• header

SUNDAY

Klockan är åtta på kvällen här i Australien och vi ska precis käka middag. Jag är rätt trött efter en lång dag på stranden och vi ska upp jättetidigt imorgon, så jag varken orkar eller hinner gå igenom bilder och blogga. Jag tar alltså lite söndagsledigt idag här på semestern! Vi ska bara äta mat, mysa och titta på film. Passa på att njuta av ledigheten för snart åker vi hem.

Hoppas ni får en härlig söndag där hemma! ♥

113 Comments

June

Vart tog ni surflektioner? Va det bra? Ska åka upp längs östkusten om några månader för att surfa och letar efter stället med bäst instruktörer :)

Reply
Sara

På bilden när du hjular som du la upp i inlägget om din och aleks tävling syns det verkligen att du är vältränad på insida lår. Jag undrar om du har någon bra tränings övning för just övre delen av insida lår som du kan tipsa om, har nämligen sökt runt på internet men lyckas inte hitta något som fungerar. Skulle bli jätte glad för svar!:) Älskar din blogg!!

Reply
Nailpolish

Ni gör så mycket häftiga resor, vill hoppa rakt in i dina bilder! Har föresten lagt upp en ny nageldesign på bloggen nu, kolla gärna in!

Reply
emma

Hej, jag älskar din blogg! Jag har en liten fråga till dig. Hur tränar du? Har du en personlig tränare eller hur lägger du upp din träning? Kost? Det skulle vara jätte kul om du kunde svara på de, för jag blir jätte inspererad av dig och din kropp, men har lite svårt att veta hur och vad ja ska göra när jag väl kommer ner till gymmet.

Massor av kramar!

Reply
Lisa

Hej kenza!
Jag måste bara fråga om du sett någon orm där nere under resan?
Jag läste på Aftonbladet om att dom flyr värmen nu och gömmer sig i hus osv.
Ormar är det absolut VÄRSTA jag vet. Och om något skulle hindra mig från att åka till Australien så är det just alla ormarna.

Reply
Julia

Om jag var du hade jag knappt bloggat alls på semestern, man hinner ju knappt tänka på att man faktiskt är där för att koppla av! Och inte jämt och ständigt tänka på när man ska uppdatera bloggen nästa gång ^^

Reply
Molly

Har hört att det är sjuka katastrofer i Australien just nu, med värmeböljan bland annat. Har ni blivit påverkade av det?

Reply
Vilma

Hej Kenza!
Jag har velat bli modell jätte länge. Har du några tips om vart man kan skicka in bilder så dom får se och säga vad dom tycker? så man kanske få åka till en prov fotografering som modell sen:)

Reply
denise

I’m a big fan here in Australia! Just wondering if you’ll be at any events so your fans can meet you?
thanks :)

Reply
linnea

Checka in thedreamcatcher.devote.se ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
HÄLSA, DANS, MAT, MODE, VARDAG OCH MASSVIS MED INSPIRATION!

Reply
Frida

Kan inte du berätta vad du tränar, eller hur du tränar för att hålla dig i form. Vilka övningar och hur ofta etc

Reply
Clara

Du får säkert denna frågan ofta, men hur uttalar du ditt namn?
“Känza” eller “Kinza”?

Reply
Ebba Pop

Har själv funderingar på att åka till Australien. Hade varit kul om du la upp vilka platser som var bäst att besöka, affärer, restauranger o.s.v. Skulle vara super uppskattat! Kanske om det finns något speciellt att tänka på. Hoppas ni har det bra iallafall!

Reply
johanna

1. du har så otroligt gryyyyym blogg! älskar den, kollar den minst 5ggr per dag & du, harre gud! sveriges vackraste, hade dödat för att se ut som dig!;)
2. hur lång är du?:)

Reply
alex

åhh jag vill vara DIG i en dag och se hur cool det är att vara dig :P du är såå lycklig! :) hoppas att dt är så i verkligheten, för som du skrev en gång, det är bara en liten procent av ditt liv som vi ser genom din blogg. iaf your blogg is such an inspiration! :)

Reply
Sofia

Har ni drabbats/känner ni av något av bränderna som härjar i Australien just nu?

Reply
Ignacia

Hi! I’m from Chile and I always read your blog, it is really fun and I love the clothes you wear :). Hope you surprised that from South America read your blog!

Reply
Ignacia

Hi! I’m from Chile and I always read your blog, it is really fun and I love the clothes you wear :). Hope you surprised that from South America read your blog! :)

Reply
Stina

Hej, vill inte att det här ska uppfattas som ett spam eller reklam på något sätt. Men jag skulle vilja att alla kikade in på den här bloggen. Den är skriven utav en av mina klokaste vänner och jag tycker alla borde få ta en del hennes tankar.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*