• header

NEW BIKINIZZZZZ

Jag har köpt två nya bikinis här i Australien! Den vänstra köpte jag på Topshop på Chapel Street i Melbourne och den högra köpte jag igår i en liten butik här i Noosa. Jag tror märket heter 2chillies. Fina va? Den bruna hade jag idag på stranden.

Jag har fått lite mindre tits sedan jag började träna (typ en storlek mindre vilket är lite tråkigt, men om det kommer på köpet med en slank & fast kropp så får jag väl ta det haha) så nu kan jag köpa bikinis där man måste köpa samma storlek i över-och underdel. Iallafall i trekantsbikini med knytning, då funkar S både uppe och nere. :)

72 Comments

nathalie björklund

Jag är 17 år och lever i staden Gävle, har en pojkvän som betyder mycket för mig. 16 riktiga syskon, en utav sveriges största familjer. I min blogg kommer ni kunna följa MITT liv (inte min familjs så klaga inte som ni ALLTID gör, lol)
Nya bilder uppdateras varje dag, flera ggr om dagen. Lägge rmycket åsikter och lever allmänt som en vanlig 17 årig tjej, skola, pojkvän, bloggen och min syster som är världens bästa vän!

min blogg: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

Reply
Smalltowngirl

haha gulligt! Jag har fått samma “problem” faktiskt nu när jag har kört på gymmet i snart 1 år,lite trist,men fasen,det känns bättre att få en starkare kropp än rundare, och med dubbel-D!

Reply
molly

Har ni kollat vitbalansen i kameran? Tycker alla bilder blir så gula… Ni kanske vill ha det så eller så redigerar ni det så men om ni inte vill det så kolla vitbalansen! :)

Reply
Alma

Fina bikinis❤ kan inte du skriva ett inlägg om vd du tränar mm? Ha en bra dag:)

Reply
Nathalie

Fattar lixom inte varför du tränar för att få en slimmad och fastare kropp, fast du redan har det? -.- Du kommer ju ingen vart iallafall, enda som kommer ändras är ju att dina bröst blir ännu mindre…?

Reply
Tara

Svar till Nathalie: Alla tränar inte för att få en smal & slimmad kropp. Många (inklusive jag själv) tränar för att behålla min snygga kropp och vara stark och frisk. Jag får mer energi av att träna och jag presterar bättre överallt i min vardag av att träna. Hjärtat blir starkare, och jag förebygger inför framtiden. Skulle kunna tro att Kenza tränar för något liknade också…

Reply
My

Skitsnygga bikinisar! Och du är skitsnygg! Du och dina bikinisar passar perfekt ihop, match made in heaven:)
Btw ska du ha en läsarträff nån gång? Jag har följt din blogg i ca 3 år (hej jag heter my och är beroende av kenzas blogg *hej my*) men aldrig fått möjligheten att träffa dig! Skulle verkligen va en dream come true!

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Lisa

hur kan du hetsa så mycket i ett så kort inlägg om smal och slank-het?
du är redan en utifrån samhällets skönhetsideal perfekt kvinna, och jag tycker rätt ofta att du kör det upp i ansiktet på läsare i dina inlägg.

dina bröst blir mindre för att du tränat skriver du, och i ett tidigare inlägg skrev du att du tränat för första gången på flera veckor, (jag tvivlar inte på att det har gett dig mindre bröst och en hälsosammare livstil osv, det har det säkert gjort!),

nu kan du äntligen köpa bikinis samma storlek upp och ner, och sen måste du även skriva att den storleken är S.
det är inget fel med att vara smal, och det är inget man ska behöva blunda för, men varför lägga ner så mycket tyngd på det?

du talar så lättsamt om hur lätt det är för dig att märka skillnad på din kropp när du tränar, det du gör är att förminska ett problem som extremt många tjejer som inte är idealiskt perfekta tampas med varje dag. inlägg där du beskriver hur mycket pommes du ätit varvas med inlägg med bilder på din perfekta kropp där du berättar vilken liten storlek du har i bikinis, jag tror inte jag är ensam när jag säger att detta är ångestframkallande.

sedan kan jag inte heller förstå hur ingen förutom en enda (Nathalie) här i kommentarsfältet har reagerat, utan bara påpekar de nya bikinisarna.
och om du kallar det du vill uppnå med din träning för “en slank och fast kropp” – hur beskriver du din ursprungskropp?

Reply
Ida

Har du inte redan slank och fast kropp? Trodde du tränade för att försöka vara hälsosam och bli stark! :) :/

Reply
Sanna

Reagerade lite på “slank och fast kropp”..trodde du tränade för att må bra. Slank har du väl alltid varit menar jag?

Reply
Malin

Jo, detta inlägg var ju inte det smartaste du har gjort kenza.
Håller med Lisa till 100 %. Hoppas du känner dig nöjd med dig själv just nu iaf, att du fick det sagt och fick framhäva dig själv lite.

Reply
camilla

Förstår inte hur ni alltid kan tolka allt negativt? Ni har ju uppenbarligen sett att hon inte är särskilt stor och att hon skriver S kan ju knapppast förvåna någon?!? Jag är inte supersmal men jag är nöjd ändå, jag tycker inte hon vikthestar! Skärp er.

Reply
Jenna

Till Lisa,

Jag får då ingen ångest av att läsa detta inlägg, så det sitter nog mer i ditt huvud än i Kenza.

Reply
Tina

Guuud så fina. Kan du inte lägga upp dem på helishopter.com så att man vet hur man kan köpa likadana!!

Reply
Emma

Jag tyckte väl att du fått mindre bröst.. synd tycker jag. Du är så jäkla fin i din gamla kurviga kropp. Skit i slankt för faaaan. Träna och bygg muskler utan att springa på löpband och skit så du får tillbaks dina marockanska kurvor!

Reply
Rebecca

Jag har inte iaf märkt att dina bröst har blivit mindre, tycker att dom har alltid varit sådär små som de är nu: P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*