• header

ONE NIGHT OUT IN MELBOURNE

Igårkväll var vi ute hela gänget en sista gång eftersom att vi lämnar Melbourne på tisdag. Vi började kvällen med att käka thaimat på en restaurang där det visade sig att AC:n hade pajjat. I 40 graders värme… Kaos haha! Men det var jättegott och vi hade det väldigt trevligt trots att vi alla svettades ihjäl. Sedan drog vi vidare och drack drinkar och efter det dansade vi loss på en klubb som bara spelade 90-talsmusik. Där stod vi fulla och glada och skrek sönder våra halsar till Britney, Five & BSB. Sjukt rolig kväll!

Det känns lite tråkigt att lämna det här goa gänget, men vi har pratat så gott om Sverige (iallafall om svensk sommar) och de verkar lite sugna på att komma och hälsa på hehe..

Här nedan har ni lite bilder från igår! PÅMINN MIG att jag måste köpa en ny liten kamera att ha med i partyväskan. Min g12a har gett upp!

Ozzie, Leigh, Brad & Aleks

Skååååål! Nu skriker vi inte längre cheers utan alla skriker skål haha.

Becca, jag, Humlan, Ozzie, Naomi & Sharni

Ja något var ju jäkligt roligt här iallafall, haha. Som ni ser hann jag även förbi hotellet en snabbis och bytte om. Kjolen satt så förbannat tight i midjan efter all thaimat!

Jag är nog lite tacksam för att min kamera fuckade ur och levererade helt suddiga bilder, för vi var ingen vacker syn igår…. Men kul hade vi!

39 Comments

Therese

Är du säker på att du inte kommit åt manuellt fokus knappen på objektivet? Ser ut som så på den sista bilden!

Reply
Cecilia

Passa på att köpa en ny kamera i Australien, spara kvittot och får du tillbaka momsen på flygplatsen när du flyger hem.

Reply
el

OOH vad jag är avundsjuk på dig kenza! Vill verkligen också till australien och ni verka ha så fruktansvärt kul!

Reply
ulle

jag har precis köpt en nikon 1 j2, den är helt underbar! den är liten och smidig, och fotar hur bra bilder som helst, kostar strax under 4000 kronor, och den är så värd priset! cheeckk it out!!

Reply
ida

Varför gör ALEX “jag är bäst” med fingrarna hela tiden?! Kan han inte bara “vara” som dom andra. Han ser ju så bra ut!

Reply
Anna

Vilken härlig kväll! :) Skönt att du verkar må bättre efter solstinget.

Thaimat är inte fel. Men nästa gång du kommer till New York måste du testa minihamburgare. Kolla gärna dagens tips på min New York-blogg!

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*