• header

Happy Birthday?!

Jag tittade på en video från sista kvällen i Melbourne med gänget och började sakna dem lite. Så jäkla härliga människor!

Mitt under middagen släcks lamporna och folk börjar sjunga “Happy biiiiirthday to yooou”! Jag sjunger självklart med “haaappy biiirthday dear Aleks” och samtidigt kommer en friterad banan in på en tallrik. Formad som en snopp med två pungkulor av glass.. Haha. Det sista man hör i videon är en av grabbarna som säger “enjoy your dick!”

Det var inte Aleks födelsedag, men det är aldrig fel dag för en friterad penis.

 

41 Comments

Sofi

Åh! Längtar tillbaka till när jag var i Australien! Det finns så mycket att göra att man omöjligt kan hinna med allt. Men kan varmt rekommendera Byron Bay och Fraser Island. Och hinner man inte med båda så säger jag Fraser Island. Så underbart att det inte går att uttrycka i ord! Så skriv upp det på listan över måste-göras i Australien!

Reply
Hanna

Heej kenza! Jag ska åka till ao nang, krabi för tredje gången i mars och ska bo på palm paradise, samma hotel som du bodde på för några år sedan! Efter vi (familjen och lilla jag) hade bokat läste vi väldigt många dåliga resencioner om hotellet av missnöjda personer som bott på hotellet. Nu är vi jätte osäkra om vi vill avboka och bo på ett annat hotell istället? Och då blir det yttligare massa kostnader man kunde gjort roligare saker med. Det skulle vara otroligt snällt om du svarade här i kommentars fältet om vad du tyckte om hotellet! Har läst att det är väldigt tomt (vill gärna ha lite liv och rörelse runt mig) och väldigt litet. Är det det? Du bodde ju i en bungalow, det var någon som skrev att det bara fanns typ åtta bungalows där…? Är det många barn familjer? Har även läst att frukosten är extremt dålig och inte alls en äkta hotell frukost! Frukosten är ju liksom det som betyder något, om det inte finns pannkakor och muffins, frukter och omelett blir jag såååå ledsen, haha. Tack på förhand!!!! Hoppas du har det bäst i Australien!

Reply
denise

Mirre; ja, det var ju själva poängen, vilket du hade vetat om du hade läst texten.

Reply
L

Så himla roligt när du uppdaterar så ofta och skriver om semestern. Mycket uppskattat!! :)

Reply
Rebecca

Hej!
Vill du läsa en blogg som motiverar? En blogg som inspirerar? En blogg som handlar om att uppfylla sina drömmar?
Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*