• header

9e januari 2012 – i Australien

God morgon på er där hemma!

Här är klockan halv åtta på kvällen och jag ligger i sängen och sätter ihop lite inlägg till er. Jag har en miljon bilder att gå igenom så det tar sin lilla tid hehe, men det är lugnt för vi ska ändå bara vara hemma. Lata som vi är så stannar vi hemma ikväll igen och lagar mat här, vi är ju så sjukt trötta på restaurangmat efter att ha ätit lunch + middag ute i 3 veckor. Men imorgon ska vi ta oss in till “stan” och käka! Då ska jag även se till att bjuda på outfitbilder till er, men idag har jag bara glidit runt i bikini och jeansshorts.

Annars då… Vi gjorde frukost imorse hemma och sedan promenerade vi till stranden som ligger någon kilometer bort. Där hängde vi hela dagen, hoppade i vågorna, solade & käkade pizza. När vi kom hem bestämde vi oss för att ta en powerwalk så en timmes PW fick det bli. Skönt att röra lite på sig!

Nu ska jag fortsätta gå igenom alla bilder, kika in här senare för nån härlig strandbild. Bjussar på bilden nedan på mig och Becca när vi åkte spöktåget. Det var det mest värdelösa spöktåg någonsin. Det var inte ens något ljud där inne…helt knäpptyst, haha..

25 Comments

Johanna

Hej!
Jag bodde bara ett par mil från Noosa i ett år.
Tycker verkligen ni ska gå i Noosas nationalpark, ta den långa svängen, det är så värt det!
Ta med lite matsäck, vatten och badkläder, det finns sjukt fina stränder på vägen.

Ett annant tips är att ni åker till Mooloolaba (lokalbuss går dit) där finns en fin liten strand och en esplanad med resturanger och butiker.
Om du vill shoppa mer finns ett shoppingcenter i Maroochydore vid namn Sunshine Plaza. Dit går samma lokalbuss som till Mooloolaba.

Njut av Noosa och ta en surflektion!

Kenzas svar: Tack för tipsen! :)

Reply
Sofia

Jag undrar vad din pojkvän jobbar med egentligen eller lever han på dig? Han är typ 33 bast? En fråga bara :)

Kenzas svar: Aleks är 28 år. Nej han har ett jobb precis som alla andra. Han jobbar med marknadsföring. Vad jobbar du själv med? :)

Reply
lisa

Hej!
Bara ett litet tips, såg att nån kommenterat om att ni ska ta er till nationalparken. Missa INTE det, och när ni är där, kika högt upp i träden, då har ni stor chans att få syn på koalabjörnar! :)

Reply
Wilma

Kom ihåg att det är 2013! Rubriken på inlägget är nämligen enligt 2012, åtminstonet på min dator. :) Underbar blogg!!

Reply
lina

Härligt ni verkar ha det. Lite skillnad på dina inlägg nu mot för några år sedan när du va utomlands :) Nu är det typ laga mat, tog en PW till stranden. skönt att röra på sig! FÖrr va det mer, fest fest fest ;) Haha samma för mig, man blir ju äldre, men det är ändå kul att se hur man ändrar sig :)

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Sofia

Jag är dietist tackar som frågar! ;) hmm 28 år… blir han aldrig äldre? haha hade verkligen inte för mig att han var född -83/84, utan tidigare.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*