• header

BYE MELBOURNE

1. Jag har tränat ETT pass på 3 veckor.. Haha, bra där! Men är det semester så är det. // 2. Vi har ätit så sjukt god mat här! // 3. På stranden i Lake Tyers. // 4. Jag, Humlan och Becca på nyårsafton // 5. Vi har hängt på små uteserveringar och ätit ihjäl oss. // 6. Solnedgång i St Kilda där vi bodde.

1. Mer mat! // 2. En av alla middagar vi ätit ihop. // 3. Jag har självklart ätit mängder med glass. // 4. Hängt lite på stranden // 5. Vi busade runt på tivoli en kväll. // 6. Innan en utekväll med gänget.

1. Puss på min kärlek! Jag älskar dig så mycket. // 2. Haha sjuuukt läskig bergochdalbana! // 3. En dag tog jag en Golden Gaytime. // 4. Nya shorts, smycken och naglar. Shoppingen i Melbourne var BÄST! // 5. Det konstigaste jag sett. En leafy seadragon. Ska önska mig en i födelsedagspresent. // 6. Humlan och jag på tivoli. JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ MYCKET!!

 

Här ovan har ni ett gäng bilder från min instagram! Bilder jag tagit under tiden vi varit här i Melbourne. Det är lite lättare att snappa upp wifi lite här och var med mobilen och instagramma när man är ute och reser. Så följ mig där, KENZAS heter jag och snart har jag 300 000 följare. Galet!!

Nu ska vi ner och käka frukost (klockan är sju på morgonen här hos oss) och sedan ska vi röra oss till flygplatsen för att ta ett flyg upp till sunshine coast där en lugn vecka med sol och bad väntar. På hotellet där ska det finnas gratis wifi tillskillnad från här där det varit svindyrt och knappt fungerat. Så jag kommer nog kunna blogga lite mer där! :)

Vi hörs när vi kommer fram. ♥

68 Comments

eminaalmedina.devote.se

Hejj :)
Va gärna med på vår Veckans Blogg :)
Det enda du ska göra är att kommentera “jag är med” så många gånger du kan . Ju fler gånger du kommenterar desto större chans har du att vinna :)
Snälla va med det skulle verkligen vara jätte snällt :)
Tävlingen avslutas klockan 10 typ
Vår blogg heter http://www.eminaalmedina.devote.se

Puss&Karm från Emina & Almedina ♥

Reply
Tante Jul

HAHA! Golden Gaytime… Jeg innrømmer at jeg fikk litt ekle assosiasjoner til golden shower og Bobby Brown-sangen, men isen så veldig god ut :)

Reply
Smalltowngirl

Man måste ju bara ääälska shortsen! Jag som är shopping-galen måste ju bara hata att jag måste åka till Down Under för att hitta dom haha

Reply
ElisaElisa

Underbara bilder! Tycker minsann du varit jättebra på att blogga redan. Du är ju trots allt på semester! :) Kram!

Reply
Liv

Ååå, vad skönt det ser ut att vara! Är faktisk lite avis.. Men jag tänkte bara fråga -Vad har du för mascara?:)

Reply
Kikki

Hej kenza!!
Jag köpte Jofama jackan nummer 10 idag!! Och jag är så glad!! Du har en as bra smak!! haha! <3

Reply
Laila

Vilka vackra bilder :)

Man blir lite avis på det vackra vädret och jag antar att det blir ett och annat gympass med den vältränade kroppen ;) Kan varmt rekommendera http://www.alltomkosttillskott.com som är en otroligt bra prisjämförelsesajt inom allt som har med kosttillskott och hälsokost att göra.

Kram

Laila

Reply
Bella

Hej!
Älskar dina collagebilder. Hur gör du dom? Gör du dom i datorn eller på mobilen och vilket program använder du? :)

Reply
Sofia

Gud vilken snygg kropp du har. Super fin verkligen :-) fint tränad och alldeles perfekt :-)

Reply
Madelene

Jag måste bara rekommendera er att dricka Boost om ni har vägarna förbi Brisbane! Nog den godaste glass-frukt slushen ever! och då ska ni även ta passion frukt med någon annan, som jag inte minns. ni kommer inte bli besvikna! drack den varje dag under alla mina månader där nere! Fyfasiken så gott!

Åker ni upp till whit sunday, så skulle jag ta en dag tur med båt och absolut inte någon natt under utflyckten. bara tråkiga sängplatser. Men ack så vackert!

Reply
Jossan

Är ni inte rädda för bränderna som är nu i Australien ? Noosa ligger väl i ett av riskområderna ?

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Sarah

Jättehärliga bilder! Vart är den aprikosfärgade bikinin köpt? Skulle bli jätteglad om du svarade :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*