• header

LUNA PARK

Åh, vi har haft en sån himla härlig kväll på nöjesparken här i St Kilda! Efter en dag vid poolen (det var mycket svalare idag, skönt att vila huvudet från värmen lite) drog vi dit och åkte ALLA karuseller. Nja, de för större barn iallafall….hehe. På sjätte bilden ser ni något som liknade “Volten” som fanns på Gröna Lund för några år sedan. Vi var självklart tvungna att testa den. Man satt bara fast med en grej över låren och så hängde man upp och ner. Läskigt, men väldigt roligt.

Vi åt även sockervadd & tog en miljon bilder. Vi alla blev som små barn igen. Tivoli är ju bland det bästa som finns! Jag lyckades TILL OCH MED få min höjdrädda karl att ge sig på en liten liten berg och dal-bana.. SCORE! :)

95 Comments

anonym

Har du sett att Lindex har en clutch just nu på sin nyinkommet-sida, som är plagierad av den du designade häromåret, fräckt eller hur?

Reply
pupsu

Ur friend Alexandra is soo beautiful! Always waiting to see her pics here haha!:)

Reply
Nadia

hi kenza,
you are a beautiful woman and
I love your style.
I’m a big fan of yours!!

love from holland xo

Reply
Naghmeh

aw that looks so fun! amusement parks are my favourite in the summer even though I’m scared of roller coasters haha
xo

Reply
Lina

Åh, Luna Park är så mysigt! Får ni tid en kväll innan ni åker borde ni gå ut på piren på kvällen och titta på pingviner om ni inte redan gjort det. Kan vara en hel del turister där men de är så söööta (dock inte så många på sommaren) :)

Ni verkar ha en underbar semester :)

Reply
Bella

Hey :) måste fråga vart du köpt din sjuukt fina tröja Kenza, älskar mönstret!

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Linnea

Hej Kenza!

Är du och Aleks (stav) gifta? Om inte, ska ni det? När?

Snälla svara i ett inlägg! Du är världen bästa bloggerska och ser upp till dig till 110% ♥

kram

Reply
Hanan

Ja en dag på tivoli i Australien, vill man inte missa. Det där skulle mina småttingar älska. Riktigt kul!

Reply
Frida

Hej! Försöker ordna en tävling med roliga iPhone skal som exempelvis stitch :) men behöver folk som kommenterar att de vill ha tävlingen för att den ska ske! Det skulle vara roligt om många går in och skriver ja till denna tävling eftersom att jag vill dela med mig av roliga skal! :) Gå in på min blogg och kommentera att du vill ha tävlingen så drar den igång! KRAM

Reply
Joanna

eeey de är fan där på luna park olsentvillingarna är i filmen “Our Lips are Sealed”!

Reply
Anna

Wow, va kul ni verkar ha det!! Ni (du & din karl) verkar för övrigt passa såå bra ihop; och ni e sjuukt snygga tillsammans!

Reply
Emelie

Det här har inget att göra med inlägget, men jag undrar bara vilken sida du köper dina jeffrey campbell skor från. Eller finns det en butik i Sverige?:)

Reply
Paulina Todeschini

Ville bara tack för det papret du skrev “Kram till Paulina från Kenza!” Tack så jätte mycket, blev jätte glad!

Reply
Anna

ÅH! sån nostalgikänsla jag precis fick :)
Var i Melbourne i 2 månader när jag var 8, för 10 år sedan, och hängde på Luna Park hur mycket som helst! Hade helt glömt av det. Hoppas att det fortfarande är lika nice :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*