skev bild av ett hälsosamt liv (träna lagom mängd osv) och därför vill jag fråga dig, hur tränar du rygg, mage och armar? :) har stora problem med dessa områden och vill gärna få så mycket tips som möjligt hur jag kan få bukt på mina “svåra ställen” :)
skulle vara supergulligt om du hinner svara!
Puss och kram!

Reply
Linnea

Hej fina du! först vill jag bara säga att jag bara älskar din blogg,läser den dagligen och att jag tycker du är hur vacker som helst!

Sen har jag också en fråga om “balsam metoden” har nämligen också börjat med det och tycker det är så mycket bättre än att använda schampo. Men det som jag skulle fråga var om man lika väl kan använda hårinpacking nångång ibland eller om man då också ska använda schampo? nu kanske inte du har någon aning om det,men man kan ju lika väl fråga. Skulle blivit tacksam för svar. puss&kram

Reply
Victoria

Nice outfit! I’m looking for sweatshirt like this :)

And of course I’m jealous about temperature in Australia! OMG, I miss sunny days so much.

Reply
Emma

Hej! Blev väldigt förtjust i tröjan du har på dig och kollade in på melba för att kanske beställa den men tyckte att den hade en väldigt annorlunda färg på hemsidan! Den va så vldigt mycket grönare där! Vilken färg tycker du stämmer bäst överens med hur den ser ut i verkligheten? :) Tacksam för svar!

Reply
Julia

Sjukt snygg!!! Älskar outfiten och du är bara sååå läcker! Snyggt med platt hår ju! Kul att du kan variera! :)

Reply
C

Gud va snyggt det är när du har ditt hår platt! Tusen gånger finare än lockigt

Reply
clara

Har du klippt dig? Tänkte att du passade på när du träffar humlan :D Fräscht ser det ut iallafall!!!

Reply
kristin

du har ju hört det minst 1 miljon gånger men jag måste bara säga det jag också. Gud vad fin du är, skulle nästan göra vad som helst för att få se ut som dig!

Reply
Anonym

Kenza, du är den enda jag vet som kan få en lite sportig tröja att se classy ut. Så sjukt vackert. ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*