• header

NOOSA BEACH

Idag hängde vi på Noosa Beach! Himla fint men även väldigt blåsigt. Vi var tvungna att doppa oss hela tiden för att skölja av all sand och när vi kom hem hittade jag en hel sandlåda i bikinitrosan haha.

Jag har sett att några av er har undrat om vi inte ska testa på att surfa. Jag vill! Jag måste bara övervinna min rädsla för vågor först. Men vi har bestämt att vi imorgon ska kolla upp möjligheten att ta en kurs här. :)

122 Comments

Evelina

Snygging! Jag lovar att du kommer att älska surfing! Så fort man lyckas ta sig upp på brädan känns det som att surfa på friheten!

Reply
Jennifer

Hej Kenza.
Australien har alltid varit ett sånt där drömställe som man alltid velat besöka, men jag som är så himla kryprädd är orolig att de finns sånt och att dom besöker huset osv haha :)
Jag är inte lite kryprädd utan jag mår dåligt i flera dagar efter att jag sett en spindel i mitt rum..
Men bara det att man ser koalor i träden eller häftiga djur man aldrig sett innan ( på avstånd ) är ju helt otroligt..
Kan du inte berätta lite hur det är att vara där: värmen, djur, kryp, shopping, dyrt/billigt med mera. hade varit roligt så man får drömma sig bort lite ;)

Reply
Julia

Gaah, du har riktigt snygg kropp! Blev dock lite deprimerad när jag tittar på dina fina & soliga bilder och sen kollar ut genom fönstret.. vill ha soool!

Reply
anonym

Hej! Jag undrar om du har tips på hur man tränar insidan av låren, så att man får mindre fett där, har försökt med många olika övningar men inga resultat. Mina lår går liksom ihop och det vill jag inte…

Reply
Rebecca

Hej!
Snälla kan du inte berätta vilken kamera ni fotar mest med nu när ni är i Australien? De bilder du har publicerat är det med din eller din mans kamera?
Jag funderar nämligen på att köpa en likadan som du har.
Väldigt tacksam för svar
Mvh Rebecca

Reply
Sahar

Jätte fina bilder kenza ! <3
Verkar att ni har det roligt !<3<3
Jag vill åka till hong kong det är min dröm heh hoppas du har det roligt framöver med mycket surf och bad <3<3

Reply
Hodo

Hej kenza jag undrar om du fortfarande gör drömmar att komma fram ? Kram / Hodo <3

Reply
Ida Swedstralia

Oh har helt missat att du är i Australien! Härligt! Min man kommer från Melbourne och visst är det en underbar stad! Snart dags att åka dit än en gång för oss! Skönt att kunna kalla både Sverige och Australien hemma :) Ha en riktigt bra fortsatt resa och njut av Australien!

Reply
Lina

Hej Kenz! (Nej, jag glömde inte A-et, jag ville att det skulle låta som om att jag kände dig. Haha!)
Hoppas ni har det bra i Australien, först och främst. Tänkte bara kolla med dig om du har tips på bra och centrala hotell i London (då tänker jag väl främst gångavstånd till Oxford Street)? :)

Reply
Alicja

Hej! Pierwszy raz odwiedziłam Twojego bloga jakieś 2 lata temu. Od tego czasu oglądam Cię codziennie. Jesteś niesamowita, śliczna, pełna energii i naturalna- pewnie motywujesz wiele czytelniczek :)Twoje życie wydaje się być tak barwne i ciekawe! Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów.

Reply
Emmy

Snygg! Det där med surfing, tänk positivt! Det kan vara bra att konfrontera sina rädslor ibland för att kunna utvecklas. Det kommer nog gå bra!

Ha så kul! :)

Reply
Emmy

Snygg! Det där med surfing, tänk positivt! Ibland kan det vara bra att konfrontera sina rädslor för att kunna utvecklas. Det kommer gå bra!

