• header

THE CITY

Vi har varit i Melbourne i 2 veckor och jag kan räkna gångerna vi legat på stranden på en hand, haha.. Det är helt enkelt en för rolig stad och vi har haft massor att göra nästan varje dag, och sola kan vi ju göra nu när vi åker upp till Noosa. Idag hängde vi inne i stan igen, vi gick på Melbourne Aquarium och spanade på alla konstiga sjöhästar. Vart så jäkla fascinerad av en “leafy seadragon att jag stod och stirrade på den i en halvtimma, haha…

Sedan promenerade vi runt, åt lunch, hängde lite i solen och tog massa bilder innan vi åkte tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för kvällen. Tycker Melbourne är en sjukt härlig stad! Jag är så himla glad över att vi valde att åka hit. Så roligt att träffa Humlan igen och alla nya människor. Kommer sakna staden!

Lite bilder från idag;

69 Comments

sara

ser jättefint ut! Melbourne verkar vara en intressant stad :) ha så kul på resan

Reply
Alexandra

Kul med bilder som inte ser för genomtänka ut. Syftar på bild 4 och 5. Det är dessa bilder jag anser blir bäst och de ger din blogg en fin personlighet. De andra bilderna gör det med men du förstår nog ^^

kram!

Reply
Mikkis

en fråga bara.. Tycker du doping är okej? Jag tror du hajjar vad jag menar, För jag sitter i samma sak i dagens läge, Vilket jag inte alls gillar, Svara gärna i mail tillbaka om du har tid lust o ork !

Kram Läsare sedan långt tillbaka

Reply
Sandra

Ni är ett sånt jäkla snyggt par! Herregud kom på mig själv att sitta och stirra i en minut på er hahahaha

Reply
Wilma

Hej!!

Du är värkligen jätte fin!! Jag älskar dina kläder…
Men skulle du kunna lägga ut en video när du sminkar dig…?:)

Reply
Sara Krøglid

Hei!
Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men er fast leser og digger både deg og bloggen din. Du er virkelig en av de nydeligste menneskene i hele verden, kan ikke finne en ting du mangler – PERFEKT!

Jeg har den samme toppen som du har på deg her, men har vært litt usikker på hva jeg skal ha til med tanke på at den er åpen på ryggen. Hva hadde du under? :-)

Reply
Sofie

Så sjukt fin du är Kenza, älskar tröjan..
Kan du göra ett inlägg på ställen du tycker att man ska åka till när man är i Australien? :)

Reply
Sara

Noosa är ett litet semesterparadis. :) Promenadstigen längs med havet i Noosa nationalpark är vykortsvacker. Och 4wd på sandön Fraser island är ett riktigt äventyr.

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
moa

Du och aleks passar så sjuuuukt bra tillsammans!!
Skulle också vilja fara dit :) Ha de bra!!
Kraam!:D

Reply
Anna

Jag får massa känslor av dina fina bilderna från melbourne. Såå himla härligt det ser ut att ni har! Var själv där med en kompis över julen -10 det är den grymmaste resan jag gjort, Australien är helt underbart!!

Reply
ida

Gud så bra din pojkvän blev på bild nu när han bara är naturlig och inte gör gester eller miner!!!!! Hälsa han så söt!!!!!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*