Ha så kul :)

Reply
Lisa

åh vad kul att ni åkte till Noosa, var min favoritstad tätt efter sydney ;) men sydney är ju svår att slå…
Ni måste gå i national parken där, första biten är helt fantastiskt fint, man går längs vattnet hela tiden :) är perfekt för en power walk! Se till att njuta sista tiden för här hemma är vädret bajsiiiiigt…

Reply
Moa

Det ser jatteharligt ut, men seriost… vad ar grejen med dessa konstanta bikinibilder? Varfor kanner du att du maste visa upp dig hela tiden? Bloggen hade nog varit lika intressant for folk utan dem med!

Reply
anna

KENZA!

snabb fråga!

vad använder du för mascara nu när den gröna från maybelline är ute ur sortimentet???

KRAM!!

Reply
Fanny Sahlin

Alltså det är helt otroligt hur du kan ha en sådan kropp. Smal men samtidigt så fina kurvor. Hur håller det sig? Jag menar..du äter onyttigt när du vill men du håller dig i form ändå..tränar du hårt när du väl tränar? Äsch..det ligger väl i gener. Vissa har det bra :)

Reply
Katarina

Kenza!! det är underbart att surfa o missa inte chansen! jag är precis hemkommen från Hawaii (även där ett surf-paradis) och att ta en kurs i surfing (vilket var ett måste) var det ROLIGASTE någonsin :-D

får att inte nämna att bada när det är vågor – som att ligga på en vattensäng hahaah :-D

ha en fortsatt underbar resa!

Reply
Diana

Tycker nästan att du börjar se lite för smal ut Kenza, hoppas du äter ordentligt när du har börjat träna så mycket! :)
Gud va härligt med sol och bad! Ha det bra, kram! :D

Reply
anna

Hej, kenza, som du har sett bland alla dina komentarer så frågas det om din träning, och framför ALLT hur tränar man innersida lår, hade varit VÄLDIGT snällt och tacksamt om du hade gjort ett inlägg och hjälp andra lite med detta, fina bilder BTW

Puss pch kram

Reply
Cornelia

Fy vad coolt att surfa. Tror du att du skulle kunna lägga upp bilder på ALLT du köpt när du varit borta i en och samma bild. Typ lägga ut allting på golvet eller något? Känns som om du köpt supermycket! :)

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
mercedes

you looks georgeous! sometimes you reminds me Jessica Alba, or may be also Alissa Milano as well, but you are even more beautiful! I’ve just discovered your blog and I felt in love inmediatly, love your style! kisses from Spain*

Reply
Melina

Hej Kenza!

Du verkar ha en super resa! Ville bara fråga om du fortsatt med balsammetoden i Australien också? Tvättas all solkräm och dagens svett bort med det rengörande balsamet? Har ditt hår hållits “mjukare” denna resa så du inte använt shampoo som torkar håret ytterligare efter all sol? Ha det bra! :)

Reply
44kilograms

Din bikini är så snygg! Gillar färgerna och mönstret, påminner om Missoni! En liten fråga, hur har du redigerat de senaste bilderna med en mattare ton och blåare färg? Sjukt snygga bilder!

Reply
M

Hej Kenza,
Ville bara säga hur fin du är och du ska veta att jag är din förebild. Det jag gillar mest med dig är att du accepterar alla som dom är och du är en sån bra inspirationskälla.

LÄS GÄRNA MIN BLOGG: matildarobertsson.blogg.se

Kram kram

Reply
Smalltowngirl

Det här har ingenting med ditt inlägg att göra kanske men…
Jag bara älskar din bild på dig i vänstra hörnet! En visningsbild eller vad det kallas. Du har haft många snygga outfits genom åren,men den här är faktiskt en stor favorit hos mig! Svart med rött läppstift. Cant get any better!

Reply
Malin

På tal om shopping: Hur får ni med er allting hem igentligen? Haha, känns som om du shoppar jättemycket! :)

Bästa bloggen har du!

Reply
Sofie

Kan du göra ett inlägg där du skriver ställen du rekommenderar att åka till när man reser till Australien?

Reply
Rachel

Kenza, hur gör du för att ha en sån fin , tränad smal kropp?
Kan inte du berätta om din träning, dina måltider o så?
Du äter massor med nyttigt OCH onyttigt men ändå har du en tränad, smal kropp hur gör du?

Reply
Christie

You look amazing. Body is definitely looking fitter.

You’re already thin, so you don’t need weight loss.

You should think about changing your diet or maybe adding supplements to keep the curves, but still stay strong and athletic.

Ohhh, and have fun surfing! :)

Reply
ALiCE med ICE

Jag var i Venezuela vintern 11-12 och då provade vi att surfa, men det var verkligen SUPERSVÅRT. Det var svårt att gå ut med brädan för man blev ju hela tiden mött av stora vågor, och sen när man väl är på rätt plats och förbereder sig för en bra våg så blir man tillbakaputtad mot stranden lite i taget så att man snart måste börja om, och när man – efter lång tid – äntligen hittat en passande våg skall man skynda sig upp på mage på brädan, lyckas sätta av i precis rätt tid (när vågen kommer) och sen medan man glider “på” vågen skall man hinna ställa sig upp, och om man – mot all förmodan – lyckas ställa sig upp, så skall man försöka hålla balansen.
Mycket svårt, haha. Men de fåtal gångerna man lyckades att stå i ett par sekunder var häftiga. Kan tänka mig att när man väl kan är det riktigt coolt. Men det var skitsvårt verkligen, hehe. Så lycka till! ;)

Reply
Melissa

Now I’m just being a mean reader hihi, but you most definitely should watch The Impossible (with Ewan McGregor and Naomi Watts). After you’re done with the surfing lessons, of course. :)
Your boobs ARE mutant indeed. I have always been a bit puzzled by how they do change. haha Oh, well… One size up or one size down, you still look very (!) beautiful.
More hugs!
Ps- More insider info about Australia would be very appreciated, at least by me ;)

Reply
Andrea

Varför kan du aldrig besvara “kritiska” frågor i bloggen? Kommentarer som är undrande och kanske något kritiska som t.ex. “Varför lägger du ut bikinibilder i en värld fylld med komplex?” besvarar du inte, utan de raderas utan vidare trots att du inte står bakom dessa ideal?
MVH trogen läsare

Reply
Hanna

Hej!
Kommer gå fint. Jag var också orolig innan, nästan rädd faktiskt. Tog min första surflektion för två veckor sedan i Honolulu. Men det kommer gå bra!!De vet att du är nybörjare och hjälper dig. Och när man väl lyckas fånga en våg är det en fantastisk känsla. Ett hett tips är dock sådana skor som man kan ha på sig i vattnet för att skydda sig mot vassa stenar och annat. Jag hade i alla fall behövt ett par. Lycka till!! Det kommer gå jättebra. Kram

Reply
Jebs

Spela roll om du fått mindre bröst, du har fortfarande väääärldens drömkropp!

Reply
christelle

Hej fina kenza:) jag surfar o skulle bara säga att det tar över 2 veckor att lära sig minst!! O man måste surffa varje dag!men ha det roligt!!<3

Reply
Nicole

Oj är du inte mer rädd för hajar?? Det skulle jag vara :o
i australien finns det väl typ mest hajar i hela världen?
Men hoppas det går bra, jag vill också lära mig surfa! :)

Reply
c

Det som verkar så bra med dig är att du är nöjd över en helt vanlig kropp! Inga plasticoperations osv. Jag är 169 lång, väger typ 49 kg, folk har alltid påtalat att jag är såå smal. Men jag har alltid varit så! Tänker inte börja svulla mat så jag spyr bara för att folk vill se en fetare. Man är som man är, och så är det! God bless us naturligt smala mnniskor ;-)

Reply
Rebecca

Hej!
Vill du läsa en blogg som motiverar? En blogg som inspirerar? En blogg som handlar om att uppfylla sina drömmar?
Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca

Reply
Dina

Hela du är så underbart vacker!! Och älskar bikinin, vart kommer dem ifrån? Kram! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*